|
|
#4441 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz. 4
Fionka dostalam, ale wizyta plus minus za miesiac.
Myslicie ze rodzinny moze wystawic chorobowe na kod B? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#4442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4443 |
|
Zakorzenienie
|
może i chyba nawet powinien. Mi wystawił na kod B. Tylko trzeba sprawdzać, bo lekarka kazała wpisać, a pielęgniarka zapomniała i poprawialiśmy
|
#4444 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ani_qa jak widziałaś ja mam sporo body z krótkim rękawem, bo też mam zamiar zakładać jako bieliznę
|
|
#4445 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Nowy za 1100 zl? To żal nie brać, super okazja!! ![]() Cytat:
![]() No dokładnie na gole ciało sweterki nie nalozysz, a długo rękaw może być już za,ciepło, na to kaftanik też można nałożyć ![]() A ja jestem ciekawa ile,moja waży, za tydzień mam,polowkowe, juz nie,mogę się doczekać ![]() A tak w,ogóle to dzisiaj jestem już w 21t0d Cytat:
![]() Majstrzy od 7 boleści, heh dobrze im nagadalas, podkulili ogony i posprzatali jeszcze ![]() Szkoda, ze,paragonu nie masz, ale może spróbuj jednak wymienić, bo 50 to w ogóle może Ci się nie,przydać ;/ ile sztuk masz? Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|||||
|
|
|
#4446 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja w sumie mam spódnicę do skrócenia- przypomniałaś mi ![]() Bo ma ciasną gumkę i jest długa i muszę ją nosić wysoko, tam gdzie żołądek... A ja tam nie lubię (a teraz w ciąży to całkiem odpada) i muszę skrócić, żeby ją na biodrach nosić ![]() Może Mi na początku wystawił normalne, bo nie chciałam nikomu jeszcze ciąży mówić, a nie dałam rady do pracy chodzić... Cytat:
|
|
#4447 |
|
Zakorzenienie
|
Ale kurde mialam czuja co do plci :p
Pisalalm kilka razy nt tego, ze uwierze jak urodze. Co do cesarki, moje lezy w poprzek- jak sie nic nie zmieni to cesarka Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#4448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurcze to teraz mysle, że jednak przesadzilam z ilością body, bo ja mam 12 sztuk na 62, mialam 5, ale szwagierka 7pak mi kupiła, bo tanio byl, najwyżej bede przebierać co kilka godzin ![]() Sweet a po ile masz z rozmiaru? Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez syylwuska Czas edycji: 2015-08-13 o 12:57 |
|
|
|
|
#4449 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tydzień szybko zleci! ![]() Gratuluję ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Ułożenie to jeszcze kilka razy zmieni Moja wcześniej miała podłużne pośladkowe, a ostatnio na połówkowym podłużne główkowe ![]() Cytat:
Czasem może być w sam raz Nie zgadniesz ile będzie potrzebne Mamy wpisane orientacyjnie po 10 sztuk, ale nadwyżka nie zaszkodzi
|
|
#4450 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4451 |
|
Konto usunięte
|
Oglądałam camarelo Sevilla i powiem Wam - fajny
lekko się prowadzi, ma niezłą amortyzację, super się składa, lekki, lekko się wpina i gondolę i spacerówkę. Cenowo też przyzwoicie, bo 1300 zł za 2w1. Powiedziałam mężowi, że zmienia mi się koncepcja co do wózka a on, że nie wie, czy jest sens wydawać więcej kasy, że on nie słyszał, żeby komuś się wózek zepsuł i takie tam... nie mam siły do tego chłopa, przecież to nie on będzie za to płacił Ogolnie neonatologia potrzebna jak są jakieś komplikacje poporodowe i np. niedotlenienie itp. Sylwuska np. do wyjazdu na zakupy z dzieckiem. Wysiadasz z auta, wpinasz fotelik do stelaża i jedziesz. Na spacery fotelik nie Sylwoha może rodzinny wystawić takie zwolnienie, oczywiście. Tylko musisz powiedzieć ![]() Zapomniałam zapytać, czy spacerówka w tym camarelo rozkłada się na płasko... Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka
|
|
|
|
#4452 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mój też ostatnio leżał w poprzek, ale lekarz mówił, że ma mnóstwo miejsca do fikania ![]() Pisałam dzisiaj konkretnie ;P 7 sztuk na 62. Nowych. Bo mam też jakieś używane po mojej siostrze, ale są u mojej mamy, a teraz za gorąco żeby po nie jechać.
|
|
#4453 |
|
Zakorzenienie
|
No to ja tak zrobie z tym zwolnieniem
![]() Ogolnoe moj lekarz jest z tych straszacych. Takze przdz palce przepuszczam polowe ![]() Na nast wizyte mam glukoze morfo i mocz Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#4454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieje, że nie wykraczesz sobie z tymi malutkimi ubrankami
|
|
#4455 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52400944]Oglądałam camarelo Sevilla i powiem Wam - fajny
lekko się prowadzi, ma niezłą amortyzację, super się składa, lekki, lekko się wpina i gondolę i spacerówkę. Cenowo też przyzwoicie, bo 1300 zł za 2w1. Powiedziałam mężowi, że zmienia mi się koncepcja co do wózka a on, że nie wie, czy jest sens wydawać więcej kasy, że on nie słyszał, żeby komuś się wózek zepsuł i takie tam... nie mam siły do tego chłopa, przecież to nie on będzie za to płacił Zapomniałam zapytać, czy spacerówka w tym camarelo rozkłada się na płasko... [/QUOTE]Ech z tym Twoim chłopem na wszystko ma jakieś 'ale' i 'wiem lepiej' ![]() Gryzelda https://www.youtube.com/watch?v=qG-HgC4QWOE
|
#4456 |
|
Zakorzenienie
|
dziwne, że ma podejrzenia a odwleka badanie
|
#4457 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() P.S. A tak w ogóle dzień dobry Taki chamuk ze mnie, że się nie przywitałam nawet
|
|
#4458 |
|
Zadomowienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52400944]Oglądałam camarelo Sevilla i powiem Wam - fajny
lekko się prowadzi, ma niezłą amortyzację, super się składa, lekki, lekko się wpina i gondolę i spacerówkę. Cenowo też przyzwoicie, bo 1300 zł za 2w1. Powiedziałam mężowi, że zmienia mi się koncepcja co do wózka a on, że nie wie, czy jest sens wydawać więcej kasy, że on nie słyszał, żeby komuś się wózek zepsuł i takie tam... nie mam siły do tego chłopa, przecież to nie on będzie za to płacił Rozumiem, że w jego otoczeniu są same matki z małymi dziećmi i one wszystkie zdają mu relację odnośnie tego czy wózek się psuje czy nie. Tak?
|
#4459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tym bardziej, że na pewno będę się stresować jak obca baba będzie mi patrzeć na ręce ![]() Muszę się zorientować jaki mam wybór u siebie, bo mieszkam w małym mieście i bardzo możliwe, że to będzie jakaś znajoma twarz
|
|
#4460 |
|
Zakorzenienie
|
Fionka ja mysle ze on patrzy na mnie a ja duza i zaklada ze moze tak byc.
I w sumie moge sobie zrobic wczesniej i chyba tak zrobie. co sie go bede sluchala. Najwyzej zrobie jeszcze raz. Niby lekarz a trzeba kombinowac :p Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#4461 |
|
Zakorzenienie
|
Troche przeleciałam wzrokiem co pisalyście, ale niestety nie dam rady nadrobić - chyba z 2h by mi zeszło.
![]() Która to pisała, ze lubi planować? ![]() Też mam w excelu tabelkę z wyprawką, więc.. nie jesteś jedyna. Mam zamiar jeszcze zrobić dodatkową listę z rzeczami do kupienia, która będzie się zmniejszać - wraz z przybliżonymi cenami i podziałem zakupów na misiące.Widziałam, że pisałyście też o Świetach - u nas TP waha się od 24. 12 - z @, później wyszło 21.12, a niedawno na połówkowym 18.12. Szczerze liczę, że Glucior nie będzie mnie długo męczył i wybierze się trochę wcześniej na świat. Gdyby tak się stało, np. ok. połowy grugnia to na Święta myślę, że spotkalibyśmy się z rodzinką chodź na trochę - pewnie obie Mamy przygotowałyby jakieś jedzonko i wpadli do nas na życzenia i posiedzieć chwilę. Jeśli jednak pierworodny postanowi wyjść na samą Wigilię to pewnie dupa - może moja Mama wpadnie na chwile - sama jest, więc nie chciałabym by sama spędzała ten dzień, ale bez posiadówki raczej wtedy. Na szczęście zarówno moja Mama jak i Rodzice TŻ są myślącymi ludzmi i wiem, że jeśli nie damy rady, będzie zmęczeni, albo coś innego to dadzą nam spokój i nie będą na nic naciskać. Matko, jaki wczoraj miałam fatalny dzień. Ból głowy, zawroty, mdłości. Praktycznie cały dzień przeleżałam, a ponad pół przespałam. Chyba kulminacja przegrzania organizmu mi się zrobiła i po prostu się zbuntował na maxa. Ogarnęłam się jako tako ok. 18. Wieczór już był na prawdę spoko, więc wpadlismy z TŻ na genialny pomysł i pojechaliśmy.. na basen! Na taki kompleks, gdzie są baseny wewnątrz i na zewnątrz! Raaaaaaaaaaany, jakie to było cudowne! Było już ciemno, a dworze 30 stopni i ta cudowna woda! Czułam się po tym pluskaniu jak nowo narodzona i super mi się spało - od upałów mam z tym problem. Dzisiaj nie damy rady bo jesteśmy umówieni ze znajomymi na wieczór, ale jutro chcę znów tam jechać.
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2015-08-13 o 13:27 |
|
|
|
#4462 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja dzisiaj czytam, ale tak mi cisnienie znowu podniesli w pracy ze to jest tragedia, malo brakowalo zebym wyszla. Az synus sie chyba zdenerwoaal bo mi po pecherzu skacze i kopie strasznie teraz
Wybaczcie, ale narazie nie bede cytowac ;* musze ochlonac.
|
#4463 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakoś żadne w sklepie mi się nie podobają ala:[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52400944]Oglądałam camarelo Sevilla i powiem Wam - fajny lekko się prowadzi, ma niezłą amortyzację, super się składa, lekki, lekko się wpina i gondolę i spacerówkę. Cenowo też przyzwoicie, bo 1300 zł za 2w1. Powiedziałam mężowi, że zmienia mi się koncepcja co do wózka a on, że nie wie, czy jest sens wydawać więcej kasy, że on nie słyszał, żeby komuś się wózek zepsuł i takie tam... nie mam siły do tego chłopa, przecież to nie on będzie za to płacił Ogolnie neonatologia potrzebna jak są jakieś komplikacje poporodowe i np. niedotlenienie itp. Sylwuska np. do wyjazdu na zakupy z dzieckiem. Wysiadasz z auta, wpinasz fotelik do stelaża i jedziesz. Na spacery fotelik nie Sylwoha może rodzinny wystawić takie zwolnienie, oczywiście. Tylko musisz powiedzieć ![]() Zapomniałam zapytać, czy spacerówka w tym camarelo rozkłada się na płasko... Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka [/QUOTE]Z tym Twoim facetem Mój to właśnie odwrotnie o wszystko,mnie pyta, czy tak czy tak, czy to potrzebne, czasem zapyta czy to nie za dużo itd, ale bardziej wiem, że na mnie liczy, bo wie, ze mam kogo zapytac, albo w Internecie poczytać ![]() ![]() Ok, ok rozumiem. Ale jak mam sklep 5 min od bloku to tez będę brała fotelik, bo potem nie będę ciągnąć tego znowu na 4 piętro, skoro zakupy zajmą mi gora pół godziny, chyba że wybiorę się do innego, gdzieś dalej, to wtedy wezmę gondole ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dzień dobry jak Twoje sny? Był pan z Tako? ![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|||
|
|
|
#4464 |
|
Zakorzenienie
|
a Ty chodzisz prywatnie?
|
#4465 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobra, nadrobiłam na szybko
![]() Kalusia, super, że już po zabiegu, świetnie, że jutro wychodzisz Sylwoha, gratuluję chłopaka bardzo się cieszę, że zasilisz niebieską drużynę![]() i...coś jeszcze chciałam, ale...zapomniałam także ten...tego... idę obiad gotować, odezwę się później
|
#4466 | |
|
Zakorzenienie
|
Ogólnie ja miałam już problem z pajączkami, powoli widzę siatę sinych żył, a siedzenie przy biurku mi nie pomaga. Chcę się jakoś ratować, chociaż jak już zdecydujemy że więcej dzieci nie bedzie to sobie je zoperuję. Bo to już bardziej kwestia zdrowia niż wyglądu.
Cytat:
Aaa sprzedam je! zaraz je wystawię na alle
|
|
#4467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój Tz po jutrzejszym zaczyna urlop? Ma 2 tyg i myśleliśmy, zeby gdzieś pojechac, niedaleko np na Litwę na 3 dni, byliśmy tam 3 lata temu, tam jest taki Aqua park z hotelem razem, ale z jednej strony tam byliśmy juz, trzeba by było 1000 zł szykować, no a,za te pieniądze, to sporo rzeczy z wyprawki juz byśmy mieli (hah zauważyłam, że kasę teraz na wyprawkę przeliczam ) a z drugiej strony za rok pewnie nici z jakichkolwiek wycieczek i nie wiem co robić, a fajnie,byłoby się w te upały pokapac w basenach i jedzenie mają tam pyszne ![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4468 |
|
Zakorzenienie
|
Rudaska jak płaciłaś kartą to możesz wydrukować z historii tą transakcję i przyjmą zwrot. Gorzej jak gotówką
Kupiłam sobie pieguski i zajadam, popijając zimną wodą ![]() Dobrze, że dziś chociaż nieco lepiej z temperaturą, 29 stopni i chłodny wiaterek. Później pójdę się poopalać - pierwszy raz w sezonie! Jutro powinna dotrzeć do punktu odbioru paczka ze Smyka, a w poniedziałek może dotrze wczorajsze zamówienie z alledrogo. Jeszcze dziś popatrzę co jest, może coś uda się upolować ![]() A tak zastanawiałam się dziś nad tą matą edukacyjną...I chyba nie będę kupować, chyba że ktoś chce sprezentować to proszę bardzo. Ja wychowałam się na "macie edukacyjnej" złożonej z koca na podłodze, włączonego Kasprzaka i kupy klocków i lalek. Ot co. I nie jestem głupia przez to Edytowane przez ogolnie Czas edycji: 2015-08-13 o 13:45 |
|
|
|
#4469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo mi popękały nowe mimo, profilaktyki, nie wiem może za mała dawkaja planuję ostrzykać żyły - skleroterapię tylko nie wiem czy czekać do drugiej ciąży, będę konsultować
|
|
#4470 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
trzymam kciuki żebyś jutro już była w domku!Cytat:
i co za niespodzianka! chłopak! gratulacje synka zatem ![]() co do zwolnienia to właśnie zależy od lekarza bo różne mają podejście, idź i powiedz ze brzuch Cię boli, twardnieje itp jak nadal stwierdzi że to nic takiego to jak bym poszła do innego lekarza. Lekarz chyba może z dwa dni to tyłu wystawić zwolnienia ale raczej wolą żeby to było równo z dniem wizyty. maluszkowi najlepiej w sensie najzdrowiej dla jego kręgosłupa jak jest na płasko więc jeśli tylko można to lepiej używać gondoli do spacerów, ja nawet jak na dłuższe zakupy się wybierałam to brałam gondole żeby się nie męczył w foteliku |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:59.

nie mam siły do tego chłopa, przecież to nie on będzie za to płacił 

mimo, profilaktyki, nie wiem może za mała dawka