|
|
#4261 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :)
Mojego Tza siostra już po plastyce brzucha na NFZ. Zero obwiskej skóry na brzuchu, zero rozstępów, nawet pępek ma nowy. Blizna na całą szerokość brzucha pod linia majtek.
|
#4262 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4263 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cały czas podejrzewają ta sama osobę co wtedy jak Ci na pw pisałam
![]() ![]() Cytat:
Moj jak chce puścić bąka to najpierw jęczy i czerwony sie robi a potem rznie tak ze wczoraj w biedronce ludzie za nami sie oglądali ![]() Films4free.pl Cytat:
ale z aventu tylko lekarstwo podaje a w medeli tej całym chyba sie nie wymienia tak mysle...Oby tylko do trzeciego... Cytat:
Cytat:
Ale wlasnie zrobił kupę, matko... Kiedy zaczyna sie u niemowlaków rozwolnienie? Bo cały ranek bulgotało mu w brzuchu, mega jeździło a teraz az sie wylewa Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||||
|
|
|
#4264 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4265 |
|
Zakorzenienie
|
Kaczuszka mi też włosy wypadają na potege. W koncu nowe zaczną wyrastać, po Julku aż grzywka mi się zrobiła
Ponoć to co nie wypadlo w ciazy wypada teraz. W koncu się unormuje ![]() Co do wizyty u okulisty to wczesniaki muszą ja zaliczyć a tak tylko jak sie coś dzieje, np. ropieja oczka. My dostaliśmy skierowanie na pierwszym szczepieniu ze wzgledu na to ze Tymek troche zezowal ale dałam mu czas bo ponoć do ukończenia 6 miesięcy i tak się z tym nic nie robi a badanie nieprzyjemne jest. W każdym razie dobrze zrobiłam bo teraz pięknie skupia wzrok
|
|
|
|
#4266 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4267 |
|
Zakorzenienie
|
Ej a wiecie co mój robi... Jak śpi to tak mimowolnie otwiera oczy i ma zeza
|
#4268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4269 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
moja w ogóle śpi czasami z otwartymi oczami, na początku nie wiedziałam i myślałam że się obudziła i ja do niej ,,dzień dobry!!,, a ta się przestraszyla i w ryk ![]() Dziewczyny macie jakieś smaki, których nie lubialyscie przed ciążą a teraz jest wręcz odwrotnie?? Ja mam tak z oliwkami przed ciaza mogły nie istnieć a pod koniec bardzo mi posmakowaly i teraz właśnie dokonczylam słoiczek czarnych
|
|
|
|
|
#4270 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jak on śpi z otwartymi to mu zamykam. Nie, ja zre wszystko co zresztą widać po mnie
|
|
#4271 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4272 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4273 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my dostaliśmy skierowanie ze szpitala, od razu się umówiłam, a jak przyszliśmy, okazało sie, ze tam tylko prywatnie noo i zrobilismy prywatnie![]() Cytat:
projektor dla mnie najlepszy tylko samego nie mogę włączyć, bez melodyjek, można tak?? jak jest u was?Cytat:
|
|||
|
|
|
#4274 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zaznaczam, że schabowy z podwojna panierką ![]() Tak można właczyc - na tej ostatniej opcji gdzie misie kręca się bez melodyjki, nasz projektor jakiś slaby i nie siega jak by do sufitu. Tylko mi sie wydaje ze js msm inna wersje niz ty
|
|
|
#4275 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wogóle mam teraz taką głupią długość włosów- 2 cm nad ramionami wiszą- i ani to fajnie związać ani upiąć, ani nie wygląda ładnie, a jak są rozpuszczone to mnie szlag trafia .....kusi mnie żeby obciąć ale chciałabym zapuścić w końcu.....pomęcze sie jeszcze z 2 miechy i zobacze.. stosowałyście coś co może przyspieszyć wzrost włosów? stosowałam jantar ale nic to nie dało Cytat:
ale jak są upały to nie daje rady tyle zjeść i je 90- wtedy zazwyczaj dopomina sie o flaszke co 3-3,5 godziny. wkurza mnie ta nieregularność bo potem musze kombinować z godzinami żeby kąpanie i zasypianie było w miare o stałej porze.... Cytat:
Cytat:
![]() co do kupy. jak Gośka kiedyś nie zrobiła 3 dni, i wlewałam w nią herbatki i kropelki żeby coś ruszyło, to w końcu trzasneła taką mega rzadką potrójną porcje- też sie bokiem ulało ale kolejna była już spoko ![]() Cytat:
mam z niej ubaw wtedy Cytat:
![]() ja mam tak samo
|
|
#4276 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mi włosy zaczęły wypadać znowu, tzn przed ciążą mi wypadały, w ciąży przestały i teraz znowu wypadają :p podobnie mam z cerą, w ciazy zrobiła się taka ladniutka, raz na jakiś czas jakiś dziad wylazl a teraz jeden jęk, wysypalo mnie na twarzy niesamowicie :/ jeszcze sobie tłumacze że to przez upały... W ciąży specjalnych smaków nie miałam więc teraz jest nadal wszystko po staremu, no może mniej mi się chce słodkiego |
|
|
|
|
#4277 |
|
Zakorzenienie
|
Oooo nie. To już rozpusta!
|
|
|
|
#4278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Po cc dziękuję za kolejną operację :/ |
|
|
|
|
#4279 |
|
Zakorzenienie
|
eee tam, ja nie pogardze ![]() w sumie najgorsze było pierwsze postawienie na nogi, a poza tym spoko. laska z którą byłam w pokoju rodziła naturalnie a miałam wrażenie że gorzej chodzi ode mnie. wiecznie stękała a jak szłyśmy na spacer po korytarzu to musiałam specjalnie zwalniać . jedyny plus miała taki że umiała wstać sama na drugi dzień ![]() dziewczyny, jesienią chce sie wybrać na laserowe zamykanie naczynek. od zawsze miałam pajączka na nosie a w ciąży mi sie zrobił bardziej widoczny. robiła któraś z was coś takiego? możecie coś o tym napisać? wrażenia, ból, ile razy trzeba powtarzać?
|
#4280 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a teraz jak tankuje to mało nie zwymiotuje, naprawdę muszę walczyć żeby nie puścić pawia przy dysrybutorze ![]() Cytat:
Na wypadanie i porost włosów super są tabletki Revalid. Nic dla mnie lepiej nie działa |
||
|
|
|
#4281 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4282 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też nie przejmuje się kolejna operacja, czego się nie robi dla wyglądu, haha
dobry interes, tu się nazre a tam wytne tłuszcz z brzucha
|
#4283 | ||||
|
celebriti
|
Cytat:
Jakies zaświadczenie o dochodach trzeba ? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Czy któraś z Was karmi mm z wyboru, w sensie od razu tak założyła lub na szybko przeszła ?
|
|
|
#4284 |
|
Zadomowienie
|
Ja szybko bardzo zaczelam leciec praktycznie na samej mieszance
|
|
#4285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja przeszłam bardzo szybko, wychodząc ze szpitala kupowałam mm
|
|
#4286 |
|
Zakorzenienie
|
ja też, ale tylko dlatego że miałam bardzo mało pokarmu
|
#4287 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dlatego, że tego pokarmu JESZCZE nie było. Potem rozkrecilam laktatorem i mleko aż się lało ze mnie, ale mam ☠☠☠☠owe sutki i zrezygnowałam.
|
#4288 |
|
Zadomowienie
|
Olaboga! moje dziecko chyba przechodzi skok, bo nie schodzi mi z rąk, ciągle jest marudny, ale dla nas bujaczek jest cały czas namber łan! w ogóle dzięki bujaczkowi i karuzeli nad łóżeczkiem jeszcze nie wylądowałam w psychiatryku
matę mamy tą farme o której m.in pisałyście, dostaliśmy ją i wydaje się być fajna, ale Franek jeszcze nie kuma po co tam leży Odłożyłam w sklepie motyla Lamaze i jutro Tż po to musi jechać bo stare zabawki już nie wystarczają ![]() Mi też włosy wypadają na potęgę, wszędzie je gubie :/ Kika, Ty chyba pisałaś, że w 2013 masz za duże zarobki na becikowe, a może jak złożysz papiery w listopadzie to wtedy zarobki będą brane z 2014 roku i może wtedy uda Ci się załapać?! Moje dziecko znowu robi kupy na potęgę, a najchętniej wtedy kiedy ma suchą, nową pieluchę wtedy trzeba w nią narobić
|
|
|
|
#4289 |
|
Zakorzenienie
|
groszkolino- ja chcialam karmic piersia, ale mala leciala z wagi..polozna nastraszyla mnie szpitalem i kupilam mm..poza tym chyba mialam malo pokarmu, b nawet jak mocno sciskaalm to nic nie lecialo
|
#4290 |
|
Zakorzenienie
|
Kejtice tylko później musisz trzymać dietę żeby nie było efektu przed.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:33.

moja chyba ma cos z brzuszkiem, bo ciagle puszcza baczki, przed snem dalam jej koperku i juz spi 2 godzinki

a właściwie wylatują garściami... łysa pójde do tego ślubu

: płaskodupie, płaskocyc, szkoda kurde że brzucha nie mam płaskiego

06.09.2014