|
Notka |
|
Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1081 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 060
|
Dot.: Br±zowow³ose farbowane :)
"A czy która¶ z Was farbowa³a w³osy garnierem naturals blond albo ciemny blond?"
Ja farowa³am naturalsem ciemny blond, wyszed³ taki ciep³y br±z, wszytsko by³oby ok gdyby nie przera¿aj±cy zapach, utrzymuj±cy siê do trzech myæ. Gdybym wczoraj te¿ wybra³a te farbê moze teraz nie rozpacza³abym nad marchewkowymi odrostami ![]()
![]() |
#1082 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 361
|
Ja od 4 lat farbuje swoje w³oski na br±zy i sama w domu i u fryzjera ,wiêc jako takie do¶wiadczenie ju¿ mam....kolor po farbowaniu przewaznie boski , ciemny , b³yszcz±cy , w³osy zawsze lepiej siê uk³ada³y ,ale niestety farba robi z w³oskami swoje , wiêc staram siê je jak najrzadziej farbowaæ co daje z koleji inne tragiczne skutki , bo po jakim¶ miesi±cu moje w³osy robi± siê normalnie podrudawe ;( i kazdy my¶li ,¿e ja ruda jestem ...jak ja tego nienawidzê ;( jak± farb± bym tych w³osów nie pomalowa³a to za kazdym razem koñczy siê tak samo ,a w lato to ju¿ w ogóle tragedia bo s³oñce wypala ten kolor, po wizycie u fryzjera te¿ kolorek mi zrudzia³ i tyle
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1083 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 153
|
Ech, Kochane dziewczyny mo¿e Wy mi co¶ poradzicie na moj± g³upotê
![]() ![]() ![]()
#1084 |
Zadomowienie
|
do Pt6
Ojej z ciemnych na ja¶niejsze nie przejdziesz sama w domku ![]() Spróbuj moze zmywac ten kolorek szamponem przeciw³upie¿owym, jak sie wyp³ucze dopiero potem jaki¶ br±zik? W sumie nie jest to palona kawa ale bardzo ³adnie te w³oski Ci wysz³y.
![]() |
#1085 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 153
|
Dziêki MonkaIska. W sumie przyzwyczajam sie powoli do tego kolorku... ale i tak bêde dalej polowaæ na br±zik...
Nic to, wiêc pewnie zostanie mi czekaæ, tylko bojê siê, ¿e on tak szybko siê nie zmywa. Dzisiaj rano ju¿ umy³am i nawet wody nie zafarbowa³o, wiêc ciê¿ko bêdzie ( nie to co przy garnieru gdzie farba sp³ywa³a z pierwszymi myciami ![]() ![]() No chyba, ¿e próbowa³a która¶ z was czym¶ ja¶niejszym ciemne w³osiska zamalowaæ i wysz³o jej co¶ ciekawego to pisaæ natychmiast!! ![]() ![]()
#1086 |
Zadomowienie
|
Tak to jest, ja mam czarne koñce, ¶rodkow± czê¶æ br±zowo kasztanow±, a przy skórze marchewka :P
Za nied³ugo zacznê wmawiaæ, ze taki by³ efekt zamierzony, nic zaryzykuje i zamalujê te w³osy Garnierem 100%, najwy¿ej obudzê siê ³ysa ![]()
![]() |
#1087 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 15 844
|
Cytat:
![]() ![]() na mnie juz czeka L'Oreal Excellence Cream ciemny braz. jeszcze poczekam z farbowaniem do przyszlego tygodnia, bo nie chce za czesto meczyc wlosow ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e
![]() |
#1088 |
Zadomowienie
|
Lain sk±d ja to znam, nigdzie nie mogê dostaæ tej p³ukanki szaro-matowej, jakbym j± mia³a to mo¿e ten rudy odrost by siê zmy³, a obawia³am sie, ze z³oty szatyn chwyci za ciemno :/, ciemny mam tylko dó³ ³ba wrrr, gdyby nie mój facio mia³abym ju¿ krótk± czuprynkê
![]() Niestety na mojej g³owie mia³am ju¿ ró¿niste farby i ten Garnier najmniej je niszczy, najwy¿ej sie zmyje, ale najwa¿niejsze, to pozbyæ siê rudo¶ci z czubka g³owy. Tylko sk±d wytrzasn±æ popielaty jasny br±z?
![]() |
#1089 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 212
|
Ja mam dosyæ. Wczoraj kupi³am Kaszmirowy Jasny Braz natural easy - by³ taki ³adny na opakowaniu...i co uzyska³am CZARNE w³osy. Nie wiem co jest z tymi farbami na moich w³osach. Nie mog³am zdzier¿yæ tej czerni i zastosowa³am poprostu dekoloryzator Joanny, trzyma³am tylko 10 minut, rozja¶ni³am je i na³o¿y³am jasny br±z mariona. Tym sposobem zniweczy³am efekt miesiecznej regeneracji w³osów - l¶ni³y i by³y g³adkie, bardzo ³adne. Zaczynam regeneracjê od nowa
![]()
#1090 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 420
|
witam...
Mam wielki dylemat. Strasznie kusi mnie przefarbowanie wlosow z blondu+ pasemka jasny braz (w przewadze) na jednolity brazik ![]() Kupilam juz nawet farbe loreal paris recital preference kolor mrozny kasztan. Tylko starsznie sie boje, ze wyjda mi czarne wloski ![]() prosze o jakies rady. Widze, ze Kobietki tutaj maja juz doswiadczenie w zmienianiu kolorku wlosow. Dla mnei to czarna magia ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#1091 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 361
|
Id¼ do fryzjera
![]() ![]()
#1092 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 146
|
Ja posiadam naturalnie prawie czarne wlosy, ale poniewaz mam tez bardzo jasna karnacje zaczelam rozjasniac je do brazu. Gdzies na Wizazu wyczytalam o farbach L'oreal Majirel, ktore maja bardzo szeroka palete brazowych odcieni. I faktycznie, ciezko sie zdecydowac. W tej chwili mam na glowie popielaty braz i jestem zachwycona. Gdyby nie kondycja wlosow - bardzo kiepska po wszystkich zabiegach, jakie im ostatnio fundowalam, bylabym zachwycona.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1093 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 18 750
|
Cytat:
A gdzie mo¿na kupiæ tê farbê ? Nigdy o niej nie s³ysza³am, a zale¿y mi w³a¶nie na zimnej czekoladzie ![]()
![]() |
#1094 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Te¿ bym takie chcia³a ![]() ![]() Przepiêkne w³oski masz !
![]() |
#1095 |
Zadomowienie
|
Och popielaty br±z, jak to cudownie brzmi
![]() Ale znalaz³am sposób HA! Zrobi³am na te marchewkowe odrosty p³ukankê srebrzyk, potem do od¿ywki doda³am kilka kropel, i mam teraz takie br±zowo wi¶niowe w³osy, a reszta nabra³a ch³odnego odcienia ![]() Narazie siê z tym pomêczê a potem farbnê na jaki¶ jasny br±zik, który i tak wyjdzie ciemny ![]() Oblata³am ju¿ chyba wszystkie sklepy i nie mogê dostaæ ¿adnego Popielatego Br±zu ![]()
![]() |
#1096 |
Zadomowienie
|
emememsssik
![]()
![]() |
#1097 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 415
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1098 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1099 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.czf.pl/index.php?cPath=21_37_106_107 Tutaj mozesz kupic produkty Majirel. Niestety nie znam strony, na ktorej moze byc dostepna paleta kolorow. Ja uzywalam odcienia 5.1. Zalaczam foto z efektem. I dziekuje za podzielenie sie doswiadczeniem - w tej chwili jade na waxie, odzywkach nawilzajacych, l'oreal absolut repair, a kiedy pozbede sie lenia wychodze do apteki po olejek rycynowy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1100 |
Zadomowienie
|
Dziêki za stronkê
![]()
![]() |
#1101 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1103 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1104 |
Zakorzenienie
|
ja dzis planuje kupic szampon koloryzujacy do wloskow..jakis brazik..mam jasne pasemka wiec powinno ladnie wygladac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1105 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1106 |
Zadomowienie
|
A to efekt Loreal Casting Jasny Br±z (jasny tylko na pude³ku)
![]() Zamalowa³am nim rudo¶ci po Garnier Belle Color i: nie zniszczy³ mi w³osów, na gêste w³osy wystarczy³o jedno opakowanie. Wyszed³ ciemny ale w s³oñcu jest przyjemnym dla oka br±zem (bez rudo¶ci) Zobaczymy jak bêdzie wygl±da³ po pary myciach ![]()
![]() |
#1107 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 15 844
|
a tak wygladaja moje wlosy po L'Oreal Excellence Creme ciemny braz.
pierwsze zdjecie w pokoju od strony polnocnej (bez swiecacego slonca), a drugie w pokoju od strony poludniowej - ze sloncem ![]() farba juz dobrze wyplukana, bo w sobote po farbowaniu i przeschnieciu wlosow polecialam do aqua parku, gdzie siedzialam 3 godziny w wodzie i saunie ![]() w sumie jestem zadowolona. kolor nie wyszedl czarny ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1108 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 12 483
|
Kiedys farbowa³am kolorem Brazilian Brown z Ferii, ³adny kolorek ale rudzieje.
Ostatnio br±z mia³am kilka lat temu i boje sie teraz wracac, chociaz bardzo mnie korci. Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2007-09-18 o 10:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#1109 |
Zadomowienie
|
Zuziunia bardzo ³adnie Ci w blondzie, a jak sie czu³a¶ w tamtym kolorku Ferii?
Jak dobrze to farbuj, chocia¿ mo¿e najpierw ³agodniejsza zmiana? Balayage lub br±zowe pasemka?
![]() |
#1110 |
Zadomowienie
|
lain jaka ró¿nica na zdjêciach
![]() ![]() ![]() Która fotka jest bardziej zbli¿ona do faktycznego kolorku Twoich w³osów? Powiedz tez jak kondycja po tej farbie. ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:58.