|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#601 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 20+ cz. II
suuuper
Cytat:
ale generalnie nie zalujesz chyba ze pojechalas, co?
|
|
|
|
|
#602 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a masz juz takie dlugie wlosy,zeby je tak cieniowac? ![]() Cytat:
i rajstopy i bielizna i fryzura i bukiet ups ![]() dzieczyny co sadzicie? http://allegro.pl/item240612341_supe...lnanr_38_.html strasznie mi sie spodobaly, ale mam wrazenie, ze te czuby maja takie dłuuugie
|
||
|
|
|
#603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to tak... "nie-za-wesoło"... Naprawdę nie czujesz nawet w połowie tego co Ktosiek? Przykre widać, że jemu bardzo zależy . A w ogóle jest szansa ze kiedys to odwzajemnisz?
|
|
#604 |
|
Zakorzenienie
|
jakby ogarnąć całość to w sumie nie żałuję
|
|
#605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
on jest typowy romantyk, mógłby tak leżeć przez cały dzień i patrzeć mi w oczy a we mnie nie ma krzty romantyzmu ja mam wrażenie że ja po tamtym związku się po prostu wypaliłam... nie wiem sama czy potrzebuję więcej czasu czy ja się nadaję żeby się z kimś wiązać na dłużej,
|
|
|
#606 |
|
Zakorzenienie
|
Czołem dziewczyny
![]() Ja tylko na chwilę bo pracy dużo, ale ale ...nie pada u mnie ![]() Oreganko, ale wieści ![]() Szkoda że Ty nie możesz odwzajemnić tego w drugą stronę, ale skoro nie czujesz tego co on, potwierdzę za dziewczynami, nie zmuszaj się.
|
#607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale masz rację tyle tego a ja nic nie mam. Fakt jutro sukienka na 15:00 mam być w Madonnie, z bielizny potrzebuję tylko gaci bo stanik one wszywają w sukienkę tzn poduszeczki z rajstopami chyba raczej problemu nie będzie, bukiet pójdę zamówić w tym tygodniu. Fryzura umówiona 21 września idę na 15:30 na farbowanie a w dniu ślubu na 10 na czesanie.No i ten nieszczęsny welon, nadal nie wiem czy go chcę czy nie
|
|
#608 |
|
Zakorzenienie
|
no widzisz, wiec co sie martwisz
![]() ta panna mloda miala dobre podejscie. rozmawiam z nia w piatek na gg i pytam czy fruzyre wybrala, a ona ze nie to mowie, ze niezle, bo slub jutro. ona na to, ze ee tam, jakby sie miala tak wszystkim przejmowac, to by osiwiała ![]() no i to prawda.. ja uwazam, ze welon nadawal wiele szyku tej kreacji, wiec jesli masz podobna, to bylabym za ![]() edit: te buty juz sobie odpuscilam
|
|
|
|
#609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oreganko, fakt, nic na siłę. Ale facet wpadł jak śliwka w kompot i rozumiem że czujesz się niezręcznie. Swoją drogą, ten poprzedni związek musiał Ci mocno dac w kość skoro tak się to na tobie odbiło
|
|
#610 |
|
Rozeznanie
|
Wróciłam
W kwestii osiemnastki powiem, że teraz wygląda to jak wesele - w sobotę było 30 osób (i tak jak podejrzewałam byliśmy z TŻ najstarsi). Muszę kuzynkę po południu poprosić o zdjęcia to Wam pokażę. Trochę byłam zdziwiona organizacją tej imprezy... Zaczęła się o 17 obiadem, potem podali kawę, ale nie było tortu ani szampana tylko podali alkohol (całkiem za dużo jak na imprezie dla ludzi w wieku 16-18) Tort miał być dopiero o północy Nie wytrzymałam tyle i zmyliśmy sie z TŻ przed 23. Bo dzieci miały trochę za dużo promili we krwi i zaczęło się robić niezręcznie.... Ogólnie nie pasowaliśmy do takiego towarzystwa
|
#611 |
|
Zakorzenienie
|
dla mnie takie buty są troche ...kacze
No i długość nieciekawa :P
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#612 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oreganko szkoda i jego i Ciebie ![]() oby sie tak glupio nie skonczylo... ![]() Cytat:
![]() nie to co za naszych czasow ![]() fotki fotki |
||
|
|
|
#613 | ||
|
Zakorzenienie
|
na weselu na którym byłam panna młoda miała w włosach kwiaty i też ślicznie to wyglądało
jesteś młoda to na welon możesz sobie pozwolić ![]() ja sobie nie wyobrażam siebie w welonie, za stara jestem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
też bym się czuła głupio w tak młodym towarzystwie
|
|
|
#614 |
|
Zakorzenienie
|
za stara
![]() trzymajcie mnie ![]() te sliczne, takie klasyczne http://allegro.pl/item240902273_ofic...85_roz_38.html no ale 34 cm!!! a ja mam 35,5
|
|
|
|
#615 |
|
Zakorzenienie
|
Misiaczku grunt, że po wszystkim
![]() Navi zobaczę jak z tym welonem, w sumie to też mi chodzi o wygodę na ślubie bo jak złapałam na jakimś weselu welon i miałam w nim chodzić jakiś czas to mnie tak wkurzał ![]() Oreganko do niczego się nie przymuszaj, poczekaj może za jakiś czas ten stan sam Cię dopadnie i zwali z nóg ![]()
|
|
#616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a to w ogole duzy koszt dodatkowy? czy Ty w ogole wypozyczasz, a nie kupujesz? http://allegro.pl/item241204870__jes...44_18_r38.html nazwa mnie powaliła |
|
|
|
|
#617 |
|
Zakorzenienie
|
Nieee nooo dopiero teraz przeczytałam tą wiadomość Oreganki o starości, ale jak dla mnie to powinnaś założyć welon by przykryć siwe włosy babuszko
|
#618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ty zamierzasz teraz kupowac jakieś zimowe buty ? Widze że chyba naprawde Cie wzielo na ta zasade, ze nadejscie zimy bedzie przyjemniejsze jesli bedziesz miała na ten okres coś nowego ![]() Też musze nad tym pomyśleć .
|
|
#619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#620 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() szukam jakis przejsciowych na jesien, bo mam jedne, ale zamszowe i na pluche sie nie nadają. to przy okazji i kozaczki lukam ![]() no ba
|
||
|
|
|
#621 | |
|
Rozeznanie
|
Tak troszkę jeszcze wstępem, bo pozaznaczałam cytaty i mi error wyskoczył
Navi dzięki za fotki. Kama śliczne te zdjęcia i cieszę się, że mieliście ładną pogodę Ka.si ja się nie załapałam na fryzurkę , ani na zdjęcie prezentu Może kiedyś wrzucisz na misiaczekdid@wp.pl ? Fotki będą jak tylko mi wyślą ![]() Cytat:
A ta 18-tka to kompletna porażka... A w listopadzie czeka mnie jeszcze jedna Oreganko nie przejmuj się tym "kocham Cię" - pamiętaj, że "miłość" to reakcja organizmu na narkotyk - po ok dwóch latach to mija A tak poważnie - można zbudować fantastyczny związek oparty na przyjaźni. Wtedy dalej czujesz, że to co Was łączy to coś więcej niż przyzwyczajenie...
|
|
#622 |
|
Zakorzenienie
|
Navi, ja w tym roku zachorowałam na taki obcas:
http://allegro.pl/item239228943_eleg...9_wz_297_.html Widzialam nawet w Inblu rewelacyjne kozaki z tego typu obcasem, ale niestety w łydce były na mnie zdecydowanie za luźne
|
#623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wszystkie kozaki muszę zwężać u szewca,
|
|
|
#624 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
tyle ze wyglada stabilnie, bo jest dosc masywny, nie taka cieniutka szpileczka co sie gibie na wszystkie strony na lodzie ![]() za luzne..... oddam 2cm
|
||
|
|
|
#625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do łydek to chętnie wezmę te 2 cm zwężanie kozaków jest kosztowne
|
|
|
#626 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#627 |
|
Zakorzenienie
|
![]() dobra, ktora ma mniej w lydce?? to oddam wiecej bardziej poszkodowanej ![]() 31-32???? maaaaaaaaaamooooo to ja mam wielgachne łydy a nie łydki przy was edit: mi sie podobaja tez takie w meskim stylu http://allegro.pl/item230649925_krim...iz_renata.html moze nie identyczne jak te, ale cos takiego.. sweet Ty tez masz podobne?
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#628 |
|
Rozeznanie
|
Kurcze trudno powiedzieć co z tą przyjaźnią... Znam ludzi, którzy są ze sobą, jest im dobrze a są małżeństwami z rozsądku... Nie było wielkiej miłości...
Z drugiej strony szkoda kończyć związek tylko dlatego, że TERAZ się nic nie czuje... Bo nie wiadomo co będzie później... Nie każdy zakochuje się od pierwszego wejrzenia i nie każdy kocha taką samą miłością... EdiT: To jak ja mam w łydce 36 to chyba kalosze muszę kupić a nie kozaczki
|
#629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ten obcas rzeczywiscie wysoki, te z Inblu chyba mialy ciut niższy... Ale przymierzalam i naprawde jest stabilny. Szpilek na zimę nigdy juz nie kupie. Jedne mam i nie moge w nich wychodzic jesli nie idzie ze mną ramię, na ktorym moge sie oprzeć .Na przyjazni nie da sie oprzeć związku, ale da się go na niej budować... Tzn. kroczek po kroczku - od przyjaźni do miłosci.. Z tym, że oczywiscie nic na siłę. Ale Tobie Ktosiek chyba sie podobał, w jakis sposób Cię pociągał więc teoretycznie jestes na jeszcze lepszej drodze do miłosci... Ale wydaje mi sie, że problem tkwi znacznie głębiej. Widocznie jakieś rany jeszcze się nie zagoiły.
|
|
#630 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no, nam to juz tylko kalosze zostały ![]() Cytat:
![]() Ines bardzo madrze prawisz... czemu Ty na psychologie nie poszlas?? ![]() zgadzam sie, tak wygladal moj poprzedni zwiazek. ktory skonczyl sie fiaskiem, ale z innych przyczyn. pokochalam kogos, do kogo na poczatku czulam jedynie serdeczna przyjazn... wlasnie, uswiadomilas mi dopiero na blogu, ze Ty juz studia narazie zakonczylas! trochę zazdroszcze nie ukrywam
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:17.

ale generalnie nie zalujesz chyba ze pojechalas, co?

ta druga z profilu wyglada dokladnie tak, jak sobie wyobrazam moją wymarzoną fryzurę
kupiłam TŻ-owi muchę (całą białą z czarną lamówką) no i od tej chwili jest ubrany na ślub od stóp do głów
widać, że jemu bardzo zależy
ale masz rację tyle tego a ja nic nie mam. Fakt jutro sukienka na 15:00 mam być w Madonnie, z bielizny potrzebuję tylko gaci bo stanik one wszywają w sukienkę tzn poduszeczki

?