|
|||||||
| Notka |
|
| Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
brzydka
Jestem brzydka ! Nosze okulary , jedno oko mruga później niż 2 , mam całą twarz w pieprzykach i pryszczach a gdy sie uśmiecham widać mi dziąsła . Doradzcie czy mam kupiv sobie soczewki a jak to gdzie czy mam kupic sobie jakis krem na pieprze a jesli tak to jaki jak mam sie malowac i co mam zrobic z dziaslami zeby nie bylo ich widac jak się uśmiecham . Pliss pomocy
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: brzydka
Wstaw zdjęcie, na pewno nie jesteś brzydka..
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Oj jestem a to dopiero bez okularów
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
Zgadzam się z odpowiedzią wyżej, bez zdjęcia ciężko będzie Ci coś doradzić
![]() Tym bardziej, że czynniki, które opisujesz, raczej wcale nie sprawiają, że jesteś brzydka. Podobnie jak Ty, mam wiele pieprzyków na twarzy. Kiedyś ich nienawidziałam, ukrywałam je, chciałam się ich pozbyć. Jednak wielokrotnie od różnych ludzi słyszałam, że dodają mi one uroku. W końcu pomyślałam, że może coś w tym jest. Udało mi się je zaakceptować i teraz uważam, że są moim atutem (W wyjątkowych sytuacjach, można bez problemu ukryć je korektorem, jednak na codzień nie polecam |
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
albo szukasz atencji albo stwarzasz obie jakieś problemy z d**y.
Masz normalną, ładną twarz, odpowiedni delikatny makijaż podkreśli delikatne rysy twarzy. Na moje oko wystarczy ci dobrze dobrany korektor, podkład, tusz do rzęs i jakiś błyszczyk/pomadka. Twarz masz bardzo ładną nawet i bez makijażu (o ile na tym zdjęciu jesteś bez makijażu). Nie wiem skąd ta niska samoocena... |
|
|
|
#6 |
|
Konto usunięte
|
Nie rozumiem po co niektórzy wpędzają sami siebie w kompleksy?! Jeśli nie lubisz trądziku idź do dermatologa. Masz całkiem ładną twarz i usta.
|
|
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
Prześliczna jesteś naprawdę, masz cudowne rysy twarzy jak nastoletnia modelka i piękne włosy
Jeśli chodzi o problemy z cerą i pieprzyki najlepiej udać się do dermatologa, jeśli Ci to bardzo przeszkadza - istnieją różne zabiegi, które pozwalają usuwać te znamiona, lekarz na pewno Ci poradzi.
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
hahaha jaja sobie robisz i czekasz na komplementy?
masz ladną twarz do tego wielkie pełne usta, marzenie wielu kobiet. nie wiem co za problem z tymi pieprzykami, o ile nie mają rozmiarów placka ziemniaczanego to nikoog nie szpecią, a zawsze możesz je zasmarować jakimś korektorem. zastanawia mnie tylko ta powieka czy zawsze tak było ze oczy byly delikatnie asymetryczne czy to się zaczęło niedawno? ja bym z tym poszla do lekarza, to moze byc porazenie nerwu twarzowego, albo jakis inny problem neurologiczny. |
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Śliczna jesteś, a te pieprzyki wcale nie odejmują Ci urody.
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Masz zjawiskową urodę, piękne oczy i niesamowite usta i podejrzewam, że dobrze o tym wiesz
- masz typową do modelingu urodę.
|
|
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:34.

- masz typową do modelingu urodę.