|
|
#4321 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :)
Cytat:
|
|
|
#4322 |
|
Zakorzenienie
|
Sylwka dokładnie, przejdzie ci .
![]() Alkamor ją mam za blokiem taka siłownię ale wstydze się chodzić tam. Musiałaby teraz jak ciemnoi jest ale wolę o tej porze w łóżku leżeć. Wezme się za ta chidakowska od weekendu Boże ale się usmialam z Szuu walacej bąki w biedronce i Kaczuszki która straszy śpiącą Noemi |
|
|
|
#4323 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wspominam je pozytywnie.Drugiego dziecka nie planuje, po pierwsze wiek a po drugie koszty, np opiekunka lub taki domowy żłobek w UK to koszt około 3500 zł na miesiąc. |
|
|
|
|
#4324 |
|
Zakorzenienie
|
Mój synek zawsze usypial z pieluszka i smoczkiem. Widzę że na Lili też pieluszka działa.
Czy mi wasze dzieci maja jeszcze odruch moro? Kiedy to zanika? Ale wam zazdro. tych długich przerw między kamieniami. 4h wow! Moja KP ciągle je co 2h. Myslalam że z czasem się to wydluzy ale nie, od początku co 2h |
|
|
|
#4325 | |
|
Zakorzenienie
|
Aa miałam napisać że moja też wodnista kupę wali. Ale to sprawka pogody..
U nas też opiekunka czy taki żłobek to 1000zl wzwyż... A jednak zarobki dużo mniejsze... ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4326 |
|
Raczkowanie
|
Czy ma któraś z Was wózek Quinny zapp xtra 2?
|
#4327 |
|
Zakorzenienie
|
Moją budzi ten odruch bo się wtedy przestrasza
---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Wygooglowalam że zanika ok. 4mies życia więc u nas jeszcze trochę... :/ |
|
|
|
#4328 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mój Jasiek ma bardzo silny ten odruch. Potrafi leżeć i nagle tak mocno się przestraszyć. Zapytam lekarki jutro o to.
Jaś 20.06.2015 06.09.2014 Edytowane przez rybkaa90 Czas edycji: 2015-08-13 o 22:07 |
||
|
|
|
#4330 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4331 |
|
Raczkowanie
|
tez tak macie, ze jak widzicie jakieś chore dziecko w mediach albo jak kos je skrzywdził to sie rozklejacie? bo ja na maxa, wcześniej tak nie reagowałam
|
#4332 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie moge tego pojąć, wiadomo ze sa gorsze momenty ale w zyciu by mi do łba ni eprzyszło zeby uderzyć..
|
|
|
|
|
#4333 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4334 |
|
Zadomowienie
|
Nie, ale intensywnie myślę nad zakupem na wiosne. W necie czytalam duzo pozytywnych opinii
|
|
#4335 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mnie nawet wzrusza jak pokazują dzieci chore na które zbierają pieniądze. Strasznie czuła się zrobiłam
|
|
#4336 | |
|
celebriti
|
Dziewczyny jak się cytuje z tel i w ogóle puszę posta bo mi nie wchodzi...
|
|
|
#4337 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie tak wkur...iala wersja mobilna że wróciłam do normalnej przegladarkowej
|
|
|
|
#4338 | |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie wszyscy mi to mówią, ale ja nie wiem czy faktycznie przejdzie :P może trzeba więcej czasu, bo dziś pamiętam to jakby to było wczoraj :p Cytat:
Noo to jest nas więcej Sąsiadka go ma. Narzeka na kółka które są piankowe czy jakoś tak, niewygodnie się prowadzi jak są jakieś nierówności. Poza tym jest fajny, mało miejsca zajmuje jak się go składa Jejuuu dziś się popłakałam jak mówili o tym że dwulatek zmarł rodzicom w aucie, bo z jednego szpitala wysłali go do drugiego... Zawsze mnie ruszaly takie kwestie ale nie aż tak żeby płakać. Odkąd jest malutka jestem mega czuła na takie tematy |
|
|
|
|
#4339 |
|
Raczkowanie
|
właśnie chyba też zafundujemy sobie ten wózek
mój mnie wkurza cały bagażnik prawie zajmuje Tez ja mi sie pokazują ma fb linki o jakiś tragediach to mi serce dosłownie pęka i jak sobie pomyślę, zę to mogło by spotkać moja kruszynkę
|
#4340 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
możesz kilka postów zaznaczyć naraz Cytat:
|
||
|
|
|
#4341 |
|
Raczkowanie
|
Moje dziecko z pieluszka
ImageUploadedByWizaz Forum1439500764.063341.jpg
|
#4342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za drugim razem jest inaczej bo już w jakiś tam sposób zdajesz sobie sprawę co Cię czeka.Co do kółek...jednak typowe spacerówki mają piankowe koła. Ja myślę że na wiosnę gdzieś przerzucimy się na spacerowke która mam po Kubie jeszcze. Coneco Flash. Niby jeździł mój Kuba i młodsza córka mojej siostry a wózek wcale nie zniszczony. Tylko po kółkach widać że używany. Zresztą ja przy Kubie jak nauczył się Chodzić ograniczyłam bardzo szybko wózek i tym razem też tak zamierzam. Edytowane przez alkamor Czas edycji: 2015-08-13 o 23:23 |
|
|
|
|
#4343 |
|
Zadomowienie
|
Kurde podoba mi się ta sukienka
http://allegro.pl/sukienka-rekawek-k...72669442.html# Ale zauważyłam że zdjęcia tych sukienek są.zrobione komputerowo... I nie wiem niby nie droga, ale jak ma.przyjść firanka której nie założę to też słabo :/ A tam na marginesie... Wqrwia mnie -bo inaczej powiedzieć nie.można- rozmiar uniwersalny... Jak może być np obcisła sukienka rozmiaru uniwersalnego... Dla mnie uniwersalny to rozmiar M, na S wisi a na L jest opiete... Pomijając już xs i xl.. |
|
|
|
#4344 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Ja taka zorientowana w wózkach mam wózek 3w1 więc u mnie kółka będą pompowane w spacerowce ![]() ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#4345 |
|
Konto usunięte
|
Hej u mnie dzien pół na pół...
Rano ryk tak do 15, pojechaliśmy do Swiata Labiryntów i na poczatku płakał ale w labiryncie juz spał (mima dała super rade na wybojach, moge z czystym sumieniem polecić ten wozek - i po lesie i po plazy i po polu kukurydzy dobrze sie prowadzi). Ale potem jakaś godzine po powrocie do domu zrobiło sie prawdziwe piekło... Az tz miał łzy w oczach, czegos takiego jeszcze nie widział... a ja mam to codziennie, moze i dobrze... Ale niestety dzieciak dalej nie spi... My juz następny wozek mamy wybrany, tzn tz wybrał parasolkę - maclarena BMW Kaczuszka poproś sprzedawcę o real foto ![]() Czytam o tych chustach i czytam i powoli mi sie odechciewa Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#4346 | |||||
|
celebriti
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dzieki za odp w kwestii mm ---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ---------- Moja usypiamy na rękach i potem pac gdzieś. Wszystko spoko tylko musi być zawinięta, a w te upały kokon to masakra. Nie wiem czy moro jej przeszkadza czy musi miec ciasno i czy sama ja tego nie nauczyłam. Z chustka nie próbowałam bo moja spi tylko na brzuchu, chciałabym na plecach ale szybko sie budzi. W ogóle w wózku to co sie wybudzi to bujam i boje sie ja kłaść do łóżeczka bo wtedy pościnane 20 czy 40 min , przejdzievwszystkie fazy snu i koniec
|
|
|
#4347 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
mój syn spał przez cały dzień 20 minut a od 20 usypiać zasnął po północy co położyłam go do łóżeczka to ryk. Chyba za mało śpi w dzień i później wieczór jest bardzo ciężki Wczoraj tz rozplanowywal pokoje w nowym domu i wspomniał o drugim dziecku i mimo że kiedyś bardzo chciałam to po tych cyrkach jestem zniechęcona strasznie ![]() ---------- Dopisano o 03:43 ---------- Poprzedni post napisano o 03:41 ---------- Jeszcze miałam napisać ze pieluszka na buzi u nas nie zadziałała może dlatego że był poddenerwowany. I tez u nas są od wczoraj rzadsze kupy. Wody wypija dużo w te upaly to staram się nie panikować
|
|
#4348 |
|
Konto usunięte
|
Kika u nas tez nie zadziałała. Ale tak w ogole miał 6 h przerwy w jedzeniu i musiałam go wybudzić, bo mnie obudził potworny bol piersi. I tak nie złapał jej bo była taka nabrzmiała... Musiałam dać ta co karmiłam ostatnio i siedzę teraz z laktatorem. No a u Konrada koniec spania
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#4349 |
|
Rozeznanie
|
No to u nas dopiero teraz koniec spania
trzeci miesiącu przybywaj
|
#4350 | ||||
|
Zakorzenienie
|
A nie! Jeszcze 2 dni ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na moją to nie działa niestety.. Cytat:
Ale teraz to już okropnie.. dlatego nie oglądam wiadomości a jak już, i jest o jakimś maluchu to tż przełącza bo ja nie daję rady tego ogl. ![]() Cytat:
![]() szuuu a co lekarze mówią? ![]() A ja, usypiam swoją córkę tak: http://www.liveleak.com/view?i=119_1...661&comments=1
Edytowane przez masija Czas edycji: 2015-08-14 o 07:02 |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:14.

06.09.2014