Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. IX - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-08-14, 10:48   #1171
Airish88
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. IX

Cytat:
Napisane przez ridja devojka Pokaż wiadomość
No to ja w takim razie nie miałam nigdy badanej długości szyjki bo usg dopochwowe miałam baaaardzo dawno. A tak to wkłada paluchy, maca i mówi że szyjka dobrze utrzymana.

Wysłano z szajsunga, który wie lepiej.

U mnie tak samo to wygląda.
Stary 2015-08-14, 10:48   #1172
olkka16
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Blondynka17 Pokaż wiadomość
Z przekrecaniem tez mam problem robie to na raty :-/
A na lydki moze zacznij pic muszynianke? Ja pije ja juz dobre 3mies i skurcze odeszly! A jak tz ostatnio kupil mi inna wode to po 2 dniach znow mnie meczyly i szybko polecialam po muszynianke. Ona ma duzo wapnia i magnezu 😊

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Ale ja nie mam skurczy, to jest taki dziwny ból wewnątrz, nie da się nóg w miejscu utrzymać, bardziej mi się to z żyłami kojarzy . Cały czas biorę magnez.
Namisek czekamy na wieści od Ciebie.

Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka
Stary 2015-08-14, 10:49   #1173
Małgosia89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malena1979 Pokaż wiadomość
Namisek, będzie ok. Trzymam kciuki.
Zastanawia mnie czasem czemu nie widzicie zdjęć na telefonie. Ja widzę zawsze wszystki fotki. Ot, ciekawostka:
dziwnee.. ja nie widzę niestety
korzystasz z aplikacji Wizażowej? jaki masz system w telefonie?

Nasz mały cud...

Małgosia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-14, 10:49   #1174
mamcia092015
Raczkowanie

Hej
My po wczorajszym USG wszystko ok u małego W 36 +1 waży 3400 g A na odchodne lekarz powiedział CIĄŻ A DONOSZONA ! Pomimo tego w nocy prawie nie spałam kilka godzin mialam str" straszaki" ale nic nie bolało więc nie jechalam na Ip Dzisiaj juz na pewno pakuje torbę.

Namisek
A co jest nie tak coś z tetnem czy skurcze są?

Akzzi
Mi sie wydaje ze lekarz jednak nie ma obowiązki robienia usg Badanie na samolocie jak najbatdziej ale z tego co wiem w luxmedzie są jakby dwie oddzielne wizyty usg ciąży i wizyta Gin .
A co do długości szyjek to doświadczony lekarz. Raczej nie ma problemu z określeniem długości szyjki nawet po badaniu ręcznym na samolocie Wiadomo ze nie co do mm .

A z macierzynskim dla bezrobotnych to ostatnio ktoś sie wypowiadał ze on przysługuje właśnie jak zasne z rodziców nie ma umowy o pracę Ale dokładnie w temacie nie jestem .
mamcia092015 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-14, 10:50   #1175
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
No to ja w takim razie nie miałam nigdy badanej długości szyjki bo usg dopochwowe miałam baaaardzo dawno. A tak to wkłada paluchy, maca i mówi że szyjka dobrze utrzymana.

No to tylko twardość i zamknięcie szyjki sprawdza.
Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
A co ile min te skurcze były? Ja to bym po tylu godzinach chyba już spanikowana była ze to juz :p
A tak właśnie były nieregularne, raz co 5, raz co 10, 12 minut także nie panikowałam. Poza tym jakoś trzymam się tych opinii, które mówią że będę wiedziała że to jest to, a to były takie skurcze jak zwykle.
Cytat:
A na lydki moze zacznij pic muszynianke? Ja pije ja juz dobre 3mies i skurcze odeszly! A jak tz ostatnio kupil mi inna wode to po 2 dniach znow mnie meczyly i szybko polecialam po muszynianke. Ona ma duzo wapnia i magnezu 😊

Ja piję Magnesię i też już nie mam skurczy w łydkach.
Stary 2015-08-14, 10:52   #1176
Mediona
Zadomowienie

Cytat:
Namisek, będzie ok. Trzymam kciuki.
Zastanawia mnie czasem czemu nie widzicie zdjęć na telefonie. Ja widzę zawsze wszystki fotki. Ot, ciekawostka:
Ja nie widze fotek na fomie. Mam apke wizaz ściągnięta. Lipa.
19.09.2015 Mała Mi.
http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/21309
Mediona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-14, 11:01   #1177
aakkzzii
Zakorzenienie

GG do aakkzzii

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Ja też miałam szyjkę na USG badaną, w sensie długości. Na samolocie mi teraz sprawdza czy nadal zamknięta i twarda. A czystość pochwy po co? Ja robiłam osobno całkiem do porodu w wodzie, tak to nikt mi nic o tym nie mówił...
nie wiem po co mam zalecenie w karcie ciąży 3 razy w ciagu ciąży . no i teraz tak wypada

---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ----------

Cytat:
Napisane przez mamcia092015 Pokaż wiadomość
Akzzi
Mi sie wydaje ze lekarz jednak nie ma obowiązki robienia usg Badanie na samolocie jak najbatdziej ale z tego co wiem w luxmedzie są jakby dwie oddzielne wizyty usg ciąży i wizyta Gin .
A co do długości szyjek to doświadczony lekarz. Raczej nie ma problemu z określeniem długości szyjki nawet po badaniu ręcznym na samolocie Wiadomo ze nie co do mm .

.
tak tak wiem wiem , jestem zapisana na WIZYTĘ właśnie a nie na usg, ale w sumie chyba powinnam mieć usg jeszcze. a następną wizytę mam dopiero 3 września i to też wizyta, więc ja nie wiem kiedy oni mi sprawdzą czy dziecko jest do urodzenia czy cc .. czy wszytsko wporzo , te dziwne nazwy co napisała owieczka, zapytam się dziś tego gina

wymianki
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1112886
aakkzzii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-14, 11:06   #1178
malena1979
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mediona Pokaż wiadomość
Ja nie widze fotek na fomie. Mam apke wizaz ściągnięta. Lipa.
Ja wchodzę normalnie przez Google chrome jak w kompie i widzę wszystkie. Dlatego się właśnie zastanawiam.
malena1979 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-14, 11:11   #1179
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aakkzzii Pokaż wiadomość
nie wiem po co mam zalecenie w karcie ciąży 3 razy w ciagu ciąży . no i teraz tak wypada

---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ----------

tak tak wiem wiem , jestem zapisana na WIZYTĘ właśnie a nie na usg, ale w sumie chyba powinnam mieć usg jeszcze. a następną wizytę mam dopiero 3 września i to też wizyta, więc ja nie wiem kiedy oni mi sprawdzą czy dziecko jest do urodzenia czy cc .. czy wszytsko wporzo , te dziwne nazwy co napisała owieczka, zapytam się dziś tego gina
Szczerze mówiąc to bardziej by ci się teraz USG przydało niż wizyta jak mam być szczera.
Cytat:
Ja wchodzę normalnie przez Google chrome jak w kompie i widzę wszystkie. Dlatego się właśnie zastanawiam.
Tak to będzie widać. Przez apkę nie widać.
Stary 2015-08-14, 11:14   #1180
malena1979
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez owieczkaa Pokaż wiadomość
Szczerze mówiąc to bardziej by ci się teraz USG przydało niż wizyta jak mam być szczera.

Tak to będzie widać. Przez apkę nie widać.
To po co ta apka? Takie coś powinno chyba ułatwiać, a nie utrudniać użytkowanie? A nawet się ostatnio zastanawiałam czy jej nie ściągnąć, ale tak to dziękuję bardzo
Stary 2015-08-14, 11:16   #1181
aakkzzii
Zakorzenienie

GG do aakkzzii

no to poproszę tego facia żeby mi dał skierowanie na usg .

wymianki
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1112886
aakkzzii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-14, 11:16   #1182
ridja devojka
Zakorzenienie

Ja używam Tapatalk i dla mnie to super wygodne

Stary 2015-08-14, 11:20   #1183
zuzulka_89
Zadomowienie

Ale mnie od rana męczą nudności... Raz o mało co nie puściłabym hafcika :-( brzuch mi się obniżył dość znacznie. Co prawda to koniec 34 tyg. Czyżby organizm już się szykował??? Czy którąś z Was też tak męczą nudności??
zuzulka_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-14, 11:21   #1184
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
To po co ta apka? Takie coś powinno chyba ułatwiać, a nie utrudniać użytkowanie? A nawet się ostatnio zastanawiałam czy jej nie ściągnąć, ale tak to dziękuję bardzo
Szybciej działa, łatwiej cytować itd. Poza tym na słabym internecie nie dasz rady załadować pełnej strony, pozostaje apka która ucina np. zdjęcia.
Cytat:
Ja używam Tapatalk i dla mnie to super wygodne

Szczerze? Poużywałam tapatalka i nie widzę specjalnej różnicy między nim a apką Wizaż Forum, serio. Nawet gorzej mi się go używa.
Stary 2015-08-14, 11:21   #1185
Blondynka17
Zadomowienie

Cytat:
To po co ta apka? Takie coś powinno chyba ułatwiać, a nie utrudniać użytkowanie? A nawet się ostatnio zastanawiałam czy jej nie ściągnąć, ale tak to dziękuję bardzo:
Ja zauwazylam ze jak sie doda przez apke zdjecie ale najpierw otworzy je w programie do zdjec taptalka to wtedy je widac.

Stary 2015-08-14, 11:23   #1186
ridja devojka
Zakorzenienie

Może kiedyś spróbuję tej aplikacji ale póki co nie działa mi apka... sklep nie mogę pobierać aplikacji jak człowiek

Stary 2015-08-14, 11:24   #1187
melawen
Rozeznanie

Cytat:

Mi też badał tylko na samolocie, a jak przedwczoraj wyczuł, że jest skrócona, to wtedy zbadał dokładnie długość na usg.pewno Twój tez tak zrobi.

Cytat:
Apka normalnie jest wygodniejsza, ale te zdjęcia też mnie wkurzają. Czasem jak bardzo chce coś zobaczyć to się loguje tak jak Ty, ale najczęściej w sumie zapominam
melawen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-14, 11:25   #1188
asia1010
Zadomowienie

Cytat:

Ja tez mam tylko paluchami.
Stary 2015-08-14, 11:32   #1189
elcia88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez loudres Pokaż wiadomość
Nie prawda! Mówię ci ze ja też nie jestem uzdolniona i brak mi cierpliwości. Dla ciekawostki uczyłam się na architekturze krajobrazu A hahaha... nie wiem dlaczego poszłam na ten kierunek. 4 lata psu w tyłek... )
Moja koleżanka nieźle kasę trzepie jako architekt ogrodów. I jeszcze w szkole tego nauczą więc tak jak że wszystkimi studiami trezba mieć farta i siw dobrze gdzieś wkręcić.

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ----------

Cytat:
Dobry pomysl bo moj to taki leniwiec ze wszystkie formalnosci zawsze zwala na mnie, i jak mu przyjdzie latac po urzędach to beda gromy latać

U mnie podobnie. Jak go zapytałam wczoraj do jakiej przychodni i lekarza zapiszemy dziecko to on- kochanie przecież ty takimi rzeczami się zajmujesz:-S

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

Cytat:
Napisane przez malaja86 Pokaż wiadomość
Eh dziewczyny. Myślałam że wyjde z siebie! U nas dalej zakończenie budowy. Z kolejnej rzeczy zrezygnowalismy i bedzie robił kto inny. Akurat tu byl koszt kolo 300 zl. Ale najlepsze to ze jeden ten bardziej szef nie chce za bardzo przyjecjac a ja juz chce tylko zapłacić. Ps: do tego w zakupach dodatkowych policzyl sobie koszt paliwa za 30 zl amieszka 4 km od nas. A to naszym traktorem jezdzil kilka razy po swoja drabine i jakies taczki jakies 10 km w jedna strone. Widzę że liczenie będzie zabawne.
No to teraz ja odlicze im to ze korzystali z naszych wiertarek, narzędzi, betoniarki..... do tej pory wszystkie ekipy pRZyjezdzaly z wlasnym sprzęt em.

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

Wiem ze to nie na temat ale traktuje was juz jak przyjaciółki ktorym mowi sie wszystko

OLKMA TRZYMAM KCIUKI, MĄŻ TEŻ
Co za dziady teraz wszędzie, aby z ludzi zedrzec. Mój teść robi schody i w życiu nie liczył że ktoś ma narzędzia, zawsze swoje mial
elcia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-14, 11:34   #1190
agu23gda
Wtajemniczenie

Co do wizyt w lux medzie to u nas tez jest tak, ze osobno wizyta osobno wizyta z usg. Mam tam pakiet z pracy, ale wlasnie dlatego nie korzystam bo wole miec wszystko zrobione na jednej wizycie.
Aczkolwiek na poczatku ciazy chodzilam do lux.medu ale jak na 2 wizycie cos bylo nie tak i w dodatku plamilam a on nie dal mi zwolnienia tylko powiedzial, ze jak mam poronic to poronie czy to w domu czy w pracy to podziekowalam za uslugi i chodze na NFZ i jestem traktowana jak ksiezniczka. I wszystko zalatwione na jednej wizycie.

I podobnie podchodze do sprawy jak ridja. Mimo, ze co wizyte mam badanie na samolocie, usg przez.brzuch i usg dowcipne to nie zawsze otrzymuje informacje z 'cyferkami'. Czasami slysze szyjka 4 cm. 3 cm. A czasami po prostu slysze 'szyjka ok czy w porzadku' lub ilosc wod w normie i to mi wystarcza. Symbole i cyferki nie sa mi potrzebne. Ufam mojej gin i jak mi mowi, ze cos jest ok, w porzadku, w normie - to ja jej wierze.

Ja korzystam z apki wizazu i jedne zdjecia widze jedne nie. Nie wiem od czego to zalezy. Musze wejsc pozniej na kompa zobaczyc te cotton ballsy

Teraz siedze z fsrba na lbie. 3 miesiace nic nie robilam i juz mnie to wkur... jednak moje uzaleznienie jest nie do okielznania
agu23gda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-14, 11:35   #1191
TusiaeM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bianeczkaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny, gdzie są opisy dziewczyn z sierpniowego? Czy one je mają tylko dla siebie?
Są niektóre na wątku, ale jeszcze nie wrzucone na pierwszą stronę.

Cytat:
No to tylko twardość i zamknięcie szyjki sprawdza.
Moja sprawdza długość i na fotelu i poprzez usg.

I like my money right where I can see it... hanging in my closet!

My life is happening now, not in a one or two years, but now.
TusiaeM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-14, 11:35   #1192
mysza007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zuzulka_89 Pokaż wiadomość
Ale mnie od rana męczą nudności... Raz o mało co nie puściłabym hafcika :-( brzuch mi się obniżył dość znacznie. Co prawda to koniec 34 tyg. Czyżby organizm już się szykował??? Czy którąś z Was też tak męczą nudności??
Zuzulko mnie męczą, właściwie calą ciąze, tylko 5 miesiąc mialam spokojniejszy

mysza007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-14, 11:38   #1193
elcia88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agu23gda Pokaż wiadomość
O 19 pojechalam do siostry pogadac a dopiero co wrocilam do domu. Z deczka sie zasiedzialam. Dawno u nich nie bylam i jak weszlam to jej 4-letni syn na moj widok 'ooooooj ciocio Ago, dlaczego jestes taka gruba??' a pozniej po ich kapieli szlam schodami w dol z drugim maluchem za reke a ten starszy za nami. Probowal nas ominac az w koncu zrezygnowany poklepal mnie po plecach i mowi 'oj ciocio, ciocio...jestes taka grubiutka, ze nie da sie Ciebie ominac' poprawil mi humor jak nie wiem. Dzieci sa jednak OKRUTNE!! hahahaha
Ja wczoraj do mamy pijechalam a moje nadwyraz szczere siostry od razu " o matko Elka jakąś ty wielka" jakie masz nogi" ciekawe czy schudniesz" itp. Ogólnie obracam to w żart ale chyba naprawdę jestwm większą niż wiekszisc ciężarnych.
elcia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-14, 11:40   #1194
Blondynka17
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez elcia88 Pokaż wiadomość
Moja koleżanka nieźle kasę trzepie jako architekt ogrodów. I jeszcze w szkole tego nauczą więc tak jak że wszystkimi studiami trezba mieć farta i siw dobrze gdzieś wkręcić.

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ----------

U mnie podobnie. Jak go zapytałam wczoraj do jakiej przychodni i lekarza zapiszemy dziecko to on- kochanie przecież ty takimi rzeczami się zajmujesz:-S

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

Co za dziady teraz wszędzie, aby z ludzi zedrzec. Mój teść robi schody i w życiu nie liczył że ktoś ma narzędzia, zawsze swoje mial
Heheh no jak bym slyszala mojego
Moj to tak rozleniwony przez tesciowa to samo co u Bianeczki. Ciezko przestawic starego pryka.

Stary 2015-08-14, 11:44   #1195
malena1979
Zadomowienie

Cytat:
Szybciej działa, łatwiej cytować itd. Poza tym na słabym internecie nie dasz rady załadować pełnej strony, pozostaje apka która ucina np. zdjęcia.

Szczerze? Poużywałam tapatalka i nie widzę specjalnej różnicy między nim a apką Wizaż Forum, serio. Nawet gorzej mi się go używa.
No właśnie mi otwiera wszystko, nie mam problemów z cytowaniem, zdjecia widze wszystkie, więc tym bardziej apka wydaje mi się zbędna.

---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

Cytat:
Napisane przez melawen Pokaż wiadomość
Mi też badał tylko na samolocie, a jak przedwczoraj wyczuł, że jest skrócona, to wtedy zbadał dokładnie długość na usg.pewno Twój tez tak zrobi.

Apka normalnie jest wygodniejsza, ale te zdjęcia też mnie wkurzają. Czasem jak bardzo chce coś zobaczyć to się loguje tak jak Ty, ale najczęściej w sumie zapominam
Ja się nawet nie loguje, mam nasze forum w Ulubionych i wchodzę bezpośrednio. Szybko i sprawnie.
Stary 2015-08-14, 11:45   #1196
oczarowana
Zadomowienie

Laski,my na swoim od paru dni. Nie mamy netu,podglądam was przez szajsfona,okropnie mi sie na nim pisze.
Nadrobiłam wątek,przeczytałam.

olkma-kochana trzymam kciuki by wszystko poszło ok,Boże nasz pierwszy wątkowy dzidziak właśnie się rodzi

namisek- odezwij się,napisz co jest powodem tego złego ktg. ściskam Cie mocno Kochana,jestescie w dobrych rekach
oczarowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-14, 11:47   #1197
agu23gda
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez elcia88 Pokaż wiadomość
Ja wczoraj do mamy pijechalam a moje nadwyraz szczere siostry od razu " o matko Elka jakąś ty wielka" jakie masz nogi" ciekawe czy schudniesz" itp. Ogólnie obracam to w żart ale chyba naprawdę jestwm większą niż wiekszisc ciężarnych.
A ja sie nasluchalam wczoraj od siostry i szwagra duzo komplementow ale to pewnie dlatego, zeby bylo mi milo. siostra mowi, ze wygladam bardzo ladnie i ciaza mi sluzy. Szwagier rabnal tekst przy siostrze, ZE JEGO ZONA NIE WYGLADALA TAK LADNIE I SZCZUPLO ale oboje sie z tego smiali, bo moja siostra ma swiadomosc tego, ze w ciazach przybrala ponad 30kg. Teraz wazy juz 60 czyli jak zawsze
A siostrzeniec byl zaskoczony pewnie, bo jak sie widzialam z nim ostatnio to mialam lekki brzuszek i tunike wiec on maly nie zwracal na to uwagi. A wczoraj jak sie wtoczyl najpierw brzuch a potem 'ciocio Ago' to jego mina byla bezcenna.
agu23gda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-14, 11:50   #1198
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sandrusia91 Pokaż wiadomość
tylko 4 ?
żartuje oczywiście

ja szafki też wypucowalam ale na raty najpierw góra, później dół

widzisz jak to jest.. czlowiekowi się "nudzi" i sam se szuka zajecia hahaha :sly: :sly: :sly:

---------- Dopisano o 05:44 ---------- Poprzedni post napisano o 05:42 ----------

z tej duchoty zasranej wczoraj chyba wstałam z tak opuchnietymi stopami że aż się sama zdziwiłam że nie mam klapki za ciaske i drętwieją mi
Ja myslalam ze mi nie puchna a jak wsadzilam tenisowki to jak szynka

Cytat:
Hm, no to może dać całkiem fajne efekty ale zastanawia mnie cena. W końcu brzuch to będzie większa powierzchnia niż twarz, więc cena też podskoczy.A le brzmi ciekawie.

Na lewym sutku mam białą kropkę. Na samej brodawce. Myślałam, że to mleko i jak ścisnę to wyleci, ale to ani nie drgnie. Przyglądałam się z bliska już wczoraj wieczorem i ściskałam i nadal to tam jest. Strasznie dziwne. Wygląda jak taka mała kuleczka biała, jak ścisnę sutek to widać ją bardziej. To trochę jak pryszcz, który nie chce wyjść

Kurcze jakiś komar czy inny dziad ukąsił mnie w brzuch, z 3 cm pod pępkiem
Mikro nie usunie rozstepow choc by nie wiem co u watpie zeby usunela te po tradziku. Kwasy to tak na prawde jedyna skuteczna metoda na blizny szczegolnie na te duze. I pisze to jako osoba ktora chodzila do szkoly kosmetycznej.

Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO
http://carlacosmetics.blogspot.com/

22.08.2015 - Nasza Jagodzianka

Wspólnie zamawiamy buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031

bianeczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-14, 11:51   #1199
Małgosia89
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie ułatwia i to bardzo. Dostajesz powiadomienia o nowym poście w wątku, klikasz w ikonkę i wszystko widzisz od razu. Tylko właśnie jednym minusem są te zdjęcia...
Cytat:
Napisane przez zuzulka_89 Pokaż wiadomość
Ja przez kilka ostatnich dni miałam nudności, co było dla mnie dziwne, bo w I trymestrze nie wymiotowałam ani razu
Cytat:
Napisane przez agu23gda Pokaż wiadomość
Ja korzystam z apki wizazu i jedne zdjecia widze jedne nie. Nie wiem od czego to zalezy. Musze wejsc pozniej na kompa zobaczyc te cotton ballsy
Też muszę zobaczyc. Dziewczyny tak zachwalały, że nie odpuszczę

Nasz mały cud...

Małgosia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-14, 11:51   #1200
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez namisek1990 Pokaż wiadomość
Ktg wyszło źle. Dostałam skierowanie do szpitala. Czekam w szpitalu na izbie na ktg. Płakać mi się chce.
co sie stalo

Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO
http://carlacosmetics.blogspot.com/

22.08.2015 - Nasza Jagodzianka

Wspólnie zamawiamy buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031

bianeczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości