|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wężowe spodnie to nasz znak, za rok powiemy TŻtom tak! - PM 2016 cz.33
Cytat:
Cherry, jak zaczarowany domek to miejsce Smerfetk_a, współczuję takiej tepej podwladnej. Kto ją tam wziął?? :-P Ja dziś mam dosyć interesantów za to. Same dziwne osoby przychodzą i ciągle coś ode mnie chcą
|
|
|
|
|
#4682 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz do pracy będę iść, normalnie i tak powinnam być od 10
|
#4683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4684 |
|
Zakorzenienie
|
Ja pije naprawdę bardzo dużo wiec to raczej nie odwodnienie.
Byłam w aptece, wzięłam leki, teraz zrobiłam drugie podejście do śniadania i jak na razie niby ok
|
#4685 |
|
PeeMa
|
Smerfetka jak tak piszesz o tej współpracownicy to się zastanawiam kto ją tam jeszcze trzyma i dlaczego
![]() Fiole |
|
|
|
#4686 | ||
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jedyny plus jej pracy tutaj to to że jeździ ze mną samochodem więc mam taniej
|
||
|
|
|
#4687 |
|
Konto usunięte
|
fiole
|
|
|
|
#4688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dziś biegam po szkołach i lekarzach.. jeszcze laryngolog w poniedziałek. Dołożyli mi godzin w sp i Pani sekretarka powiedziala że mam szanse zostać na stałe po stażu
|
|
|
|
|
#4689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i też musi 3 miesiące pracować
|
|
|
|
|
#4690 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
żeby się udało
|
||
|
|
|
#4691 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Druga dziewczyna która pracuje nie mogła przyjść bo ma dziś pogrzeb.
|
|
#4692 | ||
|
PeeMa
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#4694 |
|
Konto usunięte
|
izka super
trzymam kciuki
|
|
|
|
#4695 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym, chyba też nie ma co przesadzać. Jak piekę chleb to na cały, 1,5 kilogramowy bochenek, daję pół łyżki cukru i łyżkę miodu. Nie wydaje mi się by to jakoś szkodziło. W kupnych to nie wiem ale chyba nie ma cukru od razu na drugim czy trzecim miejscu. Co do wafli ryżowych, akurat mam pod ręką jakieś - w składzie nie ma cukry ale w tabeli wartości jest. No ale to naturalne cukry z ryżu (akurat mam ryżowe). Pewnie gryczane też będą miały cukier w tabeli ale nie w składzie i to jest najważniejsze. Nie unikniesz cukrów w takiej postaci. Cytat:
![]() Też o nich myśleliśmy ale odrzuciliśmy ich chyba ze względu na korkowe a i tak je mamy W sumie nie pamiętam dokładnie ale wiem, że coś mi bardzo u nich nie pasowało:P No ale teraz to ja wolę moją salę Oni mają bardzo fajne menu, nawet wegetariańskie jest. Ciekawa jestem jak wrażenia po weselu będą![]() Cytat:
Hej ![]() Witam się już z pracy. Doszliśmy wczoraj z M. do ładu z weselem - robimy małe. Pogadaliśmy na spokojnie, omówiliśmy sobie co i jak. Teraz nie odniosłam wrażenie, że robimy na siłę małe i jemu się to nie podoba. Nie wiem, może przed wczoraj źle zaczęłam rozmowę. No nie ważne. Robimy małe. Wiecie, zastanawiam się za jakie grzechy mam mieć takich teściów Wczoraj dzwonił teściu i nagadywał, że jak to w piątek wesele (on się ogólnie nie specjalnie tym tematem interesuje i chyba dopiero do niego wszystko dotarło), że jak Jehowi, że co to za wymysł, no i że ludzie pracują. Nie wie nic, że będzie małe wesele więc to nie specjalnie jest problem. A potem jeszcze... Z rok temu jak u niego byliśmy to szukałam pracy i stwierdził, że w Gda to przecież mogę iść do Lotosu złożyć cv. I teraz, za każdym razem jak dzwoni to pyta czy byłam Co z tego, że mam pracę. I nie dociera, że ja nie chce tam pracować, taki laik jak ja w takim zakładzie? Nie wyobrażam sobie tego. Dla mnie takie zakłady to kosmos. A nie wysyłam bo jeszcze boję się, że zadzwonią a potem wyjdzie, że się tam nie nadaję (sama o tym wiem ale innym się chwalić nie muszę) Nie chce się stresować pracą, na razie muszę się trochę rozwinąć i wdrożyć. I do niego nie dociera. Wreszcie po prostu skłamię, że wysłałam bo ile można.
Edytowane przez Sophie24 Czas edycji: 2015-08-14 o 11:41 |
|||
|
|
|
#4696 |
|
nibyżona
|
Sophie im akurat korkowe nie przeszkadza, bo to będzie przyjęcie weselne - ok. 7hna 35 osób chyba
![]() dobrze, że doszliście do porozumienia ![]() jeju obudziłam się jakaś taka niespokojna, ciśnienie mam znów złe grrrr
|
#4697 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ooo fajnie by było ![]() ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Sophie, fajnie że się dogadaliście, naprawdę. Teraz już tylko musicie się tego trzymać, nie zastanawiać się a co by było gdyby.. Szukajcie sobie na spokojnie usługodawców. A co do teściów to , no ale z nimi żyć nie będziesz, tylko z TŻ, więc najzwyczajniej w świecie trzeba olać temat, wiadomo, przykro jest słuchać i człowiek się denerwuje, ale trzeba to jakoś "przeżyć".A że ślub w piątek, no i co z tego, moja koleżanka była kiedyś na ślubie w czwartek, i to nie było Boże Ciało Ten kto wie wcześniej i będzie chciał przyjść zorganizuje sobie tak czas, że będzie, niezależnie od tego jak to dzień tygodnia! |
||||||
|
|
|
#4698 | ||
|
Żona Gargamel
|
Wrzucam wam te gazetke
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4699 |
|
Konto usunięte
|
Sophie, masakra z tesciami ja chyba bym zaczela przytakiwac by byli cicho a zrobic i tak po swojemu bo ile mozna
![]() super ze doszliscie do porozumienia z Tż male czy duze, to bedzie wasz piekny jedyny dzien |
|
|
|
#4700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4701 |
|
PeeMa
|
Sophie super, że sobie ustaliliście
W przyszłym tygodniu TŻ będzie pracował na noc zamiast po południu, bo upały Może nam się chociaż uda nad wodę wyskoczyć ![]() Idę sprzątać łazienkę, taaak mi się nie chce |
|
|
|
#4702 |
|
Zakorzenienie
|
Sophie , super, że sie dogadaliscie
A co do pracy - próbować zawsze można, nic nie tracisz. Ja też aplikowalam na stanowisko powyżej kwalifikacji i się dostałam ale prawda, że tesciowi nic do tego.
|
|
#4703 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nadal jestem ciekawa dla kogo ta cena
Jakbyście jechali to daj znać czy faktycznie za tyle kupiliście. To może my też się wybierzemy ![]() Sophie, no i super! Najważniejsze, że się w końcu na coś konkretnego zdecydowaliście. Teraz szybciutko załatwiajcie całą resztę i nie będzie odwrotu
|
|
#4704 |
|
Zakorzenienie
|
Ej tania ta wódka w tym makro
|
|
|
|
#4705 | |
|
Wife!
|
Cytat:
Fiole moją mamę też wczoraj z pracy przywieźli bo wymiotowała i goniło ją - wirus straszny panuje moja sis bratek i szwagier też to mieli![]() Smerfetka to ta starsza kobiecinka co pisałaś wcześniej? Daj jej szanse każdy z nas kiedyś się uczył choć pewnie spowalnia to pracę Twoją i całej kancelarii napisz jej na kartce
|
|
#4706 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Straszne problemy z ciśnieniem i sercem masz, wiadomo od czego? Moja mama tak przy nerwicy ma, teraz jak ją leczy no to nie ma czegoś takiego chyba, że jakieś silne przeżycie będzie. Cytat:
On jest dziwnym człowiekiem pod względem religijnym. Uważa, że Żydzi to zło tego świata a jak mu powiedziałam, że Jezus był Żydem to się oburzył I gadaj z upą to Cię... wiadomo co On do teraz nie wie, że teściowa, jego była żona, ma jakieś tam korzenie ukraińskie bo on nie trawi innych narodowości czy tam ogólnie ma z tym (ze sobą raczej) problem:PNie będziemy z nim żyć ale jego teksty czasem to tragedia jakich mało. Nienawidzę do niego jeździć. Ma wszystkie cechy człowieka, których nie trawię. [1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;52411346]Sophie, masakra z tesciami ja chyba bym zaczela przytakiwac by byli cicho a zrobic i tak po swojemu bo ile mozna ![]() super ze doszliscie do porozumienia z Tż male czy duze, to bedzie wasz piekny jedyny dzienM. uważa, że nie powinniśmy nic rodzicom opowiadać o przygotowaniach itd. Co akurat jest krzywdzące dla mojej mamy. Ona czeka na wszystkie informacje i teraz co mam jej niby powiedzieć? On swoim może nie mówić, ja nie będę robić z tego tajemnicy. Dziś może usiądziemy do menu przeanalizować co dokładnie byśmy chcieli zmienić i napiszemy do sali albo w ogóle zadzwonię i się umówimy. A no, kamień z serca ![]() Cytat:
Teraz jest już mniej![]() Współczuje mu nocek. Nienawidziłam ich i jak przeżyłam dwie to byłam wykończona. Cytat:
Też dopytywał kiedy weźmiemy urlop i przyjedziemy. M. wytłumaczył, że zaczęłam pracę to nie mam wolnego. To powiedział, że no tak, praca ważniejsza niż odwiedziny... Aczkolwiek szybko się wytłumaczył z tego, nie o to mu chodziło bo rozumie, że pracować trzeba. Ale już myślałam, że go przez telefon dopadnę:P Cytat:
![]() A tak serio - mam upatrzoną fryzjerkę. Mam znajomą tu w Gda, która ma salon fryzjerski. Przejrzałam ostatnio jej fryzury - bardzo fajne i z metamorfozami przy strzyżeniach świetnie sobie radzi (serio, naprawdę ma oko). A uczesania ma naprawdę różne i takie w moim stylu. Pewnie się do niej niedługo zgłoszę. Potem może wstawię Wam fotki Teraz nie mogę.Do foto i DJ musimy się odezwać, tych mamy wybranych, kwestia terminu. Zaproszenia i obrączki to też kwestia zamówienia bo wiemy co i jak. No i we wrześniu nauki oraz zaklepanie daty oraz godziny w kościele. Powinno szybko pójść. Tylko żeby salę klepnąć - będziemy mogli resztę ogarniać. |
|||||
|
|
|
#4707 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam obiad, piję kawę i maluję paznokcie
ale głowa dalej mnie boli
|
|
|
|
#4708 | |
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
sama nie wiem czy wolę uczyć kogoś nowego czy ją znosić, tak źle i tak niedobrze
|
|
|
|
|
#4709 | |
|
Wife!
|
Cytat:
bo jakby nie było ją też ciągle doszkalasz... a może ten nowy ktoś szybko załapie co i jak i będzie w końcu dobrze też kiedyś miałam taką laskę - wiem, że moja branża nie jest łatwa, ale ona też podstaw nie mogła załapać. W końcu sama zrezygnowała
|
|
#4710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się nie nadawałam do pracy w KFC. Dla mnie to jakieś nieporozumienie:P Całe szczęście długo się tam nie męczyłam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:10.

żeby się udało

( co zresztą widać 
. Trzeba patrzyć po etykietach gdzie produkcja bo naprawdę jest różnica, nawet ostatnio na imprezie u rodziców TŻ-ta mój tata kupił Tadka 0,5 a ktoś tam 0,7 i pili jedna po drugiej i tej 0,7 nie dało się pić