Mamusie grudniowe 2015 cz. 4 - Strona 164 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-08-14, 22:20   #4891
czubasek20
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz. 4

Cytat:
Napisane przez Fionka_31 Pokaż wiadomość
Aniqa jaki wózek kupiłaś?

---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ----------

I pytanie. Jeszcze raz bo albo ono wam gdzies zaginęło wśród postów albo wasze odpowiedzi mi.

Czy wiecie jak sie zachowują blizny na brzuchu po ciąży? Takie stare.
Ja mam blizne po ospie na brzuchu i troche sie rozeszla przy pierwszej ciazy.

Nie ma stópki zbył małej, by nie mogła pozostawić śladu. Z
czubasek20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-14, 22:20   #4892
cienwiatru
Wtajemniczenie

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52415963]Oglądamy Harryego drogie Panie

Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka [/QUOTE]
Nagrywa się jutro będę oglądać bez reklam, bo nie mogę znieść takiego połączenia - Harry i reklamy...

Moje serca dwa:
J. 02.07.2011 r. (53 cm; 3000g)
I. 20.12.2015 r. (53 cm; 3250g)
cienwiatru jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-14, 22:22   #4893
Koritsi_a
Zadomowienie

Fionka mam na brzuchu małą 2 cm bliznę. Dość wysoko jest w pierwszej ciąży zaczęła dawać o sobie znać pod koniec. Nieco sie w czasie ciąży rozciągnęła ale nie jakos bardzo. Ta zabliźniona skóra po ciąży była lekko luźniejsza. Blizna po cc póki co się nie zmieniła wiec nie wiem jak się zachowa taka duza. No i mnie ja będą wycinać i szyć na nowo.

Acapella jak coś to dojazd autobusem 130 ja się tez tam muszę kiedyś wybrać hehe
Koritsi_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-14, 22:23   #4894
adka_19
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ani_qa Pokaż wiadomość

No i brawo!

Idę spać
Dobranoc

Ps. Na polu jest tak cudownie teraz
Dziękuję i słodkich snów; *

My zażywać z kotelem kąpiel próbuje wchodzić do wanny mały hahaha

Jestem Ruda, projektuje cuda ! SKLEP
adka_19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-14, 22:30   #4895
czubasek20
Zakorzenienie

A ja sie dzis tz zryczalam bo dobija mnie czasem ten stan. Nie czuje sie w ogole kobieca

Stary 2015-08-14, 22:31   #4896
Fionka_31
Zakorzenienie

Ja się cos kiepsko czuje, zmęczenie wciąż się utrzymuje a zasnąć nie mogę, gorąco mi jakbym w piekarniku leżała, stopy spuchnięte i gorące, palce u rąk jak parowki i w ogóle jestem marudna i plakac mi sie chce

Fionka_31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-14, 22:38   #4897
adka_19
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czubasek20 Pokaż wiadomość
A ja sie dzis tz zryczalam bo dobija mnie czasem ten stan. Nie czuje sie w ogole kobieca

Cytat:
Napisane przez Fionka_31 Pokaż wiadomość
Ja się cos kiepsko czuje, zmęczenie wciąż się utrzymuje a zasnąć nie mogę, gorąco mi jakbym w piekarniku leżała, stopy spuchnięte i gorące, palce u rąk jak parowki i w ogóle jestem marudna i plakac mi sie chce
Podajny sobie ręce *
Ja aż dziś beczalam

Jestem Ruda, projektuje cuda ! SKLEP
adka_19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-14, 22:39   #4898
rudaska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mujer Pokaż wiadomość
Ja chyba mam jakąś wadę (niejedną pewnie , ale to innym razem), bo depilacja mnie nigdy jakoś nie wzruszała. Bólu nie lubię, ale trzeba, to zniosę. Dentystę zaliczam od 6 roku życia, więc przeszłam wszystko, co tylko możliwe, jeśli chodzi o pomysły stomatologii. Kanałówki bez znieczulenia się kiedyś robiło w standardzie.
Depilowałam sobie tez swego czasu bikini, przestałam, bo mam tendencję do wrastających kłaków i nic na nie działa (nawet kosmiczne mikstury z kwasem salicylowym w naprawdę wysokim stężeniu )

Ba, swego czasu podczas walki z trądzikiem wielokrotnie spaliłam sobie paszczę kwasami (testowałam sporo ;D), a także innymi specyfikami, wiec często peeling wymykał mi się spod kontroli Oraz miałam też straszną fazę stosowania antidralu, który to drażnił mnie tak, iż przez sen wydrapywałam sobie skórę po pachami (wiem, romantyczne ), ale uparłam się i kropka.
Ciekawe, jak zniosę w związku z tym poród, bo czasami miewam nadzieję, że po tych wszystkich przejściach nie powinien mnie porazić. No ale kto wie, może mi się tak tylko wydaje i będę wyła, że chcę znieczulenie hmn.
Ja z tych twoich przyjemności zaliczyłam kanałowe bez znieczulenia (do tej pory nie lubię znieczulenia u dentysty), antidral - nadal się katuję, a twarz spaliłam sobie raz na słońcu, ale tak, że skóra schodziła mi z powiek i musiałam spać z ręcznikiem na twarzy. Od tamtej pory nie przepadam za opalaniem. I też mnie ból porodowy nie przeraża, bardziej lekarze że coś sknocą

Od godziny próbuję nagrać Igora jak się rusza i nie współpracuje...
Stary 2015-08-14, 22:44   #4899
mujer
Zadomowienie

Cytat:
Ja się nigdy nie czułam kobieca (cokolwiek to znaczy), teraz sie czuję pasztetowa, a najbardziej przerażają mnie uda. Dosłownie wyglądam jak pełznący słoń, gdy wspinam się na schody... A niektóre babki tak uroczo wyglądają w ciazy... No cóż, mnie to nie spotkało :/

No i zasnęłam przy biurku, a miałam zrobić coś pożytecznego :/

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

Cytat:
Napisane przez rudaska Pokaż wiadomość
Ja z tych twoich przyjemności zaliczyłam kanałowe bez znieczulenia (do tej pory nie lubię znieczulenia u dentysty), antidral - nadal się katuję, a twarz spaliłam sobie raz na słońcu, ale tak, że skóra schodziła mi z powiek i musiałam spać z ręcznikiem na twarzy. Od tamtej pory nie przepadam za opalaniem. I też mnie ból porodowy nie przeraża, bardziej lekarze że coś sknocą

Od godziny próbuję nagrać Igora jak się rusza i nie współpracuje...
Wiesz, że chlorek glinu w tym antidralu nie jest dobrą rzeczą? Niestety.
O, przypalanie słonkiem też miałam na topie, choć powiek jeszcze nie przypaliłam. Brrr brzmi kiepsko.

Też nie lubię znieczulenia u dentysty. Szczególnie po tym, jak mi kiedyś znieczuliła trójkę i od tego zwariowało mi oko, dosłownie miałam jednostronny oczopląs, nie mogłam patrzeć, bo mięśnie mi wiotczały
mujer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-14, 22:48   #4900
zaneta_b
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dolinka881 Pokaż wiadomość
Proszę Cię. .. my mamy dzisiaj gościa i właśnie kończę jeść miskę chipsów, zagryzając ciastkami i ptasim mleczkiem i popijając napojem gazowanym
Jestem taka beznadziejna, że aż smutno

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ----------

A z racji planowanego wieczornego obrzarstwa nie zjadłam dzisiaj obiadu, także maluch ma dzisiaj biedę.
Ja nie jadłam kolacji :-D i się teraz zastanawiam czy jeszcze zjeść czy lepiej odpuścić :-D

Cytat:
Napisane przez wojniann Pokaż wiadomość
To jest zasada która się kierowalam kupując ciuszki dla małej
Świetne :-D

Cytat:
Napisane przez halwaya Pokaż wiadomość
Hehe.. mi tak z półtorej metra chyba brakuje

Ja do szpitala kupuję pieluchomajtki -w zasadzie juz teraz używam podczas kaszlu mam wysiłkowe nietrzymanie moczu i jest tragedia. A teraz flegma mi schodzi, więc w ogóle bez tego bym nie miala życia. Dołuje mnie to. Polozna twierdzi, żeby ćwiczyć mięśnie kegla i pomoże.. oby..
Współczuję :-( ja na szczęście nie mam tego problemu, to na pewno bardzo uciążliwe... Mam nadzieję że mnie to ominie ale na wszelki zapytam lekarza też o te ćwiczenia czy nie widzi przeciwwskazań... I chyba zacznę ćwiczyć

Mujer napisz jaki jest twój typ jeżeli chodzi o nosidełko. I podziwiam cie na prawdę, tyle przeszłaś do tej pory... Ale za to masz teraz ogromną wiedzę, która ma pewno przełoży się na dobro dziecka. Mogłabyś książki pisać albo jakieś doradztwo prowadzić, już my cie tak męczymy pytaniami różnymi :-D
zaneta_b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-14, 22:48   #4901
rudaska
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz, że chlorek glinu w tym antidralu nie jest dobrą rzeczą? Niestety.
O, przypalanie słonkiem też miałam na topie, choć powiek jeszcze nie przypaliłam. Brrr brzmi kiepsko.

Też nie lubię znieczulenia u dentysty. Szczególnie po tym, jak mi kiedyś znieczuliła trójkę i od tego zwariowało mi oko, dosłownie miałam jednostronny oczopląs, nie mogłam patrzeć, bo mięśnie mi wiotczały
coś słyszałm, to chodzi o to że to pochodne aluminium czy coś takiego? Podobno w matowych pomadkach też to można znaleźć. To może ja to sobie odpuszczę

Edytowane przez rudaska
Czas edycji: 2015-08-14 o 22:52
rudaska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-14, 22:52   #4902
sylwoha
Zakorzenienie

wy mowicie o ruchach o nagrywaniu, a mi smiutno ze nie da rady u mnie

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
sylwoha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-14, 22:53   #4903
kalwinka
Zadomowienie

Wyjeżdżam na weekend, jak wrócę na pewno będzie kolejny wątek

Wyszedł mi koszmarny rumień na twarzy, nie wiem jak obie z nim poradzić Wygląda okropnie i boli
kalwinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-14, 22:58   #4904
czubasek20
Zakorzenienie

IJa podobno ladnie wygladam w tej ciazy ale co z tego skoro w majtkach mam za przeproszeniem rozciagniety rekaw magika -chyba jako jedyna zmagam sie z zylakiem sromu, jakas masakra.

Edytowane przez czubasek20
Czas edycji: 2015-08-14 o 23:01
Stary 2015-08-14, 22:59   #4905
zaneta_b
Rozeznanie

Dziewczyny, co wy dzisiaj??? Jakaś depresja wieczorna??? Ja będę miała jutro bo jadę z moimi rodzicami na grilla do teściów... Więc możecie sobie wyobrazić jakich komentarzy rad itp się wysłucham... Tak mi się nie chce jechać!!! Ale niestety mój mąż nie chce sam z nimi jechać bo nie będzie głupot wysłuchiwał :-( on sobie pójdzie pewnie coś tam grzebać przy autach a ja będę musiała k siedzieć i słuchać :-(

Cytat:
Napisane przez adka_19 Pokaż wiadomość
Dziękuję i słodkich snów; *

My zażywać z kotelem kąpiel próbuje wchodzić do wanny mały hahaha
Mój się nawet nie zbliża do wanny jak jest w niej woda :-D kiedyś już mnie podrapał jak go trzymałam nad wanną, tak się wyrywał. Już nawet nie próbuję :-D ale za to jak dzisiaj mama wlała wodę do miski żeby cośtam umyć to pysk cały wsadził :-D dobrze że płynu nie zdążyła wlać :-D
Stary 2015-08-14, 23:01   #4906
dolinka881
Zadomowienie

Cytat:
Ja podobno ladnie wygladam w tej ciazy ale co z tego skoro w majtkach mam za przeproszeniem rozciagniety rekaw magika -chyba jako jedyna zmagam sie z zylakiem sromu, jakas masakra
Możesz sprecyzować? Bo nie mogę wpaść na to co to może być:p
dolinka881 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-14, 23:02   #4907
zaneta_b
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kalwinka Pokaż wiadomość
Wyjeżdżam na weekend, jak wrócę na pewno będzie kolejny wątek

Wyszedł mi koszmarny rumień na twarzy, nie wiem jak obie z nim poradzić Wygląda okropnie i boli
Udanego wyjazdu :-D a z tym rumieniem to nie mam pojecia, nigdy nie miałam... Ale może Mujer coś będzie wiedziała? :-D
Stary 2015-08-14, 23:06   #4908
czubasek20
Zakorzenienie

Cytat:
Możesz sprecyzować? Bo nie mogę wpaść na to co to może być:p
Zylak sromu :/ po jeden stronie jestem teraz trzy razy wieksza. Moj tz nawet sie przerwzil z deczka jak zobaczyl. Zero seksu bo boli czasem :/

Stary 2015-08-14, 23:25   #4909
dolinka881
Zadomowienie

Cytat:
Zylak sromu :/ po jeden stronie jestem teraz trzy razy wieksza. Moj tz nawet sie przerwzil z deczka jak zobaczyl. Zero seksu bo boli czasem :/
O maatko.. biedna a co gin na to?
dolinka881 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-14, 23:27   #4910
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez acapella Pokaż wiadomość
A co do chrzestnych i chrztu mam dla Was wszystkich z problemami jedno najlepsze rozwiązanie, które my wprowadzamy w życie: żadnego chrztu
Chciałoby się powiedzieć AMEN!
Również to rozwiązanie stosujemy.

Cytat:
Napisane przez Ani_qa Pokaż wiadomość
Ps. Na polu jest tak cudownie teraz
U nas też - w końcu da się żyć.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-14, 23:35   #4911
czubasek20
Zakorzenienie

Cytat:
O maatko.. biedna a co gin na to?
Jeszcze nic bo teraz mi wylazl taki paskudny. Mam nadzieje ze da sie go jakos zalagodzic.

Stary 2015-08-14, 23:43   #4912
mujer
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zaneta_b Pokaż wiadomość
Ja nie jadłam kolacji :-D i się teraz zastanawiam czy jeszcze zjeść czy lepiej odpuścić :-D

Świetne :-D

Współczuję :-( ja na szczęście nie mam tego problemu, to na pewno bardzo uciążliwe... Mam nadzieję że mnie to ominie ale na wszelki zapytam lekarza też o te ćwiczenia czy nie widzi przeciwwskazań... I chyba zacznę ćwiczyć

Mujer napisz jaki jest twój typ jeżeli chodzi o nosidełko. I podziwiam cie na prawdę, tyle przeszłaś do tej pory... Ale za to masz teraz ogromną wiedzę, która ma pewno przełoży się na dobro dziecka. Mogłabyś książki pisać albo jakieś doradztwo prowadzić, już my cie tak męczymy pytaniami różnymi :-D
Eee nie chciałam się użalać. Żeby nie było. Mnie to trochę bawią moje perypetie i aż dziw, że nie zrobiłam sobie poważnej krzywdy nigdy heh

Jednak jeszcze się zastanowię, ale ten typ chyba: http://allegro.pl/ergonomiczne-nosid...605353679.html Choć nie jestem nadal pewna. Chustę będę mieć oprócz tego.

Cytat:
Napisane przez rudaska Pokaż wiadomość
coś słyszałm, to chodzi o to że to pochodne aluminium czy coś takiego? Podobno w matowych pomadkach też to można znaleźć. To może ja to sobie odpuszczę
Nawet zaczęłam paczać po pubmedzie, bo już nie pamiętam i widzę, że m.in. na metabolizm może wpływać. Tylko nie wiem, czy taki podpachowy ma aż taką moc... Ale jeśli nie potrzebujesz, warto odstawić. (Z czasem możesz się przekonać, że naprawdę nie potrzebujesz.)

Cytat:
Ech, przekichane, współczuję

---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ----------

Co do narzekania...
To nie wiem, czy tak macie, czy to ciąża, czy upały, czy może wszystko razem, ale mnie wszystko gniecie :/ Komfortowo czuję się w luźnej piżamie. Staniki mnie uwierają, gatki mnie uwierają, sandały doprowadzają do szału. Niby nie widzę, żebym znacząco spuchła, ale jakoś na pewno wszystko napęczniało. A stopy bolą mnie okropnie.

Zresztą, szalenie nie chce mi się ogarniać, bo wszystko się pogarsza. Więc skoro teraz jestem już zaniedbana, to nie wiem, co będzie przy młodym :/
mujer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-14, 23:47   #4913
czubasek20
Zakorzenienie

Mujer ja biegam w tz bokserkach i koszulce bo mnie wszystko cisnie. Stanik i ubranie normalne to jak wychodze do ludzi...

Stary 2015-08-14, 23:58   #4914
zaneta_b
Rozeznanie

Cytat:
Jeszcze nic bo teraz mi wylazl taki paskudny. Mam nadzieje ze da sie go jakos zalagodzic.
Współczuję :-( mam nadzieję że da się coś z tym jeszcze zrobić...

Cytat:
Eee nie chciałam się użalać. Żeby nie było. Mnie to trochę bawią moje perypetie i aż dziw, że nie zrobiłam sobie poważnej krzywdy nigdy heh

Jednak jeszcze się zastanowię, ale ten typ chyba: http://allegro.pl/ergonomiczne-nosid...605353679.html Choć nie jestem nadal pewna. Chustę będę mieć oprócz tego.

Nawet zaczęłam paczać po pubmedzie, bo już nie pamiętam i widzę, że m.in. na metabolizm może wpływać. Tylko nie wiem, czy taki podpachowy ma aż taką moc... Ale jeśli nie potrzebujesz, warto odstawić. (Z czasem możesz się przekonać, że naprawdę nie potrzebujesz.)

Ech, przekichane, współczuję

---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ----------

Co do narzekania...
To nie wiem, czy tak macie, czy to ciąża, czy upały, czy może wszystko razem, ale mnie wszystko gniecie :/ Komfortowo czuję się w luźnej piżamie. Staniki mnie uwierają, gatki mnie uwierają, sandały doprowadzają do szału. Niby nie widzę, żebym znacząco spuchła, ale jakoś na pewno wszystko napęczniało. A stopy bolą mnie okropnie.

Zresztą, szalenie nie chce mi się ogarniać, bo wszystko się pogarsza. Więc skoro teraz jestem już zaniedbana, to nie wiem, co będzie przy młodym :/
Z ogóle nie odebrałam twoich wypowiedzi jako uzalanie, bardziej jako dzielenie się doświadczeniem :-D mam wrażenie że jakoś cie to uodporniło. Masz na prawdę duży dystans do siebie, a niewiele znam takich osób. Także

A co do ucisków to ja też tak mam, biustonosz tylko przy wyjściu z domu, chociaż źle się czuję bez to z założonym jeszcze gorzej :-( spodnie bluzki, wszystko przeszkadza, nawet spodnie ciążowe :-( może jak będzie chłodniej to będzie trochę lepiej w tych ciuchach.

Uciekam spać. Oczy mi się same zamykają. Dobranoc
Stary 2015-08-15, 04:46   #4915
halwaya
Zakorzenienie

Obiecana recenzja wózka MUTSY wg mojej koleżanki

" Mój Mutsy 4 rider był w wersji z pompowanymi kołami. Jeździł świetnie po każdej nawierzchni. Tony śniegu - noł problem. Zwały piachu na plaży - noł problem. Górki i dołki w lesie, podbijanie na krawężniku - jak czołg Prowadził się leciutko, przednie kółka były b.zwrotne. Po jakimś czasie się niestety coś zaczęło w nich zacinać ale po smarowaniu wróciło do normy. Raczej był to efekt wyeksploatowania a nie jakiejś wady - nasz wózek kupiliśmy jako używany i sami go bardzo mocno eksploatowaliśmy.
Gondolka z rączkami do przenoszenia - pomocne rozwiązanie. Minus - brak regulowanego oparcia w gondolce. Córka dość szybko miała fazę na darcie paszczy, że nic nie widzi więc musiałam ją przesadzić do spacerówki dość wcześnie.
Siedzisko spacerówki wygodne i spore. Wpinane tyłem i przodem do kierunku jazdy.
Dizajn, na tamte czasy nowoczesny i ogólnie joł, nie wiem czy teraz jest jakaś nowsza wersja tego modelu i jakie ma parametry.
A! Kijowy kosz na zakupy. W sensie, że mały.
W razie jakichś konkretnych pytań chętnie pomogę "

halwaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-15, 07:12   #4916
czubasek20
Zakorzenienie

Hej
Co tu taka cisza

Obudzil mnie o 6 taki skurcz w lydce ze zanim go rozmasoealam to odechcialo mi sie spac.
Dzis powrot do domu a specjalnie mi sie nie chce. Chyba zrobimy sobie jeszcze wypad na weekend przed rozwiazaniem bo moj tz zachwycony gorami
Milego dnia !

Stary 2015-08-15, 07:32   #4917
limonka_86
Zadomowienie

Cytat:
Szczęściara. Ja tam czuję, jakby mi coś pożerało energię i dostaję zadychy na schodach, co wpędza mnie we frustrację :/
Ja z ta energia mam tak samo w ogóle ciężko mi się oddycha:/
limonka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-15, 07:52   #4918
Fionka_31
Zakorzenienie

No hello. Oczywiście jak dzis mogę pospać to nie bo po co. W ogóle ledwo zatrzymałam nadchodzący skurcz lydki. Juz drugi raz tak mam.

W przyszłym tyg idę na badania i mam magnez sprawdzić to zobaczymy czy sa braki czy po prostu od ucisku bioder.

Wczoraj jakiegoś dola zlapalam, pierwszy raz taki spadek formy mnie dorwal.

Dobra musze poczytać bo widzę ze nocne życie tu bylo, ale watek wciąż gen sam

---------- Dopisano o 07:50 ---------- Poprzedni post napisano o 07:43 ----------

Cytat:
]Co do narzekania...

No ja jestem z tyg na tydzień coraz wieksza wiec ciuchy mi sie zawężają.

Stopy to tez mój problem, ogólnie puchniecie. Zatrzymanie wody doprowadza mnie do rozpaczy. Jestem chodzącym zbiornikiem retencyjnym.

Mujer myślisz ze moznaby cos na to poradzić? Pokrzywa, mniszek... Cokolwiek?

A co do zaniedbania po urodzeniu no to ja sobie daje taki miesiąc luzu. W sensie ze nie bede sie na pewno malować i fajnie ubierac. Pomijając swieta

---------- Dopisano o 07:52 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ----------

Cytat:

Nawet nie wiedziałam ze takie cos moze być. Biedna. Walczylas juz z tym wczesniej?

Stary 2015-08-15, 07:54   #4919
Ani_qa
Zakorzenienie

Dzień dobry
Widzę, że wciąż w tym samym miejscu się spotykamy
Ja też jak na złość nie mogę spać za to mąż nie ma z tym problemu.

Co do stosowania Antidralu to ja też używam. Daję go mało. Wiem, że u mnie jest niezbędny.
I nie sądzę, żeby w takich ilościach zaszkodził.

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Stary 2015-08-15, 08:05   #4920
Fionka_31
Zakorzenienie

Ja tez uzywalam antidralu kiedys. Raz nawet po goleniu. To byl koszmar. Później mi sie w glowie ubzdurało ze to na pewno zdrowe nie jest i sie go balam juz stosować. O dziwo mam wrażenie, ze mniej sie później pocilam. Teraz mamy w domu ziaje blocker ale tez nie używam odkad wiem ze jestem w ciąży wiec nawet nie przetestowałam. Oddalam tz.

---------- Dopisano o 08:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ----------

Dlaczego dzis musi byc wszystko zamknięte? :/

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości