|
|||||||
| Notka |
|
| Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Jak w tytule, wcześniej miałam ciemne, czarne, później zeszłam do miedzianych, teraz mam blond :P Zastanawiam się czy dobrze zrobiłam rozjaśniając je
![]() Tak było...
Świat tworzymy sobie sami. Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2015-07-15 o 20:29 Powód: post pod postem |
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Czy aby na pewno pasuje mi taki kolor jaki mam?
Przydaloby się jeszcze pare zdjec w neutralnym swietle, tj. dziennym, bez lamp, dobrze oswietlona twarz, a nie w cieniu.
Masz dylemat, bo w czarnych absolutnie, są niestety zbyt ciemne. widać jak bardzo przytlaczają twarz, poszarzają cerę. teraz masz jasne ale gryzie się z tobą ten zbyt ciepły odcień. Kolor trzeba dopracować. Przed wszystkim ochłodzić a czy przyciemnić to się okaże jak dodasz więcej zdjęć. Póki co to odnoszę wrażenie, że blond Ci bardzo służy. Jasne brązy są również na tak, ale celowałabym w chłodne odcienie. btw brwi do totalnej poprawy. |
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Dla mnie najładniej Ci w takich jak na środkowej fotce
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
Faktycznie ładniej Ci w jasnych, ale z pewnością chłodnych kolorach.
|
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
Czarny absolutnie nie, brąz tak, natomiast blond może.
Jasny z pewnością Cię odświeża, masz do tego ładną cerę, ale ten blond jest brzydki, nieskończony, dawny kolor przebija. Albo poprawić albo wrócić do brązu. ![]() Poza konkursem dodam, że masz dwie różne brwi. Swoją lewą masz ładną i do niej bym równała, prawa jest za krótka od strony nosa + równanie kształtu. Będzie dobrze. |
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
no moim zdaniem zdecydowanie lepiej Ci w ciemniejszych barwach. Fotka z miedzianymi najlepsza
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
W miedzianych wyglądałaś lepiej
chociaż w blondzie też ślicznie
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Ten środkowy najlepszy! MOże gdyby blond był ładniejszy i bardziej naturalny (tak tak wiem, że to trudne przy schodzeniu z koloru) to by było lepiej. Unikaj czarnych bo cię strasznie przytłoczył!
|
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
Środkowa fotka najlepsza, chociaż trzeba by dopracować kolor, bo widzę jakieś zielonkawe refleksy. Zdecydowanie zeszłabym z tego jasnego blondu, masz jasną karnację, jaśniutkie włosy i wszystko się tak zlewa.
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
Na środkowym zdjęciu, ten kolor fajnie współgra z opalenizną. Myślę, że taki złotawy, ciemny blond lub jasny brąz pasowałby Ci idealnie.
Na pewno nie czarny ani platyna, żadnych skrajności. |
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
Ja też bym to jakoś fajnie wyśrodkowała między drugim a trzecim zdjęciem.
A z tą brwią rzeczywiście tak wygląda. Albo wyszło tak na zdjęciu, albo może robisz depilację przy takim lustrze, gdzie światło pada inaczej z jednej strony i stąd ta nierówność. ale generalnie idziesz w dobrą stronę
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem blond jest w porządku, ale to zbyt ciepły odcień. Spróbuj poeksperymentować z chłodniejszymi odcieniami.
I jeśli mogę coś zasugerować, to uważam że Twoje brwi są trochę za krótkie. Zapuściłabym je troszeczkę ![]() ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Szczególnie przy prawym oku na ostatnim zdjęciu to widać. Nie jestem specjalistką, ale wydaje mi się że brew powinna "zaczynać się" trochę wcześniej.
|
#13 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
Ta środkowa fotka jest najładniejsza w tej fryzurce wyglądasz najbardziej naturalnie
A czego tak w ogóle stosujesz do rozjaśniania włosów ????
|
|
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:54.