Szczepionka na HPV a rozwi±z³o¶æ. - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz siê trzymaæ tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co ciê interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2015-08-14, 22:29   #1
dominikmeller25
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 166

Szczepionka na HPV a rozwi±z³o¶æ.

S³ysza³y¶cie co znowu inteligencka rodzinka Terlikowskich wymy¶li³a?
http://polska.newsweek.pl/terlikowsk...,368620,1.html
Zawsze uwa¿a³em oboje za ludzi z powa¿nymi problemami, a oni jakby specjalnie co wypowied¼ to tylko potwierdzaj± ¿e co¶ z nimi jest naprawdê nie tak jak byæ powinno.

Przecie¿ przelotny seks mo¿e siê ka¿demu zdarzyæ, a i zwi±zanie siê z nosicielem i posiadanie jednego partnera te¿ mo¿e oznaczaæ chorobê, a oni na si³ê widz± tutaj jak±¶ promocjê rozwi±z³o¶ci itd

Jeszcze argument ¿e nie wierzy w dzia³anie szczepionki bym zrozumia³, no ale sorry wyskakiwanie z jego jak zwykle m±drymi teoriami to juz przegiêcie, a najgorsze ¿e i na Frondzie ma jak zwykle zwolenników którzy wierz± w jego teoriê o rozwi±z³o¶ci spowodowanej stosowaniem szczepionki

Zgadzacie siê z redaktorem Terlikowskim ¿e szczepienie na HPV prowadziæ bêdzie do rozwi±z³o¶ci?
dominikmeller25 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-08-14, 22:34   #2
201605090949
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 3 491
Dot.: Szczepionka na HPV a rozwi±z³o¶æ.

Nie zgadzam siê z Terlikowskim ani z Terlikowsk±. Jak zawsze plot± bzdury. Dziwi mnie (i wkurza), ¿e s± zapraszani do szerszych mediów, bo taka patologia powinna byæ maksymalnie zmarginalizowana.
201605090949 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-08-14, 22:42   #3
pannaatopowa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 463

Moja babcia jest przekonana, ¿e nowotwór oraz wszelkie wady i choroby genetycznie bior± siê z prostytucji, tak¿e tego... Kiedy¶ prostytucji nie by³o to takich schorzeñ nie by³o. Proste. "Ja mia³am jednego ch³opa i jestem zdrowa". No jak siê nie zgodziæ z takim argumentem?

Innym problemem jest to dlaczego w ogóle kto¶ ich s³ucha i przeprowadza wywiady. Czasem czytam "Terlikowski to, Terlikowski tamto" ale kto to do jasnej anielki jest w³a¶ciwie?

¯ycie jest jak jazda na rowerze. ¯eby utrzymaæ równowagê musisz siê poruszaæ naprzód. A. E.
pannaatopowa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-08-14, 22:56   #4
201803290936
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 43 642

Ciekawe, czy pani T. ma zryty beret tak, jak jej mê¿u¶, czy robi dobr± minê do z³ej gry i powtarza te bzdury za mê¿usiem, bo inaczej bêdzie piek³o w domu.
201803290936 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-08-14, 23:20   #5
Elfia4
DOMator

Wiadomo¶ci: 7 151

Rozwi±z³o¶æ to kwestia wychowania, a nie szczepienia dziewczynek. Terlikowscy powinni to wiedzieæ, skoro ci±gle gadaj± o w³a¶ciwym wychowywaniu dzieci.
Rak szyjki macicy to powa¿ny problem.
Wiele kobiet umiera z powodu tego nowotworu, wiêc ka¿dy sposób na zmniejszenie ryzyka jest godny pochwa³y. Ka¿da kobieta powinna mieæ mo¿liwo¶æ zaszczepienia siê za darmo, bo to zmniejszy koszty pó¼niejszych terapii onkologicznych, wielomiesiêcznych zwolnieñ, rent czy przedwczesnych zgonów.

Ich siê ju¿ nie da w ¿aden sposób wyleczyæ Chyba maj± frajdê z tego, ¿e ¿yj± w okopach i czasem co¶ zza tych barykad wykrzycz± spo³eczeñstwu.

---------- Dopisano o 00:20 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ----------

Cytat:
Napisane przez pannaatopowa Poka¿ wiadomo¶æ
Innym problemem jest to dlaczego w ogóle kto¶ ich s³ucha i przeprowadza wywiady. Czasem czytam "Terlikowski to, Terlikowski tamto" ale kto to do jasnej anielki jest w³a¶ciwie?
Cz³owiek, który zarabia na g³oszeniu takich tez jak powy¿sza.
Jak kto¶ napisze o jego pogl±dach, to ma gwarancjê, ¿e licznik ods³on bêdzie bi³ jak szalony, a komentarze bêd± p³ynê³y lawin±. A nic tak nie cieszy wydawców jak du¿y szum wokó³ artyku³u. Zawsze mo¿na siê pochwaliæ przed szefem wszystkich szefów rosn±cymi s³upkami i wy¿ebraæ jak±¶ premiê.
Z tego powodu taki Terlikowski i paru innych ¿yj± sobie spokojnie w symbiozie z mediami. Jedni na drugich ¿eruj± i zarabiaj±. Takie ¿ycie, a my i tak klikamy, czytamy, wkurzamy siê i pienimy z powodu cudzej g³upoty.
Elfia4 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-08-15, 06:45   #6
rabid
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 711

To tylko czyje¶ zdanie, nie ma co siê obruszaæ, ani nawet specjalnie rozwa¿aæ tej kwestii. Szczepionka nie powoduje rozwi±z³o¶ci, ale oni maj± swoj± Frondê, dla której czuj± siê przewodnikami duchowymi ponad papie¿em i episkopatem, wiêc musz± siê tym zdaniem dzieliæ. A w sezonie ogórkowym dziennikarze chwytaj± siê ró¿nych bzdur, wiêc tak oto ich opinia trafi³a do powa¿niejszych mediów, ale bynajmniej nie jako sensacja naukowa, tylko w celach rozrywkowych - patrzcie co nasi przodownicy oszo³omstwa znowu wymy¶lili, wiêc je¿eli komu¶ skoczy³o ci¶nienie, to po prostu da³ siê wrobiæ.
Stary 2015-08-15, 10:37   #7
Parabelka
Panaroja

Wiadomo¶ci: 8 694

Jak kto g³upi to a¿ mi³o swoj± drog± ciekawe , sk±d siê tacy idioci bior± . Znaczy g³osz±cy takie durne pogl±dy .

-Morza siê zagotuj± , krainy Dysku pêkn± , królowie run± w proch , a miasta bêd± niczym jeziora szk³a . Uciekam w góry.
-Czy to pomo¿e ?[...]
-Nie , ale stamt±d bêdzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-08-15, 12:06   #8
dominikmeller25
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 166

Cytat:
Napisane przez rabid Poka¿ wiadomo¶æ
Szczepionka nie powoduje rozwi±z³o¶ci, ale oni maj± swoj± Frondê, dla której czuj± siê przewodnikami duchowymi ponad papie¿em i episkopatem, wiêc musz± siê tym zdaniem dzieliæ.
Moim zdaniem akurat oni mówi± to czego nie wypada powiedzieæ episkopatowi, czêsto jest tak ¿e co¶ co jest zbyt radykalnym lub po prostu zbyt g³upim stwierdzeniem aby mog³o pa¶æ z ust biskupa (bo by³aby afera) to wtedy na scenê wkracza Terlikowski i jego Fronda.

Oni czasem naprawdê powinni ugry¼æ siê w jêzyk, lub dowiedzieæ siê czego¶ wiêcej na temat o którym siê wypowiadaj±, bo przez to wszystko sprowadzaj± do ¿ycia w czysto¶ci i wierze, jakby to by³ lek na wszystko.
dominikmeller25 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-08-15, 18:40   #9
ossoria
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 630

Nie potrafiê s³uchaæ tych ludzi. Czasami mam wra¿enie, ¿e robi± wiêksza krzywdê Ko¶cio³owi, ni¿ ksiê¿a pedofile.

Lepiej zapobiegaæ, ni¿ siê pó¼niej martwiæ o swoje zdrowie. Facet te¿ mo¿e byæ rozwi±z³y i mo¿e zaraziæ swoj± kobietê, ale tego Pana to ju¿ nie obchodzi..
Stary 2015-08-15, 19:09   #10
suszarka
Buc

Wiadomo¶ci: 9 914

Debile i tyle.
Stary 2015-08-17, 00:07   #11
Elfir
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 14 836

Cytat:
Napisane przez dominikmeller25 Poka¿ wiadomo¶æ
Przecie¿ przelotny seks mo¿e siê ka¿demu zdarzyæ,
W jaki sposób wierz±cemu katolikowi?

Kiedy stwórca sk³ada³ ten ¶wiat, mia³ mnóstwo znakomitych pomys³ów, jednak uczynienie go zrozumia³ym jako¶ nie przysz³o mu do g³owy.
T.Pratchett
Elfir jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-08-17, 00:13   #12
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 6 592

A ja mia³am wirusa HPV maj±c jednego partnera (dzia³a to w obie strony). Rozwi±z³o¶æ tak bardzo. Do tej pory nie wiem jak to siê sta³o- swawolne ¿ycie mnie pokara³o najwyra¼niej.
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-08-17, 01:01   #13
elizka1987
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 933

Cytat:
Napisane przez pannaatopowa Poka¿ wiadomo¶æ
Moja babcia jest przekonana, ¿e nowotwór oraz wszelkie wady i choroby genetycznie bior± siê z prostytucji, tak¿e tego... Kiedy¶ prostytucji nie by³o to takich schorzeñ nie by³o. Proste. "Ja mia³am jednego ch³opa i jestem zdrowa". No jak siê nie zgodziæ z takim argumentem?

Przecie¿ prostytucja to najstarszy zawód ¶wiata .

elizka1987 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-08-17, 15:10   #14
pannaatopowa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 463

Cytat:
Napisane przez elizka1987 Poka¿ wiadomo¶æ
Przecie¿ prostytucja to najstarszy zawód ¶wiata .
Skoro babcia mówi, ¿e za "jej czasów" tego nie by³o, to nie by³o :P

---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ----------

Cytat:
Napisane przez Elfia4 Poka¿ wiadomo¶æ
Rozwi±z³o¶æ to kwestia wychowania, a nie szczepienia dziewczynek. Terlikowscy powinni to wiedzieæ, skoro ci±gle gadaj± o w³a¶ciwym wychowywaniu dzieci.
Rak szyjki macicy to powa¿ny problem.
Wiele kobiet umiera z powodu tego nowotworu, wiêc ka¿dy sposób na zmniejszenie ryzyka jest godny pochwa³y. Ka¿da kobieta powinna mieæ mo¿liwo¶æ zaszczepienia siê za darmo, bo to zmniejszy koszty pó¼niejszych terapii onkologicznych, wielomiesiêcznych zwolnieñ, rent czy przedwczesnych zgonów.

Ich siê ju¿ nie da w ¿aden sposób wyleczyæ Chyba maj± frajdê z tego, ¿e ¿yj± w okopach i czasem co¶ zza tych barykad wykrzycz± spo³eczeñstwu.

---------- Dopisano o 00:20 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ----------

Cz³owiek, który zarabia na g³oszeniu takich tez jak powy¿sza.
Jak kto¶ napisze o jego pogl±dach, to ma gwarancjê, ¿e licznik ods³on bêdzie bi³ jak szalony, a komentarze bêd± p³ynê³y lawin±. A nic tak nie cieszy wydawców jak du¿y szum wokó³ artyku³u. Zawsze mo¿na siê pochwaliæ przed szefem wszystkich szefów rosn±cymi s³upkami i wy¿ebraæ jak±¶ premiê.
Z tego powodu taki Terlikowski i paru innych ¿yj± sobie spokojnie w symbiozie z mediami. Jedni na drugich ¿eruj± i zarabiaj±. Takie ¿ycie, a my i tak klikamy, czytamy, wkurzamy siê i pienimy z powodu cudzej g³upoty.
To taka niby ma³pa w cyrku? Przyci±ga ludzi? Ja my¶la³am, ¿e jest jakim¶ profesorem, katechet±, kimkolwiek. A to cz³owiek który zarabia na tym, ¿e ma narobione pod kopu³±. M±dre.

Teraz tak pomy¶la³am, by³oby ciekawie jakby za parê lat okaza³o siê, ¿e to nie oszo³om, tylko m±dry cz³owiek, który celowo kreuje wokó³ siebie otoczkê kretynizmu aby zrobiæ szum i na tym zarobiæ. To by by³o po prostu genialne.

¯ycie jest jak jazda na rowerze. ¯eby utrzymaæ równowagê musisz siê poruszaæ naprzód. A. E.
pannaatopowa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-08-17, 15:17   #15
dfdce9ad473ee3ba4bd9426289ac63cb58eb8552
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 9 831

Cytat:
Napisane przez suszarka Poka¿ wiadomo¶æ
Debile i tyle.
Nawet siê rymuje

[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;52436076]A ja mia³am wirusa HPV maj±c jednego partnera (dzia³a to w obie strony). Rozwi±z³o¶æ tak bardzo. Do tej pory nie wiem jak to siê sta³o- swawolne ¿ycie mnie pokara³o najwyra¼niej.[/QUOTE]

Przepraszam, ale strasznie mnie rozbawi³a¶ tym wpisem
Takie pierdzielenie, ¿e HPV ³api± latawice i dziwkarze to upowszechniaj± zwykle kompletni ignoranci.
Moja kuzynka z³apa³a tego wirusa w czasie badania u proktologa. Teraz ma wiecznie brodawki w ty³ku, które musi co rusz usuwaæ. Nice.
Tak¿e - nie znasz dnia, ani godziny. Lepiej zamkn±æ japê ni¿ os±dzaæ chorych ludzi. £atwo mo¿na do nich do³±czyæ, ³atwiej ni¿ siê przypuszcza.

Hapefa³ów jak mrówków, tych wirusów jest tyle (a droga kontaktów seksualnych nie jest jedyn± mo¿liw± dla zaka¿enia), ¿e cud nie natkn±æ siê na jeden z nich w ci±gu swojego ¿ycia.
dfdce9ad473ee3ba4bd9426289ac63cb58eb8552 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-08-17, 19:57   #16
karolaine
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 303

nie wiem po co i dlaczego ci ludzie s± wci±¿ zapraszani do tv, chyba tylko dla wywo³ania sensacji, bo raczej nikt ich nie traktuje powa¿nie.
ju¿ nawet nie chodzi o przelotny seks, wystarczy niewierny partner.
Stary 2015-08-18, 08:38   #17
suszarka
Buc

Wiadomo¶ci: 9 914

[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;5244280 9]Nawet siê rymuje

Przepraszam, ale strasznie mnie rozbawi³a¶ tym wpisem
Takie pierdzielenie, ¿e HPV ³api± latawice i dziwkarze to upowszechniaj± zwykle kompletni ignoranci.
Moja kuzynka z³apa³a tego wirusa w czasie badania u proktologa. Teraz ma wiecznie brodawki w ty³ku, które musi co rusz usuwaæ. Nice.
Tak¿e - nie znasz dnia, ani godziny. Lepiej zamkn±æ japê ni¿ os±dzaæ chorych ludzi. £atwo mo¿na do nich do³±czyæ, ³atwiej ni¿ siê przypuszcza.

Hapefa³ów jak mrówków, tych wirusów jest tyle (a droga kontaktów seksualnych nie jest jedyn± mo¿liw± dla zaka¿enia), ¿e cud nie natkn±æ siê na jeden z nich w ci±gu swojego ¿ycia.[/QUOTE]

Chyba 80% kobiet ma/mia³o HPV wiêc.... tyle latawic, ³o³

Nowe w±tki na forum Forum plotkowe

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-08-18 09:38:27

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:50.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.