![]() |
#4921 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz. 4
Ja dziś mam też kiepskie samopoczucie. Burza rano była a dziś jeszcze na grilla mamy jechać :-(
|
![]() ![]() |
![]() |
#4922 |
Zakorzenienie
|
25 tydzień mi się zaczął
![]()
#4923 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Po wczorajszym ogródku pojechałam z tz po samochody i coraz to mocniej wydaje mi się ze juz się do tego nie nadaje .. 😄wszystko mnie wkurza na tej drodze .. Czubasek współczuję zylaka :/ :tuli: Mnie przez całą noc budziły skurcze :/ Dzisiaj jest u nas odpust ![]() ![]() Z rodzinka jedziemy na działkę a ok 18 idę na babski wieczór ![]()
#4924 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4925 |
Zadomowienie
|
A co do harrego mój tz tak się wczoraj wciągnął ze po tym na tvn puścił sobie jeszcze 2 ostatnie części
![]() ![]() ![]() Od rana słyszę karetki i straże .. co chwilę ..chyba coś poważnego się stało. . Aniqa super zakupy przypomnisz model wózka ? ---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- Ogólnie wzięło Cię ? ![]()
#4926 | ||
Zadomowienie
|
Witam z rana
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4927 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szkoda, że nagroda nietrafiona... Cytat:
![]() Ja używam tylko dwa razy w tygodniu. Teraz w ciąży malutko tego nakładam. ![]() Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#4928 |
Zadomowienie
|
Ehhh od rana boli mnie glowa masakra :/
A dzisiaj gosci miec bedziemy przede mna jeszcze robienie salatki jakiejs i pieczenie muffinek mam nadzieje ze TZ pomoze wkoncu to jego siostra do nas przychodzi z mezem i z dzieckiem i sam ich zaprosil :P przynajmniej w nocy bylo dzisiaj przyjemnie wreszcie troche chlodniej ![]() Swoja droga wczoraj zaczelam sie brac za spisywanie wyprawki (takiej poza ubraniowej) i utknelam na pozycji sterylizator jak poczytalam troche to spodobala mi sie opcja do mikrofali z kolei TZ do mnie ze juz do reszty zwariowalam ze przeciez mozna normalnie butelki umyc :/ ale to chyba tak nie jest bo butelki i smoczki trzeba wyparzac chyba nie ? No i jeszcze podgrzewacz ale to napewno kupie bo pamietam jak brat sie mordowal w nocy wstawal zanim malemu podgrzal mleczko to wkladal butle do goracej wody i czekal az sie zagrzeje pod tym wzgledem napewno bede wygodna ![]() Edytowane przez limonka_86 Czas edycji: 2015-08-15 o 08:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#4929 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A mąż jak gości zaprosił to nie ma gadania, musi pomóc ![]() Tak, butelki i smoczki się wyparza ![]() Ja się właśnie dalej nad podgrzewaczem zastanawiam ![]() A jaki polecacie?
![]() |
#4930 |
Zadomowienie
|
Witam się w 23 tygodniu
![]() Wstawałam dzisiaj 4 razy do łazienki ![]() A o godzinie 6 było u nas 14 stopni, ale fajnie. Ale już jest 21 ![]() My wczoraj zrobiliśmy wielkie zakupy na cały weekend, na dodatek jutro do nas moi rodzice przyjeżdżają. Wczoraj w nocy robiłam sernik bez sera, ale nie mam zielonego pojęcia jak on smakuje, bo robiłam pierwszy raz i stoi w lodówce się chłodzi. Po obiedzie będziemy próbować. Jak słaby to będę jeszcze jakieś inne ciasto kombinować na jutro ![]() Co do ubrań, to ja też mam wszystko za małe. A jak muszę założyć biustonosz, żeby do ludzi wyjść, to płakać mi się chce. Jak go w domu zdejmuję później, to najpierw jest ból, a później taaaaka ulga. Nogi na szczęście mi jeszcze nie puchną, za to ręce strasznie... Ale podobno ten weekend ma być ostatnim gorącym.
#4931 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4932 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam tylko nadzieję, że pogoda na wyjazd nam się uda ![]() ![]()
![]() |
#4933 |
Zadomowienie
|
Aniqa ale przynajmniej wiem żeby nie kupować tego kremu
![]() SweetViolet czyli rodzinny weekend Cię czeka ![]() ![]() Co do ubrań ja jeszcze mieszcze się w stare .. chociaż w takie upały chodzę w 3 sukienkach na zmiane ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- Aniqa jak ja w nocy wstaje siku to totalnie na nieswiadomce ![]() ![]()
#4934 |
Zakorzenienie
|
Enedue no jak zwykłe przy zmianie pogody :-( Od razu czopek poszedł w ruch ale nie wiem czy coś z tego będzie bo chwilę po tym musiałam iść sie wykupkac :-(
|
![]() ![]() |
![]() |
#4935 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Sama nie wiem jak wpadłam na to, że mięsa nie wyciągnęłam ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#4936 |
Zadomowienie
|
Ogólnie :głaszcze: tak mi Cię żal przez te wymioty
![]() Mam nadzieje ze szybko minie !!
#4937 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4938 |
Zakorzenienie
|
fionka ja nigdy nie mialam.problemow z zylakami wiec w szoku jestem ze mnie akurat ten dopadl.
W sumie juz sie balam ze cos mi sie poobnizalo jak to zauwazylam. Za tydzien wizyta to moze gin mi da cos ba zlagodzenie. Uffff wracamy do domku. Przed nami jakies 5 h drogi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4939 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() O! mam to samo! miałam spać do 12 bo tż w domu to sie zajmie synkiem ale nieee... o 7 obudziłam się super wyspana ehhh |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4940 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jestem z Lubelszczyzny, blisko wschodniej strony ![]() ![]() Zapytałam dla kogoś to chyba tak nie napisałam, bo nawet dziwnie brzmi, chyba że zapytałam kogoś, albo z rozpędu tak napisałam, a powiedziałam dla kogoś to bardzo możliwe, ale z tego co widzę, to kilka osób tez pisZe tutaj gwarą regionalną, bo u nas pole to jest uprawne, a to co na zewnątrz to jest podwórko i mówi się wyjść na dwor ![]() Cytat:
![]() Halwaya jakie pielucjomajtki kupilas? Bo po porodzie mogą sie przydać ![]() Czesc jeszcze w starej części ![]() Ja wczoraj miałam straszna noc, taka mnie ostrzejsze bolało i to z jednej, prawej strony, cały czas mnie ciągnęło, naszykowalam sobie na szafce nocnej nospe, ale myślałam, że jak się poloze to mi przejdzie, a bolało cały czas, niezależnie od pozycji. W końcu włożyłam sobie mała poduszkę pod prawy bok, zeby leżeć lekko na lewy i jakoś pomogło, zamknęłam, zobaczymy jak będzie dzisiaj. Martwię się Bo nigdy tyle czasu mnie nie bolalo, albo przechodzili jak się klas mam, a tu nic, mam nadzieję, że z Lila ok, już w nocy miałam wizję prZed oczami, ze może oplotla sie pepowina i się dusi, dlatego mnie tak ciągnie ;/ mam nadzieję, że to tylko moja głupia wyobraznia i wszystko,jest ok. I mam pytanie odnośnie wkładek laktacyjnych, jakie będziecie kupowaly? Jednorazowe, wielorazowe? Te wielorazowe to, można wyprać i znowu używać czy jak? Polecacie jakąś firme? Bo ja dawno nie miałam żadnej wydzieliny z piersi, a dzisiaj jak wstałam to aż bluzka mokra i na biustonoszach tez czasem mam plamy. Na razie nie zamierzam ich używać, bo nie jest tego dużo, ale może polecacie jakieś za którymi dobrze byłoby się rozejrzec? ![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4941 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
my dostaliśmy podgrzewacz lovi i byłam z niego bardzo zadowolona http://lovi.pl/pl/produkty/22/Podgrzewacz+uniwersalny |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4942 | ||
Zakorzenienie
|
biedna
![]() Cytat:
Cytat:
jadę dziś z teściową, szwagierką i chłopakami na festyn rycerski o 14. Błagam o odrobinę cienia ![]()
![]() |
#4943 |
Zadomowienie
|
bezpiecznej podróży!
ja używałam tylko jednorazowych ale testowałam różne firmy bo jakoś nie mogłam trafić na idealne, ale ktoś tu polecał wkładki z rossmana jesli dobrze pamietam |
![]() ![]() |
![]() |
#4944 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mam nadzieję, że nie powtórzy się już więcej taka noc ... Lila na pewno ma się dobrze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale zgłębię temat ![]()
![]() |
#4945 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czy do tego lovi to mozna wkładać inne butelki czy tylko lovi? Cytat:
Na czym polega podgrzewacz? On ma podgrzewać wodę czy zrobione już mleko? A takie mleko można podgrzewac?,czy chodzi o mleko zrobione z zimną wodą i wtedy podgrZewanie? Bo ja tego nie rozumiem ![]() Miłego dnia, Może nie będzie tak gorąco ![]() Cytat:
![]() Ja właśnie nie wiem, przecież w czajniku elektrycznym szybko woda sie podgrzeje, czy chodzi o to, żeby np,nie chodzić do innego pomieszczenia i mieć ciepłą wodę przy sobie? Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4946 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4947 |
Konto usunięte
|
Dzień dobry
![]() Witam się po porannej kłótni z mężem. Jak miałam dzisiaj dobrą noc i poranek do spania to mąż mnie obudził o 8 i jeszcze pretensje, że jestem o to zła. Nie umie zrozumieć, że od 3 miesięcy nie śpię dłużej niż do godz. 7.30 i jak raz się trafiło, że mój organizm nie wydziera mnie o tej porze z łóżka, to on akurat rozmawia głośno przez telefon w innym pokoju, ale przy otwartych drzwiach. I awanti, bo "wczoraj Ty o 7 oglądałaś m jak miłość i też mnie obudziłaś". Tylko dzień wcześniej sam powiedział, że musi wstać o 7, najpóźniej 8 to o co chodzi? Ehh... Jestem wściekła a jeszcze przez 3 tygodnie będzie u nas szwagier ![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4948 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4949 |
Zakorzenienie
|
A ja wybiegne w przyszosc daleka...
Ktoras z Was zamierza samemu robic papki dla malucha ? Od zakopanego do krakowa korek masakryczny. Dobrze ze mloda lubi jezdzic. Kasia my tez bysmy w tym roku nie pojechali na wakacje gdyby nie to ze dostalismy zaproszenie od mojej cioci. Wiec koszta noclegow nam odpadly. Juz mamy kolejne zaproszenie zeby z malym przyjechac. |
![]() ![]() |
![]() |
#4950 |
Zakorzenienie
|
Katarzyna haha teraz zrozumiałam jak was czytałam o gwarze
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:09.