Panny Młode 2017 cz. 5 - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-08-15, 10:37   #1771
butcher_girl
Zadomowienie

Dot.: Panny Młode 2017 cz. 5

Hej
Wstalam o 9,zaliczylam juz 2 dlugie spacery z Borysem. Teraz gotuje rosół, w ten upał!
Tż odsypia nockę.

Znaleźliśmy Dj'a- wodzireja. Okazało się,że to mój wieloletni sąsiad,który mieszka 3 piętra nad moimi rodzicami. Powiedzial tacie zebym do niego zadzwonila to sie dogadamy jakos Opinie ma rewelacyjne. A wiecie ile bierze? 1000,- i byc moze jeszcze zejdzie Nam z ceny! :O
W ogole on myslal,ze moj tata pyta go o oprawe muzyczna na MOJA 18-stke!!! Hahahah az tak mlodo wygladam?

19.07.2013 <3
08.07.2017 PM!
butcher_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-15, 10:48   #1772
VinVinara
Zakorzenienie

Ja wlasnie bede faszerowac piers z kurczaka szpinakiem i feta
Stary 2015-08-15, 11:16   #1773
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez VinVinara Pokaż wiadomość
Ja wlasnie bede faszerowac piers z kurczaka szpinakiem i feta
Mniam,mniam
Ja chciałabym wypocząc,ale chyba musze wziac sie za magisterke. Nienawidze pisac jak jest jakies swieto lub niedziela.
malgosiaw123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-15, 11:18   #1774
VinVinara
Zakorzenienie

Ja juz odliczam do 14.09. Chce juz urlop. Od polowy grudnia nie mialam zadnego urlopu. Tylko co drugi weekend wolny... wykonczona juz jestem.

Edytowane przez VinVinara
Czas edycji: 2015-08-15 o 11:41
VinVinara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-15, 11:24   #1775
201711281122
Konto usunięte

My mamy dziś jedzenia jak na święta, łosoś, de volaille, dwie sałatki i ciasto Do tego lody, a teściowa je zawsze robi na wypasie (dodaje dużo owoców i polewy), więc to w zasadzie kolejne danie.
201711281122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-15, 11:31   #1776
VinVinara
Zakorzenienie

Zjadlabym salatke. Ale jak jest taki gorac to nie robie. Juz kilka razy mi sie zepsuly mimo trzymania ich w lodowkach
Stary 2015-08-15, 11:44   #1777
paulinunia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez VinVinara Pokaż wiadomość
Ja juz odliczam do 14.09. Chce juz urlop. Od polowy grudnia nie mialam zadnego urlopu. Tylko co drugi weekend wolny... wylonczona juz jestem.
my jutro wyjeżdzamy
wyczekany urlop też już jestem bardzo zmęczona dlatego cieszę się że wreszcie odpocznę

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------

Cytat:
Napisane przez tocopiekne Pokaż wiadomość
hej dziewczyny

coraz intensywniej zaczęłam się zastanawiać, żeby podarować gościom m&msy z "nadrukiem" sprawdziłam z ciekawości, musiałabym wydać 2tysie na taką przyjemność

zdecydowaliśmy się też wypuszczać z gośćmi balony i fontannę czekoladową.
cukierki za 2 tys. to dużo za dużo

Cytat:
Napisane przez aardbei77 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Ja sobie nie wyobrażałam mieć ślubu w inny dzień niż sobota, ale rozumiem pary, które się na to decydują.

Vin, był to zespół Route66. Ale chyba weźmiemy taki za 4500.
dziś jak ktoś ma ślub to jak w niedzielę ja przynajmniej czuję się jakby niedziela była

paulinunia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-08-15, 12:18   #1778
renia92
Zakorzenienie

Cytat:
My mamy dziś jedzenia jak na święta, łosoś, de volaille, dwie sałatki i ciasto Do tego lody, a teściowa je zawsze robi na wypasie (dodaje dużo owoców i polewy), więc to w zasadzie kolejne danie.
Same pyszności, ale w taki upał tyle szykować to pewnie ciężka sprawa.

Cytat:
Napisane przez paulinunia Pokaż wiadomość
my jutro wyjeżdzamy
wyczekany urlop też już jestem bardzo zmęczona dlatego cieszę się że wreszcie odpocznę
Udanego wypoczynku a gdzie jedziecie?

Ja czekam aż TŻ wróci z pracy
Stary 2015-08-15, 12:22   #1779
paulinunia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez renia92 Pokaż wiadomość
Same pyszności, ale w taki upał tyle szykować to pewnie ciężka sprawa.

Udanego wypoczynku a gdzie jedziecie?

Ja czekam aż TŻ wróci z pracy
Chorwacja

w ogóle to dzięki za ten link do kamerzysty. Wydaje mi się naprawdę spoko i to za taką kasę jak wrócimy to bierzemy się chyba wreszcie za ustalenie kogo bierzemy

Stary 2015-08-15, 12:41   #1780
renia92
Zakorzenienie

Cytat:
Chorwacja

w ogóle to dzięki za ten link do kamerzysty. Wydaje mi się naprawdę spoko i to za taką kasę jak wrócimy to bierzemy się chyba wreszcie za ustalenie kogo bierzemy
Fajnie macie, zazdroszczę

Nie ma za co też długo szukałam kamerzysty i wszędzie jak poprosiłam o cennik to kwota mnie zwalała z nóg
A tu młody chłopak, mieszka w jakiejś małej miejscowości, a przykłada się podobnież do filmów i długość można ustalić. Zawsze pamiątka będzie
Stary 2015-08-15, 12:49   #1781
paulinunia
Zakorzenienie

Cytat:
Fajnie macie, zazdroszczę

Nie ma za co też długo szukałam kamerzysty i wszędzie jak poprosiłam o cennik to kwota mnie zwalała z nóg
A tu młody chłopak, mieszka w jakiejś małej miejscowości, a przykłada się podobnież do filmów i długość można ustalić. Zawsze pamiątka będzie
Bierzemy go pod uwagę

Ja musze się naprawdę zrestartowac i odpocząć

Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka

Stary 2015-08-15, 13:09   #1782
nniee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butcher_girl Pokaż wiadomość
hej
Wstalam o 9,zaliczylam juz 2 dlugie spacery z borysem. Teraz gotuje rosół, w ten upał!
Tż odsypia nockę.

Znaleźliśmy dj'a- wodzireja. Okazało się,że to mój wieloletni sąsiad,który mieszka 3 piętra nad moimi rodzicami. Powiedzial tacie zebym do niego zadzwonila to sie dogadamy jakos opinie ma rewelacyjne. A wiecie ile bierze? 1000,- i byc moze jeszcze zejdzie nam z ceny!
w ogole on myslal,ze moj tata pyta go o oprawe muzyczna na moja 18-stke!!! Hahahah :d az tak mlodo wygladam?
:d

---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ----------

Ja na urlopie nie byłam od 2 lat, całe poprzednie i te wakacje jestem w pracy ale TŻ coś przebąkuje o wyjeździe gdzieś w okolicach 4.09... no ale żadnych konkretów na razie nie ma.
Stary 2015-08-15, 13:24   #1783
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nniee Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ----------

Ja na urlopie nie byłam od 2 lat, całe poprzednie i te wakacje jestem w pracy ale TŻ coś przebąkuje o wyjeździe gdzieś w okolicach 4.09... no ale żadnych konkretów na razie nie ma.
A gdzie pracujesz?
Stary 2015-08-15, 13:29   #1784
nniee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malgosiaw123 Pokaż wiadomość
A gdzie pracujesz?
W zeszłym roku w sklepie, a od listopada w sali zabaw dla dzieci.
Stary 2015-08-15, 13:35   #1785
renia92
Zakorzenienie

Cytat:

Kto wie, może po urlopie wrócisz z pierścionkiem
Stary 2015-08-15, 14:08   #1786
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Dzień dobry

Ja sobie nie wyobrażałam mieć ślubu w inny dzień niż sobota, ale rozumiem pary, które się na to decydują.

BUTCHER Haha 18 wyprawiasz z takim wyprzedzeniem? super z tym DJ, jaka oszczędność!

U nas w gminie dziś dożynki. Pierwszy raz od kilku lat gminne dożynki takie piękne te wieńce,czy jak to się nazywa. I różne stragany były, jeden o jakiś parkach, zwierzętach itp i tam pytaliśmy o bocka. Powiedziała żeby zadzwonić do zoo w Warszawie, oni maja Ptasi Azyl i przyjadą po niego wczoraj mu nakupilismy jedzenia, watrobki a dziś Tz przywiozl mu trochę ryb

---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ----------

Babka się śmiała ze mamy własnego bociana Wojtka
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-15, 14:14   #1787
anlaya
Zakorzenienie

Dziewczyny, a jak to jest z kamerzystą i fotografem? Obsługują tylko poszczególne regiony? Ja bym chciała lustrzankami i zeby drona mieli, fajny efekt jest dzięki temu. Tylko podejrzewam, że kasa duża... I wszystkie swoje marzenia będę musiała zminimalizować ;P
Też dzisiaj się czuję jakby była niedziela. Czeka mnie organizacja zareczynowego grilla dla znajomych.
W ogóle, to bardzo zawiodłam się na Aparcie...wczoraj oddaliśmy pierścionek do reklamacji. Był nienoszony (podczas urlopu leżał w pudełku) i zauważyliśmy drobne ryski na nim. Muszę czekać miesiąc na załatwienie sprawy. Podobno podczas transportu się mogły zrobić, więc uwaga na sprowadzane pierścionki. Tak mi jakoś smutno, bo nawet rodzinie i dziś znajomym się nie pochwalę, a wszyscy chcą zobaczyć.
anlaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-15, 14:27   #1788
renia92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
U nas w gminie dziś dożynki. Pierwszy raz od kilku lat gminne dożynki takie piękne te wieńce,czy jak to się nazywa. I różne stragany były, jeden o jakiś parkach, zwierzętach itp i tam pytaliśmy o bocka. Powiedziała żeby zadzwonić do zoo w Warszawie, oni maja Ptasi Azyl i przyjadą po niego wczoraj mu nakupilismy jedzenia, watrobki a dziś Tz przywiozl mu trochę ryb
Dobrze, że udało się znaleźć rozwiązanie będę musiała go odwiedzić w zoo

Cytat:
Napisane przez anlaya Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a jak to jest z kamerzystą i fotografem? Obsługują tylko poszczególne regiony? Ja bym chciała lustrzankami i zeby drona mieli, fajny efekt jest dzięki temu. Tylko podejrzewam, że kasa duża... I wszystkie swoje marzenia będę musiała zminimalizować ;P
Też dzisiaj się czuję jakby była niedziela. Czeka mnie organizacja zareczynowego grilla dla znajomych.
W ogóle, to bardzo zawiodłam się na Aparcie...wczoraj oddaliśmy pierścionek do reklamacji. Był nienoszony (podczas urlopu leżał w pudełku) i zauważyliśmy drobne ryski na nim. Muszę czekać miesiąc na załatwienie sprawy. Podobno podczas transportu się mogły zrobić, więc uwaga na sprowadzane pierścionki. Tak mi jakoś smutno, bo nawet rodzinie i dziś znajomym się nie pochwalę, a wszyscy chcą zobaczyć.
Większość działa w danym regionie, trzeba pewnie dopłacić za przyjazd.
Mnie też się marzył nieziemski film, ale jak przemyślałam to wszystko, to doszłam do wniosku, że wolę zaoszczędzić na kamerzyście. U mnie też mało kto lubi oglądać te filmy, więc pewnie najbliższa rodzina będzie tylko oglądać.

Współczuje oby Ci szybko wymienili.
Stary 2015-08-15, 14:58   #1789
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Dobrze, że udało się znaleźć rozwiązanie będę musiała go odwiedzić w zoo
Tzn jeszcze się nie dodzwoniłam, pewnie dziś wolne. Ale ta babka mówiła że przyjadą Oby bo zbankrutuję
Wczoraj pół wieczoru latałam po sklepach i szukałam wątróbki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-08-15, 15:41   #1790
ann2016
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butcher_girl Pokaż wiadomość
Znaleźliśmy Dj'a- wodzireja. Okazało się,że to mój wieloletni sąsiad,który mieszka 3 piętra nad moimi rodzicami. Powiedzial tacie zebym do niego zadzwonila to sie dogadamy jakos Opinie ma rewelacyjne. A wiecie ile bierze? 1000,- i byc moze jeszcze zejdzie Nam z ceny! :O
W ogole on myslal,ze moj tata pyta go o oprawe muzyczna na MOJA 18-stke!!! Hahahah az tak mlodo wygladam?
no to fajnie wam się udało

Cytat:
my jutro wyjeżdzamy
udanego urlopu
ann2016 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-15, 16:44   #1791
nniee
Zakorzenienie

Cytat:
Kto wie, może po urlopie wrócisz z pierścionkiem
na razie nawet nie wiem czy wolne dostanę i czy w ogóle do tego wyjazdu dojdzie Ale zobaczymy
Stary 2015-08-16, 06:02   #1792
VinVinara
Zakorzenienie

Hej dziewczyny Dziś jadę na zakupy Stwierdziłam, że kupię Tżowi zegarek na urodziny
621 dni do ślubu
Stary 2015-08-16, 09:13   #1793
muszkaaa8
Zakorzenienie

O matko wróciłam a tu znowu milion stron do nadrobienia

Nadrobiłam i nie wiem co miałam napisać
Dzieewczyny z tym siedzeniem na weselu to żadna z was nie będzie siedziała z rodzicami? bo z tego co piszecie to większość ze świadkami a gdzie rodzice ?
My mając okrągłe stoły jako para młoda będziemy siedzieć przy długim prostokątnym ale w moich regionach to chyba zawsze tak jest

VinVinarajak lubi to fajny i praktyczny prezent ja też swojemu Tztowi sprawiłam taki na ostatnie urodziny
moje się zbliżają i TŻ powiedział, że w ramach prezentu zapłaci mi za tatuaż no i chyba się zapisze

wróciłam z namiotów - jestem cała poobijana, posiniaczona, pogryziona przez milion komarów, spalona od słońca i trochę przepita ale i tak było cudownie

dziewczyny ma któraś z was snapa ?

20.05.2017

Edytowane przez muszkaaa8
Czas edycji: 2015-08-16 o 09:16
muszkaaa8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-16, 09:26   #1794
nniee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez muszkaaa8 Pokaż wiadomość
O matko wróciłam a tu znowu milion stron do nadrobienia

Dzieewczyny z tym siedzeniem na weselu to żadna z was nie będzie siedziała z rodzicami? bo z tego co piszecie to większość ze świadkami a gdzie rodzice ?
My mając okrągłe stoły jako para młoda będziemy siedzieć przy długim prostokątnym ale w moich regionach to chyba zawsze tak jest

VinVinarajak lubi to fajny i praktyczny prezent ja też swojemu Tztowi sprawiłam taki na ostatnie urodziny
moje się zbliżają i TŻ powiedział, że w ramach prezentu zapłaci mi za tatuaż no i chyba się zapisze

wróciłam z namiotów - jestem cała poobijana, posiniaczona, pogryziona przez milion komarów, spalona od słońca i trochę przepita ale i tak było cudownie

Ja nie wiem gdzie będę miała wesele, nie wiem jakie będę miała stoły, ale wiem na pewno, że będziemy siedzieć z rodzicami i chyba ze świadkami

Fajnie, że się wypadł udał
Snapa nie mam

Dziewczyny, znalazłam taką piękną salę zupełnie przez przypadek, zakochałam się totalnie po czym spojrzałam na lokalizację i się załamałam... jedyne 640 km od mojego miasta
Stary 2015-08-16, 09:48   #1795
paulinunia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anlaya Pokaż wiadomość
trochę szkoda ale na bank masz zdjęcia więc pokażesz zdjęcia
ja w mam koleżankę która pracuje w zwykłym jubilerze i ona zawsze odradzała te sieciówkowe marki bo twierdziła że wszystkie parametry (próby itp nie znam się dokładnie) są takie same a w sieciówkach płacimy za wynajem ogromnych powierzchni i drogą reklamę w mediach
Cytat:
Napisane przez ann2016 Pokaż wiadomość
no to fajnie wam się udało

udanego urlopu
dziękuję
będzie mnie tutaj teraz trochę mniej ale postaram się podczytywać
Cytat:
Ja nie wiem gdzie będę miała wesele, nie wiem jakie będę miała stoły, ale wiem na pewno, że będziemy siedzieć z rodzicami i chyba ze świadkami

Fajnie, że się wypadł udał
Snapa nie mam

Dziewczyny, znalazłam taką piękną salę zupełnie przez przypadek, zakochałam się totalnie po czym spojrzałam na lokalizację i się załamałam... jedyne 640 km od mojego miasta
64 to jeszcze do przemyślenia ale nie 640

Stary 2015-08-16, 10:11   #1796
nniee
Zakorzenienie

Cytat:
trochę szkoda ale na bank masz zdjęcia więc pokażesz zdjęcia
ja w mam koleżankę która pracuje w zwykłym jubilerze i ona zawsze odradzała te sieciówkowe marki bo twierdziła że wszystkie parametry (próby itp nie znam się dokładnie) są takie same a w sieciówkach płacimy za wynajem ogromnych powierzchni i drogą reklamę w mediach

dziękuję
będzie mnie tutaj teraz trochę mniej ale postaram się podczytywać

64 to jeszcze do przemyślenia ale nie 640
Też słyszałam takie opinie o jubilerach
Stary 2015-08-16, 10:30   #1797
malgosiaw123
Zakorzenienie

Hej

Wczoraj pojechałam do TŻ,akurat jadł obiad-ziemniaki ze zsiadłym mlekiem. Zsiadłe mleko takie ze sklepu,w opakowaniu. No i tak gadaliśmy, po czym skończył jeść i mówi-jakieś niedobre to zsiadłe mleko. Ja patrzę na opakowanie,a tam smietana 18%
Zjadł całe opakowanie smietany z ziemniakami,zamiast zsiadłego mleka
Stary 2015-08-16, 10:38   #1798
nniee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malgosiaw123 Pokaż wiadomość
Hej

Wczoraj pojechałam do TŻ,akurat jadł obiad-ziemniaki ze zsiadłym mlekiem. Zsiadłe mleko takie ze sklepu,w opakowaniu. No i tak gadaliśmy, po czym skończył jeść i mówi-jakieś niedobre to zsiadłe mleko. Ja patrzę na opakowanie,a tam smietana 18%
Zjadł całe opakowanie smietany z ziemniakami,zamiast zsiadłego mleka
Stary 2015-08-16, 10:39   #1799
201604261006
Konto usunięte

U nas na weselu młodzi nie siedzą z rodzicami. Rodzice siedzą normalnie przy stole z rodziną ale blisko młodych.

A co do jubilerów to prawda. Za markę sobie dużo krzyczą. Np nasz obrączki, w aparacie 2200 a u zwykłego jubilera, wszystko takie same 1200
Stary 2015-08-16, 10:41   #1800
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez muszkaaa8 Pokaż wiadomość

Ja nie mam,nawet nie wiem za bardzo do czego on służy i co to jest
Rodzice bedą siedzieli gdzieś blisko Nas,ale przy osobnym stole. U nas tylko my i świadkowie z os. tow.
Też kupiłam na ostatnie urodziny TŻ zegarek
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości