|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Dot.: Co ostatnio upolowaliście? Część III
Dziękuję
Powiem Wam, że miałam od rana takiego doła, że normalnie wejść pod biurko i wyć do księzyca - a co lepiej poprawia nastrój niż taki pachnący nabytek?
|
#3722 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dziekuję bardzo dziewczyny za gratulacje
Cytat:
Cytat:
Spróbuj do nich napisać Cytat:
Mam nadzieję, że Twoje marzenie doczeka się jednak realizacji ![]() Cytat:
![]() Margot, gratuluję pięknego łupu w postaci cudownego anielskiego kremu Niech się dobrze wsmarowuje |
||||
|
|
|
#3723 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Jakiego uprzejmego maila dostałam od sprzedawcy tego kremu - po wszystkich tych komentarzach, jakie ostatnio wypisujemy na temat allegro i perfumerii, czuje się bardzo mile zaskoczona
I wanna hurt you just to hear you screaming my name Edytowane przez Margot45 Czas edycji: 2007-09-10 o 15:09 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#3724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3725 |
|
Wiedźma
|
Margot - gratuluję.
Krem jest... Heh... Cudny. Miałam, kiedy jeszcze zdarzało mi się pachnieć "ładnie". Dotarła do mnie wisienkowa paczka. Przybył pan listonosz (nie paczkonosz - przytachał to pudło w reklamówce biedak) i z pewną konfuzją powiedział, że on tu ma coś takiego dziwnego z Hongkongu i trzeba za to zapłacić... Zapłaciłam - siur! Ponad cztery dychy cła, plus "obsługa celna" za jedną, durną flaszkę Etry... I pomyśleć, że zdecydowałam się na zakup na Wisience, a nie na Strawberry właśnie po to, by cła uniknąć. ![]() Nie ma na Wiśni informacji o cle (przynajmniej nie ma jej na tyle przejrzyście podanej, by potencjalny nabywca ją zauważył). Jak dla mnie to wprowadzanie klienta w błąd. Sklep jest polską filią i z definicji towary nie powinny był obciążone cłem. Przynajmniej tak mi się wydaje. Ale ja w końcu głuptas jestem... Nie wspominając o tym, że cała procedura trwa parę tygodni. I nich nikt mi nie mówi, że to wina poczty, bo paczki dochodzą do mnie w jeden dzień - zakupy wysłane w piątek mam już w domu. Akurat moja poczta jest, pod tym względem, super. Kiedy nie ma mnie w domu paczkonosz dzwoni, czy wolę, żeby zostawić mi paczkę u sąsiadki, czy odwieźć na pocztę. A potem pamięta, żeby upewnić się, czy do mnie dotarła.
|
#3726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3727 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Co to dokładnie znaczy "zwraca cło"?
|
|
#3728 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3729 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
|
|
#3730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Margot , gratuluje pachnacego mazidelka Mam nadzieje, ze wyszlas juz z dola na powierzchnie To i ja sie pochwale zaplacilam dzisiaj za flaszeczke Idole de Lubin. ![]() Jestem przeszczesliwa |
|
|
|
|
#3731 |
|
Zakorzenienie
|
Contax, kolejny skarb do kolekcji
Kiedy zdjęcia? ;>
|
#3732 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny- gratuluje wszystkich skarbow
Angelku- dziekuje ![]() Kasiu- gratuluje Idole - kiedy zdjecie? Chetnie bym sobie obejrzala Twoj zbior flakonow- cos mi sie wydaje, ze mamy podobny smak |
|
|
|
#3733 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Choć ja, nie wiem dlaczego, nie używam zupełnie. Stoi w pudle i... czeka na lepsze czasy?!
|
|
#3734 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
a moze jutro paczkonosz cosik przytarga i będzie OK ![]() A Ty widzę szalejesz - gratulacje Sabbath, trzeba było wspomnieć na forum, że planujesz wiienkowy zakup - uprzedziłybyśmy Cie... dobrze chociaż, ze Etra dotarła cała i zdrowa, pal licho to cło! BTW - czy Tobie ona też przypomina Słonia...? ![]() A co do "ładnego" pachnięcia (pachnienia? no dobra - roztaczania woni) to na temat Angel opinie bywają różne, sama wiesz
|
|
#3735 | ||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Trzeba było... Mądra Sabbath po zakupach. ![]() Margo - Etra nie przypomina mi Słonia zupełnie. Ale ja Słonika wąchałam tylko raz, więc mogłam po prostu przeoczyć podobieństwa. Za to Etra na 100% przypomina mi Le Feu. Cytat:
I co z tego? Moim zdaniem jest piękny. Jeśli się komuś nie podoba, to przecież nie moja sprawa. ![]() I w sumie Twoja też nie, więc obie mamy w tej kwestii nie tylko spokój, ale i pełną zgodność opinii.
|
|
#3736 | |||
|
Zakorzenienie
|
Fotki beda niebawem jak jakas dobra duszyczka podesle mi program do zmniejszania zdjec Cytat:
Wiem, dlatego go musialam miec ![]() Cytat:
Co do wspolnego smaku, to czasami odnosze takie samo wrazenie ![]() Cytat:
no i siedz grzecznie na tym wewzgorku, bo inaczej baty Ci sprawie ![]() Trzymam coby Pan paczkonosz zawital jutro u Ciebie Czy ja szaleje ? nieee
|
|||
|
|
|
#3737 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Contax - normalnie strach się bać
|
|
#3738 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3739 |
|
Wiedźma
|
Contax - z tej strony:
http://www.download.net.pl/354/Gimp/ możesz ściągnąć darmowy program do obróbki zdjęć (zmniejszanie w zestawie). Jest dobry. Dla amatorów świetny zamiennik drogiego Photoshopa.
|
#3740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dokładnie Ale Etry gratuluję oczywiście. Sabbath, na pewno będziesz z niej zadowolona ![]() Contax, piękny nabytek |
|
|
|
|
#3741 |
|
Zakorzenienie
|
Margot, gratuluję Aniołkowego kremu, na śląskim sabacie miałam okazję przetestować (Kate
Homyczku, ale skarby :ślina: Contax, gratuluję Idole , sama zastanawiałam się nad zakupem, ale z Agnyską (Nosku, niech ci się Brit słodko nosi ![]() Sabbath, gratuluję Etry, co prawda nie znam, ale słyszałam porównania do Le Feu, więc nie może być źle - musi być ładna ![]() Kate, gratuluję Czarnej Coco, zamierzam sama nabyć te wyjątkowe perfumy w najbliższym czasie ![]() Aniołku, dlaczego się nie pochwaliłaś takim cudem jak moja ukochana OI ? To przecież wspaniały łup !Gratuluję - ze zrozumiałych względów Tobie gratuluję najbardziej ! Będziesz miała w swojej kolekcji najpiękniejszy zapach świata i chociaż ja mam zapasik OI, to jednak i tak poczułam drobne ukłucie zazdrości...
|
|
#3742 |
|
czyli Endżi
|
Myszko, wiedziałam że pochwalisz moj wybór
Jakoś nie chciałam się chwalić, bo może niektórzy mogliby ... ee... nie dokończę ![]() To z okazji imienin, które będę sama celebrować w skrytości ducha (u mnie w domu nie obchodzimy imienin) za jakieś trzy godzinki . Dostałam próbeczkę jakiś rok temu, ale cały czas gdzieś mi chodził po głowie ten zapach Bardzo mnie zauroczył, ale nigdy nie wierzyłam, że będę miała kiedyś tyle funduszy, żeby je sobie kupić A jednak - udało się
|
#3743 |
|
Wtajemniczenie
|
Gratuluję wszystkim !
A w szczególności Noskowi:Brit to mój ulubiony zapach Naprawdę jest śliczny
|
#3744 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sabbath - dzięki za link Cytat:
Dziękuje też tak myślę Cytat:
Ja lubię zarówno Idole, jak i Balck Cashmere Dla mnie to dwa zupełnie różne zapachy. Teraz czaję się na 50 ml BC
|
|||
|
|
|
#3745 | |||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Cytat:
Przyszła pora na flakon, bo choć miękka ona - jest to miękkośc soczysta i niezwykła. Dziękuję za dobre słowo. Proszę bardzo. Gdyby były jakieś problemy, mogę Ci zmniejszyć te fotki. Cytat:
podobieństwo wyczuwam, też uważam, że BC i Idole to dwa zupełnie różne zapachy. Zupełnie nie nadają się jako wzajemne substytuty. Trza mieć oba.
|
|
#3747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sabbath .... nie daj się, niech Ci cło zwracają ![]() A Etra, piękna |
|
|
|
|
#3748 |
|
Zakorzenienie
|
Gratluję wszystkim nabytków,a szczególnie Margot (krem Aniołkowy
)Ja wygrałam licytowaną wcześniej 50-tkę Ode au Reve YR |
|
|
|
#3749 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale uroczo pachną, gratuluję ![]() Sabbath, taka wyczekana Etra musi teraz dać z siebie wszystko ![]() Który to palec taki niegrzeczny? Następnym razem zagiąć i taki przyczepić plastrem do wnętrza dłoni ![]() A naprawdę - gęściutki krem będzie ogrzewał niczym dodatkowy sweter, ideał na zimę, gratuluję ![]() Nosku, już raz mnie Twoje opisy "napuściły" na pewne słodkie przyjemności. Znowu zaczynasz??? ![]() Gratulacje ![]() Co to za cudeńka - przyznać się ![]() Coco testuję od tygodnia - z czystym sumieniem gratuluję - jest czego Cytat:
I dzięki Nie ma dla mnie za słodkich perfum i nie ma za słodkich jedzeniowych ciastowo-cukierkowych historii ![]() Cytat:
![]() Teraz ochoczo i ze śpiewem na ustach idę nadrabiać zaniedbane perfumowe wątki
|
|||
|
|
|
#3750 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś dolecial do mnie śliczny diamencik-Wish Pink Diamond
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:51.

Spróbuj do nich napisać

Niech się dobrze wsmarowuje 

zaplacilam dzisiaj za flaszeczke Idole de Lubin.