|
|
#1891 | |
|
Mother of Cats
|
Dot.: Scent Bar LVII
Cytat:
|
|
|
|
|
#1892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. nawet porcelanę z bolesławca tam znalazłam ![]() 3. prywatny o tyle, że linka trzeba chuopu tak przesyłałam i prosił, żeby nie robić ostrej selekcji a nie chcę już w barze spamować ![]() nic zdrożnego tam nie ma, najwyżej powtórzenia, niezbyt udane i z twarzami... ![]() miasteczek nie fociłam, ciągle przez jakieś przejeżdzaliśmy, ale zza szyby to bezcelowe. a drogi kręte, wąskie i szybkie.. ale małe domki kryte strzechą czy gontem zachwycają dużo też surowego kamienia, nawet kościoły tam mają ładne.. ![]() [URL=" tak[/URL] się jedzie, tylko po asfalcie 4. zazdro... ![]() uciekam pod prysznic, [COLOR="LemonChiffon"]bo ze mnie też się leje[/COLOR]
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-08-16 o 14:12 |
|
|
|
|
#1893 |
|
Zakorzenienie
|
domków krytych strzechą nienawidzę wprost
ale już kamienne budowle Chuopa ponownie gratuluję, jak przegląda znaczy szuka Człowiek z planem. |
|
|
|
#1894 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Uff usiadłam...
Najpierw poł nocy nie spałam przez te burze,potem poł dnia ganiałam po OBI,Tesco i innych takich,i chciałabym wreszcie posiedzieć,poczytać,pomal ować paznokcie. No,poobijać sie.
|
#1895 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się głowię nad ciastem czekoladowym z mikrofalówki, czy wyjdzie mi an mące jaglanej? Nie mam innej.
|
|
|
|
#1896 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2015-08-16 o 18:00 |
|
|
|
|
#1897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1898 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Aż się głodna zrobiłam. Co by tu, co by tu... |
|
|
|
|
#1899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo wiem jak same jajka śmierdzą z mikro, kiedyś eksperymentowaliśmy "w koszulkach" z mikro w takich specjalnych kokilkach z silikonu. Ohyyyyyyda. Oczywiście nie dało się tego zjeść. Także teraz jeśli jadamyw koszulkach, to tylko tradycyjnie. I faktycznie, jajka od nietopszowych kur są tak odjechane, że ostatnio jak ich brakło, małżyk nie dał rady zjeść jajecznicy z kupnych. Ja zresztą też. Szok jak człowiek szybko się przestawia ![]() Ja jestem tak szczęśliwa ze zmiany pogody, że @ nie trafi mi w upał, że słów mi brak. To był dla mnie ostatnio priorytet. Normalnie na samą myśl o ponownej akcji krwotocznej robiło mi się źle. Monitorowałam pogodę, i dziady raz pokazywali na next weekend 30 raz 24. Na szczęście szala przesunie się raczej na chłód, więc czeka mnie po prostu zwykła agonia. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-08-16 o 19:09 |
|
|
|
|
#1900 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
U mnie też burza była i jest chłodniej, nawet mieszkanie udało się schłodzić do 26, więc jest naprawdę nieźle |
||
|
|
|
#1901 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To ja się przy Tobie czułam zwalista i masywna a przecież mamy niby tyle samo wzrostu ![]() Cytat:
A u mnie rok mija od mojego wielkiego załamania. I zaprawdę powiadam Wam wyszłam z tego madrzejsza i ostrozniejsza co do ludzi teraz liczę głównie na siebie
|
|
#1902 | |||
|
Wiedźma
|
Uczę się kłamać. Udawać, że wcale mnie nie połamało, że nadal jestem taka, jak kiedyś.
Trochę satysfakcji z tego jest. Trochę. Tylko. Cytat:
Cytat:
Betty! Piękne foty. Jeszcze bardziej chcę na urlop. Cytat:
Jesteś laska totalna. Nie chcę koło Ciebie siedzieć jak mi zdjęcia robią. ![]() Jak nie robią to chętnie.
|
|
#1903 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() znad soczku |
|
|
|
#1904 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Kurde, jestem wypluta jak balon bez helu
![]() wczorajsze wrazenia, jakiś dostarczyli mi teściowe wykońcyzły mnie. Ostatnio ogólnie za dużo niemiłych rzeczy mnie dopada, a już od 4 lat szczególnie. Ale ja oczywiscie daję radę, bo jestem twarda, zawsze byłam i paradoskalnie pierdoły mnie wywalały z równawagi niźli poważne rzeczy Tylko po prostu chwilami, taka jakk wczoraj i teraz mam nieco przesyt "atrakcji" Nie bedę się rozpisywać co mnie tak wczoraj dobiło nieco, bo nie mam na to sily i ochoty natenczas W kazdym razie tak mnie poniosło, ze wczoraj zamiast rest day w ćwiczeniach mieć (niedziele zawsze miałam wolna), to zrobiłam standardowy zestaw codzienny, tyle ze w połowie dnia. Skutek tego taki, ze postanowiłam sie przeniesć z ćwiczeniami w trakcie dnia na razie, bo jakoś wtedy faktycznie lepiej rozciągnięta jestem ![]() A tak fogle to dziendoberek Jedna rzecz mnie cieszy - za oknem chmury zas wielkie, zapowiadajace deszcze przelotne, a w domu temperatura od wczoraj juz "normalna", zyciowa wręćz ---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ---------- Cytat:
Powinno to Majkę przekonać ![]() Kurde, kobietę to jednak musi dowartosciować inna kobita, bo nie znam zadnej, która by nie jęczała, ze coś nie tak z tym czy tamtym u niej
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2015-08-17 o 08:01 |
|
|
|
|
#1905 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
nieee, niech wracają suche upały! komarów nie było, a dzisiaj w nocy tak się skurczybyków nalazło i tak chlały, że się w ogóle nie wyspałam no nie, ale ja to problematyzna bywam
|
|
#1906 |
|
niecnotliwa dziewica
|
O to, to
zmarzłam po drodze tak, że gęsią skórkę miałam kurna, to jest dopiero sierpień!Corii
|
#1907 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dalej nie lubię upałów
![]() W weekend musi być chłodno, bo jadę na zjazd pojazdów militarnych
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1908 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() A i ile u Ciebie rano stopnia było, zes zmarzła? ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Cytat:
![]() Wrócą jeszcze z tego co widzę, za jakieś kilka dni na nastpeny caly tydzień ponoc ![]() Jak każda kobieta chyba Zawsze sobie coś uwidzimy, co wydaje nam sie niedoskonałe, a inni nawet tego nie widzą ![]() Tak jak mówiła Sab - jesteś extra laska
|
|
#1909 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Na razie oglądam lodówki, bo moja nie wejdzie znaczy, wejdzie albo lodówka albo pralka, a bardziej mi w tej dziurze pasuje pralka. I chyba w jakiego totka zagram
|
|
#1910 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Czyżbys jednak dostała urlop? ![]() Kurcze nieciekawie, ze musisz rozglądac sie za mniejsza gabarytową pralką albo lodówką, bo to zawsze wydatek :/ Nie lubie takich wydatków - nie muszę, ale trzeba
|
|
#1911 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Wiesz, moja lodówka to Minsk10 z 1983 roku - prawie się kwalifikuje jako antyk i gdyby producent jeszcze istniał, napisałabym z gratulacjami, że taki wspaniały sprzęt wyprodukował - jedyna jak do tej pory usterka to, ze jej drzwiczki od zamrażalnika wypadają. I niezależnie od gabarytów, zakładam, ze nic jednak nie trwa wiecznie i kiedyś szlag ją trafi. Pralka młodsza, to może jeszcze trochę pociągnie
|
|
#1912 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ![]() To teraz trzeba podrażyć skałę ![]() O rany, masz Mińsk?!?! U moich rodziców ona chyba z 20-ponad dobre lat służyła, nim kupili nowa i to tylko dlatego, ze uszczelki do drzwi do niej nie mozna juz była kupic nigdzie, a stara była juz tak zjechana, ze nie trzymała temperatury lodówka w srodku. Te stare rzeczy były nie do zdarcia, w porównaniu z dzisiejszymi, to prawda Z tego co sobie przypomina, to z drzwiami od zamrażałki tez chyba były jakieś problemy - oblodzały sie o ciezko było domknac cała lodówke, ale własnie przez ta uszczelkę drzwiową. Bo tak wsio śmigało.
|
|
#1913 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Wiceprezes taki kochany, sam zaproponował
![]() Cytat:
No mam i serio, nic jej nie dolega, przetrwała ponad 30 lat w tym półtora roku w tej wilgoci - no, teraz to jej jeszcze "sufit" odrobinę pordzewiał, jak ta woda kapała - ale to jest defekt kosmetyczno-estetyczny. Wypatrzyłam sobie takie małe do 400zł, ale i tak muszę dokładnie wymierzyć przestrzeń jaka mi zostanie po wstawieniu pralki, dopiero kupować.
|
|
#1914 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ![]() Pomierzyć trzeba fakt. Ja np nie lubie pralek z górnym wsadem. Ale jak wprowadzalismy sie do mieszkania, to nie dało się zmiescic innej. Teraz po zamianie wanny na kabinę prysznicową weszłaby normalna z otweiraniem z frontu, ale mi szkoda juz kasy, skoro tamta kupiona kilka lat temu dobrze słuzy. Nie ceiprię zmieniac sprzętu, jak tego nie potrzebuję, z wyjątkiem moze na smartfony Mińsk rulessss
|
|
#1915 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() No więc właśnie tam jest tyle przestrzeni, ze jakbym wstawiła lodówkę to pralkę mogłabym tylko taką wąziutką, ładowaną od góry. A mam normalna, ładowana z boku, tylko ona jest chyba 60cm szeroka - i wejdzie albo jedno albo drugie, o:
|
|
#1916 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() A co dla Ciebie najwazniejsze? Duża pojemna pralka z wsadem z przodu, czy duza pojemna lodówka? I moze jak odpowiesz na to pytanie sobie, to wtedy kup mniejsze to, co mniej wazne
|
|
#1917 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Pralka ważniejsza, lodówka dla mnie jednej może być mniejsza od Minska - hucznych imprez nie urządzam, byle przechować coś przez parę dni. Co mnie właśnie najbardziej męczy z tym brakiem prądu, to brak pralki i lodówki a żadnego z nich, niestety, na plecach nie przytargam z miejsca na miejsce
|
|
#1918 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
A wlasnie, załatwiłas sobie juz jakiś przewóz rzeczy z miejsca na miejsce?
|
|
#1919 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u nas nowa lodówka spłaciłaby się sama z oszczędności na rachunkach ale nie musiała, bo to był prezent ![]() Tz wczoraj upolował na carboocie maskę dartha vadera z dźwiękami i światłem zastanawiam się czy on sie na polcon w tajemnicy nie wybiera ![]() Cytat:
![]() no nie powiem, spełnianie marzeń i zachcianek mu nieźle wychodzi ![]() Rejcz, obejrzałam wczoraj 5 odcinków broadchurch tyle moje oczy wytrzymały wszystko się zgadza nawet fish&chips zawijany w papier i jedzony palcami - tylko my przy forcie go konsumowaliśmy ![]() a fogle ten alec... przez chwilę myślałam, że to znajomy z brighton
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-08-17 o 12:11 |
||
|
|
|
#1920 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
ale nic to, nie wszystko na raz.
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:54.

Nie dziwi nic a nic.
chodzi o to żeby jakiś mega chwytliwy widoczek, coś żeby małża zauraczać, bo mnie wiadomo nie trzeba 

Choć u mnie było jakby inaczej, coś w stylu, wiedziałam, że tak będzie, jakby przejrzałam człowieka. Szkoda. Najgorsze to trafić na nieodpowiednich ludzi, na złych ludzi i im zaufać. 

kurna, to jest dopiero sierpień!

znaczy, wejdzie albo lodówka albo pralka, a bardziej mi w tej dziurze pasuje pralka. I chyba w jakiego totka zagram