|
|
#31 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Poużalajmy się nad sobą - część II
*pogoda nie dopisuje a ja w sobotę mam wesele i dość letnia sukienkę i mam iść bez rajstop jeśli nie zamarznę to będzie dobrze
*zrobił mi sie pryszcz gigant na brodzie i kilka mniejszych wysypało na ramionach *moje paznokcie wyglądają fatalnie |
|
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
nie widziałam się z TŻtem już 2 dni, prawdopodobnie mamy się spotkać jutro tylko że ja mam opryszczkę, nawet uśmiechnąć się przez nią nie moge
w dodatku ta pogoda chciałam iść na zakupy ale ciągle pada! a tak to ostatnio prześladuje, mnie czarnowidztwo. mianowicie ciągle mi się wydaje że TŻ przejrzy na oczy i mnie rzuci, albo znajdzie sobie inną, albo traktuje mnie jako zabawkę dla zabicia wolnego czasu i tak chodzę sobie i się samiutka powoli dobijam
|
|
#33 |
|
Rozeznanie
|
Ta pogoda jest tragiczna i wyjatkowo skutecznie dołuje człowieka...
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Od wczoraj wieczór mam mega doła,Jestem i czuje się po prostu beznadziejnie
|
|
|
|
|
#35 |
|
Rozeznanie
|
- jest do okropna pogoda a ja chciałabym ubrac jeszcze w tym roku szorty
![]() - podoba mi sie pewnien chłopak ale nie wiem czy ja mu sie podobam a nie mam odwagi pierwsza zagadać , jestem głupolem , poprosiłam koleżanke zeby wybadała sprawe ale na odpowiez od niej czekam juz tydzien i bardzo sie stresuje
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
mega sie pokłóciłam z mężem i padły takie słowa ze nie wiem czy sie nie rozstaniemy
![]() ![]()
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
jak pozwolicie to i ja sie dopiszę!
- od 3-ch miesięcy nie jestem z chlopakiem, ale mieszkamy na jednej stancji i boli mnie to , że on już układa sobie życie na nowo i już nie chce być ze mną a ja myślałam o nim że jest tym jedynym i żałuję, że się z nim związałam, że tak bardzo otworzyłam się przed nim, widać że mi bardziej zależało na nim niż mu na mnie bo po 1,5 roku wspólnego mieszkania tak sobie zerwał ze mną.... ![]() - boję się że już zawsze będe sama, bo nie potrafię zapomnieć o nim - że jak będe stara to będę grubaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
#38 |
|
Wtajemniczenie
|
brzydak To i ja się dołączę i ponarzekam: - pogoda jest do kitu!! - chyba bierze mnie grypa! - facet, co do którego pokładałam wielkie nadzieje, wydawał się być inny niż wszyscy (jak to banalnie brzmi), który od ponad roku zabiegał o moje względy, po 2 tygodniach spotykania się przestał się odzywać, napisał tylko smsa, że musi pozałatwiać pewnie osobiste sprawy, że nie chce mnie ranić i ze przeprasza, od tygodnia sie nie odezwał, a ja sie martwie i nie wiem co jest grane ![]()
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
To ja sie tez dzis po raz pierwszy poużalam nad sobą...
Pogoda jest okropna a ja mam dzis urodzinki W szkole kiedy moja przyjaciółka składała mi życzenia, reszta moich koleżanek odwróciła się tyłkami i udawała że nie słysza i nie wiedzą ktory dzisiaj jest (ja zawsze pierwsza z życzeniami do nich biegłam ) a one takie coś... czuje się przes to okropnie, jest mi cholernie przykro... nie tak powinny wyglądać urodziny czy tak cieżko jest powiedzieć głupie "wszystkiego najlepszego" ehh....
|
|
#40 |
|
Wtajemniczenie
|
Biedronaa81 wszystkiego najlepszego
|
|
#41 |
|
Rozeznanie
|
Biedronaa81 Hepi berzdej tuuuuuu ju!
Sama niestety wiem, jak to jest mieć smutne urodziny. Na moje ostatnie życzenia dostałam tylko od rodziny - nawet moja najlepsza przyjaciółka nie pamietała, nie wspominając o innych znajomych... eh eh A ta pogoda to już naprawdę PRZESADA!:\ I po pierwszym tygodniu szkoły jestem tak wyczerpana i mam zakwasy jak nigdy. Mogłabym chyba spać 24 na dobe i nic nie robić a nauki w cholerę i jeszcze trochę...
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuje kochane jesteście
|
|
#43 |
|
Wtajemniczenie
|
Biedrona Sto Lat!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
#44 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Nie rozmyślaj tak o tym,bo po co sobie mącić masz w głowie.Cytat:
Trzymaj się. |
||
|
|
|
|
#45 |
|
BAN stały
|
Słyszałam, że tu za darmo alkohol stawiają?
Jestem ![]() Biedrona wszystkiego NAJ! Twoje zdróweczko Koleżanki olej, bo nimi widocznie nie są!
|
|
|
|
|
#46 |
|
Zadomowienie
|
Raczej nie udzielam się w takich wątkach, ale co mi tam
Ostatnio jest źle ![]() Nie chce mi się wstawać do szkoły, codziennie rano odechciewa mi się żyć patrząc na szare niebo i deszcz za oknem Teraz to dopiero zacznie się siedzenie w domu, ewentualnie spanie po przyjściu ze szkoły. ![]() Do tego zaczęłam panikować - jestem w klasie maturalnej. Co ja będę zdawać? Z czego wogóle mam się uczyć? Już wiem że nie dostanę się na 100% na studia które bym chciała Wogóle doszłam do wniosku że jestem głąbem i nie dam sobie rady na żadnych studiach, ani po nich I wogóle jakie studia wybrać? Kiedy patrzę na wykaz zajęć to ogarnia mnie przerażenie - napakowane fizyką i chemią które są moją wielką piętą achillesową. I wogóle czy warto studiować, skoro chcę wyjechać za granicę? To jest moje największe zmartwienie ![]() ![]() Nie mam chłopaka Mam 18 lat i do tej pory nigdy nie miałam. Kiedyś się tym nie przejmowałam, śmieszyły mnie te gorące piętnastki, które panikowały że coś z nimi nie tak, bo nigdy z nikim nie chodziły a ich rówieśnice tak W moim wypadku robi się poważnie. Naprawdę czuję się dziwnie. Nawet się z nikim nie całowałam, a podobno jestem ładna. Gdzie tkwi problem?![]() Fryzjerka obcięła mnie... okropnie Ostatnio tak krókie włosy miałam w podstawówce, jestem w wielkim szoku. Czuję się jakby mi ktoś umarł Wiem, że to głupie ale naprawdę byłam przywiązana do swoich włosów, a teraz tak jakby straciłam poczucie bezpieczeństwa i część osobowości. Za tydzień wesele na które pójdę oczywiście sama Na kasecie będzie uwieczniona moja żenująca fryzura, a co najgorsze za 2 tygodnie następne wesele i znowu to samo... Na dodatek na tym weselu żeni się chłopak który mi się podoba(ł?)![]() Nie mam z kim pójść na studniówkę, więc wogóle zastanawiam się czy iść ![]() Ostatnio jakiś koleś nazwał mnie "Mądrą suką" i "poje*aną laską", nie żebym się przejmowała ale nie podniosło mnie to na duchu. Wstyd mi trochę że to napisałam, ale miałam nadzieję, że zrobi mi się trochę lżej na duchu.
|
|
|
#47 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Przedtek sie przejmowalam koleżankami, ale teraz faktycznie nie ma sie co przejmować
|
|
|
#48 |
|
Rozeznanie
|
Biedrona- Najlepszego!
|
|
#49 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
jesteś jedną z najlepiej kojarzonych przeze mnie osób na wizażu i po prostu uwielbiam Twoje teksty ![]() więc nie płakaj bez powodu, bo bylejakanijaka na pewno nie jesteś Cytat:
a wczoraj to na krótki rękawek biegałam, w Poznaniu było ze 20 stopni co do zakupów - mam to samo niestety
|
||
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
Biedrona,wszystkiego najlepszego
A na takie "koleżanki"nawet splunąć nie warto,przekonałaś się jakie są Jedna przyjaciółka warta tyle co tuzin takich koleżanek.No dobra,jak już tu wpadłam,to się poużalam.Albo nie.Po co mam się powtarzać?
|
|
#51 |
|
Rozeznanie
|
kurde chyba sie do Was przyłacze..
dwie godziny temu pokłóciłam sie z chłopakiem, jak zwykle o pierdołe jakąś i tak "po nitce do kłebka" doszło do awantuy (( straszna sprawa... faceci to na prawde skomplikowane stworzeniamoze Wy mnie bedziecie potrafiły pocieszyć.. bo nikt inny chyba nie potrafi ![]() pozdrawiam wszystkie Wizażanki w niedoli! |
|
|
|
|
#52 |
|
Rozeznanie
|
Benito! Nawet nie wiesz, jak mi Ciebie brakowało w tym wątku!
Dzięki za miłe słowa. W ramach szukania własnego ja, idę skopać tyłek mojej siostrze...
|
|
#53 |
|
Rozeznanie
|
narobiłam sobie problemów na uczelni, a teraz muszę z tego wyjść z twarzą ( i indeksem)... a studia uwielbiam.
szukam motywacji.
|
|
|
#54 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#55 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
no bo ja mało czasu ostatnio na wizaż mam, ale staramy się jak możemy ja swoją sis zagoniłam do sprzątania, to gorsza kara niż kopniaczki (tym bardziej że ona większa ode mnie )
|
|
|
|
|
|
#56 |
|
Wtajemniczenie
|
Od dawna omijałam ten watek ale dzis niestety musze sie tu wyzalic
Pogoda jest lipna,brak znajomych jakos tez doskwiera,do tego prespektywa studia-ale wszystko to pikus.Najgorsze jest to,ze od jakiegos czasu czuje,ze w moim zwizku jest cos nie tak...Nie o to chodzi,ze jakos mi on nie pasuje bo nawet nie myslałam,ze cos takiego mnie w zyciu spotka Ale ON Poprostu czuje jak nie wiem co,ze mu juz na mnie nie zalezy i poprostu troche mnie olewa...a ja??Ja mam taki charakter,ze naprawde bardzo trudno to znosze-bo w takiej sytuacji nie umiem walczyc o zwiazek.Odrazu jakby spisuje to na straty
|
|
#57 |
|
Wtajemniczenie
|
* zaczelo sie od tego ze poznalam swojego TZ po tym jak dostalam sie na studia... do innego kraju !!!
* teraz zaluje ze tu jestem * denerwuja mnie Finowi, ktorzy pomimo tego, ze studiuja na kierunku miedzynarodowym pozbijali sie w kliki, kitraja sie po kontach i gadaja w tym swoim smiesznym jezyku i jak nawet usiadziesz z nimi bo chcesz sie zsocjalizowac to i tak nie powiedza slowa po angielsku * wkurza mnie Heidi z bussines administration, ktora uporczywie twierdzi ze jest amerykanka (bo mieszkala tam ponad 20 lat) ale i tak mowi, wyglada i brzmi jak finka * wkurza mnie to ze nie moge sie widywac z TZ (on w Anglii, ja w Finlandii) * wkurza mnie to ze chodniki sa nierowne w Helsinkach * ze Porvoo to dziura na miare wioski mojej babci * ze fini twierdza ze sa otwarci, a tak naprawde jakby mogli to cala zagraniczna spolecznosc wystawiliby za drzwi * ze nie wymawaiaja "sz" tylko "s" i trudno ich zrozumiec, jak poprosisz ich o powtorzenie to sie obrazaja * ze uwazaja picie alkoholu za hobby rany... co ja tu robie |
|
|
|
|
#58 |
|
Rozeznanie
|
Madzia007 więcej pewności siebie! Nie wiem czego się wstydzisz! Myśl pozytywnie, a będzie dobrze! Uszy do góry, a za jakiś czas masz zdać wesołą <
> relację ze studniówki i wesela! A ucz się z tego, czego lubisz się uczyć i w czym czujesz się dobrze!
|
|
#59 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#60 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:25.

w dodatku ta pogoda 

Nie rozmyślaj tak o tym,bo po co sobie mącić masz w głowie.
Jestem
Z czego wogóle mam się uczyć?
W moim wypadku robi się poważnie. Naprawdę czuję się dziwnie. Nawet się z nikim nie całowałam, a podobno jestem ładna. Gdzie tkwi problem?
Ostatnio tak krókie włosy miałam w podstawówce, jestem w wielkim szoku. Czuję się jakby mi ktoś umarł
ale naprawdę byłam przywiązana do swoich włosów, a teraz tak jakby straciłam poczucie bezpieczeństwa i część osobowości.