![]() |
#151 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XL
Cytat:
Magia ![]() Subsubsub ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- Jezu chyba zrobię jakieś rozdanie z okazji pierwszego miejsca! Pamiętajcie o subach i lapkach jwsli chcecie brać udział. No i followujcie mnie na insta, snapie, twitterze, fejsie i wszędzie! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#152 |
Raczkowanie
|
Myślę, ze wzorem dla niej jest trochę Doriska. Mówiła gdzieś, że ogląda i chyba jakieś komentarze widziałam na kanale Doriski, właśnie od Julki. Julię lubię bardzo, ale ona wciąż jest dzieckiem. Edytowane przez Kodaline Czas edycji: 2015-08-17 o 22:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#153 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Dadada, ja tez ![]() I po 50 faktach ja tylko bardziej polubiłam, mamy sporo wspólnego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#154 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#155 |
Konto usunięte
|
Robisz to źle. Żeby wziąć udział w rozdaniu, należy napisać komentarz na minimum 1000 znaków o tym, jaka jesteś przewspaniała - alternatywnie: o tym, jakim się jest bidulkiem i jak bardzo się pragnie nagrody.
|
![]() ![]() |
![]() |
#156 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#157 |
Konto usunięte
|
Czochrze, och Czochrze. Zawsze wyczekuję, kiedy tylko pojawisz się na forum. Każdy Twój post czytam z wypiekami na twarzy, drukuję go i wklejam do specjalnego zeszytu z Maszką na okładce. Nie przepadam za ptakami. Mam słodkiego kotka. Wygrałam? |
![]() ![]() |
![]() |
#158 |
Konto usunięte
|
Cz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#159 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
póki co jesteś na podium ![]() Szwajcarska kolezanko - odezwe się jak do domu wrócę i zacznw ogarniać życie bardziej ![]() Btw. Mama dzis dzwonila, kot ma się nieźle, chodzi juz pewnie na nogach a nie pełza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#160 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#161 |
Konto usunięte
|
Uuuuuu, a Ricky na głównej.
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#162 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Wtajemniczenie
|
A faceci mówią " tak.. feministki jak czegoś chcą ale drzwi to chcą żeby im otwierać.." Trzaska mną jak to slyszę.
#164 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#165 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#166 |
hayat güzeldir ₊⋆ ☽
|
Haul wyprzedażowy u Karoliny.
#167 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czocherku - kotałkę się trzyma? edit: dobra już nadrobiłam -sorry
![]() |
#169 |
Konto usunięte
|
Dżizas, odpadłam jak Nesja powiedziała, że imponują jej zarozumiali faceci, którzy mają do tego zarozumialstwa powody. Bo tak się akurat składa, że większość "wybitnych" osobowości jakie poznała to faceci.
Ja w ogóle nie lubię zarozumiałych ludzi. I jak lubię osoby zorganizowane, poukładane, konkretne, to ta cecha skreśla wszystko. Wszystko. Jak ktoś zadziera nosa, to nie ma co do mnie podchodzić nawet. Bosz. A Nesja jest zarozumiała. Da się to wszystko inaczej przekazać, a ona wysyła komunikat "bez kija nie podchodź". Pełen negatywnych emocji filmik, brrr. Nie dowiedziałam się chyba niczego przyjemnego o niej. Po prostu nie lubię ludzi, którzy z góry traktują kogoś jak debila tylko dlatego, że ma inne poglądy (no dobra, jeszcze zależy jakie, ale umówmy się, że chodzi o te bardziej lajtowe) i inny styl życia. Ona dla mnie jest jak robot, sorry. Bez uczuć, bez iskry, czegokolwiek. I nie przepadam za osobami od których biją negatywne emocje i wkurzają się byle czym, bo życie z takim człowiekiem jest ciężkie, ciągle tylko się boisz co nowego go zdenerwuje. Sama nie wiem dlaczego aż tak mnie to ruszyło, bo prosty wniosek brzmi - każdy lubi co innego. Ale oglądając ten tag czułam się jak na szkoleniu wojskowym. Mogłabym teraz maszerować po pokoju, prawa lewa, prawa lewa. Edytowane przez 2011607111034 Czas edycji: 2015-08-18 o 01:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#170 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=FMaK4DS_ulE Edytowane przez Arrianna Czas edycji: 2015-08-18 o 02:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#171 |
niepolubiecie
|
Ojacie myślałam, że nie znajdę zrozumienia w kwestii Nesji po takich hymnach pochwalnych jakie tu kiedyś słyszałam.
![]() Po pierwsze znam ją z innego forum (nadal ma tam zdjęcia i, linkowała też filmiki z juciuba, więc jakiejś wielkiej tajemnicy nie zdradzę) i może daruję sobie szczegóły, ale byłam zszokowana jak służalcze podejście ma do facetów, jak marne o nich mniemanie. No i jak na mój gust mocno egzotyczne granice jak kobieta powinna się "starać" w związku. Poza tym mam duże zrozumienie dla kobiet, które nie identyfikują się z feministkami z wielu powodów (tego jak wygląda mejnstrim, religii itd.), ale jak wykształcona kobieta mówi o tym w takim tonie jak nesja to mnie to nawet nie drażni, jest mi jej po prostu strasznie żal. Nie skupiałabym się zresztą na samym słowie "feminizm", dla mnie to słowo może nie padać i wyjdzie równie żałośnie. Mam zresztą dużą tolerancję jeśli ktoś wymądrza się merytorycznie (np. odnośnie tego na czym się zna). Ale jak słucham tej dziewczyny to myślę sobie, biedna Nesja. jestem ciekawa czy zdaje sobie sprawę jakie creepy jest budowanie swojego poczucia własnej wartości (i kobiecości) na tym jaką jest się zaradną i "prawdziwą" kobietą. I jak bardzo może się na tym kiedyś przejechać. Dla mnie ciężki do strawienia typ konserwatyzmu. Ona sobie radzi, więc wszyscy sobie mają radzić. Niezależnie od uwarunkowań zewnętrznych, jeśli świat będzie urządzony wg jakiegoś wzorca będzie się żyło lepiej. Wszystkim. A nawet jeśli nie to pewnie resztę załatwi niewidzialna ręka rynku ![]() Edytowane przez roseplum Czas edycji: 2015-08-18 o 04:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#172 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#173 |
Zakorzenienie
|
Nie widzę załącznika
![]() A z ostatnim akapitem roseplum zgadzam się mocno mocno. |
![]() ![]() |
![]() |
#174 |
Konto usunięte
|
Basia bardzo mi się podoba w tej białej sukience http://www.callmeblondieee.pl/moda/%...9%A5%EF%B8%8E/
|
![]() ![]() |
![]() |
#175 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#176 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nic nie widać, oprócz korzystnego dla sylwetki ustawiania ciała. Ale może i ładna ta sukienka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#177 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego jak usłyszałam te kilka nonsensów od laski, która co dwa zdania mówi A BO JA JESTEM DOKTORANTKĄ, to się zdziwiłam. dziewczyna wręcz brandzluje się swoim wykształceniem i zaradnością, a jednocześnie widać u niej typowy dla korwinistek typ służalczości wobec mężczyzn, podziwu i poczucia bycia gorszą. jaki sens mają zatem jej studia, skoro radośnie rzekła, że jej marzeniem jest siedzieć w domu i mieć własna małą działalność taką jak KRĘCENIE FILMIKÓW NA YT ![]() ![]()
![]() |
#178 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#179 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Trójmiasto. Mieszkamy dość blisko siebie. Nie znam dokładnie jej lokalizacji ale znam dzielnicę i otoczenie więc wiem mniej więcej jak to jest niedaleko mnie. Cytat:
![]() Cytat:
Mam koleżankę, taką z podstawówki jeszcze. Teraz widujemy się przelotem np. w komunikacji miejskiej. Bardzo sympatyczna dziewczyna, skromna ale zna swoją wartość, z politechnicznym wykształcenie, zawsze dobre oceny. Oczywiście korwinistka. Lubię ją. Widuję rzadko, więc wolę unikać tematu polityki, Korwina. Nie chcę bardziej sobie zepsuć wrażenia. I te słynne już chyba tłumaczenia: Wycinają jego słowa (K) z kontekstu. Może i wycięte jakoś z kontekstu, ale na tyle by sens zachować. Szczególnie te o kobietach, no nie wierzę, że jemu chodzić mogło o coś innego. ![]() ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:51.