Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 6 - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-08-17, 22:02   #91
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 6

Cytat:
Napisane przez ametty Pokaż wiadomość
Organy nie, ale na slubie ave maryja skończyło się rykiem, tak samo brawa na cudzym chrzcie. Moja Bibs była bardzo grzeczna na swoim chrzcie, większość mszy przespała w wózku a polewanie wodą święconą bardzo ją zaciekawiło - chyba miała nadzieję na kąpiel, bo rozglądała sie za księdzem, jak poszedł.
I dzwonki są złe. Na mszach staram sie stać z tyłu przez nie.

Przypomina moją kolubrynę, tylko ma skrętne koła. Jakby mój miał skrętne koła, to bym brała.
O taki mam, teraz używamy wersji spacerowej na płasko: http://www.altrak24.com/z-przekladan...nka/spiwor-nie

---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

Własnie skończyłam swoje wakacje - prawie trzy tygodnie u teściowej i weekend u mojej mamy. Mam teraz dziecko rozpuszczone jak dziadowski bicz. Od spania do spania mi marudzi..
Brawa na chrzcie? W kosciele te brawa?
Duzo na raczkach byla corcia na urlopie?
Moja dopiero zasnela,po dentinoxie,madazu dziasel i czopku no i kolejnej porcji rykow.a mi sie zastoj robi na dokladke i cycek boli.a noc z niego nieoge wycisnac juz,mala wyssala,ale twardy mam na dole.
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-17, 22:03   #92
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Mój śpi na pleckach lub boczku.

Jejku młody jak usypia to nie przykrywam bo się uklada na boczek i wierci. Teraz poprawilam go bo się zsunal i chcialam przykryc i od razu nóżki w górę i poplakuje. Nie wiem jak on bedzie zimą spał
W śpiworek

Ja teraz przekręcić znów Maciusiu z brzuszka na plecki, mam nadzieję,że znów się nie przekreci, dlatego Lubie z nim spać, bo na boku śpi we mnie wtulony

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-17, 22:09   #93
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
W śpiworek

Ja teraz przekręcić znów Maciusiu z brzuszka na plecki, mam nadzieję,że znów się nie przekreci, dlatego Lubie z nim spać, bo na boku śpi we mnie wtulony
W śpiworku to on chyba szału dostanie

Nie możesz zablokowac Macka poduszka na wysokości brzuszka? Wtedy się nie przewróci

Dobranoc
Stary 2015-08-17, 22:10   #94
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:
ja jesli chodzi o kryminaly poleca tess geritssen i harlana cobena, subiektywnie oceniajac, to czolowka jesli chodzi o kryminaly

Ja dzis zamowilam na stronie nexta Majce wyprawke do szkoly, stroj na wf i galowy i tylko to, ze rozmiarow dla Macka bluzki nie bylo powstrzymalo mnie przed zakupem dla niego ;P

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------

pewnie jakby to tz-towi sie przytrafilo to bym sie darla na niego jak nie wiem, ze nie uwaza itp., a ja sama nie wiem jak to sie stalo, bylam obok, dotykalam, no nadal mi slabo jak mysle o tym, ide Maciusia sprawdzic
kurde no zdarza się. Będzi git. chociaż ja też moją co chwila sprawdzałam..

Moja od ok tygodnia śpi na brzuchu i NIE MA OPCJI żeby było inaczej. Każdy moment swojego życia jak dotyka czegoś w miarę twardego (albo i nie bo ostatnio mi na rękach nawet) spędza na brzuchu albo się na niego przekręca. Spi na brzuchu całe noce. Główkę sobie przenosi z prawej na lewą wg. uznania więc się nie marwię o zakrztuszenie czy uduszenie.
Jest plus-włoski jej odrastają z tyłu głowy w końcu:P
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-17, 22:20   #95
boleczka93
Zakorzenienie

Melduje sie i ja

Majka moja tez juz zaczyna sie mega obracac i bardzo sie robi aktywna, koncza sie czasy lezacych grzecznie dzieciaczkow

Goczek wspolczuje, my nie mamy taki przejsc. Jak byla grzeczna i spokojna tak jest nadal

Niezawsze biedny Macius ale nie stresuj sie, nic mu nie bedzie napewno ;*
Jezeli chodzi o spanie nocne to nigdy nie klade jej na brzuszku, na boczku jedynie albo na wznak i nie przekreca sie.

A co do pelzania to moja jak jest na pleckach to sie nogami odpycha i tak jakby sie podsuwa do gory

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
boleczka93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-17, 22:29   #96
Koperco
Zakorzenienie

Laski wybaczcie, że tak mędzę ale co Wy na taki http://allegro.pl/bebetto-rainbow-wo...594455840.html ??Bo to chyba mój faworyt-oczywiście najdroższy:/ ale ma wszystko pomijając kosz na zakupy bo mały jes
czy http://www.ceneo.pl/29150664#tab=spec
czy http://allegro.pl/wozek-spacerowy-4b...461044796.html
czy http://www.4baby.pl/produkty,na-spac...k-spacerowy,40

Edytowane przez Koperco
Czas edycji: 2015-08-17 o 22:36
Stary 2015-08-17, 22:32   #97
Konto usunięte

Nieawsze,ale sie strachu najadlas,wspolczuje,ale pewnie jest wszystko w porzadku,synek sie wystraszyl biedulek,ale zapomni. Ja corke tez na sofie na macie trzymam na razie,nie pelza jeszcze chociaz pule wypina i sie wygina.przestala sie ostatnio przekrecac.ale chyba ja na podlodze zaczne klasc...i te puzzle piankowe kupie jutro jak chwile znajde.bo kontrola bioderek i zmiana prawa jazdy mnie czeka.a potem.pewnie marudzenie i ryki...😓

---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ----------

Cytat:
Napisane przez sunny_eyes Pokaż wiadomość
Nie bylam. W dniu chrztu przeciaglam go kapiela gdy byl spiacy od 12 do 17 aby nie zasnal. potem jedzenie, zasnal w aucie i przespal cala msze. Jak byly organy to się wiercil i zaraz bujalam go.

Ojej wspolczuje. Pozwalacie juz ogladac tv?.
Ja nie pozwalam,ale pomysly mi sie dzis skonczyly.tv to opium dla mas i najwidoczniej dla mojego dziecka tez 😕
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-08-17, 22:40   #98
siempre
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Dziewczyny które już chrzcily - wasze dzieci nie w wystraszyly się tych organów w kościele? Byliście z dziećmi przed chrztem w kościele ? Boję siebie mój sie rozedrze i nie będę mogła to uspokoić 😕[COLOR="Silver"]
Bartek przespał całą mszę a organista nas przepraszał bo zagrał na full pod koniec bo zapomniał ze chrzest był. Małego to nie ruszyło to stwierdził, że będzie heavy metalowiec

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
Ja wiem co czujesz bo mi Ala też spadła z kanapy niskiej takiej (z 20cm i na linoleum). i Też siedziałam obok i trzymałam 1 ręką ale mi się wyśliznęła - Myslałam że mnie M udusi!

Wszystko w porządku? uśmiecha się Maluch już?? Biedactwo.

ja też dziś prawie zawał miałam. Bo mały by sąsiadce spadł z kolan a poprawiała mu bluzczke a ten się jej wyrwał w ostatniej chwili go złapałyśmy.

Cytat:
Napisane przez Rina Pokaż wiadomość
No my chyba też zeby.Bo ulge przynosi pocieranie dziasel i zel.

Oglądałam dziś film Lincz- polski,trudny i mega mocny. Po raz pierwszy od dawna muszę się otrząsnąć,trudno mi dojść do siebie.Ale nie żałuję,warto. Komedie nam nie wychodzą, te współczesne, ale inne filmy, takie z trudna tematyką robimy bardzo dobre.
Też oglądałam ten film i pamiętam ze była taka sytuacja w realu.
siempre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-17, 22:41   #99
Konto usunięte

Cytat:
ja się zawzięłam i szukam wózka-to jest dopiero syzyfowa praca
Jak znajdziesz i kupisz do napisz mi prosze bardzo opinie,bo ja juz sie.aszukalam i na razie zrobilam full notatek i poddalam.odkrylam na wsi pozyczona parasolke,na oko nie taka zla,przejechalam sie z mala kawalek po wertepach, tak srednio trzesie,bo bez amortyzacji,7kg tylko wazy,budka spora i na razie zakup odpuscilam.jak mi sie nie sprawdzi to jesienia czy zima bede znow "na kupnie".
Szalwie pije fuj
Stary 2015-08-17, 22:43   #100
Koperco
Zakorzenienie

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;52449328]Jak znajdziesz i kupisz do napisz mi prosze bardzo opinie,bo ja juz sie.aszukalam i na razie zrobilam full notatek i poddalam.odkrylam na wsi pozyczona parasolke,na oko nie taka zla,przejechalam sie z mala kawalek po wertepach, tak srednio trzesie,bo bez amortyzacji,7kg tylko wazy,budka spora i na razie zakup odpuscilam.jak mi sie nie sprawdzi to jesienia czy zima bede znow "na kupnie".
Szalwie pije fuj[/QUOTE]

goczek mam 4, no max 5 typów i za Chiny Ludowe nie wiem co wybrac:P
Stary 2015-08-17, 23:04   #101
mori_lee
Rozeznanie

witam się i ja

trochę deszczyku jupi ! oddycham a nie jak rybka bez wody

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
Madzixx - bedziemy robic porzadki. prosze o sugestie
zaginiona odnaleziona mamuśka to ja musze fb założyć. do kogo się z tym zwrócić?

Cytat:
Dziewczyny czy Wasze dzieci też takie żwawe podczas zmiany pieluchy? Dziś po kapieli nie mogłam kawalera ujarzmić. Tak macha nóżkami i na boki sie przewraca że szok. A jak go położyłam na rogalu do karmienia to tak głowę podrywa że ciężko było żeby się ułożył

oo mojemu zmienić pieluche albo przebrać ubranko to wyczyn.

Cytat:
Ja mam 3-6 msc

my juz po mału 6-9... zdarzają się większe... zależy od firmy

Cytat:
Mój nowy tel jest boski. A jakie foty trzepie ogólnie jestem zachwycona

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ----------

Mam nadzieję, że już lepiej

wcale nie dziwię się że jest boski ) sama czaje się na niego

Cytat:
w ogole to myslalam, ze na zawal padne, na moich oczach, 5 cm ode mnie moj synek spadl z kanapy, siedzialam kolo niego i on nagle fik i byl juz na podlodze spadl na glowke, zaczelam go tulic, on dostal takiego ataku, ze zanim z siebie krzyk wydobyl to troche czas u minelo, bo tak zaciagnac sie musial, straszne to bylo, nie wiedzialam czy dzwonic na pogotowie czy co, bo zaraz mialam czarny scenariusz krwiaka w mozgku, wylewu ukrytego itp. od razu mi sie historia dziewczynki przyppomnialam kilkuletnie, w ktora petarda strzelila i bylo wszystko ok, poszla spac i juz sie nie obudzila matko jak ja sie przestraszylam, teraz mi sie plakac chce na sama mysl o tym, ze go nie przypilnowalam i ze narazilam ego zycie, ja go tak kocham, ze nie wiem co bym zrobila, akby mu sie cos stalo

i Maciek jeszcze sie nie czolga ona pelza, tzn podnosi dupke do gory jak gasieniczka i tluw jego idzie do przodu Czolganie nastpeuje jak raczki ida na zmiene jak u zolnierza w okopach
Ojej. . . wiadomo że nie specjalnie, że się uważa... niestety takie rzeczy zdążają się ... oby jak najmniej... nie unikniemy tego. . . ważne ze Maciuś 'cały' i szybko zapomni

my dziś u teściów. Mały przechodził z rąk do rąk.. jakoś to przezylam. rzadko ich odwiedzamy wiec dałam się nacieszyć... teraz juz w domu
ciesze się z wytchnienia od upałów.. wrócimy do normalnego trybu życia ))

ale Mały mi coś pokasłuje ( robiliśmy inhalacje dzisiaj... martwię się... dopiero skoczył brać antybiotyk... ( ja juz nie wytrzymam z ta pogoda
mori_lee jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-08-17, 23:34   #102
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
W śpiworku to on chyba szału dostanie

Nie możesz zablokowac Macka poduszka na wysokości brzuszka? Wtedy się nie przewróci

Dobranoc
jak go obloze poduszkami to bede sie stresowac, ze sie udusi mi w tych poduszkach

Cytat:
kurde no zdarza się. Będzi git. chociaż ja też moją co chwila sprawdzałam..

Moja od ok tygodnia śpi na brzuchu i NIE MA OPCJI żeby było inaczej. Każdy moment swojego życia jak dotyka czegoś w miarę twardego (albo i nie bo ostatnio mi na rękach nawet) spędza na brzuchu albo się na niego przekręca. Spi na brzuchu całe noce. Główkę sobie przenosi z prawej na lewą wg. uznania więc się nie marwię o zakrztuszenie czy uduszenie.
Jest plus-włoski jej odrastają z tyłu głowy w końcu:P
ja przed chwila obrucilam na plecki znow, ja to sie boje tej smierci lozeczkowej i wszystkiego sie znow boje, w ogole osiwieje przez te dzieci, wczesniej sie o Maje balam teraz mi doszly jeszcze troski o Macka... Ja w ogole przewrazliwiona jestem na ich punkcie, nie lubie jak moje dzieci jezdza autem z kims innym niz ja, bo zaraz mam jakies schizy... Mai sie nie pozwalam oddalac nawet na metr od siebie w ch czy gdziekolwiek i ja schizuje tylko... juz sie boi psow itp, a sama miala wielkiego psa

Cytat:
Laski wybaczcie, że tak mędzę ale co Wy na taki http://allegro.pl/bebetto-rainbow-wo...594455840.html ??Bo to chyba mój faworyt-oczywiście najdroższy:/ ale ma wszystko pomijając kosz na zakupy bo mały jes
no ewidentnie pierwszy najlepszy, a roznicy w cenie nie ma az takiej, te 4baby w ogole do mnie nie przemawiaja, nie kupuj, bo pozniej bedzie Ci ciezko sprzedac nawet jakby co

---------- Dopisano o 00:34 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ----------

Cytat:
Napisane przez mori_lee Pokaż wiadomość
witam się i ja

zaginiona odnaleziona mamuśka to ja musze fb założyć. do kogo się z tym zwrócić?

Ojej. . . wiadomo że nie specjalnie, że się uważa... niestety takie rzeczy zdążają się ... oby jak najmniej... nie unikniemy tego. . . ważne ze Maciuś 'cały' i szybko zapomni

my dziś u teściów. Mały przechodził z rąk do rąk.. jakoś to przezylam. rzadko ich odwiedzamy wiec dałam się nacieszyć... teraz juz w domu

ale Mały mi coś pokasłuje ( robiliśmy inhalacje dzisiaj... martwię się... dopiero skoczył brać antybiotyk... ( ja juz nie wytrzymam z ta pogoda
do Rosario i Gosiak bodajze

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-18, 00:21   #103
mori_lee
Rozeznanie

zostawiłam wiadomosć w klubie dot. profilu fb

Edytowane przez mori_lee
Czas edycji: 2015-08-18 o 00:23
mori_lee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-18, 01:06   #104
soniuska
Zakorzenienie

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;52447130]Hej. Dzis ja napisze,ze ma, dosc.znowu ryki od godziny,tz z nia siedzi a ona sie drze. Ciekawe kiedy zacznie przeklinac.Jak przynioslam do salonu przed tv to cisza.no ale ile moze tv ogladac.a juz niby zasnela przy cycu 2razy. Jak zarzynany swiniak sie drze wymuszaczka. Ellle elle yyyyy![/QUOTE]

O mamo. Ja ponad 1h usypialam i wzielam nalego do wyrka. Poddalam sie

Cytat:
w ogole to myslalam, ze na zawal padne, na moich oczach, 5 cm ode mnie moj synek spadl z kanapy, siedzialam kolo niego i on nagle fik i byl juz na podlodze spadl na glowke, zaczelam go tulic, on dostal takiego ataku, ze zanim z siebie krzyk wydobyl to troche czas u minelo, bo tak zaciagnac sie musial, straszne to bylo, nie wiedzialam czy dzwonic na pogotowie czy co, bo zaraz mialam czarny scenariusz krwiaka w mozgku, wylewu ukrytego itp. od razu mi sie historia dziewczynki przyppomnialam kilkuletnie, w ktora petarda strzelila i bylo wszystko ok, poszla spac i juz sie nie obudzila matko jak ja sie przestraszylam, teraz mi sie plakac chce na sama mysl o tym, ze go nie przypilnowalam i ze narazilam ego zycie, ja go tak kocham, ze nie wiem co bym zrobila, akby mu sie cos stalo

i Maciek jeszcze sie nie czolga ona pelza, tzn podnosi dupke do gory jak gasieniczka i tluw jego idzie do przodu Czolganie nastpeuje jak raczki ida na zmiene jak u zolnierza w okopach

wszystko ok?

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
a ja wcinam lody Belcanto z biedry-śmietankowe z wiśniami i sosem wiśniowym.. polecam, niebo w gębie
Smacznego!
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-18, 05:05   #105
madelinem
Zadomowienie

Cytat:
Bebetto, mi sie jeszcze podoba eos camarelo, tez szukam. Chcialam dlugo gondoli uzywac, ale nie wypali, bo jak dojda cieplejsze ciuchy, to ciasno bedzie.

Witam w nowym watku ;*
madelinem jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-08-18, 05:27   #106
gosiak0512
Zakorzenienie

Hej.
SUNNY kontynuacja millenium ale kto inny pisze a pogromce lwow czytalam jednym tchem

GOCZEK dzieki a jesli o ksiazki chodzi to ja teraz polskie ogarniam. Szwaje fajnie sie czytalo sa lekkie i z humorem, teraz ogarnia Michalak i tez mi sie podoba a po "nie oddam dzieci" spac nie moglam.. w kolejce mam Rudnicka zalatuje zbrodniami :P

Ja na gemini nie zamawiam bo tam drogo

MADZIX dlatego ja sie na trzecie zdecydowalam :P

Mloda wczoraj uderzyla w drzemke 4h wiec polezalam z nia a potem maz uspal ja w wozku jeszcze wiec umylam samochody bo wstyd jezdzic :P
Dzis spiewaczka od 5 nadaje a ja nadrabiam was

BLACK my co tydzien jestesmy z mala w kosciele. Kima w najlepsze i wstaje na ogloszeniach

---------- Dopisano o 06:23 ---------- Poprzedni post napisano o 06:10 ----------

KOPERCO jak dla mnie za duzy ten wozek. Teraz wiekszasc parasolek ma przedluzana budke moje typy to espiro vayo lub prego, baby design travel lub bomiko xl ide jeszcze obczaje te co potem wrzucilas

---------- Dopisano o 06:27 ---------- Poprzedni post napisano o 06:23 ----------

KOPERCO bebetto bym brala

MORI ja do klubu nie zagladam wiec nie pomoge czekam na Rosi zeby dodala

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-18, 05:30   #107
sunny_eyes
Zakorzenienie

Cytat:
ja jesli chodzi o kryminaly poleca tess geritssen i harlana cobena, subiektywnie oceniajac, to czolowka jesli chodzi o kryminaly
Zdecydowanie wolę gerritsen. Cobena dobrze mi sie czyta, ale jakoś nie zapada w pamięć, ot takie czytadla.
Simona Becketta polecam

Cytat:
Mój śpi na pleckach lub boczku.

Jejku młody jak usypia to nie przykrywam bo się uklada na boczek i wierci. Teraz poprawilam go bo się zsunal i chcialam przykryc i od razu nóżki w górę i poplakuje. Nie wiem jak on bedzie zimą spał
U nas Maly tak się przyzwyczail do golych nóżek ze skarpetki sa teraz największym zlem i kopie z zloscia tak długo az spadną lub je zdejmiemy. :/
sunny_eyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-18, 06:45   #108
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
Hej.
SUNNY kontynuacja millenium ale kto inny pisze a pogromce lwow czytalam jednym tchem

GOCZEK dzieki a jesli o ksiazki chodzi to ja teraz polskie ogarniam. Szwaje fajnie sie czytalo sa lekkie i z humorem, teraz ogarnia Michalak i tez mi sie podoba a po "nie oddam dzieci" spac nie moglam.. w kolejce mam Rudnicka zalatuje zbrodniami :P

Ja na gemini nie zamawiam bo tam drogo

MADZIX dlatego ja sie na trzecie zdecydowalam :P

Mloda wczoraj uderzyla w drzemke 4h wiec polezalam z nia a potem maz uspal ja w wozku jeszcze wiec umylam samochody bo wstyd jezdzic :P
Dzis spiewaczka od 5 nadaje a ja nadrabiam was

BLACK my co tydzien jestesmy z mala w kosciele. Kima w najlepsze i wstaje na ogloszeniach

---------- Dopisano o 06:23 ---------- Poprzedni post napisano o 06:10 ----------

KOPERCO jak dla mnie za duzy ten wozek. Teraz wiekszasc parasolek ma przedluzana budke moje typy to espiro vayo lub prego, baby design travel lub bomiko xl ide jeszcze obczaje te co potem wrzucilas

---------- Dopisano o 06:27 ---------- Poprzedni post napisano o 06:23 ----------

KOPERCO bebetto bym brala

MORI ja do klubu nie zagladam wiec nie pomoge czekam na Rosi zeby dodala

Cytat:
Napisane przez madelinem Pokaż wiadomość
Bebetto, mi sie jeszcze podoba eos camarelo, tez szukam. Chcialam dlugo gondoli uzywac, ale nie wypali, bo jak dojda cieplejsze ciuchy, to ciasno bedzie.

Witam w nowym watku ;*
Dzięki łaski też chyba się zastanawiam nad bebett a camarelo
Stary 2015-08-18, 06:48   #109
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
One wszystkie podobne.
Wybierz, ktory najbardziej Ci się podoba.
Dla mnie one za duże. Musze mieć nieduża zwtotna spacerówke żeby wszędzie się wcisnąć

Cytat:
Napisane przez mori_lee Pokaż wiadomość
witam się i ja

Antybiotyki niestety osłabiają organizm. Dajesz probiotyki?

Cytat:
jak go obloze poduszkami to bede sie stresowac, ze sie udusi mi w tych poduszkach

ja przed chwila obrucilam na plecki znow, ja to sie boje tej smierci lozeczkowej i wszystkiego sie znow boje, w ogole osiwieje przez te dzieci, wczesniej sie o Maje balam teraz mi doszly jeszcze troski o Macka... Ja w ogole przewrazliwiona jestem na ich punkcie, nie lubie jak moje dzieci jezdza autem z kims innym niz ja, bo zaraz mam jakies schizy... Mai sie nie pozwalam oddalac nawet na metr od siebie w ch czy gdziekolwiek i ja schizuje tylko... juz sie boi psow itp, a sama miala wielkiego psa

no ewidentnie pierwszy najlepszy, a roznicy w cenie nie ma az takiej, te 4baby w ogole do mnie nie przemawiaja, nie kupuj, bo pozniej bedzie Ci ciezko sprzedac nawet jakby co

---------- Dopisano o 00:34 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ----------

do Rosario i Gosiak bodajze
Ja kładę 1 mała poduszkę taka z nwd morzw przywieziona pamiatke. Ona podłużna i uniemożliwia na razie obrót. To w dzien. W nocy bez poduszki i dziś rano kawaler gadał na brzuszku

Dzień dobry
Noc mieliśmy super. Przebudzil sie ok.24 i 5.30 na smoka ale to na minutę. Zjadł przed 7. Teraz znów śpi

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-08-18, 06:59   #110
cashmere
Zakorzenienie

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;52448939]Brawa na chrzcie? W kosciele te brawa?
Duzo na raczkach byla corcia na urlopie?
Moja dopiero zasnela,po dentinoxie,madazu dziasel i czopku no i kolejnej porcji rykow.a mi sie zastoj robi na dokladke i cycek boli.a noc z niego nieoge wycisnac juz,mala wyssala,ale twardy mam na dole.[/QUOTE]

U nas tez byly brawa w kosciele Ale tu taka tradycja, na slubach tez

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-18, 07:00   #111
gosiak0512
Zakorzenienie

Mala sie pospala i ciagnie dalej to i ja z nia jeszcze przysnelam ale juz sniadanie jem i smieci wystawilam bo dzis zabieraja jak trojca wstanie to sie po te pampki przejedziemy moze

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-18, 07:10   #112
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sunny_eyes Pokaż wiadomość
Zdecydowanie wolę gerritsen. Cobena dobrze mi sie czyta, ale jakoś nie zapada w pamięć, ot takie czytadla.
Simona Becketta polecam

U nas Maly tak się przyzwyczail do golych nóżek ze skarpetki sa teraz największym zlem i kopie z zloscia tak długo az spadną lub je zdejmiemy. :/
Hwheh jaki cwaniak

Cytat:
Dzięki łaski też chyba się zastanawiam nad bebett a camarelo
A dlaczego nie parasolka?
Nie masz spacerowki w ogole tak?
Stary 2015-08-18, 07:13   #113
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Mój nowy tel jest boski. A jakie foty trzepie ogólnie jestem zachwycona

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ----------

Mam nadzieję, że już lepiej

Cytat:

O mamo 😕
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-18, 07:13   #114
soniuska
Zakorzenienie

Black jak u Was idzie rozszerzanie diety?
Stary 2015-08-18, 07:29   #115
Majka232
Zakorzenienie

Moje typy ktorych nie kupie bo za drogie i mam już 1 parasolke
http://allegro.pl/cybex-callisto-alu...122738914.html
I ten za wagę i to jak sie sklada
http://allegro.pl/wozek-spacerowy-re...599359867.html

---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ----------

A mam taki tylko model starszy
http://zooper.com/shop/strollers/24-twist-smart.html
i super bo duza budka, kosz na zakupy. Lekki. Rozkładany na płasko. Kosztowal ok.500zl Same zalety ale chce się cis nowego
Stary 2015-08-18, 07:29   #116
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
Black jak u Was idzie rozszerzanie diety?
Co raz lepiej. Zaczyna jeść a nie sie bawić I co raz więcej mu smakuje 😁
A Ty kiedy mikolajowi rozszerzasz?
Pawcio 13.04.2015
Stary 2015-08-18, 07:33   #117
Majka232
Zakorzenienie

Ostatnio rozmawialam ze znajoma co ma synka 2 tyg.mlodszego od Julka.
Odstawiła od piersi bo diety nie chciało się jej trzymać choć watpie że ona dietę stosowala. 6 dni po skonczeniu 4 m-cy jej wynek jak stwierdziła je juz wszystko. Owoce warzywa. Dała mu sok jablkowy nierozcienczony i duzo wypil bo chciał :/ i marchewkę i nie wie co zaszkodziło bo płakał. Kleikiem zageszcza ale i w dzień a nie tylko na noc. Masakra. Bez głowy wszystko na raz
Stary 2015-08-18, 07:35   #118
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Ostatnio rozmawialam ze znajoma co ma synka 2 tyg.mlodszego od Julka.
Odstawiła od piersi bo diety nie chciało się jej trzymać choć watpie że ona dietę stosowala. 6 dni po skonczeniu 4 m-cy jej wynek jak stwierdziła je juz wszystko. Owoce warzywa. Dała mu sok jablkowy nierozcienczony i duzo wypil bo chciał :/ i marchewkę i nie wie co zaszkodziło bo płakał. Kleikiem zageszcza ale i w dzień a nie tylko na noc. Masakra. Bez głowy wszystko na raz
Dziwna jakaś.
Wszystko jednego dnia?
Pawcio 13.04.2015
Stary 2015-08-18, 07:36   #119
blackberry89
Zakorzenienie

Ja zjadłam śniadanko młody w lezaku przed lustrem. Ale już mu się zaczyna nudzić chyba.
Pawcio 13.04.2015
Stary 2015-08-18, 07:36   #120
FlightlessBird
Zakorzenienie

ja to bym chciała:
http://mamygadzety.pl/babyzen-yoyo/

ale za drogi

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości