|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4411 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. II
Cytat:
![]() emia super ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4412 |
Zakorzenienie
|
Czyli w obie strony to działa. W sumie to tak, bo też było coś takiego że na samym początku narzady dziewczynki są na wierzchu i mogą przypominać chłopca. A później znowu ta pepowina może być w nogach i też może być chłopcem.
![]() ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Ale zaraz jak z dziewczynki chłopiec a wiem, że zakrywa sobie nóżkami. |
![]() ![]() |
![]() |
#4413 |
Zakorzenienie
|
Leży pijany. Nie idzie do pracy bo stwierdził że sovie chorobowe weźmie.. Jasny coś mnie trafia bo ja już jestem mega zmęczona a on jeszcze przed wyjazdem z klubu 'zagadal' się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4414 |
Raczkowanie
|
cześć,
na poprawę humorków http://weselnybox.pl/14827,jak-czuje...ogromcy-mitow- ja dziś strasznie śpiąca, wizytę miałam mieć jutro ale na życzenie męża przesunęłam na za tydzień- chcemy iść razem ![]() dzis rano się załamałam 2 dni temu się ważyłam a dziś na wadze 2kg więcej ![]() ![]()
#4416 |
Zakorzenienie
|
MAGDA,no z pijanym to nigdy się nie dogadasz po ludzku, choćbyś i cale osiedle obudziła ,ale strasznie bym się na niego wkurzyła
#4418 |
Zakorzenienie
|
Uaoo,hariet kciuki za wizytę.
Katharinka w ciąży wszystko jest możliwe ![]() Magda z pijanym tak zawsze, zawsze to ta trzeźwo osoba jest zła i nic nie rozumie i jak ona tak może. Nie przejmuj się. Na przymilanie bądź obojętna jak on wczoraj na Twoje prośby. ![]() Edytowane przez kinga1701 Czas edycji: 2015-08-18 o 09:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#4419 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry!
Dziś badania... Ale mam stresa! Trzymajcie kciuki za mnie i Potomka, ja będę trzymać też za uaoo ![]()
#4420 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() trzymam kciuki za wizyty ![]() ja mam prenatalne w czwartek ![]() wczoraj wybieraliśmy imiona dla dziecka i masakra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4421 |
Zakorzenienie
|
Kciuki za wizyty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4422 |
Zakorzenienie
|
Trzymam.kciuki za wizyty
![]() A ja właśnie tego smierdzacego wywalilam na pole niech robi skrzynkę (kupiliśmy na allegro z kornikiem i wczoraj przy składaniu łóżeczka go usłyszeliśmy). Leżał na łóżku i dręczylam go dopóki sovie nie poszedł. Przez przypadek mu jeszcze spodenki rozprulam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4423 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hahahaha Magda rozwaliłaś mnie z samego rana ![]() ![]() Dziewczyny trzymam kciuki za wizyty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4424 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() i za uaooo ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4425 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dobrze że wy chociaz rozumiecie, bo ludzie zza kregu nie bardzo ![]()
![]() |
#4426 |
Zakorzenienie
|
O tak, niektórzy nic nie rozumieją. Ostatnio znajoma pyta się jak sie czuje, mówię że róznie i że teraz od kilku dni boli mnie brzuch i jajnik czasami dosyć mocno i nie wiem na ile to jest normalne. A ona do mnie "To co Ty myślałaś, że całą ciąże bez bólu przechodzisz i będziesz się świetnie czuć".
|
![]() ![]() |
![]() |
#4427 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4428 |
Zakorzenienie
|
Też, tak najczęściej robię, ale to dosyć bliska znajoma nie spodziewałam się takiej reakcji, ale z drugiej strony ona nigdy w ciąży nie była i jak na razie nie zamierza to ma mądre rady spostrzeżenia. Tak więc jak coś mnie boli od tej pory wie maż, i lekarz. Dla reszty jest właśnie "dobrze".
|
![]() ![]() |
![]() |
#4429 |
Rozeznanie
|
Ja tez trzymam kciuki za wizytujace, pierwsze polowkowe w naszym wątku
![]() Kinga ludzie to mnie czasami zaskakują, najwiecej wiedza Ci co ich to nie dotyczy ![]() Ja pracuje w zakladzie produkcyjnym i chodzac na stolowke mijam hale produkcyjna, to ostatnio kolega z pokoju mi powiedział ze on by nie chodzil na moim miejscu bo dziecko mi ogluchnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4430 |
Zakorzenienie
|
Ja mowie ze w gorąco ciężko jak wszystkim a teraz przy 20 paru już jest fajnie ;-) najlepsze są pytania facetów np wczoraj 'a ty czujesz od początku że masz coś więcej w brzuchu jakiś ucisk czy coś'?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4431 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4432 |
Zakorzenienie
|
Zauważyłam, że zawsze najwięcej mądrych rzeczy do powiedzenia mają te, które w ciąży nigdy nie były. Czasem odnoszę wrażenie, że faceci mają więcej empatii. Ostatnio byłam przelotem w pracy i fakt, zadawali dziwaczne pytania, ale ich mądre komentarze kończyły się na "tak, wiem, moja żona też to miała ..." itp.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4433 |
Zakorzenienie
|
kogielmogiel czarnulax racja, Ci co nie wiedzą jak to jest, dają najlepsze rady, ale tak jest ze wszystkim. A już najgorzej jak ktoś ma problemu z zajściem i słyszy od dziewczyn to zaszły w drugi czy pierwszym cyklu, bo wy za mało się staracie albo coś w tym stylu.
Edytowane przez kinga1701 Czas edycji: 2015-08-18 o 09:23 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4434 |
Zakorzenienie
|
chociaż nie - najwięcej mądrych rad to mają teściowe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4435 |
Zakorzenienie
|
Mnie ciągle kumple tz pytają o jakieś głupie rzeczy dotyczące ciąży :-D i tłumacza się że oni tego nie rozumieją a.są ciekawi Haha :-D ostatnio jeden miał rozkmine na temat życia że z takiego małego nasiona robi się taki duży bobas i że to musi być magiczne itd
![]() A.od żadnej baby jeszcze nie dostałam złotej rady więc chyba mam szczęście :-D Zjadłam cukierka i chyba się obudził potwór e brzuchu hahaha :-D |
![]() ![]() |
![]() |
#4436 |
Rozeznanie
|
E tam moja tesciowa w niedziele dopiero zapytala na kiedy mam termin
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4437 |
Zakorzenienie
|
Powodzonka na wizytach!
![]() Co do wagi, to u mnie też dzisiaj 1,5kg więcej niż jakieś 2 dni temu, ale przyznaję, że wczoraj wypiłam bardzo mało wody ![]() ![]() Dziewczyny, a wiecie co? Nie wiem na ile to możliwe, ale spałam dzisiaj i obudziłam się w środku nocy, bo.. poczułam chyba mega kopniaka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4438 |
Zakorzenienie
|
kogiel to szczęśliwa kobieta z Ciebie
![]() ![]() magda moja mała terrorystka właśnie się obudziła po soczku pomarańczowym ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:46.