|
|
#391 |
|
Naczelna Nastolatka
|
Dot.: Usuwanie SMSów przez TŻ.
Przecież ja nie napisałam, że się całkiem partner znudził. Ale już bez kitu, że po iluś tam latach nie spotkasz osób, które będą miały ciekawsze rzeczy do przekazania w jakimś obszarze.
Osobiście nie widzę nic złego w tym. W żadne sposób nie ingeruje to w miłość, zaufanie i lojalność do partnera.
|
|
#392 |
|
Zadomowienie
|
Autorko co u Ciebie? Gadałas z nim w końcu?
|
|
#393 | ||
|
Konto usunięte
|
Nie wiem dokladnie o czym ty pisalas, ale Rock pisala o smsowaniu o glupotach, o nudnym szkoleniu i ze do wlasnej kobiety zadna frajda pisac.
Wyslane z dziadowskiego telefonu, wybaczcie. ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Cytat:
Cytat:
Co innego jak poznajemy taka Stupid i okazuje sie, ze moze nam duzo opowiedziec o HA czy nurkowaniu, a co innego jak po latach nie prowadzimy fascynujacych rozmow z partnerem, czy ogolnie inne osoby uznajemy za bardziej fascynujace. Za to Rock, jak napisalam wczesniej, mowila o pisaniu o ☠☠☠☠☠☠☠ach, nudnej konferencji i ze z partnerka pisac to zadna frajda. Po czym podala przyklady typu "co robisz misiaczku" i o pisaniu do siebie z pokoju obok. Wyslane z dziadowskiego telefonu, wybaczcie. |
||
|
|
|
|
#394 |
|
wasza koleżanka
|
Kompletnie odlatujecie, moi rodzice również codziennie smsują i wieczorami siedzą na tarasie i gadają ze sobą o pierdołach. Wierzę, że będę mogła po latach prowadzić fascynujące rozmowy z moim facetem i że będzie to dla nas frajda. Pewnie zostanę też bluszczem, bo na wieść o tajemniczych rozmowach z nieznajomą żyłka mi pęknie. Jakby nie można było otwarcie powiedzieć, że się rozmawia z Anią o x jakby to była jakaś tajemnica, elo. Chyba że faktycznie jest to tajemnica, wtedy dziękuję za taki związek.
Farmakopea, chyba ostatnio masz kiepskie dni.
|
|
|
#395 |
|
Naczelna Nastolatka
|
U autorki sytuacja jest niedopuszczalna. Tajemnice, kasowanie smsow. Natomiast sytuacja, kiedy poznaje Judith i piszemy sto smsow o BARF I szkoleniu pozytywnym, zamiast pisać do mojego tz, jest dla mnie normalna.
|
|
#396 |
|
Raczkowanie
|
Nawet jeśli nie doszło do zdrady, to myślami może ten facet już dawno odpuścił sobie związek z Autorką, zafascynował się tą drugą kobietą i czeka tylko na odpowiedni moment, żeby zakończyć dotychczasowy związek i zacząć coś nowego z dziewczyną od sms'ów.
Może czeka nawet na jakiś pretekst, żeby wyjść z sytuacji z czystymi rękoma i bez winy na rozpad tej relacji. Rozmowa o koleżance i magicznych, znikających sms'ach może skończyć się awantarą, bo "nie mogę być z kimś, kto mi nie ufa, to tylko kilkanaście sms'ów widmo dziennie z dziewczyną, z którą mnie trochę kiedyś łączyło, jesteś niedobra, nieufna, i patrz, przez ciebie nasz związek się zakończył". I voila. Związek zakończony, kawaler krystalicznie czysty, bo przecież, to nie on jest odpowiedzialny za to, co się stało. Niektóre osoby celowo piszą dużo sms'ów, bo chcą być przyłapane, "zostawione" i nie brać odpowiedzialności za koniec związku. Wiem to z doświadczenia swoich rodziców. |
|
|
|
|
#397 |
|
wasza koleżanka
|
Nie wiedziałam że aż tak offtopujemy, ja od razu skojarzyłam to z sytuacją autorki. Dzisiaj weekend, mam nadzieję że porozmawiają jak ludzie, bo wszelkie pomysły ze szpiegowaniem mnie osłabiły.
|
|
|
#398 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#399 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#400 |
|
wasza koleżanka
|
Jeżeli dziewczyna zacznie na spokojnie rozmowę a on ją zaatakuje to dla mnie będzie jasne, że pisali o czymś co by jej się bardzo nie spodobało.
|
|
|
#401 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki, przeniosłam przez bluetooth
|
|
|
|
|
#402 |
|
lokalna gwiazda
|
Wykrywacz ironii nie zadziałał?
![]() Mój chłop ma pracę wymagającą precyzji i skupienia. Nie mam zwyczaju zasypywać go durnymi sms-kami, to raz. A po drugie - mam aparat gębowy i używam go do komunikacji z nim. |
|
|
|
|
#403 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#404 |
|
wasza koleżanka
|
No to super, gratulujemy.
|
|
|
#405 |
|
Wtajemniczenie
|
Na wizażu to tylko ze skrajności w skrajność. Każdy ma inne podejście. Niektórzy nie lubią wcale pisać smsów czy wiadomości na fb, wolą zadzwonić, pogadać. Inni nie przywiązują wagi do takich rzeczy: z kim, ile, jak często (oczywiście wyłączając sprawy takie jak w przypadku autorki).
Niektóre pary to nawet godzinami wiszą na telefonie. Wracając do tematu, oby autorce udało się rozwiązać sprawę. |
|
|
|
|
#406 | |
|
lokalna gwiazda
|
Cytat:
Dwudziestolatka może nie wyobrażać sobie, jak tu nie pisać wciąż do misiaczka z wyrazami miłości i buźkami. Ale część z nas ma za sobą związki kilkunastoletnie, spokojne, bez zawirowań i po prostu patrzy na pewne rzeczy inaczej. |
|
|
|
|
|
#407 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#408 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie też. Jasne, nie piszemy tak wielu smsów jak na początku związku, ale piszemy czasem, po prostu, tak zwyczajnie i naprawdę nie jest to słodzenie, choć czasem przewinie się czułość w tych smsach, to ogólnie piszemy o różnych sprawach. Nie cały dzień, nie ciągle, ale czasem coś piszemy. Zwłaszcza, że nie mieszkamy jeszcze razem i jest po prostu potrzeba, by być w jakimś kontakcie smsy, potem telefon jak jest możliwość. Co innego jak będziemy mieszkać razem, wiadomo, że wtedy smsy będą zbędne generalnie.
|
|
|
|
|
#409 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Też tak to widzę.
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#410 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mój misiaczek i ja poprzez smsy często gęsto ustalamy co robimy na pozostały dzień po pracy, ewentualnie rozmawiamy o innych prozaicznych aspektach życia. Jakby dostał ode mnie smsa w stylu "misiaczku lofciam cię najbardziej na świeciulku ***********) to pewnie pomyślałby co jarałam, albo czy nie miałam jakiegoś udaru.
|
|
|
|
|
|
#411 | |
|
BAN stały
|
Zgadzam się z Jude.
Mi się nie chce za bardzo pisać esków ale ogólnie uważam że im bardziej ludzie są w kontakcie tym fajniej. ![]() ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#412 | |
|
Raczkowanie
|
[1=871319bc27e9d09c3f0d50d 55d02d0b6e86b5c84;5242448 7]Dokładnie. Trochę śmieszne i bardzo ograniczone jest przeświadczenie że jak już się wymienia kilkanaście smsów dziennie z partnerem to są to tylko i wyłącznie buźki i słodzenie misiaczkowi.
Mój misiaczek i ja poprzez smsy często gęsto ustalamy co robimy na pozostały dzień po pracy, ewentualnie rozmawiamy o innych prozaicznych aspektach życia. Jakby dostał ode mnie smsa w stylu "misiaczku lofciam cię najbardziej na świeciulku ***********) to pewnie pomyślałby co jarałam, albo czy nie miałam jakiegoś udaru.[/QUOTE]Dokładnie. To, że lubię pisać z moim TŻ ( i to robię) nie znaczy, że cały czas wyznajemy sobie miłość i wysyłamy milion buziaczków... Cytat:
Edytowane przez Czekolladka Czas edycji: 2015-08-16 o 02:04 |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#414 |
|
Naczelna Nastolatka
|
Też jestem ciekawa.
|
|
#415 |
|
lokalna gwiazda
|
|
|
|
|
|
#416 |
|
Wtajemniczenie
|
I cisza ze strony autorki...
|
|
|
|
|
#417 |
|
Raczkowanie
|
Autorko, co u Ciebie?
|
|
|
#418 |
|
Raczkowanie
|
są dwie opcje.
a) autorka nie porozmawiała z partnerem. b) autorka porozmawiała z partnerem, wyszły trupy z szafy i dziewczynie nie w głowie teraz zabawianie wizażanek swoim życiem.
O DWÓCH RZECZACH: ŻADNA ILOŚĆ POCZUCIA WINY NIE NAPRAWI BŁĘDÓW PRZESZŁOŚCI I ŻADNA ILOŚĆ NERWÓW NIE JEST W STANIE ZMIENIĆ PRZYSZŁOŚCI. Edytowane przez nuinek Czas edycji: 2015-08-18 o 10:56 |
|
|
|
|
#419 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Autorka się nie logowała na Wizaż od 4 dni, widocznie forum nie jest jej aktualnie potrzebne do szczęścia.
|
|
|
#420 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Albo jeszcze inny klasyk - porozmawiała, ale misiu tak naściemniał albo ją zakręcił, że sama poczuła wyrzuty sumienia, umówili się, że sprawy nie było i wstydzi się tutaj przyznać.Twoja opcja B jest moim zdaniem mało prawdopodobna, większość dziewczyn po zerwaniach (szczególnie trudnych) chce się właśnie tu wygadać i wcale nie na zasadzie zabawiania wizażanek, ale zwykłego wyrzucenia z siebie tych wszystkich negatywnych emocji. Myślę, że autorka tak by zrobiła. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:35.

, niech mnie oświeci czy on ma faktycznie rejestr skasowanych sms-ów.

***********) to pewnie pomyślałby co jarałam, albo czy nie miałam jakiegoś udaru.