Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 6 - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-08-18, 11:13   #151
cashmere
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 6

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
Melduje sie po urlopie... Dzuewczyny jaka podroz do dupy!!! Auto nam sie nagle na a4 zepsuło pod krakowem, potem maz pogrzebal w bezpiecznikach i nagle zadzialalo.... Stracilismy 2,5h bo czekalismy na ADAC ktore potem odwoływałam.... Ide dalej odsypiac odezwe sie jak dojde do siebie....
No ladne przygody... A jak mala zniosla trase?

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-18, 11:15   #152
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
Hwheh jaki cwaniak

A dlaczego nie parasolka?
Nie masz spacerowki w ogole tak?
mam ale wózek stary i ma regulowane oparcie na pasku-dramat, krótką budkę i trzeba walczyć z parasolką czego szczerze nienawidzę a ze ma 3 kółka to jak go odwrócę żeby nie waliło po oczach Małej to nie da się prosto prowadzić. Mogę zablokować kółko wtedy jest super ale za to beznadziejnie się prowadzi.
To z najważniejszych rzeczy:P
A i gondola mi teraz będzie zalegała w piwninicy

parasolek nie lubię są takie wątłe. Ja potrzebuję wózek terenowy

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Moje typy ktorych nie kupie bo za drogie i mam już 1 parasolke
http://allegro.pl/cybex-callisto-alu...122738914.html
I ten za wagę i to jak sie sklada
http://allegro.pl/wozek-spacerowy-re...599359867.html

---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ----------

A mam taki tylko model starszy
http://zooper.com/shop/strollers/24-twist-smart.html
i super bo duza budka, kosz na zakupy. Lekki. Rozkładany na płasko. Kosztowal ok.500zl Same zalety ale chce się cis nowego
ten pierwszy fajny ale jakoś wole taki solidniejszy.

Cytat:
6 dni po skonczonym 4 miesiącu z nia rozmawiałam. Marchewke i sok w tym samym. Zaczęła od owoców i stwierdziła ze źle zrobiła
o to przynajmniej się przyznaje:P

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Sonia, Domima dzięki, Maciek ok, nie wygląda by coś mu było

Budził mi się tylko mis z krzykiem, ale to od pryczkow , jeszcze Maja ze 3 razy przyszłość nas do łóżka...oj noc dziś cięższa niż zazwyczaj

Popołudniu chyba na dzialke Jedziemy trawę podlać i cukinie zerwać, jutro dzwonił typ, że ma jechać z domkiem... Oby zobaczymy...
No to oby już był!

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
Melduje sie po urlopie... Dzuewczyny jaka podroz do dupy!!! Auto nam sie nagle na a4 zepsuło pod krakowem, potem maz pogrzebal w bezpiecznikach i nagle zadzialalo.... Stracilismy 2,5h bo czekalismy na ADAC ktore potem odwoływałam.... Ide dalej odsypiac odezwe sie jak dojde do siebie....
Dzizas. A skasowalo Was to ADAC?? Odspyiaj Kochana!

No to wybrałam wózek w końcu. Ten Bebetto Rainbow (http://bebetto.eu/produkt/33/rainbow) - dzięki Dziewczyny * Teraz tylko sprzedać tego klamota i dołoże trochę i będzie
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-18, 11:27   #153
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

pierwsza strona zaktualizowana, do wgladu jesli jakies uwagi chetnie poslucham :P moze ajkies pomysly na informacje na 1 str?

dziec spi to lece sie szykowac, choc pewnie jak wstane i wyjde z pokoju to sie obudzi

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-18, 11:32   #154
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
pierwsza strona zaktualizowana, do wgladu jesli jakies uwagi chetnie poslucham :P moze ajkies pomysly na informacje na 1 str?

dziec spi to lece sie szykowac, choc pewnie jak wstane i wyjde z pokoju to sie obudzi
Pięknie

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
mam ale wózek stary i ma regulowane oparcie na pasku-dramat, krótką budkę i trzeba walczyć z parasolką czego szczerze nienawidzę a ze ma 3 kółka to jak go odwrócę żeby nie waliło po oczach Małej to nie da się prosto prowadzić. Mogę zablokować kółko wtedy jest super ale za to beznadziejnie się prowadzi.
To z najważniejszych rzeczy:P
A i gondola mi teraz będzie zalegała w piwninicy

parasolek nie lubię są takie wątłe. Ja potrzebuję wózek terenowy

ten pierwszy fajny ale jakoś wole taki solidniejszy.

o to przynajmniej się przyznaje:P

No to oby już był!

Dzizas. A skasowalo Was to ADAC?? Odspyiaj Kochana!

No to wybrałam wózek w końcu. Ten Bebetto Rainbow (http://bebetto.eu/produkt/33/rainbow) - dzięki Dziewczyny * Teraz tylko sprzedać tego klamota i dołoże trochę i będzie
Super
Jaki kolor wybrałaś?
Stary 2015-08-18, 11:38   #155
soniuska
Zakorzenienie

Mwlduje sie ze spaceru. Man humor do dzis
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-18, 11:38   #156
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Dlaczego?
Stary 2015-08-18, 11:40   #157
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Cytat:
Laski wybaczcie, że tak mędzę ale co Wy na taki http://allegro.pl/bebetto-rainbow-wo...594455840.html ??Bo to chyba mój faworyt-oczywiście najdroższy:/ ale ma wszystko pomijając kosz na zakupy bo mały jes
czy http://www.ceneo.pl/29150664#tab=spec
czy http://allegro.pl/wozek-spacerowy-4b...461044796.html
czy http://www.4baby.pl/produkty,na-spac...k-spacerowy,40
Ja bym chciala eosa,na pompowanych kolach,jak w tej pozyczonej parasolce bedzie za bardzo corcia trzeslo,bo bede miala problem jezdzic po parku,po blocie,po dziurach chodnikowych to kupie,mimo ze az 11kg wazy,sporo. chyba ze wymysle co innego lzejszego.mi najbardziej zalezy na amortyzacji. Ten pierwszy bebetto z opisu tez super.jak nie mocno ciezki,bo nie napisane ile ma kg. Mozesz kupic eosa i pierwsza wyprobowac 😎
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-18, 11:41   #158
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
dlaczego?

jestem mamą
Stary 2015-08-18, 11:45   #159
gosiak0512
Zakorzenienie

SONIA co tam?

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-18, 11:54   #160
niezawsze
Zakorzenienie

Sylwia super zdjęcie wybrałaś małego kucharza, a Agnieszka czemu na szaro jest?

---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ----------

Ja bym zamiast spacerówki kupiła używanego maclarena

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-18, 11:55   #161
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
SONIA co tam?

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
dlaczego?

Cytat:
Dlaczego?
Poklocilam sie z M. Ale nie chce mi sie o tym gadac..bo to nic wielkiego..ale wiadomo od slowa do slowa..ech.
Ogolem jestem tez juz zmeczona.. ciagle brakuje nam kasy..marze o tym ekspresie i chcialam na niego uzbierac..tzn pozyczyc z naszych weselnych ktore ida do kredytu i oddawac po 200zl co miesiac..ale juz mi sie ekspresu odechcialo jak ciagle slysze w jakiej jestesmy. Rzeczy ktore kupilam w lidlu to za malego kase..az mi glupio ze wzielam jego kase zeby jemu cos kupic bo to moj za.sr.a.ny obowiazek zeby mu to zapewnic.. no i poryczalam sie wlasnie na spacerze. Jakis kryzys mnie dopadl
Stary 2015-08-18, 11:55   #162
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Co się stało? :-(
DomimaZet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-18, 11:56   #163
soniuska
Zakorzenienie

Tylko to mnie jakos trzyma w ku.pie.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1439891808115.jpg (57,0 KB, 22 załadowań)
Stary 2015-08-18, 12:01   #164
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:
Pięknie

Super
Jaki kolor wybrałaś?
No i tu mam problem ale chyba szary,bo te kolorowe strasznie mocne
są. A Ty jaki myslisz?

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;52452679]Ja bym chciala eosa,na pompowanych kolach,jak w tej pozyczonej parasolce bedzie za bardzo corcia trzeslo,bo bede miala problem jezdzic po parku,po blocie,po dziurach chodnikowych to kupie,mimo ze az 11kg wazy,sporo. chyba ze wymysle co innego lzejszego.mi najbardziej zalezy na amortyzacji. Ten pierwszy bebetto z opisu tez super.jak nie mocno ciezki,bo nie napisane ile ma kg. Mozesz kupic eosa i pierwsza wyprobowac 😎[/QUOTE]
No bebetto składa się w mniejszy niż eos. A też ma amortyzację i wszystkie pompowane koła.jakiś taki zgrabniejszy jest ten bebetto i ten kupuje jak opchne obecny(bo mnie M zje w innej konfiguracji) więc najpóźniej w pon robię foty i wystawiam,zobaczymy

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ----------

Cytat:
Poklocilam sie z M. Ale nie chce mi sie o tym gadac..bo to nic wielkiego..ale wiadomo od slowa do slowa..ech.
Ogolem jestem tez juz zmeczona.. ciagle brakuje nam kasy..marze o tym ekspresie i chcialam na niego uzbierac..tzn pozyczyc z naszych weselnych ktore ida do kredytu i oddawac po 200zl co miesiac..ale juz mi sie ekspresu odechcialo jak ciagle slysze w jakiej jestesmy. Rzeczy ktore kupilam w lidlu to za malego kase..az mi glupio ze wzielam jego kase zeby jemu cos kupic bo to moj za.sr.a.ny obowiazek zeby mu to zapewnic.. no i poryczalam sie wlasnie .na spacerze. Jakis kryzys mnie dopadl
Sonia a te kasę to Mikołaj kiedy ma wydać? Jak będzie miał 18lag: daj spokój jego kasą na jego rzeczy-ja nie widzę problemu wcale szczerze mówiąc. Nie spędzam się w poczucie winy, bo nie ma powodu moim zdaniem. A ekspres bym kupiła i oddawala jak mówisz. Jak jesteście w czarnej to niech znajdzie lepszą prace kurze no

Edytowane przez Koperco
Czas edycji: 2015-08-18 o 12:04
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-18, 12:03   #165
gosiak0512
Zakorzenienie

SONIA faceci tacy sa ze wiecznie stekaja o kase! Moje tez wiecznie nic nie trzeba a jak juz o cos spytam to jaki on biedny jest i kasy nie ma. Wkurza mnie tym gadanie i zawsze go od skner nawyzywam bo najchetniej to by wszystko ciulal i odkladal! Ostatnio dostal dosc mocna nauczke w temacie oszczedzania a i pogadanka ode mnie dala mu do myslenia. Dzieciaki maja odkladane na start w doroslosc ale nam tez sie cos od zycia nalezy. Moze uzgodnijcie na spokojnie temat ekspresu i zrobcie odwrotnie uzbierajcie i kupcie sobie na gwiazdke my tak robimy

Stary 2015-08-18, 12:05   #166
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Ogolem jestem tez juz zmeczona.. ciagle brakuje nam kasy..marze o tym ekspresie i chcialam na niego uzbierac..tzn pozyczyc z naszych weselnych ktore ida do kredytu i oddawac po 200zl co miesiac..ale juz mi sie ekspresu odechcialo jak ciagle slysze w jakiej jestesmy. Rzeczy ktore kupilam w lidlu to za malego kase..az mi glupio ze wzielam jego kase zeby jemu cos kupic bo to moj za.sr.a.ny obowiazek zeby mu to zapewnic.. no i poryczalam sie wlasnie na spacerze. Jakis kryzys mnie dopadl
Kasa kasa, nienawidze gdy ona jest problemem. Ale to rzecz nabyta, dzis jest jutro nie ma i odwrotnie. Nie obwiniaj sie ze wzielas pieniadze z puli Mikolaja, przeciez to dla niego rzeczy. Nie kupilas za to sobie glupot tylko co jemu jest potrzebne. To pewnie kasa z chrzcin? Ci co dawali na pewno byliby zadowoleni ze dostal.ciuszki i zabawki, a Ty najlepiej wiesz czego potrzebuje

jestem mamą
Stary 2015-08-18, 12:06   #167
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
są. A Ty jaki myslisz?

No bebetto składa się w mniejszy niż eos. A też ma amortyzację i wszystkie pompowane koła.jakiś taki zgrabniejszy jest ten bebetto i ten kupuje jak opchne obecny(bo mnie M zje w innej konfiguracji) więc najpóźniej w pon robię foty i wystawiam,zobaczymy

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ----------

Sonia a te kasę to Mikołaj kiedy ma wydać? Jak będzie miał 18lag: daj spokój jego kasą na jego rzeczy-ja nie widzę problemu wcale szczerze mówiąc. Nie spędzam się w poczucie winy, bo nie ma powodu moim zdaniem. A ekspres bym kupiła i oddawala jak mówisz. Jak jesteście w czarnej to niech znajdzie lepszą prace kurze no
Tak. Chcielismy mu lokate zalozyc.tzn chcemy.on sie stara o lepsza ptace..dlatego ten nabor..

Cytat:
SONIA faceci tacy sa ze wiecznie stekaja o kase! Moje tez wiecznie nic nie trzeba a jak juz o cos spytam to jaki on biedny jest i kasy nie ma. Wkurza mnie tym gadanie i zawsze go od skner nawyzywam bo najchetniej to by wszystko ciulal i odkladal! Ostatnio dostal dosc mocna nauczke w temacie oszczedzania a i pogadanka ode mnie dala mu do myslenia. Dzieciaki maja odkladane na start w doroslosc ale nam tez sie cos od zycia nalezy. Moze uzgodnijcie na spokojnie temat ekspresu i zrobcie odwrotnie uzbierajcie i kupcie sobie na gwiazdke my tak robimy
Ale jemu to nie jest potrzebne. I ha rozumiem ze mamy wazniejsze wydatki... ale cos od zycia tez mi sie chyba nalezy
Stary 2015-08-18, 12:06   #168
gossip_girl21
Zakorzenienie

Ktoras pytala jak mala zniosla podroz, super, bez problemu... Triszke pomarudzila bo sie porzeciagac nie mogla w foteliku na karmienia i przewijania ja kladlam na tylne siedzenia... Sprawnie choc strasznie meczaco

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-18, 12:06   #169
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Kasa kasa, nienawidze gdy ona jest problemem. Ale to rzecz nabyta, dzis jest jutro nie ma i odwrotnie. Nie obwiniaj sie ze wzielas pieniadze z puli Mikolaja, przeciez to dla niego rzeczy. Nie kupilas za to sobie glupot tylko co jemu jest potrzebne. To pewnie kasa z chrzcin? Ci co dawali na pewno byliby zadowoleni ze dostal.ciuszki i zabawki, a Ty najlepiej wiesz czego potrzebuje
Tak z chrzcin i po urodzeniu co koperty dostal
Stary 2015-08-18, 12:14   #170
Majka232
Zakorzenienie

Sonia - kasa to wieczny problem. Zaraz sie pogodzicie i ekspres będziesz miała

Cytat:
są. A Ty jaki myslisz?

Mi sie podoba szary, bezowy i te w krateczke
Stary 2015-08-18, 12:17   #171
DomimaZet
Zakorzenienie

Faceci i kasa hmm. .. no mój najchętniej to by niewiele kupował tylko odkladal i odkladal... I wprowadził jakiś system do oszczędzania i w konsekwencji w połowie miesiąca nie ma już kasy niby na dom i domowe wydatki - tak to sobie sprytnie wymyślił. I zawsze mnie wprowadza w poczucie winy jak wydaje kasę. .ale mam to gdzieś. Wole nie kupić noc do domu a dziecku oddam ostatnie pieniądze ze tak powiem. Ja jak dostajemy od moich rodziców kasę to na bieżąco coś Olafowi kupuje bo wiem ze by pieniądze na coś innego zaraz poszły... Na lokatę ma jeszcze czas a teraz póki jest Dzidziusiem i potrzeba mu ciuchów pampersow zabawek to trzeba mu to zapewnić...
DomimaZet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-18, 12:21   #172
niezawsze
Zakorzenienie

Sonia nie przejmuj się w ogóle, Maja tez czasem dostaje kasę to jej kupuje coś do ubrania wtedy i się nie przejmuje, że to ja powinnam kupić, toż ja nie skarbonka bez dna zobaczysz jak będzie szedł do szkoły... Buty z białą podeszwa do szkoły, na wf, ciemne spodenki, jasna bluzka, oprócz tego strój głowy na rozpoczęcie roku, piernik, plecak, 4xblok kolorowy, kredki świecie, farby, kredki bambino, worek na kapcie...i wiele innych ja właśnie kompletuje wyprawkę do zerówki..to jedyne co mamy to buty sportowe z białą podeszwa i plecak, a jeszcze podrecNiki

---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ----------

No mój też ma problem z kasa, ale sobie to kupuje dużo rzeczy i zawsze firmowe... Na mnie krzyczy, że nie oszczędzam, a najlepiej to już by mnie do roboty wysłał..

Maciuś
Stary 2015-08-18, 12:35   #173
rosarioV
Zakorzenienie

Melduje się i idę sprzątać i robić obiad

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-18, 12:36   #174
gosiak0512
Zakorzenienie

NIEZAWSZE ja bylam w niedziele.. blok tech a3 i a4 kolor i biel, blok rysunkowy, 2 zeszyty w linie, 3 zeszyty w kratke, 3 kolory krepiny, farby, pedzle, klej, nozyczki, pastele, swiecowe i w drewnie kredki, flamartry, piornik.. wszystko podwojnie. Zostaly ciuchy na wf, kapcie i ksiazki dla mlodszego

Stary 2015-08-18, 12:38   #175
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
Faceci i kasa hmm. .. no mój najchętniej to by niewiele kupował tylko odkladal i odkladal... I wprowadził jakiś system do oszczędzania i w konsekwencji w połowie miesiąca nie ma już kasy niby na dom i domowe wydatki - tak to sobie sprytnie wymyślił. I zawsze mnie wprowadza w poczucie winy jak wydaje kasę. .ale mam to gdzieś. Wole nie kupić noc do domu a dziecku oddam ostatnie pieniądze ze tak powiem. Ja jak dostajemy od moich rodziców kasę to na bieżąco coś Olafowi kupuje bo wiem ze by pieniądze na coś innego zaraz poszły... Na lokatę ma jeszcze czas a teraz póki jest Dzidziusiem i potrzeba mu ciuchów pampersow zabawek to trzeba mu to zapewnić...
Kupijemy raczej z naszej kasy ale co my mozemy jak oboje mamy minimalna

Cytat:
Sonia nie przejmuj się w ogóle, Maja tez czasem dostaje kasę to jej kupuje coś do ubrania wtedy i się nie przejmuje, że to ja powinnam kupić, toż ja nie skarbonka bez dna zobaczysz jak będzie szedł do szkoły... Buty z białą podeszwa do szkoły, na wf, ciemne spodenki, jasna bluzka, oprócz tego strój głowy na rozpoczęcie roku, piernik, plecak, 4xblok kolorowy, kredki świecie, farby, kredki bambino, worek na kapcie...i wiele innych ja właśnie kompletuje wyprawkę do zerówki..to jedyne co mamy to buty sportowe z białą podeszwa i plecak, a jeszcze podrecNiki

---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ----------

No mój też ma problem z kasa, ale sobie to kupuje dużo rzeczy i zawsze firmowe... Na mnie krzyczy, że nie oszczędzam, a najlepiej to już by mnie do roboty wysłał..
Domyslam sie..

Chcialabym drugie dziecko..ale nie stac nas:/
Stary 2015-08-18, 12:40   #176
Majka232
Zakorzenienie

Młody usnal a wychodzic trzeba. Zasnal przy piersi i odlozony do łóżeczka usnal bez wiercenia. Ech
Stary 2015-08-18, 12:44   #177
cashmere
Zakorzenienie

Szkolne wyprawki mnie przerazaja, a wlasciwie ich ceny... Mam nadzeje ze ten czas tak szybko nie minie, jak juz maly bedzie szedl do szkoly. Przeciez to moje malenstwo.

jestem mamą
Stary 2015-08-18, 12:45   #178
soniuska
Zakorzenienie

Sa jakies dofinansowania teraz na kredyt?
Stary 2015-08-18, 12:45   #179
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
NIEZAWSZE ja bylam w niedziele.. blok tech a3 i a4 kolor i biel, blok rysunkowy, 2 zeszyty w linie, 3 zeszyty w kratke, 3 kolory krepiny, farby, pedzle, klej, nozyczki, pastele, swiecowe i w drewnie kredki, flamartry, piornik.. wszystko podwojnie. Zostaly ciuchy na wf, kapcie i ksiazki dla mlodszego
Pierwsze co to moja mama sie spytala, a co jak ktoś ma wiecej bdzieci... Są jakies dofinansowania przy trójce, z karta dużej rodziny?

Sonia każde kolejne dziecko taniej kosztuje ogólnie dzieci tanie nie są, a wiadomo, że chcesz jak najlepiej dla dziecka. Najważniejsza i tak miłość i czas w tym wszystkim

Cytat:
Kupijemy raczej z naszej kasy ale co my mozemy jak oboje mamy minimalna

Domyslam sie..

Chcialabym drugie dziecko..ale nie stac nas:/

Maciuś
Stary 2015-08-18, 12:46   #180
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Sylwia super zdjęcie wybrałaś małego kucharza, a Agnieszka czemu na szaro jest?

---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ----------

Ja bym zamiast spacerówki kupiła używanego maclarena
nie wiem, na apce tak wyglada :P

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości