|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.
Nikitko dzieki za wiesci i pozdrowionka od gizelci, ciesze sie, ze u niej wszystko ok
|
|
|
|
#1292 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1293 |
|
Zakorzenienie
|
powiedzialam w szpitalu, ze chce poczekac do piatku, bo chcieli mi ten swoj zabieg zrobic w srode juz.
nie zgodzilam sie, jakos nie moge sie z tym oswoic.....kilka razy sie pytalam czy sa pewni tego, co do mnie mowia!!!?? a oni, ze tak... moze uda sie poronic naturalnie, podobno wtedy jest latwiej zajsc w ciaze.. a jak zaczna mi skrobac itd to wyskrobia mi pol endometrium i ciekawe jak sie pozniej zarodek zagniezdzi...... juz mielismy pokupowane ubranka, kocyki, reczniczki, juz wybieralismy wozek.......wczoraj nawet wybralismy imie dla dziewczynki....... zazdroszcze wszystkim dzieci i nie potrafie tego opanowac!! chyba zaczne krasc wszystkie dzieci jakie spotkam na swojej drodze, tyle kobiet w Londynie nosi pod sercem swoje wielkie piekne brzuszki a tylko ja chodze z moim martwym malenstwem i ciekawe co tu teraz rodzinie powiedziec?????????? moj M placze chyba jeszcze gorzej ode mnie..... a tata jak zadzwonil spytac jak sie czuje to powiedzialam mu wszystko- zaniemowil........ nie odzywalismy sie wcale jakies 30sekund.... a odnosnie mojego endometrium- bylo badane tu w Londynie u polskiej gin. i bylo duze, bardzo ladne, nie bylo zadnych przeciwwskazan to samo lekarz w Polsce mi powiedzial, ze w srodku mam teraz idealnie, zadnych nadzerek, torbieli, zapalen, grzybic itd i jest to swietny czas na dziecko.............nie byl tylko pewnien czy zajde w ciaze bo mam wlasnie niski progesteron- wiem, ze gdyby on prowadzil moja ciaze to zrobilby wszytsko co w jego mocy!!!(tu w szpitalu takze badali endometrium- bylo grube, bardzo ladne, odnosnie innych czesci tez byli zadowoleni, a szyjka macicy doslownie zachwyceni) jak dal mnie problem stanowi progesteron, ktory nie dal rady utrzymac ciazy jestem wsiekla, zalamana, zyc mi sie nie chce nie wiem na czym ma polegac ta moja niby operacja w piatek- czy to boli i ile po tym bede sie mogla starac?????? |
|
|
|
#1294 |
|
Zakorzenienie
|
męzatka , Gizelcia bardzo mocno cie przytula. i jest z toba.
Nie wiem czy zabieg boli, wydaje mi sie ze nie, jedynie ból jaki w sercu pozostaje. A jak pytasz sie o staranka kolejne kiedy? To jak po zabiegu dostaniesz pierwszej @ i lekarz cie zbada i powie ze jest ok to mozesz juz sie starac jesli jestes gotowa na to psychicznie
|
|
|
|
#1295 |
|
Zakorzenienie
|
Mezatka, zabieg napewno nie jest przyjemny, jak Nikicia wspomniala, dla kobiety to potworny bol sam w sobie.
Mysle, ze lekarze powiedza ci co dalej, ile odczekac itp. odczekasz ze dwa cykle i powinno byc dobrze. My expertami nie jestesmy, a u kazdej kobiety przebiega to inaczej. |
|
|
|
#1296 |
|
Wtajemniczenie
|
Mężatka - zabieg nie boli, bo jest wykonywany pod narkozą. Później może troszkę boleć. Ze staraniami po trzeba się wstrzymać na kilka miesięcy, bo to w końcu jest rana w organizmie. Ale jak wszystko jest dobrze to po 3 miesiącach można już działać na całego.
Tak jak napisala Nikitka- większy ból jest w sercu. Niech Twój mąż będzie przy Tobie. Razem jest dużo łatwiej przez to przejść. |
|
|
|
#1297 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
elianka witaj również Mężatka bardzo mi przykro az sie popłakałam ja nie bede za duzo pisac bo mam doła szkoda gadac bede tylko was podczytywac buziaczki dla was |
|
|
|
|
#1298 |
|
Zakorzenienie
|
Emi nie łam sie ja tez walczyłam i po sądach chodzilam zeby było na moje.Bedzie dobrze po burzy zawsze wychodzi słoneczko
|
|
|
|
#1299 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak narazie mam potok z nosa i strasznie piecze
|
|
|
|
|
#1300 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1301 |
|
Zakorzenienie
|
Emi, trzymaj sie cieplo,
ja rowniez dzis leczylam sie fervexem i malinowa herbatka, bo cos mnie bralo |
|
|
|
#1302 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny nie chorowac mi tu no no no
|
|
|
|
#1303 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1304 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1305 |
|
Zadomowienie
|
Mężatka bardzo mi przykro. Tylko tyle potrafię powiedzieć. Odebrało mi mowę. Trzymaj się. jesteśmy z Tobą
|
#1306 |
|
Zadomowienie
|
Jestem już po wizycie u gina. Początkowo chciałao mi się płakać. Wiecie że zrobił mi USG i nic mi nie pokazał?!
Widziałam że robi pomiary i takie tam ale nie myslałam że wcale nie bedzie miał zamiaru pokazać mi maleństwa wrrr.... Prawie się popłakałam, ostatni raz nie zareagowałam na takie coś. Moja dzidzia ma się dobrze. Waży 840 gram ![]() A co najważniejsze poznałam płeć maluszka Pod serduszkiem noszę naszą córeczkę Taka jestem szczęśliwa. Moja mama nie może przestać nawijać o falbankach. Tato śmieje sie że teraz to już wypłaty nie zobaczy bo mama zacznie szaleć w sklepie z ciuszkami. Mężuś zadowolony, chociaż przyznał że podświadomie myslał o synku. Już nam kupił chałwowe czekoladki. Jejku jaka jestem szczęśliwa
|
#1307 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jak po wizycie u lekarza?
|
|
|
|
#1308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratuluje córci |
|
|
|
|
#1309 |
|
Zakorzenienie
|
Ja22 to wspaniale
![]() ciesze sie, ze wszystko w porzadku, a lekarzem sie ie martw, nastepnym razem powiedz smialo, ze tez chcesz zobaczyc
|
|
|
|
#1310 |
|
Zakorzenienie
|
ja takze gratuluje coreczki
|
|
|
|
#1311 |
|
Zakorzenienie
|
ja22 gratuluje Ci z calego serca
ps. ja tez zawsze pragnelam corci.. |
|
|
|
#1312 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1313 |
|
Zakorzenienie
|
Asiu kochana strasznie mi przykro ze tak sie stało,naprawde nie wiem co Ci napisac ,wiem za to ze nic co powiem nie bedzie ci w stanie pomoc,powiem tylko ze bardzo wspolczuje bo akurat doskonale wiem co teraz czujesz,sama to przezywalam 2,5 mca temu
Jestem z Toba calym serduszkiem i placz ile chcesz jak ci to pomoze kochana,ja tez ciagle plakalam,czasami teraz tez mi sie to zdarza Zobaczysz dojdziesz do siebie i bedziesz mogla znowu sie starac,wiem ze zycie jest niesprawiedliwe i to bardzo wiec trzymaj sie kochana i badz dzielna wszystko jakos sie ulozy a czas zaleczy rany(wiem to po sobie) |
|
|
|
#1314 |
|
Zakorzenienie
|
witam dziewczynki, ja tylko na chwile, bo zaraz kolezanka ma przyjsc.
Kachula a jak sytuacja z @ u Ciebie? Asiu myslami caly czas jestem z Toba, trzymaj sie Kochana |
|
|
|
#1315 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, ja powoli koncze na dzisiaj, caly dzien gapilam sie w monitor i tv na zmiane
![]() Dostalam ostatnia tabletkowa miesiaczke, teraz tylko czekac na nastepna i do dziela! |
|
|
|
#1316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1317 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Umnie 33dc i nadal nie mam @ wiec przed chwilka doslownie zatestowalam niestety jedna gruba krecha wioec czekam na ta wredna @ buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuu jestem troche zla |
|
|
|
|
#1319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cos mi wizaz dzis szwankuje i nie idzie wyslac wiadomosci mam nadzieje ze tym razem mi sie uda cos wkleic |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:42.

bede tylko was podczytywac buziaczki dla was