Problem z w³osami - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury

Notka

Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2015-08-18, 12:59   #1
Elysandra
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 16

Problem z w³osami

Hej, mam do¶æ nietypowy problem. Ju¿ jako ma³e dziecko by³am do¶æ "dziwna". By³am wcze¶niakiem i kiedy le¿a³am w inkubatorze, wyrwa³am sobie wenflon z brzucha i do dzisiaj mam bliznê, ale nie o tym. Od ma³ego wyrywa³am sobie w³osy, ju¿ nawet jako noworodek wyrywa³am sobie "puszek" z g³owy, jak mówi³a moja mama, potem ci±gle mia³am z tym problem. Nawet obecnie czasami, kiedy ¶piê pod¶wiadomie wyrywam w³osy, ale nie umiem przestaæ. Ale do rzeczy, mój problem polega na tym, ¿e kiedy suszê w³osy albo je czeszê mam tak jakby "podwójne" w³osy. Chodzi o to, ¿e od czo³a do po³owy g³owy mam krótkie, odstaj±ce w³osy, a dalej normalne, d³ugie. Dodatkowo robi± mi siê takie jakby zakola na g³owie. Mo¿e która¶ z was wie jak sobie z tym poradziæ, jak to zniwelowaæ? Niestety, nie mam mo¿liwo¶ci noszenia rozpuszczonych w³osów, ba, nawet normalny kucyk trudno zrobiæ. Wiem, ¿e trudno to sobie wyobraziæ wiêc w razie potrzeby dam zdjêcie. Z góry dziêkujê za wszystkie odpowiedzi i rady
Elysandra jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-08-18, 14:09   #2
Anonimka1988
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 698
Dot.: Problem z w³osami

Cytat:
Napisane przez Elysandra Poka¿ wiadomo¶æ
Hej, mam do¶æ nietypowy problem. Ju¿ jako ma³e dziecko by³am do¶æ "dziwna". By³am wcze¶niakiem i kiedy le¿a³am w inkubatorze, wyrwa³am sobie wenflon z brzucha i do dzisiaj mam bliznê, ale nie o tym. Od ma³ego wyrywa³am sobie w³osy, ju¿ nawet jako noworodek wyrywa³am sobie "puszek" z g³owy, jak mówi³a moja mama, potem ci±gle mia³am z tym problem. Nawet obecnie czasami, kiedy ¶piê pod¶wiadomie wyrywam w³osy, ale nie umiem przestaæ. Ale do rzeczy, mój problem polega na tym, ¿e kiedy suszê w³osy albo je czeszê mam tak jakby "podwójne" w³osy. Chodzi o to, ¿e od czo³a do po³owy g³owy mam krótkie, odstaj±ce w³osy, a dalej normalne, d³ugie. Dodatkowo robi± mi siê takie jakby zakola na g³owie. Mo¿e która¶ z was wie jak sobie z tym poradziæ, jak to zniwelowaæ? Niestety, nie mam mo¿liwo¶ci noszenia rozpuszczonych w³osów, ba, nawet normalny kucyk trudno zrobiæ. Wiem, ¿e trudno to sobie wyobraziæ wiêc w razie potrzeby dam zdjêcie. Z góry dziêkujê za wszystkie odpowiedzi i rady
Cierpisz na trichotillomaniê, i pewnie st±d te przerzedzenia w górnej czê¶ci g³owy. Mo¿e spróbuj jakiej¶ innej fryzury, aby w³osy podci±æ i wyrównaæ ca³o¶æ, no ciê¿ko co¶ doradziæ gdy nie widaæ jak wygl±da Twój problem.
Anonimka1988 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-08-18, 16:06   #3
201607040946
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 20 469
Dot.: Problem z w³osami

Zobacz tutaj https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=237830&page=5
201607040946 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-08-18 16:06:04

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:07.

© 2000 - 2026 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.