Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. IX - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-08-18, 15:44   #2461
ali_ma
Rozeznanie

Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. IX

Cytat:
Napisane przez aakkzzii Pokaż wiadomość
Byłam na gbs. Jesteście ze mnie zadowolone ? ; P

Tak mnie piecze dupsko
tak

a może Ci się hemoroid robi? innego pomysłu nie mam
ali_ma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-18, 15:44   #2462
fatal21
Wtajemniczenie

Zamówiła pakiet krwi pepowinowe

Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka
Stary 2015-08-18, 15:45   #2463
agu23gda
Wtajemniczenie

O jeja sie nazarlam obiadku. TZ wrocil z pracy i od razu weselej w domu.

Nooo w netto tez byly te kijki. Ja ich szukalam kiedys jak jechalam z TZ do Zakopca. A dzisiaj ide prsez sklep i byly po 14 ziko i to rozne kolory. Aaaa wzieeelam.

Elcia - ja z TZ tez czesto jak robimy foty to tez przez samowyzwalacz. Nie lubimy zbytnio sie ustawiac do zdjec jak ktos inny nam je robi
agu23gda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-18, 15:45   #2464
mysza007
Zakorzenienie

Sandrusiu super, ze juz wyszliście

Wiecie co, tak sobie pomyślałam, cesarke mam mieć w 39 tygodniu, co jak mi np. czop nie odejdzie do tego czasu, nawet jakbym miała rodzić naturalnie?

mysza007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-18, 15:45   #2465
elcia88
Wtajemniczenie

Cytat:
Dretwieje wam skóra na brzuchu ?
Jak mam spiety i mały jeszcze się rozpycha to czuję jakby miał mi peknac
elcia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-18, 15:46   #2466
ali_ma
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Airish88 Pokaż wiadomość
Śliczne imię. Moja córcia będzie Julka.

Wróciłam ze szpitala. Pojechałam po 8 i trochę się nasiedziałam, ale sprawdzone. Wody w normie, wyszło prawie 10. Na usg wszystko pięknie. Zapis ktg też w porządku. Dziś wagowo wykazało 3000g. Za tydzień mam kontrolę u ginekolog. Termin cesarki ustalony na 3.09. Zostało mi 16 dni.

Pierwszy raz byłam tam w szpitalu, bo ja wcześniej nie jeździłam na żadne oglądanie szpitala i jestem pozytywnie zadowolona. Nie dość, że położne i lekarka bardzo miłe, wszystko spokojnie wytłumaczyły to jeszcze wszystko nowiutkie i tak jakoś ładnie tam.
dobrze, że pojechałaś dziś przynajmniej wszystko sprawdzone i nie będziesz się niepotrzebnie stresować, byłaś w Zdrojach?
Stary 2015-08-18, 15:46   #2467
Airish88
Zakorzenienie

Cytat:
Wsadza ci patyczek do pupki i pobiera

Mi tego nie robili

Cytat:
Napisane przez grita Pokaż wiadomość

Super, że wszystko ok! A powiedzieli Ci skąd ta różnica w wodach? Wczoraj były źle zmierzone czy jak?
To już możesz odliczać dni do spotkania z córeczką

Widziałam, że pisałyście o poziomie naszej tv, i m.in. o 1z10. Pochwalę się, że kiedyś mój mąż tam występował Co prawda odpadł przed finałem, ale to było fajne przeżycie I z sentymentu też bardzo często oglądamy i prześcigamy się kto zna więcej odpowiedzi
A tv ostatnio oglądam tak mało, że włączam może z raz na tydzień. I tak w wakacje nic nie ma, a w sezonie też mnie denerwują te tance gwiazdami, top model i inne bzdety, sztuczne to okropnie, poziom zazwyczaj żenujący.
Mało jest fajnych, rozrywkowych programów niestety.

Nie mówiła skąd różnica. Sporo piłam od wczoraj więc może coś to dało. Tylko, że w sumie zawsze sporo piję. Za tydzień mam kontrole u mojej gin to tez to sprawdzi.

Ja też teraz praktycznie nie włączam. Niektóre z programów jak Mam Talent na początku jeszcze ciekawiły, ale teraz już też patrzeć nie mogę jak to wszystko maja wyreżyserowane ...

Cytat:
Napisane przez elcia88 Pokaż wiadomość

My chcemy sobie z mężem zrobic selfie z brzuchem bo on się wstydzi żeby ktoś mu robił takie intymne zdjęcia. Ale za bardzo nie wiem jak. Będę biegać i samowyzwalacz ustawiac

Ja mam lustrzankę z statywem, ale i tak mnie denerwuje, że nie idzie ustawić ostrości jak chce sama sobie zrobić. Muszę dokupić do niej pilota, bo jak mojego nie będzie to kto mi zrobi zdjęcie z maleństwem.
Stary 2015-08-18, 15:48   #2468
meryy82
Zakorzenienie

Cytat:

Wróciłam ze szpitala. Pojechałam po 8 i trochę się nasiedziałam, ale sprawdzone. Wody w normie, wyszło prawie 10. Na usg wszystko pięknie. Zapis ktg też w porządku. Dziś wagowo wykazało 3000g. Za tydzień mam kontrolę u ginekolog. Termin cesarki ustalony na 3.09. Zostało mi 16 dni.

Pierwszy raz byłam tam w szpitalu, bo ja wcześniej nie jeździłam na żadne oglądanie szpitala i jestem pozytywnie zadowolona. Nie dość, że położne i lekarka bardzo miłe, wszystko spokojnie wytłumaczyły to jeszcze wszystko nowiutkie i tak jakoś ładnie tam.
to super, że jednak ta ilość wód jest w porządku

i ledwo zacznie się wrzesień to coś czuję, że będzie wysyp wrześniówek

Cytat:
Napisane przez Sandrusia91 Pokaż wiadomość
my już w domku

mały spadł trochę z wagi i ma na wyjściu 2700g no ale widze ze z cyców leci troche więcej więc może damy rade nadrobić..

jak nie to mleko mam już kupione w razie czego, bo teraz mały musi pic więcej bo i zoltaczka i lezymy przy oknie i się opalamy
ale wam fajnie już w domku. A jak starsza siostra zareagowała na brata??
meryy82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-18, 15:51   #2469
elcia88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez loudres Pokaż wiadomość
E tam. Taki patyczek jak do ucha tyle ze dłuższy nawet nie poczujesz.

Własnie ja czasem mówię do niego wiesniak, ale nigdy nie obraźliwie w stosunku do ludzi pochodzących ze wsi. Ludzie ze wsi czesto sa lepiej wychowani i zadbani jak ludzie z miasta. Jakoś tak się utarło ze wiesniakiem czasem go nazwę ale to już musi mnie wkurzyc wtedy zdrowo. bo tak to nam raczej nie zdaza się mówić tak 'miło' do siebie. a może za 10 lat to się zmieni.. hihi

W końcu wszyscy nam powtarzają ze po 5 latach to już nie jest się małżeństwem a tylko poprostu jest się ze sobą z przyzwyczajenia. Nic mnie bardziej nie wq niż jego siostra która non stop przy każdej okazji proboje nam wmówić ze kiedyś będziemy ze sobą nieszczęśliwi. . Bo przecież nasze szczęście i miłość kluje w oczy wszystkim.. :/
My w ogóle staramy się nie używać wulgarnych zwrotów w kłótni nawet. Jak posłucham jak moja siostra z dość ostrym językiem zwaraca się do chłopaka i na odwrót to uszy wiedna. U nich to na porzadku dziennym.

---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ----------

Cytat:
Napisane przez Mten Pokaż wiadomość
Też jak to przeczytałam to tak sobie pomyślałam :-P

To i ja mam Gbs za sobą, teraz tylko czekam na wyniki, ale poszłam do kobitki zrobić ten wymaz, jakoś tak wolałam :-P
Ogólnie po wizycie - pessar trzyma, mały nie naciska głową i siedzi sobie jeszcze dość wysoko. Posluchalysmy serduszka, ciśnienie też mam ok. Kazała zmniejszyć mi powoli luteine do odstawienia za tydzień i powiedziała mi że mam mały brzuch :-D co za fajna kobieta :-P a jutro mam Usg to zobaczymy co tam u mojego syna słychać i ile przypakowal
To fajnie ze dobre wieści. Powodzenia jutro
Stary 2015-08-18, 15:51   #2470
misiskuku
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mysza007 Pokaż wiadomość
Sandrusiu super, ze juz wyszliście

Wiecie co, tak sobie pomyślałam, cesarke mam mieć w 39 tygodniu, co jak mi np. czop nie odejdzie do tego czasu, nawet jakbym miała rodzić naturalnie?
może Ci odejść nawet przy lewatywie przed (serio, u jednej z dziewczyn na wcześniejszych wątkach tak było)
Stary 2015-08-18, 15:51   #2471
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez namisek1990 Pokaż wiadomość
Owieczkaa
Będę nieskromna super wyszły powidla . Zmiksowalam dodatkowo żeby były fajne do ciasta. Ale żeby tak pięknie nie było murzynek mi nie wyszedł...
GUPI murzynek Ale zakalec czy co?
Przepis na powidła dawaj dawaj
Stary 2015-08-18, 15:52   #2472
elcia88
Wtajemniczenie

Cytat:
A ja czasami lubię Hardcorowy lombard :-D
Ale za to z Tz mamy taki weekendowy rytuał: po śniadaniu kawka i Top Gear a później Gas Monkey Garage... Co ja poradzę, że lubię motoryzacyjne programy :-P
Ja już też się przyzwyvzailam do oglądania tego z mężem. Jeszcze legendy PRL i zakup kontrolowany
Stary 2015-08-18, 15:54   #2473
ali_ma
Rozeznanie

Cytat:
Jejku normalnie jaka ona szczęśliwa widzicie to tez takie będziemy szczęśliwe ?
ja na to liczę

Sandra dobrze zrozumiaam, że mały ma żółtaczkę, a Was wypisali? czy już czytać nie potrafię :brzyda l:
Stary 2015-08-18, 15:57   #2474
elcia88
Wtajemniczenie

Ostatnio z godz szukałam funkcji samowyzwalacza w aparacie. Taki ze mnie mózg:-P
Stary 2015-08-18, 16:00   #2475
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Smakowało? )

Looz. Tż mówi żebyśmy zapakowali pampersy mlodziaka oboje się boimy a i tak oglądamy. Glupki.

Tak samo jest z karuzelami, akurat tż nie może bo mu się cofa wiec on tylko delikatnie kolejka górska a ja polaze na jakieś straszne rzeczy i później chodzę jak neptyk.
Najlepszy lakier Zadarł mi się a później to jakoś tak samo poszło

Cytat:
Ridja
Z żołądka :/.

Mam ochotę upiec ciasto ale nie mam pomysłu jakie :/
no ja ci się ulało i już masz ochotę na ciasto to chyba nie jest tak źle.

Byłam w szpitalu. Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeezu ile ludzi. Zabieg za zabiegie, poród za porodem, dobrze, że się wyrwał. Ale recepta jest Wróciłam zdechnięta, w sam raz na czas. Zrobiłam sobie mrożoną kawkę i oglądam serial

---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ----------

Cytat:
Napisane przez ali_ma Pokaż wiadomość
ja na to liczę

Sandra dobrze zrozumiaam, że mały ma żółtaczkę, a Was wypisali? czy już czytać nie potrafię :brzyda l:
Jak jest niedużo bilirubiny i nie rośnie to wypisują do domu.

Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO
http://carlacosmetics.blogspot.com/

22.08.2015 - Nasza Jagodzianka

Wspólnie zamawiamy buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031

bianeczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-18, 16:01   #2476
party_girl7
Zakorzenienie

Ja tez byłam na wizycie, w sumie nic nowego, mam leżeć i wytrwać te min 2tyg a i tez pobrali mi gbs ale tylko z pochwy?...
Aaa i byłam oglądać łóżeczko u znajomej, jak kupia nowe to możemy je zabierać, oby tylko się pospieszyli;p
Stary 2015-08-18, 16:02   #2477
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bianeczkaa Pokaż wiadomość
Taaaaa, jak się kur wa nie ma w głowie, to sie ma w nogach zapomniałam wczoraj recepty na tabletki na serce i muszę jechać do niego na dyżur... ale chyba poczekam i pojadę z wynikami cukru

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------

aahahahahah mówisz i mas i tak miałam to zrobić, dobrze, że mi przypomniałaś

A dzisiaj mam dzień galarety, chociaż teraz jest bardziej przezroczysta.
A to Ty masz chore serce?
Cytat:
No to ja powiem jak jest w moim szpitalu. Jest ta pierwsza sala, na której jestem badana ktg rozwarcie ciśnienie itp. Jak juz stwierdzili ze będziemy coś działać to w tej sali się przebieralam, i mimo że miałam tylko 1 cm rozwarcia ale skurcze były co 5 minut, przeszłam na salę właściwą. W moim szpitalu jest tak ze płacisz 100 zł cegiełkę na szpital i masz fajna salę właśnie z własną łazienką i wanną dwa łóżka piłka itp. Takich sal mam 3 w szpitalu a kto nie kupi cegiełki to są 3 stanowiska do rodzenia ale ja dziękuję za poród za parawanem. Wiec nie czekalam do jakiegoś tam specjalnego rozwarcia tylko jak stwierdzili ze będę rozdzila i coś będę próbować odrazu prowadzili mnie na salę.

I to tak.
O matko, w moim szpitalu to chyba nie ma sali przedporodowej w takim razie....

Cytat:
Ja też z małzem oglądamy prodżekty i tap szpadel ) jedyny serial jaki oglądam to z moim małym rodzinka. Pl
Usmiejemy się po pachi
Czasem potrzeba takiego odmozdzenia i po oglądania czegoś mniej ambitnego.

Zastanawiam się czy jak Małż wróci to możemy iść na sinister 2 do kina i nie będziemy usrani po pachy a ja nie urodzę. .. ?!
Jak urodzisz to się nic nie stanie chyba? No chyba że jeszcze nie chcesz, to jak się boisz to nie radzę bo brzuch Ci się może spinać.
Cytat:
Elcia88
Też Sandrze zazdroszczę, ale i my się doczekamy na nasze malenstwa
A jak ja Wam zazdroszczę, przede mną tyyyyle czekania...
Cytat:
Napisane przez agu23gda Pokaż wiadomość
ooo matko 45 minut gadania przez tel z koleżanką. Masakra, kochana z niej dziewczyna i bardzo ją lubię, ale jak dzwoni tel i widze, ze to ona to az mam dreszcze. Zawsze to sie tak konczy. Fajnie jest dluzej pogadac z kims, ale nie co 3 dni i o glupotach!!!
Ja z teściową dziś 20 minut, z mamą też... Wszyscy mnie pilnują. Przecież z balkonu nie skoczę...

Cytat:

Ooo termin w moje imieniny!!!
Cytat:
Napisane przez fatal21 Pokaż wiadomość
Wróciłam z IP to tylko straszaki bo wszystko ok pessar trzyma

Dobrze, że wszystko ok!!!
Cytat:
Napisane przez Sandrusia91 Pokaż wiadomość
my już w domku

mały spadł trochę z wagi i ma na wyjściu 2700g no ale widze ze z cyców leci troche więcej więc może damy rade nadrobić..

jak nie to mleko mam już kupione w razie czego, bo teraz mały musi pic więcej bo i zoltaczka i lezymy przy oknie i się opalamy
Właśnie też się dziwię, że synek ma żółtaczkę a Was wypuścili?...
Mleka Ci na pewno przybędzie, nie martw się. Odpoczywajcie i cieszcie się sobą!

Cytat:
E tam. Taki patyczek jak do ucha tyle ze dłuższy nawet nie poczujesz.

Własnie ja czasem mówię do niego wiesniak, ale nigdy nie obraźliwie w stosunku do ludzi pochodzących ze wsi. Ludzie ze wsi czesto sa lepiej wychowani i zadbani jak ludzie z miasta. Jakoś tak się utarło ze wiesniakiem czasem go nazwę ale to już musi mnie wkurzyc wtedy zdrowo. bo tak to nam raczej nie zdaza się mówić tak 'miło' do siebie. a może za 10 lat to się zmieni.. hihi

W końcu wszyscy nam powtarzają ze po 5 latach to już nie jest się małżeństwem a tylko poprostu jest się ze sobą z przyzwyczajenia. Nic mnie bardziej nie wq niż jego siostra która non stop przy każdej okazji proboje nam wmówić ze kiedyś będziemy ze sobą nieszczęśliwi. . Bo przecież nasze szczęście i miłość kluje w oczy wszystkim.. :/
Moja szwagierka mi tak ciągle gadała, że zobaczę że mnie mąż zacznie olewać, grać po pracy i nie będzie się dzieckiem zajmować...

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-18, 16:02   #2478
malena1979
Zadomowienie

Mi GBS pobierał lekarz tylko pochwy, tyłek zostawił w spokoju.

Kobity, a propos Sandrusi i jej karmienia. Podobno miałyśmy sie nie wtrącać w metody innych? Jak uzna,że chce/musi podać mm to jej sprawa chyba?
Tylko tak chciałam zaznaczyć.

Na zachodzie żółtaczką się nie przejmują tak jak u nas i dzieci normalnie idą do domu.

Edytowane przez malena1979
Czas edycji: 2015-08-18 o 16:04
malena1979 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-18, 16:03   #2479
meryy82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiskuku Pokaż wiadomość
Laski, w Biedronce od 24.08 będą na promocji balsamy i proszki do prania Dzidziuś (do białego i kolor).

http://www.biedronka.pl/pl/press,id,...as-na-porzadki

już kazałam Tż zapisać sobie w kalendarzu w telefonie, gdybym była w szpitalu w tym czasie
nie dzidziuś a lovela i fajnie bo płyn 3l, bardzo lubię ta miękkość ubranek i wszystkiego po praniu w tym płynie więc jeśli nie zapomnę to kogoś po to wyślę

Cytat:
Jejku normalnie jaka ona szczęśliwa widzicie to tez takie będziemy szczęśliwe ?
na razie to jestem przerażona
naprawdę, człowiek im starszy tym głupszy, im bardziej ogarniam kącik malutkiej, czytam książki o karmieniu itp. to przeraża mnie ile tego do ogarnięcia przy małym człowiek. Ta odpowiedzialność i to jak bardzo jednak zmieni się życie.

Cytat:
Dretwieje wam skóra na brzuchu ?
od rana z przerwami mały ktoś co jakiś czas, coś bardzo wypina, nie wiem czy to pupa, kolanko ?? bardzo naciągając mi skórę
meryy82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-18, 16:06   #2480
fatal21
Wtajemniczenie

Jak byłam dziś na IP to były 2 dziewczyny z meega brzuchami a to niby ją mam 110 cm.widać że u nich końcówką.
Aakkzzii praski przynajmniej IP jak hotel odpicowany.nie byłam na porodowce ale położna mówiła że same luksusy

Stary 2015-08-18, 16:07   #2481
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
A jak ja Wam zazdroszczę, przede mną tyyyyle czekania...

Ja z teściową dziś 20 minut, z mamą też... Wszyscy mnie pilnują. Przecież z balkonu nie skoczę...
Doczekasz się jak my wszystkie
Dobrze że pilnują, lepiej tak niż totalna olewka a potem tragedie się dzieją.
Cytat:
Napisane przez malena1979 Pokaż wiadomość
Mi GBS pobierał lekarz tylko pochwy, tyłek zostawił w spokoju.

Kobity, a propos Sandrusi i jej karmienia. Podobno miałyśmy sie nie wtrącać w metody innych? Jak uzna,że chce/musi podać mm to jej sprawa chyba?
Tylko tak chciałam zaznaczyć.

Na zachodzie żółtaczką się nie przejmują tak jak u nas i dzieci normalnie idą do domu.
Z drugiej strony Sandrusia chce karmić piersią z tego co wiem, więc nasze pisanie ma na celu zmotywowanie do walki a nie przymuszanie i stygmatyzowanie. Bez przesady, jest różnica między kibicowaniem a szkalowaniem za inny wybór do którego ma prawo oczywiście.

A GBS też miałam tylko z pochwy.
Stary 2015-08-18, 16:09   #2482
ali_ma
Rozeznanie

Cytat:

uważam, że o miłość i drugą połowę trzeba dbać i zabiegać wtedy nie wkradnie się przyzwyczajenie, mnie wkurzają teksty, że po 10 latach z tym/tą samym/samą to kazirodztwo
Stary 2015-08-18, 16:15   #2483
agu23gda
Wtajemniczenie

Ciekawe co na to nasz expert...
Stary 2015-08-18, 16:16   #2484
fatal21
Wtajemniczenie

Agu......

Stary 2015-08-18, 16:17   #2485
agu23gda
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez fatal21 Pokaż wiadomość
Agu......
Co?
Stary 2015-08-18, 16:18   #2486
fatal21
Wtajemniczenie

Już Ty chyba wiesz co

Stary 2015-08-18, 16:19   #2487
agu23gda
Wtajemniczenie

Nie moglam sie powstrzymac
Stary 2015-08-18, 16:23   #2488
ali_ma
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez bianeczkaa Pokaż wiadomość

Jak jest niedużo bilirubiny i nie rośnie to wypisują do domu.
w moim szpitalu nie ma opcji dopóki żółtaczka nie minie całkowicie, neonatolog nie pozwala i ...uj, nawet położna na sr mówiła, że jak będzie żółtaczka to żeby się liczyć z tym, że będzie się dłużej w szpitalu, i myślałam, że to standard
Stary 2015-08-18, 16:27   #2489
ridja devojka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez owieczkaa Pokaż wiadomość

Tyle że na chlebek bananowy trzeba mieć banany i to najlepiej takie czarne Mi przynajmniej z takich najbardziej smakuje.
No tak, tak mi się wspomniało bo wczoraj takie miałam i upiekłam

Cytat:
Napisane przez meryy82 Pokaż wiadomość
Mi się udało wygrać z zusem, bo znajomy prawnik znalazł przepis, że moje prace mogą być sprzedawane w galerii nawet jak jestem na zwolnieniu, bo to nie jest stały dochód
Super szkoda tylko, że ludzie muszą walczyć z instytucją, która powinna im pomagać. Ech.

Cytat:
Nic mnie bardziej nie wq niż jego siostra która non stop przy każdej okazji proboje nam wmówić ze kiedyś będziemy ze sobą nieszczęśliwi. . Bo przecież nasze szczęście i miłość kluje w oczy wszystkim.. :/
A ona co, jakaś zazdrosna, nieszczęśliwa? Co jej dolega?

Cytat:
A apropo pokarmu - stoję sobie rano w kuchni i tak coś czuję mokro... A ja piżame mokra od mleka mam :szok: musialybyscie minę mojego męża zobaczyć
Mój biedny mąż się cały czas boi tego momentu, że po prostu znienacka siknie na niego mlekiem ale póki co moje sutki są nieczułe i nic z nich nie leci nawet jak się je ściśnie. Ale mam nadzieję, że po porodzie będę dojna jak jakaś Mućka

Cytat:
Napisane przez meryy82 Pokaż wiadomość
a ja głupia jakiś czas temu w netto widziałam te kijki i pomyślałam, że zbędne, ale teraz sobie pomyślałam, że jak ja sobie i Matyldzi będę robić foty jak nikogo nie będzie pod ręką (to się nazywa problem dnia )
Hehe, white people problem

Cytat:
Napisane przez elcia88 Pokaż wiadomość
My w ogóle staramy się nie używać wulgarnych zwrotów w kłótni nawet. Jak posłucham jak moja siostra z dość ostrym językiem zwaraca się do chłopaka i na odwrót to uszy wiedna. U nich to na porzadku dziennym.
My tak samo. Mi się niestety czasami zdarzy powiedzieć coś przykrego, nie wiem czemu, ale to w sytuacjach ekstremalnych, kiedy czuję się okropnie zraniona. Na szczęście on szybko zapomina i wybacza.

Cytat:
Co?

Pojechałam. Do biblioteki, drogerii i apteki.
Poszłam do biblioteki i drogerii, o aptece zapomniałam.
Stary 2015-08-18, 16:30   #2490
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Ciekawe co na to nasz expert...

Ja też myślę że warto się tu motywować nawzajem jeśli chodzi o kp, ale akurat Sandrusia chyba wie jak to działa i chce karmić piersią wiec na pewno jej się uda!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości