Zaromania i Zaromaniaczki ;) cz.LVII - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-08-18, 07:18   #2221
gabi1234
Zakorzenienie

Dot.: Zaromania i Zaromaniaczki ;) cz.LVII

Cytat:
Napisane przez steam_engine Pokaż wiadomość
Mierzyłam dzisiaj koszulę-hiszpankę i mówicie co chcecie, mnie sie bardzo spodobała. Tylko nie wiem gdzie ja bym w niej chodziła, bo na codzień sie tak nie ubieram.
Mierzyłam tez te spodnie potargane i za 130 bym brała, ale 200 to za dużo. Trzeba im przyznać, ze są wygodne, rozciągliwe, nie krepują ruchów ale znów jakością nie powalają i na samym dole nogawki tak mi trochę brzydko odstawały (widać po lewej).
Załącznik 6036708Załącznik 6036709
W bluzce wygladasz fajnie ale ona sttasznie trudna jest...spofnie....nie nie nie .......widzialam je w sklepie i nie moglam uwierzyc ze chca za nie tyle monet
Stary 2015-08-18, 07:47   #2222
Kamila96
Zakorzenienie

Dzień dobry

Dzisiaj wyprowadziłam kamizelke khaki
Kamila96 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-18, 08:13   #2223
klaudyjka
Wtajemniczenie

Cześć 🙋

Gabi zostaw płaszcz MD. Wszystko w nim jest idealne - pamiętam jak go chwaliłaś. Jak oddasz będziesz żałować .

---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ----------

Ja jeszcze ostatnim rzutem na taśmę kupiłam bordowe sandałki z supełkami i koszulę jeansową tą co ponoć farbuje😊

instagram: https://instagram.com/klaudyjkaluna/
klaudyjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-18, 08:28   #2224
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klaudyjka Pokaż wiadomość
Cześć 🙋

Gabi zostaw płaszcz MD. Wszystko w nim jest idealne - pamiętam jak go chwaliłaś. Jak oddasz będziesz żałować .

---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ----------

Ja jeszcze ostatnim rzutem na taśmę kupiłam bordowe sandałki z supełkami i koszulę jeansową tą co ponoć farbuje😊
Tak, bo nie ma sie do czego w nim przyczepic.....
Tylko naszly mnie watpliwosci czy musze miec dwa kamelowe plaszcze (szlafrok i trencz)
Stary 2015-08-18, 09:10   #2225
naciulatko
Zakorzenienie

Dzień dobry

Wczoraj byłam z tżtem, naszym przyjacielem i dziewczyną, z którą się spotyka (jest z Warszawy, przyjechała tu na trzy dni) na mieście. Wróciliśmy przed 2, a ja na 10 mam badania i nie było łatwo wstać
Stary 2015-08-18, 10:48   #2226
steam_engine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monimyszek Pokaż wiadomość
chce te portfki Steam, jak je oceniasz?

Tak jak napisałam Monia, uważam ze niewarte tych pieniędzy. Szczególnie biorąc pod uwagę obecne ceny innych spodni w Z.

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

Pojechałam z rana na siłownie a tam awaria, zamknięte a ja tu taka zmotywowana po wakacyjnym leniuszkowaniu!
steam_engine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-18, 11:00   #2227
mal00nie
Zakorzenienie

steam te gacie kosztowały 100 zł ale za zrobienie dziur tzw handmade trzeba dopłacić

mal00nie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-18, 11:15   #2228
LadyI
Zakorzenienie

Gabi a nie masz jakiegos trencza na ten sezon? Moim zdaniem szlafrok jest super i podobno rewelacyjnie czujesz sie w tym fasonie Poza tym odkladaj na Burberry

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
LadyI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-18, 11:19   #2229
anciaahk
kosmitka

Czołem nie mam czasu do was zajrzeć

Posłuchaj, jak mi prędko bije Twoje serce...
anciaahk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-18, 11:23   #2230
KARI1604
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość
Gabi a nie masz jakiegos trencza na ten sezon? Moim zdaniem szlafrok jest super i podobno rewelacyjnie czujesz sie w tym fasonie Poza tym odkladaj na Burberry

to jest złota rada!!!! zgadzam sie w 1000000%
KARI1604 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-18, 11:33   #2231
user_k
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
Tylko naszly mnie watpliwosci czy musze miec dwa kamelowe plaszcze (szlafrok i trencz)

Może i kolor mają podobny, ale to dwa zupełnie inne fasony i w obu Ci super, nie da się ich porównać. Jak możesz to zostaw oba
user_k jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-18, 11:34   #2232
anciaahk
kosmitka

Cytat:
Tak jak napisałam Monia, uważam ze niewarte tych pieniędzy. Szczególnie biorąc pod uwagę obecne ceny innych spodni w Z.

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

Pojechałam z rana na siłownie a tam awaria, zamknięte a ja tu taka zmotywowana po wakacyjnym leniuszkowaniu!
Ja ostro ćwiczę i dietuję, wyjazd za 2 tygodnie, stroje nowe kupione, a zimowa!!!

Posłuchaj, jak mi prędko bije Twoje serce...
anciaahk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-18, 11:36   #2233
KARI1604
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość
Ja ostro ćwiczę i dietuję, wyjazd za 2 tygodnie, stroje nowe kupione, a zimowa!!!
na jaki wyjazd ostatecznie się zdecydowaliście?
KARI1604 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-18, 11:52   #2234
Phoebee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Konsti5 Pokaż wiadomość
Jak byłam parę miesięcy temu w Krakowie to konsultantka Mac umalowała mnie podkładem Studio fix, pudrem mineralnym Skinfinish właśnie o. Light Plus i różem Warm Soul.- podkład zakupiłam a puder i róż sobie podarowałam bo miałam jeszcze swój nie skończony. Teraz mam ochotę je zakupić bo właśnie podobało mi się to wykończenie, takie satynowe.
Ale miałam te produkty tylko raz na twarzy i dlatego pytam czy polecacie przy dłuższym stosowaniu.
Dzięki Cirii za opinie. A jaki odcień Ty masz pudru i różu?
Ja ostatnio donabylam Warm Soul, wczesniej juz mialam Soft&Gentle Oba wytwarzaja piekna tafle
Phoebee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-18, 12:40   #2235
fantastic
Zakorzenienie

Cytat:
Boshhhh zaraz na leb dostane z tymi plaszczami kamelowy massimowy szlafrok zostaje....ale ciagle mam dylemat....co zostawic.....md trencz kamelowy czy moze ten jasny krotki z zary za 299? no kto mi pomoze jak nie wy
szlafrok z MD zostaw na 100%, a trencz jak możesz to zostaw ten z MD, prezentuje się dużo lepiej niż Zarowy. Jak podoba Ci się trencz MD, dobrze się w nim czujesz i jest porządnie wykonany to zostaw, bo później będziesz w nieskończoność szukać czegoś podobnego i możesz żałować że go oddałaś

29.02.2016 - NOWY POST

założyłam Instagrama

fantastic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-18, 13:23   #2236
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:

Mam jasny zarowy ta sama dlugosc......
Cytat:
Napisane przez user_k Pokaż wiadomość
Może i kolor mają podobny, ale to dwa zupełnie inne fasony i w obu Ci super, nie da się ich porównać. Jak możesz to zostaw oba
Wlasnie na dzien obecny nie bardzo moge niespodziewanie wyskoczyly inne wydatki i dooopa
Cytat:
Napisane przez fantastic Pokaż wiadomość
szlafrok z MD zostaw na 100%, a trencz jak możesz to zostaw ten z MD, prezentuje się dużo lepiej niż Zarowy. Jak podoba Ci się trencz MD, dobrze się w nim czujesz i jest porządnie wykonany to zostaw, bo później będziesz w nieskończoność szukać czegoś podobnego i możesz żałować że go oddałaś
Szlafroka nie oddam jak zbiore jakas kase to kupie massimowy trencz, bo dzis poszedl do zwrotu

Na otarcie lez kupilam kocyk
Stary 2015-08-18, 13:51   #2237
LadyI
Zakorzenienie

I bardzo dobrze Gabi jak sie zmobilizujesz to na.wiosne.kupisz Burberry a teraz pochodzisz w szlafrokach i starym trenczu moze.uda Ci sie.ten Steczkowskiej dorawac.na all

Stary 2015-08-18, 14:10   #2238
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
I bardzo dobrze Gabi jak sie zmobilizujesz to na.wiosne.kupisz Burberry a teraz pochodzisz w szlafrokach i starym trenczu moze.uda Ci sie.ten Steczkowskiej dorawac.na all

Dziekuje kochana jestes no niestety czasem dopadaja niespodziewane wydatki poza tym czulam, ze znow wpadam w wir zakupow i tego calego kola a mial byc przeciez slow fashion..........czasem trzeba przewartoaciowac wartosci...
Stary 2015-08-18, 14:25   #2239
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:
A możesz napisać dlaczego? nigdy nie miałam i dlatego dopytuję.
Minerałów z Mac nie polecasz czy ogólnie?

---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ----------

Dzięki za opinie. A gdzieś w Krakowie jest możliwość oglądnięcia tych z Annabelle, nie wiesz może?
Nie polecam szminek z minerałów. Polecam Studio Fix podkład.
Stary 2015-08-18, 14:37   #2240
myszola21
Zakorzenienie

witajcie, ja w ten upał postanowiłam po długim byczeniu na działce wyruszyć na Mazury, właśnie wracam i czuć zmiane w pogodzie to fakt. Ja kocham upały, ale jak mam wolne, jak pracowałam i byly takie temperatury a ja musiałam przesiadać sie 4 razy do komunikacji bez klimy to mi do śmiechu nie było, chodziłam nawet z przenośnym wiatraczkiem na baterie, wodą termalną i nic nie pomagało...co do jedzenia to przesadziłam przez ostatnie 2 tygodnie i porzuciłam diete, ale od dziś wracam i do ćwiczeń i do diety no i do szukania pracy...

Ten modny tata spoko, a jeśli chodzi o brode to mi sie w ogóle zarost u faceta nie podoba no chyba, że max do 2 dni i gonie swojego, żeby sie golił bo broda jest dla mnie obrzydliwa, ale wiadomo są gusta i guściki

Cytat:
Mierzyłam dzisiaj koszulę-hiszpankę i mówicie co chcecie, mnie sie bardzo spodobała. Tylko nie wiem gdzie ja bym w niej chodziła, bo na codzień sie tak nie ubieram.
Mierzyłam tez te spodnie potargane i za 130 bym brała, ale 200 to za dużo. Trzeba im przyznać, ze są wygodne, rozciągliwe, nie krepują ruchów ale znów jakością nie powalają i na samym dole nogawki tak mi trochę brzydko odstawały (widać po lewej).
Załącznik 6036708Załącznik 6036709
w koszuli fajnie, a spodnie wyglądają na zwyklaki...

Lady pokaż sie w nowej odsłonie, bo ja też bede przyciemniała włosy kilka tonów...
16.11.2015 KONSULTACJA S.Ł.
23.08.2016 KONSULTACJA G.N.J.

OXY
64->62->58.5->58.3->58.2->57.8->57.3->56.4->56.2->54.9->54.8

56,6->56,3->55,9->55,2

https://www.instagram.com/lukrecjaass/
myszola21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-18, 16:49   #2241
LadyI
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszola21 Pokaż wiadomość
witajcie, ja w ten upał postanowiłam po długim byczeniu na działce wyruszyć na Mazury, właśnie wracam i czuć zmiane w pogodzie to fakt. Ja kocham upały, ale jak mam wolne, jak pracowałam i byly takie temperatury a ja musiałam przesiadać sie 4 razy do komunikacji bez klimy to mi do śmiechu nie było, chodziłam nawet z przenośnym wiatraczkiem na baterie, wodą termalną i nic nie pomagało...co do jedzenia to przesadziłam przez ostatnie 2 tygodnie i porzuciłam diete, ale od dziś wracam i do ćwiczeń i do diety no i do szukania pracy...

Ten modny tata spoko, a jeśli chodzi o brode to mi sie w ogóle zarost u faceta nie podoba no chyba, że max do 2 dni i gonie swojego, żeby sie golił bo broda jest dla mnie obrzydliwa, ale wiadomo są gusta i guściki

w koszuli fajnie, a spodnie wyglądają na zwyklaki...

Lady pokaż sie w nowej odsłonie, bo ja też bede przyciemniała włosy kilka tonów...
Kochana pokazałabym się, ale prawie nic nie widać. To dopiero pierwszy 'podryg', bo bym na zawał zeszła.
Stary 2015-08-18, 16:53   #2242
sskers
batonik

Cytat:
Piona! Nienawidzę bród, jakichkolwiek. Kilkudniowy zarost? Ok. Ale nic dłuższego

---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ----------

Cytat:
Dzięki za opinie. A gdzieś w Krakowie jest możliwość oglądnięcia tych z Annabelle, nie wiesz może?
Nie znam miejsca gdzie stacjonarnie byłyby. Tym bardziej w Krakowie. Ale próbki to groszowa sprawa i wystarczają na długo. Poza tym nietrafione kolory można wymieszać i często gęsto powstaje coś fajnego

sskers jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-18, 18:42   #2243
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sskers Pokaż wiadomość
Piona! Nienawidzę bród, jakichkolwiek. Kilkudniowy zarost? Ok. Ale nic dłuższego

---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ----------

Nie znam miejsca gdzie stacjonarnie byłyby. Tym bardziej w Krakowie. Ale próbki to groszowa sprawa i wystarczają na długo. Poza tym nietrafione kolory można wymieszać i często gęsto powstaje coś fajnego

mnie się nie podoba ten tata naprawdę
Stary 2015-08-18, 20:34   #2244
blackangel88
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzisiaj mierzylam szlafrok, trencz i dwukolorowy plaszcz.
Szlafrok meeega, bardzo mi sie spodobal
Trencz tez fajny, ale szlafrok fajniejszy
A jesli chodzi o dwukolorowy plaszcz to sie zakochalam Pieknie na mnie lezal, bardzo przyjemny w dotyku i dlugosc jak dla mnie odpowiednia, ale 1290 nie dalabym za niego

Edytowane przez blackangel88
Czas edycji: 2015-08-18 o 20:36
blackangel88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-18, 20:40   #2245
steam_engine
Zakorzenienie

Kupiłam te płytę Lewandowskiej z jej treningiem. W sumie nigdy nie kupuje takich rzeczy ale lubie babeczkę, wiec mowię co mi tam, biorę! Postanowiłam ją dzisiaj przejrzeć na szybko, żeby obadać co i jak. Trening wyglada mi na niełatwy, ale do zrobienia. Całość mi sie spodobała. Jedyne co moge zarzucić to ze wyszło trochę "telewizyjnie" no i w ekipie, która ćwiczy z Anią, jest taka blondyna, która widać ze nie nadąża. Strasznie słabo to wyglada, kiedy wszyscy ćwiczą, a ona nie daje rady i odpoczywa. Ogolnie sprawiała wrażenie jakby sie do tego nie przygotowala, nie zapoznała do końca z programem ćwiczeń. Zdarzalo jej sie rozglądac jak osobie, która pierwszy raz to wykonuje. Po Lewandowskiej spodziewałam sie super hiper profesjonalizmu, a ta dziewczyna lekko psuje efekt.
steam_engine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-18, 20:47   #2246
bbbeee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OnaZakupoholik Pokaż wiadomość
mnie się nie podoba ten tata naprawdę
to jesteśmy już dwie
Stary 2015-08-18, 20:54   #2247
monimyszek
Zakorzenienie

Dziewczyny pragnę donieść, ze wiele osób z instagramu włazi na wizaz i obczaja nas....serio czasami na jakiegos wariata można trafic. Obczajają co my titaj wypisujemy
Stary 2015-08-18, 21:01   #2248
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bbbeee Pokaż wiadomość
to jesteśmy już dwie
Nie mój typ
Co on ma za rękę taką ręką można zabić w nocy
Stary 2015-08-18, 21:02   #2249
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny pragnę donieść, ze wiele osób z instagramu włazi na wizaz i obczaja nas....serio czasami na jakiegos wariata można trafic. Obczajają co my titaj wypisujemy
Ja miesiac temu porobilam porzadki. Pousuwalam osoby, ktore srednio badz wcale nie darze sympatia, ktore nic nie wnosza do mojego "zycia", ktore srednio kojarze mimo zamknietego profilu i mam spokoj. Sama tez nie wlaze tam gdzie nie lubie. I naprawde polecam taki katharsis instagramowy
Stary 2015-08-18, 21:50   #2250
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396
Konto usunięte

Cytat:

Wizaż jest ogólnodostępny więc wszystko się może zdarzyć

Cytat:
Napisane przez OnaZakupoholik Pokaż wiadomość
Nie mój typ
Co on ma za rękę taką ręką można zabić w nocy

ewentualnie ta ręka/muskle może za poduszkę robić
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości