|
|
#1951 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LVII
Cytat:
) i mam 94 czyli faktycznie mamy podobne ![]() Cytat:
Efekty fotograficzne to zasługa TZa, kupił se aparat i szaleje ![]() Ja na razie poza brzuchem nie rosne, ale myślę że to kwestia czasu ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||
|
|
|
#1952 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a bedą tez Twoje klimaty fkrotce ![]() Cytat:
wszystkie dzieckie "stylówy" sa mojego autorstwa, niedługo bedzie chuopiec ![]()
|
|
|
#1953 |
|
Zakorzenienie
|
znad bólu głowy
![]() scrub do włosów? ![]() słyszał ktoś o czymś takim?
|
#1954 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
goopia od dawna pieję na FB na Twoją twórczość
|
|
#1955 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
aczkolwiek liście się sypią ale to nie z jesieni tylko z suszy Polly
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2015-08-18 o 22:11 |
|||
|
|
|
#1956 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Ha! Wlasnie, ze nie - typowa sowa!!
ale umiem sobie narzucić rezim
|
#1957 |
|
grozi wypollizowaniem
|
tak zwaną tfffórczość
,a własnie przyszłamCi słac linka a widze ze nie potrzeba ![]()
|
|
#1958 |
|
Zakorzenienie
|
zapowiada się ciekawie
![]() Znad soczku |
|
|
|
#1959 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Znad zmarzniecia
![]() Nie ma siły,spodnie i marynarka a rano sie ledwo zmusiłam,żeby spod kołdry wyjść - balkon otwarty przez noc i ziąb jak diabli
|
#1960 | |
|
Zakorzenienie
|
joł joł baru snad bólu guowy...
![]() Cytat:
Odnośnie Twoich stanów czytałam na wyjeździe książkę O Sacksa Migrena (najnowsze wydanie) I jakbym o Tobie i trochę o mnie czytała I wytłumacza efekt odbicia , tzn przypływu nagłej energii po tzw zgonie ...Niebieska płukanka...Już widzę różnicę. Ona bardzo zmiękcza i wygładza włosy i dodaje im hmmmm nie wiem jak to opisać... Fioletowa daje szarość a niebieska takie białawe pobłyski...Jakby te włosy jaśniejsze się robią ....Spróbuję przeniebieszczyć to może lepiej się zorientuję. Ewusia piękna fota ! Corii a polecisz jakieś konkretne filmiki na you tube żeby miensie brzucha wzmocnić? ---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ---------- Zaraziłas mnie
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-08-19 o 09:00 |
|
|
|
|
#1961 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#1962 |
|
Zakorzenienie
|
Maja vs.komary 245873495:0
![]() Jak babcie drypcie (jak mawia Rejcz ) dzisiaj chyba kupię raid i będe spała w pokoju wypełnionym tym trującym cholerstwem z zamkniętym oknem i może wreszcie zasnę w nocy ile bym nie natłukła to wciaz są nastepne i nastepne... a tak te ch**e napie**alaja, ze przez jedną tylko noc zarobiłam 17 bąbli na jednym kolanie. O reszcie ciała nie wspomnę ![]() I jeszcze w tym roku jakies dziwne gryza, bo nie mam po nich swedzących bąbli jak zawsze, tylko małe czerwone kropy, co nie chca zleźć od 3 dni, a wciąz przybywa nowych. Wygladam kufaaaaa jak ofiara ospy
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-08-19 o 09:33 |
|
|
|
#1963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Killer ABS brzmi strasznie
|
|
#1964 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Ja w pewnym momencie zaczęłam podejrzewać, ze mi się zalęgły pluskwy albo inne świństwo małe czerwone kropy, które znikają po paru dniach - mam dokładnie to samo.... pryskaj Dermophenazolem, łagodzi swędzenie i jakby szybciej schodzi...
|
|
#1965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A może moskitiera?
|
|
#1966 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a włosów tym bardziej Cytat:
![]() Co do płukanek - potwierdzam, spróbowałam. Choć ich nie lubię, to w tej masce Marion, mam niebieskie tony i one fajnie platynują, rozbielają blond Cytat:
No niestety, ja sezonu bez raida nie rozpoczynałam. Wiem, że to syf więc od kilku lat mamy moskitiery. Przedarł się jeden dziad - to zatłukłam. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-08-19 o 10:29 |
|||
|
|
|
#1967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i zapewnił że wtedy specjalnie się mną zajmie ... Płukankę używałam joanny niebieską , nowość to chyba jest...
|
|
#1968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam póki co "tylko" autoagresję, przeciwciałą anty-tpo i anty-tg podwyższone, a hormony i TSH idealne więc? Radzicie ustawić wizytę przed? Chciałam tak zrobić, ale boję się, że się tylko wydurnię i to okaże się niepotrzebne zupełnie? Bo ona nie widziała dla mnie potrzeby wdrażania żadnych leków przy takich wynikach, no ciut były niższe te przeciwciała, ale wciąż nie jest to jakiś skok hiper super. Co robić ![]() Co do płukanki tak wiem, niejasno sie wyraziłam. Płukanek używac nie lubię, więc porównuję odżywkę i szmapon z Joanny fioletowe - do tej maski z Marion - niebieskiej. Bo tego używam najdłużej. Różnica w odcieniach niesamowita. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-08-19 o 10:45 |
|
|
|
|
#1969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem MASAKRA to jest
|
|
#1970 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1971 |
|
Zakorzenienie
|
Tak bo mam przeciwciała w normie , a tsh jak miałam ostatnio ok 5 i mi zwiększył dawkę ....Nie wiem ile by było bez leczenia. A odnośnie braku przeciwciał powiedział że bardzo dobrze że ich jeszcze nie ma , bo choroba w dobrym momencie uchwycona ...
|
#1972 |
|
Nindżopesz
|
Jak nie ma potrzeby brać leków to ja bym poczekała. Zaszła, dopiero potem zrobiła badania. U mnie nikt nie sprawdzał antyciał, dopiero za którymś zamachem wyszło, że TSH przekracza 3 i wtedy gin kazał mi uderzać do endokrynologa.
A przed ciążą zrobiłam sobie morfologię ot tak, (BTW wyszło mi, że mam białaczkę albo innego raka, albo AIDS ) to się doktórka dziwiła po co to badałam bez wskazania. Dziwni ci lekarze.
|
|
|
|
#1973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1974 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie...Dlatego zdziwiłam się że kazała ci przyjść z ciąszą a nie przed
Niech Parabel się wypowie
|
#1975 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Morfo zrobiłam w lipcu i też mam nadmiar białych, niedobór czerwonych i w ogóle. Ale mam tak zawsze, odwieczna niedokrwistość. I OB podwyższone, niemniej to chyba objaw stanu zapalnego tarczycy, który trwa. Chyba jeszcze do ogólnej z tym skoczę. Najgorsze to, że nie mam swojego gina wciąż Czekam na jedno polecenie swego gina od koleżanki, która też się leczy u tej samej prof endo co ja.---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- Cytat:
O ciąży nic nie wiem ![]() No i mam stracha, zapisuję się. Dmucham na zimne, i tak mam sto pytań do. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-08-19 o 11:15 |
||
|
|
|
#1976 |
|
Panaroja
|
snad kawusi
![]() oj nieee , typowa sowa rano chodzi po ścianach i potrafi się zabić własną ręką nieudolnie podniesioną musisz mieć coś ze skowronka Neska - jak chcesz coś na brzuch to prosz http://powerworkout.blog.pl/2013/06/...-i-twoj-okres/
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#1977 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1978 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
ale tak na zdrowy chuopski rosum - przed cionszo wszystko powinno być doprowadzone do maksymalnie dobrego stanu , żeby potem did się rozwijał w dobrych warunkach chociaż z drugiej strony jeżeli TSH i pozostałe hormo w normie to o to właśnie chodzi żeby były w normie , a na obecność przeciwciał nie wiem czy coś można zaradzić i co endo na to . Ja bym sie może dla większej pewności jeszcze innego endo spytała i koniecznie gina
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#1979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie dziwię się ...
|
|
#1980 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:41.

) i mam 94 czyli faktycznie mamy podobne 
mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Taka natura

i byłam ogladać lodowki w Saturnie i Media Markt,i wiem,jaka chce (i na jaka mnie stać,i sie zmieści). Ide po kolejna porcje gratow...

Ale endo dobrą mam, powiedziała że opanuje jak przyjdę do niej z ciążą, za to gina nie mam wcale
Trochę lipa.
Tera czekam na @ Szczerze, to ta myśl mnie na razie sparaliżowała.

MASAKRA to jest
ale tak na zdrowy chuopski rosum - przed cionszo wszystko powinno być doprowadzone do maksymalnie dobrego stanu , żeby potem did się rozwijał w dobrych warunkach