Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. IX - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-08-19, 15:00   #2821
grita
Rozeznanie

Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. IX

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Grita, u nas też może być problem z opieką nad starszym synem. Teściowie, którzy mieszkają obok nas w piątek wyjeżdżają na tydzień. Jak się coś w tym czasie będzie działo, to będę alarmowała moich rodziców i siostry
No patrz, nie mieli kiedy wyjechać
U nas właśnie nikogo innego za bardzo nie ma niestety, każdy w ciągu dnia w pracy, więc raczej nie dadzą rady się urwać. Liczę, że jak przy Młodej będzie nocna akcja i mąż będzie mógł być przy mnie

Cytat:
Napisane przez zuzulka_89 Pokaż wiadomość
Grita mój jeszcze nie wie, że zamówiłam kolejne rzeczy :-D zawsze mu robię kalkulację ile ja zapłaciłam a ile normalnie bym zapłaciła i to trochę go uspokaja :-P
Mój już widzi, że w komodzie ledwo szuflady się domykają, więc na niego takie kalkulacje nie działają

Cytat:
Napisane przez Mten Pokaż wiadomość
No patrzcie a ja stwierdziłam że to naciaganie rzeczywistości na własne potrzeby :-P inna kwestia że ja nie lubię różowego :-D

Dzisiaj o 18:00 usg, co prawda u jakiejś gin której nie znam ale to i tak w enel med więc idę zobaczyć co tam u małego z ciekawości :-P bo u swojego gina wizytę mam na 03.09
Kciuki za wizytę, daj znać jak Tymek rośnie

Cytat:
Nooo naprawdę, opadło mi chyba wszystko, co tylko może opaść

To super, że się zapowiada po Twojej myśli
Czyli brzuszek już opadł?
grita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-19, 15:03   #2822
elcia88
Wtajemniczenie

Oczarowana nuezla historia, na zawał można zejść.
Twoje posty sa mega:-D
A co do grzebania w Bożenie to ja ledwo tam siegam i raczej do szyjki bym nie dostala, a poza tym nie bardzo się znam. Tobie już czop wylazl?

Edytowane przez elcia88
Czas edycji: 2015-08-19 o 15:23
elcia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-19, 15:05   #2823
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zuzulka_89 Pokaż wiadomość
Grita mój jeszcze nie wie, że zamówiłam kolejne rzeczy :-D zawsze mu robię kalkulację ile ja zapłaciłam a ile normalnie bym zapłaciła i to trochę go uspokaja :-P
Tez tak robię pokazuje ceny na metce i na fakturze
Cytat:
Napisane przez namisek1990 Pokaż wiadomość
A i weszłam do gabinetu a polozna do mnie, że brzuch mi opadł haha a wydawało mi się rano że sobie to wkrecam a jednak...
A mój jak sterczy tak sterczy

Edytowane przez Kissmisiaa
Czas edycji: 2015-08-19 o 15:09
Kissmisiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-19, 15:08   #2824
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melawen Pokaż wiadomość
W Polsce za naszych dziadków tez tak było, z tego samego powodu. Babcia mi opowiadała

Kończę ostatnie prania w tym tygodniu. Jeszcze mi ręczniki,pościel i rożki zostały.
Pieluchy poprasowane, nie jest tak źle, szybko się prasuje. Wszystkie ubranka tez juz poprasowalam. Posortowalam. Do końca tygodnia pakuje torbę i jestem gotowa

I przyszła mi dzisiaj chustajakie to jest wielkie i otulacze do wielopieluchowania.

Ktora w koncu kupilas?
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-19, 15:09   #2825
grita
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez TusiaeM Pokaż wiadomość
No przesadził
Szef powiedział, że jego żona też tak mówiła a jak dojechał do szpitala to właśnie wynosili jego córkę

No ja to chyba wolałabym w weekend urodzić, bo wtedy TŻ od razu na miejscu, ale ja to sobie mogę woleć
A Twoi rodzice mają stałe godziny pracy?
O weekend też byłby ok, nie dość że mąż by się nie musiał urywać, to i opieka do Młodej by się znalazła
Tak, mama pracuje co drugi dzień 6-18, a tata codziennie tak do 15-16. I niby jest na swojej działalności, więc może być tak, że da radę się urwać, ale często ma jakieś spotkania lub jest daleko poza miastem, więc liczę się z tym, że jednak będzie wolny dopiero popołudniu.
Ostatecznie urodzę i bez męża, teraz już mniej mnie to stresuje niż za pierwszym razem, ale bardzo chciałabym być z nim.
Zresztą on też by bardzo chciał, do tej pory się uśmiechamy z sentymentem na widok zdjęcia z porodówki jak Młoda jest już u mnie na piersi a mąż ma świeczki w oczach z emocji

Cytat:
Napisane przez namisek1990 Pokaż wiadomość
Zaraz was nadrobie bianeczkaa Twoje sny mnie rozwalaja

Byłam u gina. Ktg ok, mam zacząć molestować męża haha
Fajnie, ze badania ok, miłego molestowania
My mamy zakaz przez tą infekcję, akurat teraz kiedy najbardziej by się to przydało
grita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-19, 15:16   #2826
elcia88
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja wczoraj byłam na wizycie- mały waży ok. 3500 gramów i jak się nic nie zacznie dziać do 1 września, to mam się wtedy zgłosić na badania. Tak wczoraj się wydygałam przed wizytą, że spakowałam torbę w 10 minut
Kurcze to do września 4 kg może złapać twój bobas.
Ja jestem spokojniejsza jak mam tą torbę spakowaną. Mimo że u mnie jeszcze sporo czasu

---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ----------

Cytat:
Napisane przez mysza007 Pokaż wiadomość
Witajcie Kochane

Wzielam sie dzisiaj za prasowanie pieluch, ale mi sie doopa spociła :P
Ja wlaczylam chyba już ostatnia pralkę ciuszków :-D uffff
Stary 2015-08-19, 15:19   #2827
loudres
Zadomowienie

Cytat:
Dzięki
Mój 5-letni syn uwielbia książki, kupuję mu dużo, ale też sporo wypożyczamy. W ciągu dnia kilka razy domaga się czytania, a wieczorem to już obowiązkowo, chyba, że ma karę
Mój też lubi, ale odkąd chodzi do szkoły to się zmieniło... lubi tylko i wyłącznie tematyczne o przyrodzie, zwierzętach, ostatnio do prezentu urodzinowego do kupiłam mu encyklopedie o planetach jest ogromna i zafascynowany ogląda planety przegląda nie koniecznie czyta.. ale i tak jestem zadowolona ze interesuje się takimi rzeczami a nie tylko grami w tablecie.

Mten moja ciocia kupiła różowy kombinezon polarowy dla mojego syna.. ale taki różowy jak neon. Nawet moja mama niezbyt wybredna w ciuchach kazała kazałam i go schować

Ja nagrywam mój brzuch i kiedyś pokaże go mojemu dzieciu co on wyprawia!!!!!

Starszak powiedział ze mam porwana skórę przez Igora i jak on wyjdzie to ona zniknie. Mówię mu ze to nie jest przez Igora, tylko jak byłam z nim w ciąży to mi się porwał i juz na zawsze zostają takie blizny.
loudres jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-19, 15:20   #2828
elcia88
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny, dziś się naprawdę wkurzyłam w warzywniaku- stajemy z synem do kolejki i zaraz przychodzi facet taki pod pięćdziesiątkę i mówi mi, że on mnie przeprasza, ale on tu przed chwilą stał przede mną, tylko szedł sobie śliwek dobrać i wepchnął się przede mnie... Myślałam, że żartuje! No co za burak! Ja już się przyzwyczaiłam, że ludzie nie przepuszczają ciężarnych w kolejce, a przynajmniej zdarza się to rzadko, ale ten już sobie mógł darować...

Jak by mnie życie miało oddać to, ile razy przepuszczałam w kolejkach ciężarne, to teraz bym zaoszczędziła wiele sił i czasu
Dziad i cham :-/
Stary 2015-08-19, 15:25   #2829
aakkzzii
Zakorzenienie

GG do aakkzzii

Cytat:
Napisane przez TusiaeM Pokaż wiadomość

TŻ powiedział, że mam mu rozpisać co ma wiedzieć w trakcie porodu, bo on już zapomniał
I w ogóle powiedziałam mu, że dopóki on nie będzie przy mnie to ja nie będę rodzić I ten głupek powiedział tak wczoraj w pracy na zebraniu, że jak zacznę rodzić to on musi od razu wyjść, bo ja bez niego nie urodzę

Ejjj, dzisiaj już 19, co z naszym klubem <21??
to jak mu rozpiszesz to weź mi poślij chętnie dam też swojemu i sama się zaponam :P

wymianki
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1112886
aakkzzii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-19, 15:29   #2830
zuzulka_89
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez grita Pokaż wiadomość
Mój już widzi, że w komodzie ledwo szuflady się domykają, więc na niego takie kalkulacje nie działają
Staram się tak układać i upychać w komodzie, żeby sprawiać wrażenie, że jeszcze tyle miejsca jest i tak mało ubrań mamy :-P
zuzulka_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-19, 15:36   #2831
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez grita Pokaż wiadomość
No patrz, nie mieli kiedy wyjechać
U nas właśnie nikogo innego za bardzo nie ma niestety, każdy w ciągu dnia w pracy, więc raczej nie dadzą rady się urwać. Liczę, że jak przy Młodej będzie nocna akcja i mąż będzie mógł być przy mnie (...)

Czyli brzuszek już opadł?
Syna pierwszego urodziłam w sobotę i to było świetne, bo TŻ w domu, nie musiał się znikąd zwalniać itd. Teraz też byłoby fajnie tak, bo jak teściów nie będzie, to będę dzwoniła do moich, a że mają jedno auto, którym siostra jeździ do pracy, to siostra będzie się urywać.

Taaak, nawet jeśli do dej pory nie opadł, to dziś już na pewno
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-19, 15:37   #2832
Blondynka17
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kissmisiaa Pokaż wiadomość
A u mnie zależy od dnia, raz laptop jest cały czas w użyciu a raz telefon.

Ja mam Samsunga S4 i sobie chwalę, przeżył upadek na beton oraz kilka drobnych upadków z np. z łóżka.

Ma bujną wyobraźnie jak moja

Ja też bym cały czas spała...

Mój też mi gmyra, miał chwilę przerwy ale znów mamusię smyra.

Mójego męża też lubię w koszulkach w odcieniach różu

Też to zaczełam czytać i zamierzam to tż pokazać.
Bo mój nie chce być 2 fazie porodu, wyjdzie i będzie czekał na nas aż go zaproszą po wszystkim.
A jak czytam to mnie strach oblatuje.

Ja pracowałam 2 lata, ale niestety redukcja stanowisk a lubiłam tą pracę.

Mnie pot cieknął jak prasowałam w te mega upały.

Fajny i praktyczny prezent
Ja mialam s4 i tez go bardzo lubilam(nie raz mysle ze sie z nim przeprosze i wyciagne z szuflady ) teraz mam s6 ale szczerze strasznie strasznie wnerwia ciagle ma spozniony zaplon (pewnie przez te upaly procek nie dawal rady;-) ) i co to za pomysl by nie robic w tel wejscia na karte sd?? Porazka! Plus to bardzo fajny aparat ;-)

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Stary 2015-08-19, 15:40   #2833
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez loudres Pokaż wiadomość
Starszak powiedział ze mam porwana skórę przez Igora i jak on wyjdzie to ona zniknie. Mówię mu ze to nie jest przez Igora, tylko jak byłam z nim w ciąży to mi się porwał i juz na zawsze zostają takie blizny.
Haha jaka spychotechnika hihi wszystko wina braciszka

Skończyłam cerować 2 pary spodni męża, siedzę nad tym od południa, palce mnie pieką od tego przeciągania igły przez jeans uff. Z jednej strony fajnie że się rzeczy naprawia ale z drugiej strony przy dzisiejszych cenach spodni to naprawdę gra niewarta świeczki.
Stary 2015-08-19, 15:42   #2834
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elcia88 Pokaż wiadomość
Kurcze to do września 4 kg może złapać twój bobas.
Ja jestem spokojniejsza jak mam tą torbę spakowaną. Mimo że u mnie jeszcze sporo czasu

---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ----------

Ja wlaczylam chyba już ostatnia pralkę ciuszków :-D uffff
Nooo, zobaczymy
W pierwszej ciąży byłam spakowana 2 miesiące przed terminem, teraz 2 tygodnie przed. Jakby się zdarzyła trzecia ciąża, to 2 dni przed się spakuję

Cytat:
Napisane przez loudres Pokaż wiadomość
Mój też lubi, ale odkąd chodzi do szkoły to się zmieniło... lubi tylko i wyłącznie tematyczne o przyrodzie, zwierzętach, ostatnio do prezentu urodzinowego do kupiłam mu encyklopedie o planetach jest ogromna i zafascynowany ogląda planety przegląda nie koniecznie czyta.. ale i tak jestem zadowolona ze interesuje się takimi rzeczami a nie tylko grami w tablecie. (...)
I fajnie! To świetne, że dzieci mają takie zainteresowania. Mój też oprócz zwykłych bajek, czy opowieści interesuje się kosmosem, przyrodą, mapami. Ostatnio dostał globus i Mapy Muzielińskich- świetna rzecz

Cytat:
Napisane przez elcia88 Pokaż wiadomość
Dziad i cham :-/
W pełni się zgadzam
Stary 2015-08-19, 15:48   #2835
201701300931
Konto usunięte

Dopiero niedawno udało mi się wrócić z wizyty. Szyjka zamknięta, ale tym razem miękka, więc minimalny postęp jest. Ale oznak zbliżającego się porodu brak. Mały waży 3300, wody w miarę w normie. Także czekam dalej... Byłam dzisiaj u innej lekarki, bo moja na urlopie i ogólnie super babka. Nawet więcej się dowiedziałam niż od mojej. No i moja wraca za tydzień, umówienie się na wizytę graniczyło z cudem, bo oczywiście nie było żadnej wolnej godziny. Pomarudziłam, że u mnie już końcówka, że to prawie termin będzie, że dlatego wcześniej się nie umawiałam, bo mogłam już urodzić itp. i mnie babka dopisała na sam koniec...
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-19, 15:48   #2836
aakkzzii
Zakorzenienie

GG do aakkzzii

moj tata m opowiadał że do sklepu weszła pani z wózkiem z dzieckiem i takim wózkiem na kółkach na zakupy, no i jakiś moher stary do niej pani zostawi te dziecko w domu a nie do sklepu się pcha nie da rady przejść itepe
mój tata jak na niego krzyknął żeby wypi** dalał to dziadek uciekł

wymianki
Stary 2015-08-19, 15:51   #2837
ridja devojka
Zakorzenienie

Gadacie tu o wyprzedażach i juz musiałam wejść na endo i zobaczyłam fajny kocyk wloczkowy taki beżowy. Chyba go kupie zamiast minky

Wysłano z szajsunga, który wie lepiej.
Stary 2015-08-19, 15:56   #2838
Panna Izabela
Zakorzenienie

Gratuluję wizyt!
Cytat:
Napisane przez aakkzzii Pokaż wiadomość
Dlatego tak ważna jest rola osoby towarzyszącej
Dokładnie, mój tż często latał po lekarzy i położne i o wszystko pytał...

Cytat:
Ja wczoraj byłam na wizycie- mały waży ok. 3500 gramów i jak się nic nie zacznie dziać do 1 września, to mam się wtedy zgłosić na badania. Tak wczoraj się wydygałam przed wizytą, że spakowałam torbę w 10 minut

Mnie na początku w ogóle szwy nie odchodziły, dopiero po kilku tygodniach, a ostatnie w 6 tygodniu. Hmmmm.... ja nie liczyłam kłaczków chyba

Sandra, Julian to piękne imię!

Rozumiem, że nie będziesz używała pampersów... Bo tylko w takim przypadku wykorzystasz taką ilość tetry...

Ja pracuję w bibliotece od ponad 6 lat . Czytam kilkadziesiąt książek w roku. Bez książki ani rusz
A mi na samym początku dochodziły, kłaki łatwo policzyć bo po jednym miałam zawsze na papierze i wypadło całe 6. Teraz cisza. Oby do 14.09 wypadły...
Cytat:
Napisane przez owieczkaa Pokaż wiadomość
Ja nic do marki nie mam, po prostu żenujące jest to że cała plejada czołowych producentów nie daje żadnego wyboru - albo mała bateria albo spadaj. A powinna być możliwość zamontowania wielkiej baterii, skoro jakaś firma krzak może takie montować to dlaczego nie Samsung czy Sony?

Mnie telefon służy do pracy, przy kilku godzinach rozmów dziennie i jeszcze używaniem internetu Samsung s3 padał około godziny 14... i to ma być telefon do pracy?

Słuszna waga i dobrze że jesteś spakowana

No właśnie, dupsko...
Samsunga nie miałam to nie powiem nic na ten temat. Ale i mój pewnie by miał słabszą baterię gdybym korzystała non stop. Dla mnie najważniejszy był dobry aparat i procesor, zdjęcia chcieliśmy mieć w ekstra jakości i filmiki no i mamy. Upadł mi kilka razy ale jest ok, może dlatego, że mam obudowę, no i mogę bez problemu z nim siedzieć w łazience. Ale na budowę to bym go jednak nie polecała i jak ktoś nie lubi gadżetów to też.

Cytat:
Też mało, ale już zdecydowanie lepiej niż 1200 gr...

Ja z pierwszym dzieckiem jechałam jak skurcze były co 5-7 minut. Tak mi wtedy polecił lekarz . Teraz nie wiem... Chyba pojadę wcześniej, bo mówią, że drugi poród może pójść szybciej, a w aucie nie chcę urodzić
Ciekawe czy jak 1 był wywoływany to się sprawdza też...?

Cytat:
Dziewczyny, dziś się naprawdę wkurzyłam w warzywniaku- stajemy z synem do kolejki i zaraz przychodzi facet taki pod pięćdziesiątkę i mówi mi, że on mnie przeprasza, ale on tu przed chwilą stał przede mną, tylko szedł sobie śliwek dobrać i wepchnął się przede mnie... Myślałam, że żartuje! No co za burak! Ja już się przyzwyczaiłam, że ludzie nie przepuszczają ciężarnych w kolejce, a przynajmniej zdarza się to rzadko, ale ten już sobie mógł darować...

Jak by mnie życie miało oddać to, ile razy przepuszczałam w kolejkach ciężarne, to teraz bym zaoszczędziła wiele sił i czasu
Trzeba go było nie wpuszczać, jak się nikogo nie informuje że się na chwilę odchodzi to się traci kolejkę i już

Cytat:
Nooo naprawdę, opadło mi chyba wszystko, co tylko może opaść

To super, że się zapowiada po Twojej myśli

---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ----------

Panno Izabelo, zapomniałam Ci napisać! Śniło mi się, że chwaliłaś się zdjęciami prześlicznego synka

Dokładnie, niestety...

Fajnie, podpatrzysz co tam słychać
Ooo!!!! Oby, oby - płeć nieważna. Mam nadzieję, że to sen z tych proroczych a nie tych, które się czyta odwrotnie...

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-19, 15:59   #2839
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
Ciekawe czy jak 1 był wywoływany to się sprawdza też...?

Ooo!!!! Oby, oby - płeć nieważna. Mam nadzieję, że to sen z tych proroczych a nie tych, które się czyta odwrotnie...

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Też się sprawdza bo macica "wie co robić", szyjka też się sprawniej rozwiera niż przy pierwszym porodzie.

A pamiętasz że pisałaś ostatnio że śniły Ci się Twoje dzieci i był chłopiec i młodsza dziewczynka? Wszystko się składa w całość że następny u Was chłopiec
Stary 2015-08-19, 15:59   #2840
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez owieczkaa Pokaż wiadomość
Haha jaka spychotechnika hihi wszystko wina braciszka

Skończyłam cerować 2 pary spodni męża, siedzę nad tym od południa, palce mnie pieką od tego przeciągania igły przez jeans uff. Z jednej strony fajnie że się rzeczy naprawia ale z drugiej strony przy dzisiejszych cenach spodni to naprawdę gra niewarta świeczki.
Mnie też to czeka a kupka się uzbierala spora aby zacerowac nie które rzeczy.
Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Dopiero niedawno udało mi się wrócić z wizyty. Szyjka zamknięta, ale tym razem miękka, więc minimalny postęp jest. Ale oznak zbliżającego się porodu brak. Mały waży 3300, wody w miarę w normie. Także czekam dalej... Byłam dzisiaj u innej lekarki, bo moja na urlopie i ogólnie super babka. Nawet więcej się dowiedziałam niż od mojej. No i moja wraca za tydzień, umówienie się na wizytę graniczyło z cudem, bo oczywiście nie było żadnej wolnej godziny. Pomarudziłam, że u mnie już końcówka, że to prawie termin będzie, że dlatego wcześniej się nie umawiałam, bo mogłam już urodzić itp. i mnie babka dopisała na sam koniec...
No to coś powoli się u ciebie rusza
Cytat:
moj tata m opowiadał że do sklepu weszła pani z wózkiem z dzieckiem i takim wózkiem na kółkach na zakupy, no i jakiś moher stary do niej pani zostawi te dziecko w domu a nie do sklepu się pcha nie da rady przejść itepe
I dobrze zrobił. Niektóre starsze osoby są okropne.
Ja raz stoję w kolejce na mięsnym i za mną stara baba pcha się wózkiem na mnie w końcu nie wytrzymałąm i zwróciłam heh uwagę. To się na mnie popatrzyła wyniosła i dalej się pcha. W końcu babki z mięsnego poprosiły mnie bez kolejki bo widziały ci się dzieje. To się baba zdziwiła jak z samego końca kolejki mnie poprosili.
Stary 2015-08-19, 15:59   #2841
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Boże, ja nie wiem skąd się to u ludzi bierze. Najlepiej, żeby taka matka zamknęła się z dzieckiem w czterech ścianach

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Super, że udało się dopisać

Cytat:
Napisane przez ridja devojka Pokaż wiadomość
Gadacie tu o wyprzedażach i juz musiałam wejść na endo i zobaczyłam fajny kocyk wloczkowy taki beżowy. Chyba go kupie zamiast minky

Oooo, fajny! I jaka promocja!
Stary 2015-08-19, 16:04   #2842
ridja devojka
Zakorzenienie

Cytat:

Oooo, fajny! I jaka promocja!
Dobra, powiedzcie mi na czym polega moja ułomność.
Zamówiłam kocyk. Dostawa do paczkomatu.
Jakimś cudem zaznaczyłam płatność przy odbiorze
1. Da się to cofnąć i zapłacić przelewm?
2. Jak mam zapłacić paczkomatowi?
Stary 2015-08-19, 16:07   #2843
fatal21
Wtajemniczenie

Skoro jest taką opcja to się jakoś musi dac

Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka
Stary 2015-08-19, 16:10   #2844
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Na zdrowy rozum to bym poszła na luzaka i zastanawiała się dopiero na miejscu czyli robiła co mi paczkomat każe
Stary 2015-08-19, 16:12   #2845
aakkzzii
Zakorzenienie

GG do aakkzzii

Znów mi się spać chce. A obudziłam się o 15 chyba 2 godz spałam i znów bym się położyła

Co jest

wymianki
Stary 2015-08-19, 16:14   #2846
party_girl7
Zakorzenienie

Właśnie sobie czytam neta i wpadłam na artykuł dotyczący składu gumy do żucia, jak przeczytałam że uszkadza płód to aż się wsytraszyłam! Jak chcecie to poczytajcie co to za dziadostwo KLIK , już więcej gumy nie kupię! Aż normalnie zamówiłam sobie tę gumę eko na allegro.
Stary 2015-08-19, 16:16   #2847
chowanna
Rozeznanie

Cześć dziewczyny.
Dziś zaczynam 38 tc.
Ostatnio coś mnie delikatnie swędzi na dole i mam jakby obrzęknięte... mojego lekarza nie ma i nie wiem co mam robić, czy to może być niebiezpieczne dla dziecka? Wyniki moczu mam prawidłowe...
Wizyta dopiero za tydzień Hmm.. no i nie wiem co robić. Aż tak bardzo nie boli, ale jednak.
chowanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-19, 16:17   #2848
melawen
Rozeznanie

Cytat:
kartą można

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
Jakiej firmy otulacze? Takie kieszonki na tetre czy z wyściółka z polaru czy jeszcze inne? Jak wrażenia? Bo też bym chciała parę kupić.

Oj to dobrze ze u mnie lewatywe się praktykuje, jakoś lepiej się będę czuła, no i to podobno może przyspieszyć porod (to przeczyszczenie jelit)
Rozmiar newborn póki co, kokosi i close parent.
tu zamawiałam:
http://www.decoraliki.pl/otulacz-clo...wborn,365.html
http://www.decoraliki.pl/otulacz-new...okosi,356.html

Cytat:

Też tak raz miałam, na poczcie
A co do pozostałych komentarzy, już lubię Twojego syna, chyba je przeczytam mojemu brzuchowi, niech się uczy

Cytat:
Napisane przez Kissmisiaa Pokaż wiadomość
Ja kupiłam taka

Faktycznie chamstwo....
Mam tego samego pajaca

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Ktora w koncu kupilas?

Boy or girl
http://www.decoraliki.pl/2619,chusta...y-or-girl.html
Z tego co pamiętam Tobie się najbardziej podobała?
Stwierdziłam, że jednak chce mieć te różnokolorowe krawędzie, bo podobno to dużo ułatwia. Próbowałam zamotać na misiu. Trochę za miękki No i brzuch przeszkadza. Już uprana i się suszy.
melawen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-19, 16:19   #2849
Małgosia89
Zakorzenienie

Cytat:

Niech dostanie rozwolnienia od tych sliwek!!!! Stary dziad, nienawidze takich ludzi.
Cytat:

Tez zaraz musze obczaic

Cytat:
Haha dobre Moze jakos karta?

Nasz mały cud...

Małgosia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-19, 16:28   #2850
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
Znów mi się spać chce. A obudziłam się o 15 chyba 2 godz spałam i znów bym się położyła

Co jest

Zbierasz sily przed godzina zero. U mnie dzis deszczowa pogoda i czuje sie gorzej niz zle

---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ----------

Cytat:
Napisane przez melawen Pokaż wiadomość
kartą można

Rozmiar newborn póki co, kokosi i close parent.
tu zamawiałam:
http://www.decoraliki.pl/otulacz-clo...wborn,365.html
http://www.decoraliki.pl/otulacz-new...okosi,356.html

Też tak raz miałam, na poczcie
A co do pozostałych komentarzy, już lubię Twojego syna, chyba je przeczytam mojemu brzuchowi, niech się uczy

Mam tego samego pajaca

Boy or girl
http://www.decoraliki.pl/2619,chusta...y-or-girl.html
Z tego co pamiętam Tobie się najbardziej podobała?
Stwierdziłam, że jednak chce mieć te różnokolorowe krawędzie, bo podobno to dużo ułatwia. Próbowałam zamotać na misiu. Trochę za miękki No i brzuch przeszkadza. Już uprana i się suszy.

Dobrze pamietasz ;-)
Miekka jest od nowosci? Bardzo jestem ciekawa wrazen. Na poczatku bardzo duzo, od razu widzisz, czy sie gdzies chusta nie przekrecila a mimo najlepszych checi na poczatku zdarza sie to notorycznie. Jakie wiazanie cwiczylas? Ja sie nastawiam na kieszonke, kangurek slabo mi wychodzi na razie
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości