![]() |
#1411 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.5
Cytat:
Swoją drogą szefowej nie wypada tak żartować ![]()
![]() |
#1412 |
Zakorzenienie
|
Lobo serio
![]() ![]()
#1413 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe cz.5
Jakby któraś chciała koniecznie nowy leżaczek-bujaczek albo matę edukacyjną to na alledrogo sprzedawca karole_2008 oferuje leżaczek za 115 zł, a matę za 165. Porównując do cen smykowych to tanio
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1414 |
Zakorzenienie
|
Adka mi urosła chyba z 10cm
![]() Wydaje mi sie ze pepco oszukuje z rozmiarowka hahah
#1415 |
Zakorzenienie
|
Podobno w tych miękkich lepiej trzyma się dziecko
![]() |
#1416 |
Zakorzenienie
|
Na leżaczki nie patrzyłam - Teściowa (to tajemnica jest przedemną, ale jednak wyszło, że wiem hehe) kupiła, ale na maty wczoraj patrzyłam i fajne to poniżej 300 zł nie widziałam.
![]() Widziałam, że pisałyście o kołderkach, otulaczach i innych rzeczach do spania i.. zgłupiałam! Nie wiem co kupić. ![]()
![]() |
#1417 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1418 |
Zakorzenienie
|
Że podobno lepiej się "czuje" dziecko, tak przynajmniej pisały dziewczyny. Ja sama jeszcze nie wiem, jaki kupię
![]()
![]() |
#1419 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba chodzi o to że niektórzy lubią czuć dziecko na ręku Adka moja pupa jest bez zmian. W udzie mam 2 cm mniej, jak patrzę na te moje pomiary od początku ciąży :O chyba się jednak źle zmierzyłam
25.12.2015 Igor ![]() ![]() ![]() 17.09.2017 Olgierd ![]() ![]() ![]() Edytowane przez rudaska Czas edycji: 2015-08-19 o 18:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1420 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Bo w miekkich latwiej wyczuc dzieciatko ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1421 |
Zakorzenienie
|
Lobo. To właściciel byl?
![]()
#1422 |
Zakorzenienie
|
Rudaska to żelazna zasada
![]() Zamówiłam rożek bez usztywnienia, majątek nie kosztował, bo 20 zł z przesyłką. Zobaczymy, jak paczki zaczną się schodzić, mehehehe ![]() Kalusia no racja, nie pomyślałam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1423 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1424 |
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio trzymalam 4 miesiecznego chlopca. Masakra juz sie tak wyrywal i tak jakos nieporadnie mi szlo.
Pocieszam sie z tym ze przed corcia nie mialam dzieci na rekach a to jakos poszlo naturalnie wiec z Wojtusiem tez pewnie tak bedzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1425 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najmniejsze trzymałam miesięczne, (to było dwa lata temu) ale to na zasadzie - siedziałam na kanapie, przyjaciółka podała mi synka (włożyła w moje ramiona), siedzialam tam z 20 minut, po czym mi go z tych ramion wyjęła. Sparaliżowana byłam jak mało kiedy. Mam nadzieję, że to po prostu 'przychodzi' bo póki co jestem zielona jak ogórek. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1426 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pomyślimy moze gdzieś się wybierzemy ![]() Nic nie mów, jak wracaliśmy to tak się z nim poklocilam, aż się poplakalam;/ zostawił samochód u mechanika i poprosil żebym po niego przyjechała, to przyjechałam i mówię jedziemy i już się wkurzyl, bo nie chciałam 2 godz poczekać aż teście przyjada. Wracamy i pyta co będziemy robić w domu, a to musimy coś,robic? Może posiedzieć np razem? To powiedzialam, że go odwioze jak chce a on, ze to wygląda jakbyśmy uciekli i po prostu już nie wytrzymałam i się poplakalam ;( ale nie ważne juz... przeprosił mnie oczywiście chyba z 10 razy, ale tak mi przykro było, ze i tak siedział tam 3 dni i to na urlopie, wytknelam mu to, ze wziął go, żeby rodzice mogli pojechać, ehh sorry musiałam chociaż trochę się wygadać... Cytat:
![]() A pro po karmienia i przewijania, jak dziecko się budzi i płacze to najpierw karmię i dopiero przewijak czy przewijam i karmie? Ale rozwyc się może już niezle, z kolei zasikane karmic? No nie wiem... Cytat:
Cytat:
Ja też Ci odpisalam na te Twoje 4 pytania ![]() Cytat:
![]() Też czuje po majtkach, ze szerszą sie zrobiłam, a te po 3,99 zł to teraz są,w,pepco? To bym podjechala obejrzeć ![]() Cytat:
![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1427 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
25.12.2015 Igor ![]() ![]() ![]() 17.09.2017 Olgierd ![]() ![]() ![]() Edytowane przez rudaska Czas edycji: 2015-08-19 o 19:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1428 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1429 |
Zakorzenienie
|
Syylwuska - ja najpierw przewijalam a potem karmilam. W końcu przewijanie krócej trwa a nie chciałam, by dziecko mi w kupie leżało. Potem i tak trzeba odbić, więc czas by się jeszcze wydluzal.
![]() |
#1430 |
Zadomowienie
|
hej!
![]() Melduje się po wizycie ![]() ![]() Mój kalafior uaktywnił się w czasie wizyty. Gadałam z lekarzem, zmierzył mi ciśnienie i zaprosił mnie na fotel. I ja zadowolona z siebie ide do fotela, żeby mi podwozie sprawdził, już chce siadać, choć coś mi zaczęło nie pasować... już miałam wpaść co jest nie tak, a tu gin mówi do mojego TŻ, że widać, że często mnie TŻ rozbiera, bo zapomniałam się rozebrać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Muszę Wam się pochwalić. Wczoraj z TŻ zrobiliśmy 16 ogórków konserwowych i 38 słoików kiszonych ![]() ![]() ![]() Adka ale Ty już masz duuużo ubranek! super ![]() co do spania, to my dla maleństwa na razie nie kupujemy kołdry, na początek będzie rożek i śpiworek. Mam od kumpeli rajstopy, ale myślę, że nie będziemy ich ubierać Młodemu. Wspominałyście też temat wesel. My na początku października mamy wesele u bliskiego kolegi, ale 160 km w jedną stronę, także chyba z niego zrezygnujemy, bo nie zamierzam tam jechać na 3 godziny, a obawiam sie, że tylko tyle tam wytrzymam... W przyszłym roku mamy 2 wesela : jedno w czerwcu, a drugie w październiku. Prawdopodobnie to wesele w październiku będzie bez udziału dzieci, sami dorośli.
#1431 | |
Zakorzenienie
|
Sylwuska trochę pozamawiałam na 68, chciałam za jedną przesyłką (która de facto i tak wyszła mi za darmo
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1432 |
Zakorzenienie
|
Karmazynova gratulacje i hehe akcja z fotelem mnie rozwalila
![]()
#1433 |
Zakorzenienie
|
Karmazynowa gratuluję wizyta. Duży synek, super
![]()
#1434 |
Zakorzenienie
|
Karmazynowa ale duży chłopak
![]() ![]() Mój synuś to chyba u nas najmniejszy...Wg lekarza zgodnie z planem, więc spoko, ale wiecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1435 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przyjaciółka mi powiedziała, że najpierw przewijać. Raz, że jak z kupą to, żeby w tym bardziej nie wytarzać dziecka, a dwa, że dzieciaczki często karmienie usypia, więc później bez sensu znów je wybudzać na przewijanie ![]() ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Karmazynowa, ale duży chłopak. ![]() ![]() I brawo za badanie w spOdenkach. :d
![]() ![]() |
![]() |
#1436 |
Zakorzenienie
|
Sylwuska ja bym chyba najpierw karmiła, a potem przewijała, po karmieniu na pewno coś narobi w pieluchę, to lepiej żeby narobił w nową czystą pieluchę a nie w trakcie przewijania
![]() chyba że faktycznie tak mu byłoby źle z pełną pieluchą podczas jedzenia, to wtedy odwrotnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1437 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Hehe to musiało fajnie wyglądać ![]() O to dużo już zrobiliscie? Ale właśnie jak to zrobiliście, Tz Ci pomagal? ![]() Cytat:
Jutro moje polowkowe, bojam sie ;( i dzisiaj to ja ide ogarniac bozene, ciekawe jak mi wyjdzie, a od 3 dni nie mamy cieplej wody we wszystkich blokach i w czajniki muszę grzać ![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1438 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() nadrobiłam ![]() ![]() Halwaya prześliczna Twoja córeczka ![]() Adka poszalałaś z ciuszkami, co będziesz potem kupować, a przecież to jest uzależniające? ![]() Majtki też muszę koniecznie kupić nowe ![]() Ogórki kiszone też chcemy robić, ale doradźcie, nie mamy piwnicy, czy można je trzymać w domu normalnie w kuchni czy się popsują? ![]() Lobo, aż szkoda słów na tego kolesia, ma sa kra ![]() Poza tym kupiłam dziś młodemu dwie pary dżinsów i dwie półśpiochów wszystko za 20 pln, a dżinsy jedne z h&m, drugie z nexta ![]() ![]() (Nowe dżiny na stronie hm 60 pln ![]() Tutaj w Gda już się robi szaro, gdzie się podziały te dlugie dni? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1439 |
Zakorzenienie
|
Kurczę, ja już nie wiem co wybrać, śpiworek czy otulacz? Dziecku nie przeszkadza, że w śpiworku ma rączki odkryte? Mi by przeszkadzało bo ja zawsze muszę mieć przykryte ręce i ramiona
![]()
![]() |
#1440 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale ja przed ciąża nosiłam a teraz ? Bawełniane które z sensem nawet nic wspólnego nie mają ahahaha Ja po majtkach patrzę i nie widzę żeby ani centymetr przybył; O Cytat:
To ja jestem dziwna.. nic nie widzę żeby w duoe poszło. .. Cytat:
Cytat:
kurde... i sama nie wiem jak na to patrzeć Cytat:
Cytat:
kalafior ahahahaha Gratki dużego chłopa ![]() Cytat:
![]() Na szczęście wszystko się zużyje ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:39.