![]() |
#4801 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. II
|
![]() ![]() |
![]() |
#4802 |
Rozeznanie
|
I muszę się pochwalić że TZ dzisiaj złożył zamówienie na komodę dla dzidziusia, bo wymyśliłam sobie że chce 5 szuflad z czego trzy standardowe na wysokość i dwie dolne podwójne, jak oglądałam w sklepach komody to nawet jeśli szuflady są wysokie z zewnątrz to często środku ścianki i tak są niskie więc robimy na wymiar w przyszłym tygodniu ma być już gotowa
#4803 | ||
Zadomowienie
|
Ewidentnie macie dużo czasu
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4804 |
Zakorzenienie
|
NIUNIA, gratki dla męża
![]()
#4805 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4806 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4807 | ||||
Zakorzenienie
|
[1=6963c1fb65109977f9c6bf6 49cbcc3d41e8cdb1e_65c0253 828816;52467481]Właśnie robię naleśniki, ale w ogóle nie wychodzą, wszystko się rozchodzi. Ostatnio Przyjechał tata na kilka dni to PowiedZiałam mu jak to wszystko wygląda. Nie był zadawolony ale mimo wszystko wspierający. Trochę pozytywniej patrzę teraz na to. Co do Tż - owszem, nawet przyjechał po swoją klawiaturę (wiecie taka zwykłą podpinaną pod komputer). Po pytaniu "po co Ci ona, przecież masz laptopa" usłyszałam, że chcę ją podpiąć pod laptopa, żeby ta klawiatura co jest w laptopie mu się nie zepsuła. W pierwszej chwili zgłupiałam. Jak to usłyszałam to odwróciłam się na pięcie i zamknęłam drzwi za sobą. I tyle z naszej rozmowy. Nie mam o czym z nim rozmawiać. Myślałam w sumie, że chciał pogadać, a tu zonk
![]() ![]() ![]() dobrze że już nie musisz się z nim na co dzień użerać, bo jest niepoważny, serio ![]() Cytat:
![]() ja dziś wstawiłam jeszcze raz do prania zmywarkę z czystymi naczyniami bo zapomniałam sobie że się już prały ![]() jakieś 15 minut trwało usg ![]() sporo krócej niż pierwsze prenatalne, no ale teraz Dzidziol już jest duży nie ma problemu ze się gdzieś schowa i nie da si,e pomierzyć (ostatnio musiałam kombinować żeby się przekręcił) No i robiłam w tej samej klinice więc wszystkie informacje z wywiadu już były w systemie, więc tylko wystarczyło dorzucić bieżące wyniki ![]() Cytat:
![]() taki jest plan, ale czy wypali to już inna sprawa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziękuję za wszystkie miłe słowa ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4808 |
Zakorzenienie
|
Wlasnie skonczylismy podgladanie naszego malucha
![]() ![]() Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
#4809 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4810 |
Zakorzenienie
|
No chyba, ze na plycie maja
![]()
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
#4811 |
Zakorzenienie
|
U przyjaciela mam usg, a prawdopodobnie bede u niego pracowala jako fizjo po macierzynskim
![]() Wyslane z Lumia920. Edytowane przez Casaa Czas edycji: 2015-08-19 o 21:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#4812 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
No żenada po prostu... ![]() Cytat:
Wg mnie wystarczy ją trochę skrócić i będzie super ![]() Cytat:
Super że masz możliwość zrobienia sobie usg ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4813 |
Zakorzenienie
|
CASA, mając takie usg pod ręką chodzilabym tam co 2 tygodnie
![]()
#4814 |
Zakorzenienie
|
Ciezko sie oprzec pokusie. Najlepszy motyw byl jak moj TZ bawil sie parametrami, cos tam probowal wyklikac i z chwili na chwile obraz coraz gorszy, mlodego coraz mniej widac i pojawilo sie wybrzuszenie tak ze dzieciaczek mial bardzo malo miejsca, juz TZta zaczelam operdzielac, ze cos spitolil, a okazalo sie, ze to wypelniony pecherz tak wypelnial pole widzenia i zaburzal obraz mlodego
![]() Teraz gasze swiatlo i spokojnej nocki wszystkim zycze z cudownymi snami ![]() Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
#4815 |
Rozeznanie
|
Casa, ja bym codziennie chodziła
![]() Dziś o 9 mam wizytę więc standardowo nie mogę już spać. ![]() Oglądałam wózki i Bebetto wydaje mi się dla mnie duży, Camarelo tak samo. Mam 160 cm wzrostu i miałam wrażenie,że są nie dla mnie. Od dwóch miesięcy są na rynku wózki Viking i to one skradły moje serce. ![]() Myślałam jeszcze o Jedo fyn ale chyba za ciężki dla mnie...
![]() |
#4816 |
Zakorzenienie
|
Najpierw zobaczylam vikinga i pomyslalam super wozek, pozniej zobaczylam jedo fyn, ten jest czaderski. Kuuurde sama bym go chciala, ale mocno przekracza nasz budzet :-( musze cos znalezc max do 1000 zl. Jeszcze nie wiem czy 2w1 czy 3w1 :-(
Aaa i nie martw sie, wszystko bedzie dobrze ![]()
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
#4817 |
Zakorzenienie
|
dziś wizyta polowkowe efekt?? juz nie śpię
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4818 |
Zakorzenienie
|
Kasiulenkowo my chyba w tym samym wieku ciaze mamy i jak czytalam, to jest prawidlowa waga
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4819 |
Zakorzenienie
|
Trzymam kciuki za wizyty
![]() A ja dzisiaj fajnej rzeczy doświadczyłam, bo TŻ przyszedł rano się do brzuszka poprzytulać i mówi: ojej, zobacz, jest po tej stronie! Ja patrzę, krzywy brzuch faktycznie. Mówię, czekaj położę się prosto, bo jedną nogę miałam wyżej. Ale nie, nadal brzuch krzywy, dzieć ewidentnie był po prawej stronie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4820 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4821 |
Zakorzenienie
|
wczoraj przy ruchach wyczułam twardsze miejsce. miejsce w którym była jakaś część dzidziolka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4822 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() ![]()
Serduszko malutkie ![]() Edytowane przez Magdusiaaa Czas edycji: 2015-08-20 o 06:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#4823 |
Zakorzenienie
|
U mnie słychać jelita więc no :-D
---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ---------- A tak w ogóle.to już siedzę w pracy od godziny.. Jednak stesknilam się za tym małym potworem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4824 |
Wtajemniczenie
|
Magda no wcale sie nie dziwie w koncu zajmujesz sie nia juz sporo czasu widujesz prawie codziennie takze... a ze strony mamuski zadnego komentarza w stylu "jak sie czujesz?""jaki ladny brzuszek"itd?
#4825 |
Zakorzenienie
|
Tatuś był rano tylko ;-) z mamą się będę widzieć dopiero po południu. Nie oczekuję od nich zainteresowania moim stanem ;-) postawiłam ich i tak w dość nie zrecznej sytuacji więc no
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4826 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój TŻ codziennie słucha brzucha ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4827 |
Raczkowanie
|
Casa, gratuluję udanej wizyty.
![]() ![]() ![]()
#4828 |
Wtajemniczenie
|
Wiesz zreczna niezreczna ja wychodze z zalozenia ze kazdy ma prawo do swojego zycia swoich decyzji macietzynstwa itd a juz na pewno nie uzaleznianie tego od pracodawcy. Moim zdaniem jak sie zatrudnia mlode kobiety MUSZA sie liczyc z tym ze w kazdej chwili moga zostac postawieni w takiej sytuacji na jakim syanowisku by sie nie bylo...
#4829 |
Raczkowanie
|
Magdusiaaa, nie stresuj się wizytą, jestem pewna, że wszystko będzie cacy.
![]()
#4830 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:43.