![]() |
#4861 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. II
Cytat:
![]() o tak! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4862 |
Zakorzenienie
|
[1=6963c1fb65109977f9c6bf6 49cbcc3d41e8cdb1e_65c0253 828816;52478403]No ja tak samo, od września praktyki do czerwca. Mam nadzieję, że uda mi się je zaliczyć. Magda, a jakie praktyki robisz?[/QUOTE]
ja praktyki w przedszkolu i w szkole 1-3. Praktyki w sumie opierają się na oglądaniu tego co dzieci robią i zbieraniu materiałów jakimi się posługują ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4863 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja na szczęście we wrześniu mam tylko dać do podpisania dziennik praktyk i zobaczyć dokumentację, bo zrobiłam praktyki w czerwcu ![]() Za to mam egzamin do zdania ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4864 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I jeszcze porypane dokumenty mojej uczelni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4865 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Aaa, no i zapomniałabym. Witamy się w 22 tc! ![]()
![]() |
#4866 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4868 |
Zakorzenienie
|
Super
![]() Mnie nerwa niesie jak tylko pomyślę o tych praktykach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4870 |
Konto usunięte
|
Fajna sprawa z praktykami w przedszkolu. U mnie trochę ciężej, bo zaczynam we wrześniu i ciągnie je do czerwca przyszłego. Mam nadzieję, że uda mi się zaliczyć je do końca roku (tą pierwszą część) i będę w stanie jeszcze chodzić z dużym brzuszkiem. Chociaż w tym momencie to jakaś totalna abstrakcja
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4871 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziękuję za gratulacje ![]() Swoją drogą jak mąż się dowiedział że zdałam to powiedział że pijemy ![]() ![]()
![]() |
#4872 |
Zakorzenienie
|
50 h w szkole, 25h w przedszkolu. Mam do dyspozycji tylko drugie zmiany po 5 h
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4873 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4874 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4875 |
Zakorzenienie
|
rany, praktyki... jak fajnie, że studia mam już dawno za sobą! Mam nadzieję, że jakoś podołacie.
HARRIET, gratulacje! Na kiedy wstępnie planujesz egzamin? Raz kozie śmierć. Pierwszy raz w życiu wzięłam udział w licytacji na all, wstawiłam cenę max 150zł za używaną kołyskę I zobaczymy co z tego będzie,bo ma jeszcze 5 dni.do końca ![]()
#4876 |
Zakorzenienie
|
Zrobiłam wstępną listę wyprawkową. Bez ubranek: ponad 5000zł.
Ale z takimi rzeczami jak mata edukacyjna, miś szumiś, karuzela do łóżka - te rzeczy akurat będziemy kupować jak już, to po porodzie, a tak to poczekamy, bo i tak rodzina/przyjaciele na bank będą chcieli coś kupić, więc nie chcę kupować wszystkiego żeby MIEĆ, a potem dostać drugi raz to samo, albo jakieś niepotrzebne bzdety. |
![]() ![]() |
![]() |
#4877 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja bym nie licytowała na tyle dni przed końcem tylko weszła tego ostatniego dnia na 15 min wcześniej i wtedy zobaczyła cenę i czy warto klikać ![]() ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Cytat:
Ja takie rzeczy jak mata czy miś czy karuzela to będę dawać innym jak będą się pytać "a co byś chciała dostać?" no to będzie gotowe ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4878 |
Zakorzenienie
|
MAGDA, jeszcze nie jestem wprawiona w licytowanie. Wyszłam na razie z założenia, że tyle mogę dać maksymalnie, all przebija mi samo do tej kwoty. Na razie jeszcze brakuje, ale tak jak mówisz, ruch zrobi się bliżej końca. Jak będzie drożej i nie wygram to za 5 dni się dowiem
![]() DOTKA, mam taki sam plan. Ale moja wyprawka bardzo chciałaby zamknąć się w kwocie 4.5tyś z fotelikiem i bazą, komodą itp. Nie wiem na ile to wyjdzie, skoro wszystko trzeba kupić samemu
30.12.2012 ![]() 26.04.2014 ![]() Edytowane przez medeline Czas edycji: 2015-08-20 o 12:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#4879 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4880 |
Zakorzenienie
|
Magda, tak, z fotelikiem itp.
Z mebli to łóżeczko i przewijak tylko, więcej nie kupuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4881 |
Zakorzenienie
|
Hmmm.. to jak bez ciuszków to trochę dużo moim zdaniem..
|
![]() ![]() |
![]() |
#4882 |
Zakorzenienie
|
No Wlasnie ja też bede raczej kupowac sama,oczywiście poza rzeczami ktore dostane od siostry w spadku po siostezencu :-P ale cala reszte kupujemy sami,moi rodzice maja problemy z kasa,tesciowa juz nam zaplacila za architekta i pozwolenie na remont,może rodzenstwo meza w czym pomoze (nie obrazilabym sie na Bon prezentowy na wózek:-D) ale watpie,bo sami maja duze zobowiazania. Najgorsze jest to ze mezowi nie dali papierów w pracy i jak odejdzie (za dwa tygodnie) to nie bedzie mial prawa do zasilku dla bezrobotnych (a mialby ponad tysiac euro miesiecznie przez pol roku),wiec tylko moje 70% pensji. Ale cóż,mam cos zaoszczedzone jeszcze.
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
![]() ![]() |
![]() |
#4883 |
Zakorzenienie
|
Kasa się zawsze jakoś zorganizuje serio
![]() My powinniśmy mieć odłożone już 1500 na wesele. No i raczej się na to nie zapowiada. Najpierw nie było części wypłaty, później pojechaliśmy na wakacje, teraz łóżeczko ![]() ![]() Ale będzie dobrze! Kasa się zawsze sama organizuje. |
![]() ![]() |
![]() |
#4884 |
Zakorzenienie
|
Magda, mnie się nie wydaje żeby to było dużo, skoro sam wózek kosztuje 1700, a fotelik z bazą 1100
![]() Tak samo artykuły higieniczne: pieluchy tetrowe, pampersy, pieluchy wielorazowe, sudocrem, octenisept, sól fizjologiczna ( i cała reszta z apteki) - 1200zł. |
![]() ![]() |
![]() |
#4885 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4886 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4887 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny widziałam się dzisiaj z kolegą policjantem z drogówki (takim mądrym policjantem trochę medialnym) który przeprowadza często przeróżne eventy m in akcję jak dobierać foteliki i on twierdzi że z wózka 3w1 starczy że ważniejszy jest ten późniejszy(ma własne dziecko i drugie w drodze) jako następny fotelik poleca recaro i no i się zastanawiam co robić
odliczanie ![]() Edytowane przez niunia_leyla Czas edycji: 2015-08-20 o 12:48 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4888 |
Zakorzenienie
|
Ja bym nie ryzykowala,no chyba ze roznica w cenie jest BARDZO duza.AleE wolalabym kupic uzywane meble i ubranka niz slaby fotelik
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
![]() ![]() |
![]() |
#4889 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wstępnie najwcześniej wrzesień, limit wydatków na sierpień został już i tak przekroczony, a płaci się od razu przy zapisie, prawda? Cytat:
![]() Cytat:
Ja uwielbiam snajpera przy aukcjach, niestety jest już baaardzo popularny. Na all w sumie nic mi się nigdy na aukcji nie udało wyrwać jakoś bardzo tanio, raczej szukam fajnych ofert na olx ![]()
![]() |
#4890 |
Zakorzenienie
|
zaraz będzie mąż obiad gotowy zje i spadamy na połówkowe
![]() ![]() czuję że będziemy mieli chłopczyka no od początku tak czuję zobaczymy dziś ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:23.