|
|
#1861 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Dla tych już doczekanych!
drabs, wyśle ci wieczorem jak będę w domu, bo na tym kompie nie mam
|
|
|
|
#1862 |
|
Zakorzenienie
|
ja muszę minimum 5kg schudnąć - zwłaszcza brzuch i ramiona...
Z tym brzuchem to najgorzej, bo PCOS nie pomaga w zrzucaniu tłuszczy z bębna Ale zaczęłam znowu suplementować się chromem i już przynajmniej nie mam zachcianek żywieniowo- słodkościowych. Chrom mi zawsze pomagał.No i sukienkę chcę "lejącą", więc brzucha trzeba wymodelować, majtki nie zawsze dają radę ![]() załamałam się jak zobaczyłam zdjęcia z naszej niedzielnej wycieczki, a tam ręce jak kluchy ![]() Loloo mi nie napisała czy kropelki odchudzające z Herbapolu coś dają ![]() Nie chce się przyznać
|
|
|
|
#1863 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1864 |
|
Konto usunięte
|
aaa przeoczyłam pytanie, sroki
![]() no na mnie działają, ale trzeba się przyzwyczaic do smaku, bo miętowa woda nie każdmu podejdzie mi smakowały, ale widziałam jak ktoś pisał że bleeekosztują jakies 17zł, za tyle przynajmniej kupowałam w sklepach zielarskich. dawałam kilka kropel do wody mineralnej i piłam jakieś 2l dziennie samej tej wody, a do tego jeszcze jakieś herbaty czerwone itp. a wczoraj sobie kupiłam 2be slim, bo to tez na mnie działa i czekam aż dojdzie ![]() ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- o te: http://merlin.pl/Krople-odchudzajace...B&gclsrc=aw.ds |
|
|
|
#1865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() herbata czerwona - zapomniałam, że to istnieje ![]() mam w pracy taką przywiezioną z Chin, ale nie umiem jej zaparzać ![]() a TŻ kupił herbatę lapacho, ale boimy się to pić ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- "W Cudzysłowie" Ci nie robi tych numerków? |
|
|
|
|
#1866 |
|
ż o n a i d e a l n a
|
Ja mam dosyć sporo do zrzucenia, aż wstyd że się tak zapuściłam. Chciałabym schudnąć z 15 kg
ale jak narazie jeszcze nie zrobiłam nic w kierunku odchudzania i już myślę jaką pizze jutro zjemy z Tż ![]() ale jeszcze 2 lata więc...... MAM CZAS
|
|
#1867 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
przeciez to tylko numerki a nie jakies master of design ![]() u nich jeszcze będę robiła winietki i menu. |
|
|
|
|
#1868 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja będę u nich robić zaproszenia, menu i winietki ale jeszcze chcę takie tabliczki na stoły, wiecie o co chodzi. Np. "Keep calm and eat cookies" itp. ![]() i nie wiem co zrobić na ścianie za nami, bo sala nam tam nic nie zorganizuje. Myslałam o literkach zawieszonych na sznurku, ale nie wiem jaki napis JUST MARRIED wydaje mi się jakieś kiczowate, a babcie i tak nie zrozumieją co tam pisze
Edytowane przez visionAM Czas edycji: 2015-08-20 o 14:12 |
||
|
|
|
#1869 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1870 |
|
Zadomowienie
|
Ja bym chciała 8kg schudnąć, ale z 3kg też bym się cieszyła
|
#1871 |
|
Konto usunięte
|
Vision, a tak normalnie to co jest u was na scianie za wami?
U nas jest wielkie okno i nic już tam nie będę dorabiać. |
|
|
|
#1872 |
|
ż o n a i d e a l n a
|
Ja myślę o napisie " i żyli długo i szczęśliwie " każda literka na osobno i to zawieszone na wstążce, wiecie o co mi chodzi?
|
|
#1873 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
więc dam sobie spokój i sama będę kombinowała.
|
||
|
|
|
#1874 |
|
Konto usunięte
|
Ja to bym nic nie robiła, jakoś mi się zle kojarzą te ścianki za pm xD
|
|
|
|
#1875 |
|
Konto usunięte
|
ja też mam oszkloną szybę etc i chyba nic nie będę dawać. chociaż jak zobaczę się z panią dekoratorką to możę ona coś powie
fajny pomysł z tymi ramkami na stół vision, ja chyba dam tekst piosenki która jest motywem prewodnim xD a z drugiej stroni jakiś obrazek tematyczny czy jakąś grafikę. kurde mam tak mało czasu żałuję że wczesniej nie zaczęłam się interesowąć :lol |
|
|
|
#1876 |
|
Zakorzenienie
|
Musze tam pojechać w jakąś sobotę i zobaczyć jak to dokładnie wygląda
Też mi się te ścianki średnio kojarzą, a z drugiej strony może być pusto, więc nie wiem co zrobimy. |
|
|
|
#1877 |
|
Konto usunięte
|
ja nie mam pomysłu na aranżację :C
|
|
|
|
#1878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1437064855 |
|
|
|
|
#1879 |
|
ż o n a i d e a l n a
|
Tez muszę pojechac i dokładnie obfocić sale
|
|
#1880 |
|
Konto usunięte
|
Ja sobie obfocilam okrągłe stoły ostatnio
![]() No i sie wyjaśnił mój dylemat butelkowy, bo nie wiedziałam czy jakieś małe szklane czy w ostateczności plastik. Ale tz powiedział, ze tylko szklane dzbanki, żadnych etykiet ![]() Ewentualnie gazowane 0.3 będą na osobnym stoliku. |
|
|
|
#1881 |
|
Zadomowienie
|
Ja nic nie będę dekorować na sali. Kwiaty na stół, które są w pakiecie i tyle. Nic innego by mi tam nie pasowało. Pani proponowała balony, ale zdecydowanie tego nie widzę
|
#1882 |
|
Konto usunięte
|
Ja mam np siano xD sami zalatwilismy
|
|
|
|
#1883 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chociaż też średnio mi się to podoba Cytat:
|
||
|
|
|
#1884 | |
|
Japońska rzepa
|
Cytat:
Moje makaroniki właśnie się suszą, trzymajcie mocno kciuki ![]() jak nie wyjdą to umre O matulu,jak to zrobiłaś i ile Ci zajęło? Siano? :P Drabineczka, jak tu wbijasz to pochwal się co masz pozałatwiane! Pokażesz salę, foto itp? ![]() Ja chyba nic nie chcę "za" nami, wystarczy mi,że bedzie udekorowany stół. Swoją drogą - napisałam do trzech kwiaciarni: 1. https://www.facebook.com/mchyipaprocie?fref=ts 2.https://www.facebook.com/KTstudio.de...ref=ts&fref=ts 3.https://www.facebook.com/Kwiatkarium?ref=ts&fref=ts które wam się najbardziej podoba? my na pewno szklane buteleczki,to był jedyny wymóg tż co do wesela :P
|
|
#1885 |
|
Konto usunięte
|
No ja te butelki przeżywała bardzo, a tz chyba jeszcze bardziej, bo stwierdził ze absolutnie ich na stołach nie będzie.
Poza tym to chyba dość popularna decyzja na naszej sali, bo jak byliśmy tam dwa razy, to na stołach były tylko dzbanki. |
|
|
|
#1886 |
|
Zakorzenienie
|
Kompletnie nie znam się na kwiatach, więc nie wiem, która florystka lepsza. Wszystkie trzy mają piękne kompozycje
|
|
|
|
#1887 | |
|
Japońska rzepa
|
Cytat:
Wizualnie podoba mi się 1,ale boje się,ze mi strzeli z dupy ceną
|
|
#1888 |
|
Zakorzenienie
|
Po tym, co widziałam w sobotę - jak peemka mocowała się w kościele z bukietem, odechciało mi się mieć kwiatki w ręku na swoim ślubie
|
|
|
|
#1889 |
|
Konto usunięte
|
U mnie na stołach będą białe róże + gipsówka, bukiet taki sam
|
|
|
|
#1890 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A jak już jesteśmy w temacie kwiatów, to w ostatnim czasie byłam zdecydowana, że chciałabym mieć bukiet z róż, taką standardową, równą kuleczkę. Kolor jeszcze ewentualnie do przemyślenia. A ostatnio tak mi się hortensje spodobały
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:23.

Ale zaczęłam znowu suplementować się chromem i już przynajmniej nie mam zachcianek żywieniowo- słodkościowych. Chrom mi zawsze pomagał.

JUST MARRIED wydaje mi się jakieś kiczowate, a babcie i tak nie zrozumieją co tam pisze 
więc dam sobie spokój i sama będę kombinowała.

Wizualnie podoba mi się 1,ale boje się,ze mi strzeli z dupy ceną