|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1501 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później 33 i 1/3 ;)
Cytat:
szkodaja też mam trochę napięty grafik,ale gdyby co to dawaj znak-może coś wykombinujemy szerokiej drogi Cytat:
![]() i wiem ,że nie jest to łatwe 3maj się Rzabbko-na pewno świetnie sobie poradzisz Pingi-powiedz fryckowi przy następnej wizycie balejażowej wizycie,że ma Ci nie wypalać włosów,bo używasz kosmetyków bez silikonów i wszystko wychodzi na wierzch ![]() na pewno wyglądasz ślicznie Iwonko-zapomniałam wczoraj napisać,że historia lekko hardcorowa ![]() no,ale że Ty dobrze wychowana i enteligętna to nic złego ani złośliwego pewnie nie powiedziałaś a zatem babka powinna zapisywać i wyciągnąć wnioski Oreganko-dzięki ![]() ktoś wie czy tego nowojorczyka mogę w normalnej blaszce zrobić czy trza w tortownicy? |
||
|
|
|
#1502 |
|
sophisticated
|
Ann, mi się wydaje, że kształt blaszki nie ma znaczenia, byle pojemność i wysokość była mniej więcej jednakowa
też muszę w końcu go zrobić ![]() EDIT a może nie do końca, nie wiem jak z wyjmowaniem będzie, czy nie jest za delikatny żeby go z blachy wyszarpywać może poczekaj na kogoś kto piekł |
|
|
|
#1503 |
|
Zakorzenienie
|
ann mozesz w blaszce
on nie jest delikatny tylko musi postać w lodowce minimum 6h a najlepiej pzrez noc a co do włosów ja nie mam tlenionych, to są farby bez amoniaku Brewka dzięki od razu mi lepiej
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#1504 |
|
sophisticated
|
![]() ![]() wytrzymaj jeszcze troszkę może Pingi czy ty pieczesz nowojorczyka z ciastkami czy bez? |
|
|
|
#1505 |
|
Rzabbocop
|
Cześć
![]() Pinguś a jakimi farbami masz robione? Wiesz amoniak to jedno a telnienie to co innego. Ja sie nie znam ale chyba ciezko rozjaśnic bez wody utlenionej. |
|
|
|
#1506 |
|
Zakorzenienie
|
heeeej
|
|
|
|
#1507 |
|
sophisticated
|
|
|
|
|
#1508 |
|
Raczkowanie
|
Dzieki Maliso, zapytalam dlatego ze czytajac fora zauwazylam ze jedni pieka nowojorczyka z obnizaniem temp a inni np ustawiaja 170 i pieka go krocej, poza tym z tego co sobie przypominam do Pingwin tez chyba ustawil wyzsza temp bo sie nie chcial sciac, jutro bedzie moj debiut nowojorczykowi wiec jeszcze nie wiem jak moj piekarnik sie zachowa, zobaczymy
|
|
|
|
#1509 | |
|
sophisticated
|
Cytat:
zdaje się, że nowojorczyk niewrażliwy na błędy, na cincinie ktoś wyjął, przestudził, zdjął tortownicę i się okazało, że płynie, więc z powrotem do pieca i też się udał wygląda na stworzony dla mnie
|
|
|
|
|
#1510 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1511 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
hmm to jaki niby ma wpływ odstawienie silikonów na rozjaśnianie??? bo nie jarzę
|
|
#1512 | |
|
sophisticated
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1513 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. A jesli odprony na bledy to dla mnie idealny, zobaczymy czy jutro bede miala w chacie katastrofe kulinarna
|
|
|
|
|
#1514 | |
|
sophisticated
|
Cytat:
to opisz koniecznie jak poszło, bo ja się w weekend przymierzę, jeśli u ciebie też wyjdzie ![]() miło cię widzieć Kasiu |
|
|
|
|
#1515 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1516 | |
|
sophisticated
|
Cytat:
![]() może na siłownię się przeleć, dasz sobie wycisk, troszkę endorfin wyprodukujesz i senność minie?
|
|
|
|
|
#1517 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
najwyzej bede begac z placzem i prosbami o pomoc do komputera , zdam dokladna relacje jak bylo. Dziekuje za mile ponowne przywitanie, dobrze wrocic do Was znowu Navi moj piekarni kto potrafi wylaczyc prad w calym domu Tatus chyba przedobrzyl ze sprzetem kuchennym i jak dziala rownoczenie np piekarnik i pralka to juz pozniej nic nie dziala
|
|
|
|
|
#1518 |
|
Zakorzenienie
|
CZESC KASIU
![]() ![]() ![]() ![]() Rzabba ja nie wiem, ale fryzjer mowi, ze nie niszczą a nawet odzywiaja, dlatego mam jaśniejsze tylko o 2 tony cos z L'Oreal Brewka ja z ciastkami digestive i wg mnie można podkręcić temp. jak się piecze w gazetach i wodzie tylko trzeba zaslonić górę papierem navi śpij śpij, jak człowiek śpi to nie grzeszy
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#1519 |
|
Rzabbocop
|
Kasiu ja mam tak w domu w Polsce, bo elektrykę mam z lat 50-tych
![]() Jak chodzi pralka, to już żelazka nie włączę ![]() Navi magnez łykaj |
|
|
|
#1520 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() moj po prostu za mocno grzał i mam takie wielkie cegły na dole i one troche tgo temperują
|
||
|
|
|
#1521 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1522 |
|
Zakorzenienie
|
http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,777,68768763.html
to tez jak nowojorczyk, ale mniejszy moze ten zrobicie?
|
|
|
#1523 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
. ale chyba coniektore urzedzenia pobieraja za duzo mocy i siec nie wytrzymuje, pranie bedzie dzisiaj pieczenie jutro tak na wszelki wypadek
|
||
|
|
|
#1524 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() haaalo, litosci, ja tu odwyk od slodyczy wprowadzam Cytat:
![]() kasiu jedno mnie nurtuje, Ty masz 21 lat, czy to nick tylko?
|
||
|
|
|
#1525 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bo tak to jestem przez wiekszosc czasu w poznaniu (tam wszsytko ok ) A lat 21 juz nie mam, po jutrze stuknie mi 24 to 21 to tylko stary nick
|
|
|
|
|
#1526 |
|
Raczkowanie
|
A jesli moglam bym jeszcze skorzystac z pomocy madrzejszych to powiedzcie ile dajecie cukru do nowojorczyka, tak jak w przepisie czy mniej, bo tez wyczytalam ze niektorzy do spodu wogole cukru nie daja i tak sobie mysle ze moze nie dodawac coby za slodki nie byl
|
|
|
|
#1527 |
|
Zakorzenienie
|
aha
czyli nadal pozostaje najmłodsza, dobrze dobrze ![]() to bedzie
|
|
|
|
#1528 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1529 |
|
Zakorzenienie
|
oo, fajnie
a ja pocztestuje
|
|
|
|
#1530 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej Ślicznotki
Hej Kasiu21 Cytat:
Tylko czemu ja nie mam ochoty na ciasta?? Nie znosze takiej pogody ja kcem słońce ![]() Kurcze przeciez dopiero jest wrzesien ![]() Cytat:
![]() Łykasz jakieś wspomagacze witaminowe?
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:49.

szkoda

dzięki od razu mi lepiej