Scent Bar LVII - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-08-20, 12:04   #2071
neska951
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar LVII

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Właśnie elektryczny, dlatego spytałam. Zajrzę wieczorem, co to za model i ile prądu przez te trzy dni wyżarło, to będę miała orientację. Luksus kąpieli i mycia łeba luksusem, ale nie chciałabym zbankrutować na rachunki
One są prądożerne niestety ...
Stary 2015-08-20, 12:04   #2072
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
Czyli bieganie ostatnio tak mi kręgosłup siadł , że niestety trza się brać za siebie
Bieganie moze być, ale tylko jak masz zdrowe stawy,kręg. bo to kontuzjogenny sport, a potem jak takie coś Ci sie przyplata, to masz z głowy i fitness

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-20, 12:07   #2073
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
U mnie przeciwnie - odkąd rozjasniłam włosy i stosuje szampony fioletowe (nie cały czas oczywiscie), to przestałam meic jakiekolwiek problemy ze skórą głowy, w sumie od rozjasnienia poprawa była, zanim te szampony stosować zaczełam. A wczesniej przy ciemnych włosach - tragedia łupiez non stop, gryzaca skóra głowy, momentami myślałam nawet, że mam łuszczycę
Ciekawe, może ten składnik trochę osusza skórę głowy u Ciebie?
Po nich mam wrażenie że nie domywa skóry a z włosów robi pusz...

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------

Cytat:
Bieganie moze być, ale tylko jak masz zdrowe stawy,kręg. bo to kontuzjogenny sport, a potem jak takie coś Ci sie przyplata, to masz z głowy i fitness
Zdrowe mam wszystko Na szczęście, kiedyś biegałam
Stary 2015-08-20, 12:13   #2074
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Ciekawe, może ten składnik trochę osusza skórę głowy u Ciebie?
Po nich mam wrażenie że nie domywa skóry a z włosów robi pusz...

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------

Zdrowe mam wszystko Na szczęście, kiedyś biegałam
Jakby osuszał, to przeciez bym miała jeszcze bardziej sypiaca sie skóre głowy Nie wiem, tak czy siak zero problemów - skóra idealna

Ale jak sie przerwę miało długą to niestety to tez ma wpływ na aktualny stan. Wtedy trzeba stopniowo i od początku budować kondycję

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2015-08-20 o 12:14
Stary 2015-08-20, 12:18   #2075
Katty_p13
Piers do przodu

Cytat:
Właśnie elektryczny, dlatego spytałam. Zajrzę wieczorem, co to za model i ile prądu przez te trzy dni wyżarło, to będę miała orientację. Luksus kąpieli i mycia łeba luksusem, ale nie chciałabym zbankrutować na rachunki
Margota - możesz zawsze zaoszczędzić, jak termę będziesz włączała po przyjściu do domu dopiero, wyłączała na noc - bo po co ma podgrzewać wodę w momenci jak śpisz czy jesteś w pracy??
Stary 2015-08-20, 12:21   #2076
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Jakby osuszał, to przeciez bym miała jeszcze bardziej sypiaca sie skóre głowy Nie wiem, tak czy siak zero problemów - skóra idealna

Ale jak sie przerwę miało długą to niestety to tez ma wpływ na aktualny stan. Wtedy trzeba stopniowo i od początku budować kondycję
Wiem trzeba stopniowo zaczynać z porządną rozgrzewką stawów skokowych
Stary 2015-08-20, 12:31   #2077
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez Katty_p13 Pokaż wiadomość
Margota - możesz zawsze zaoszczędzić, jak termę będziesz włączała po przyjściu do domu dopiero, wyłączała na noc - bo po co ma podgrzewać wodę w momenci jak śpisz czy jesteś w pracy??
Właśnie o to mi chodziło - jasne, ze jak mnie nie ma i przychodzę wieczorem to dopiero se mogę włączyć - i o to pytałam, czy trzymanie jej włączonej non stop znacząco wpływa na zużycie prądu? Na razie jest włączona i wieczorem zobaczę, ile prądu przez te 3 dni zżarło, ale chciałam wiedzieć jak postępować potem, jak się już wprowadzę na amen. Jeszcze mi przyszło do głowy, czy to się długo nagrzewa? Godzinę, dłużej? Sorry za głupie pytania, nie uzywałam wcześniej to nie wiem.
Stary 2015-08-20, 13:32   #2078
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie o to mi chodziło - jasne, ze jak mnie nie ma i przychodzę wieczorem to dopiero se mogę włączyć - i o to pytałam, czy trzymanie jej włączonej non stop znacząco wpływa na zużycie prądu? Na razie jest włączona i wieczorem zobaczę, ile prądu przez te 3 dni zżarło, ale chciałam wiedzieć jak postępować potem, jak się już wprowadzę na amen. Jeszcze mi przyszło do głowy, czy to się długo nagrzewa? Godzinę, dłużej? Sorry za głupie pytania, nie uzywałam wcześniej to nie wiem.
albo kup se takie cudo http://sklepelektryczny.pl/pl/zdjeci...kmunzs.1h3.jpg, u nas steruje toto bojlerem, ustwiasz godziny w jakich prąd ma "dochodzić" do danego urządzenia i problem z głowy

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-20, 13:34   #2079
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
albo kup se takie cudo http://sklepelektryczny.pl/pl/zdjeci...kmunzs.1h3.jpg, u nas steruje toto bojlerem, ustwiasz godziny w jakich prąd ma "dochodzić" do danego urządzenia i problem z głowy
W tzw.międzyczasie podobne ustrojstwo doradził mi kolega, i czuję, ze skorzystam
Jak dobrze, ze się Was mogę poradzić
Stary 2015-08-20, 13:36   #2080
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość

1. Nigdy żadne mnie nie brało. I to nie chodzi o to, że znam Ewuś, bo widziałam sesje przyjaciółek i nic, nie drgnęłam. To zdjęcie to coś więcej niż zdjęcie kobiety w ciąży, to jakby kumulacja natury.
nawet nigdy nie lubiłam takich oglądać, bo wydawały mi się tandetne, nadęte i infantylne

a tu esencja i kwintesencja

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-20, 13:55   #2081
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Te pytania nie są głupie

Myślę, że to zależy od pojemności i mocy. Sama będziesz musiała monitorować. Ja nie doradzę, bo w domu jednorodzinnym u nas w sezonie grzewczym dogrzewamy wodę ciepłem z pieca. Plus małżyk zainstalował linkowane przez Flo urządzonko.

Cytat:
nawet nigdy nie lubiłam takich oglądać, bo wydawały mi się tandetne, nadęte i infantylne

a tu esencja i kwintesencja
Otóż to Po całości!

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość

no i czekam na odżywki, dziś ma kupić
może to mnie zmotywuje...
chcę jeszcze tą http://www.boots.com/en/Garnier-Ulti...200ml_1422094/
i jako ostatnia, w zależności co będzie
serum
albo color
albo ostatecznie kokos
chociaż wiem że kokos mnie spuszy

elektryczny czy gazowy?
mam taki i taki
w kuchni elektryczny przepływowy i żre jak opętany - nosimy wodę do zmywania z łazienki, albo z czajnika
w łazience bojler gazowy - ten jest bardzo oszczędny - świeczką potrafi utrzymać gorącą wodę :
a dwa, bo mamy kultowy układ mieszkania na jednym końcu kuchenka, na drugim łazienka...
1. BTW wiedziałam, że Cię serum mniodowe weźnie Tyś serumowa zdaje się. Żurawinkę miałam w wersji polskiej, ot na lato przed uv chroniła przed żółknięciem, ale nic mi włosom nie robiła dobrze. Kameliową serię u nas widziałam też, póki co jednak styknie mi.

2. Nom, u mnie zmywarka mniej prądu ciagnie niż mycie ręczne z podgrzewaczem

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2015-08-20 o 13:57
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-20, 14:01   #2082
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Te pytania nie są głupie

Myślę, że to zależy od pojemności i mocy. Sama będziesz musiała monitorować. Ja nie doradzę, bo w domu jednorodzinnym u nas w sezonie grzewczym dogrzewamy wodę ciepłem z pieca. Plus małżyk zainstalował linkowane przez Flo urządzonko.
Urządzonko i tak nabędę, jeszcze mnie dodatkowo kolega utwierdził w zasadności tegoż

Serio, to po płaceniu rachunków powyżej 400zł za 2 m-ce i mimo tego utrzymywania w mieszkaniu temperatury + 5 stopni, i grzania wody do mycia w garnku, nic mi juz chyba nie straszne i wszystko przeżyje, ale pytać pytam, bo po co mam przepłacać?

Ciekawe, czy mi sąsiad półeczkę powiesił?
Stary 2015-08-20, 14:45   #2083
Katty_p13
Piers do przodu

Margota - masz Ty szczęście do tych uczynnych sąsiadów
Stary 2015-08-20, 14:48   #2084
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez Katty_p13 Pokaż wiadomość
Margota - masz Ty szczęście do tych uczynnych sąsiadów
Chyba tak. Św.p. p. Roman jak tylko nastałam do mieszkania po ciotce - szafki popowieszał, pralkę podłączył.

Ten wczoraj to mi nawet latarka po schodach świecił, żebym nie spadła, bo schodów jeszcze nie znam drobiazgi to są, ale miłe
Stary 2015-08-20, 15:29   #2085
Parabelka
Panaroja

snad niczego
Cytat:
Ale coś konkretnego też zjesz,czy same przekąski?
dla mnie niestety to są konkrety

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
pms?
też , plus zrobiony trening
ale zauważ - tylko dwa małe kawałki czekolady , reszta jak zdrowo , silna wola działa muszę pozbyć jeszcze 4 cm w obwodzie co oznacza 4 kg
Cytat:
A propos - czy ktoś się orientuje, czy terma jest mocno żrąca...?
miałam elektryczną przepływową znaczy grzała w momencie puszczenia wody plus piecyk gazowy klasyczny - nie żarło jakoś tragicznie . Terma w kuchni , piecyk w łazience .

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-20, 15:44   #2086
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Urządzonko i tak nabędę, jeszcze mnie dodatkowo kolega utwierdził w zasadności tegoż

Serio, to po płaceniu rachunków powyżej 400zł za 2 m-ce i mimo tego utrzymywania w mieszkaniu temperatury + 5 stopni, i grzania wody do mycia w garnku, nic mi juz chyba nie straszne i wszystko przeżyje, ale pytać pytam, bo po co mam przepłacać?

Ciekawe, czy mi sąsiad półeczkę powiesił?
Małżyk mówi, że ma taki licznik poboru energii elektrycznej i jego się kupuje w każdym budowlanyms klepie, wkłada się go do gniazdka a wtyczkę z urządzenia, które się chce przemierzyć wkłada się w ów licznik. I wiesz ile Ci zużywa prądu.

Urządzonko-licznik kosztuje ok 40 zł.

No i my mamy bojler 120 litrów 2 KW grzałka plus zimą wężownica z centralnego ogrzewania - to nie przepływowy podgrzewacz. Nie wiem czy dobrze Cię zrozumiałam, czy mówisz o bojlerze czy o przepływówce?
Stary 2015-08-20, 15:50   #2087
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Małżyk mówi, że ma taki licznik poboru energii elektrycznej i jego się kupuje w każdym budowlanyms klepie, wkłada się go do gniazdka a wtyczkę z urządzenia, które się chce przemierzyć wkłada się w ów licznik. I wiesz ile Ci zużywa prądu.

Urządzonko-licznik kosztuje ok 40 zł.

No i my mamy bojler 120 litrów 2 KW grzałka plus zimą wężownica z centralnego ogrzewania - to nie przepływowy podgrzewacz. Nie wiem czy dobrze Cię zrozumiałam, czy mówisz o bojlerze czy o przepływówce?
Rejcz, ja się przyznaję, ze
1. nie wiem, co mam
2. nie wiem,na czym polega różnica

Urządzonka takie na Alledrogo chadzajom nawet i po 20zł i to takie bardziej zaawansowane wieczorem zrobię foto tego, co wisi na ścianie (i nie gwiżdże ) to może mi kto jutro powie, co dokładnie mam aczkolwiek pojemnościowo to mam wrażenie, ze moje mniejsze niż 120l

Ale fakt, mam odbicie wiciogniazdkowe w pełni przy lodówkach się ślinię jakby mi co najmniej perfumerię pod nos podstawili, w wolnych chwilach oglądam zasłonki i inne takie i niemal dochodzę na myśl o podłączeniu pralki....
Stary 2015-08-20, 15:57   #2088
rachell111
Zakorzenienie

W ogóle to macham znad poleconego przez Betty promocyjnego sandacza z biedry - Ekstaza podczas jedzenia. Jęczałam. mmmmmmmmmmmmmmm Jak nie jestem fanem słodkowodnych tak poczułam się jak za dziecka kiedy dorośli grilowali i imprezowali na wczasach spędzanych nad jeziorami w daczach. Zapach lasu i jeziora czuję w głowie do dziś

Dzięki Bett za cynka, ponownie. Sama unikam słodkowodnych, a na sandaczu kiedyś się nacięłyśmy z Mam. Chyba był z Lidla i "świeży" Pachniał krowią kupą Unikałam więc skutecznie.

Zakochałam się na jesień - w Ellie Saab Le Perfum.

---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ----------

Cytat:
Rejcz, ja się przyznaję, ze
1. nie wiem, co mam
2. nie wiem,na czym polega różnica

Urządzonka takie na Alledrogo chadzajom nawet i po 20zł i to takie bardziej zaawansowane wieczorem zrobię foto tego, co wisi na ścianie (i nie gwiżdże ) to może mi kto jutro powie, co dokładnie mam aczkolwiek pojemnościowo to mam wrażenie, ze moje mniejsze niż 120l

Ale fakt, mam odbicie wiciogniazdkowe w pełni przy lodówkach się ślinię jakby mi co najmniej perfumerię pod nos podstawili, w wolnych chwilach oglądam zasłonki i inne takie i niemal dochodzę na myśl o podłączeniu pralki....
Ok terma to potocznie bojler - elektryczny podgrzewacz wody, ale nie przepływowy!
Jeśli wisi na ścianie to je to - bojler. A nie musisz mieć 120 litrów, na jedną osobę to zbyt dużo. Możesz mieć ok 50 l.

Czas edycji: 2015-08-20 o 15:59
Stary 2015-08-20, 21:03   #2089
Betty83
Zakorzenienie

znad orzeszków w skorupkach salsa-lime

Cytat:
W ogóle to macham znad poleconego przez Betty promocyjnego sandacza z biedry - Ekstaza podczas jedzenia. Jęczałam. mmmmmmmmmmmmmmm Jak nie jestem fanem słodkowodnych tak poczułam się jak za dziecka kiedy dorośli grilowali i imprezowali na wczasach spędzanych nad jeziorami w daczach. Zapach lasu i jeziora czuję w głowie do dziś

Dzięki Bett za cynka, ponownie. Sama unikam słodkowodnych, a na sandaczu kiedyś się nacięłyśmy z Mam. Chyba był z Lidla i "świeży" Pachniał krowią kupą Unikałam więc skutecznie.

Mi ten biedowy wybitnie podszedł, zwłaszcza w promo. Żałowałam że więcej nie kupiłam, bo szybko została tylko cena na lodówce

Chuop przeszedł kolejny test - kupił wszystkie odżywki z listy i serum. I wszystko mu na promo weszło - normalnie dumna jestem
Jeszcze się wczoraj upewniał, czy na pewno chcę 6 a nie 12

Cytat:
Dlatego nie kupuję szamponów fioletowych bo czuję że szkodzą mi na skórę głowy, a mam z nią problemy...A gencjany jak się używa?
bardzo łatwo
kupujesz w aptece roztwór wodny i dodajesz do czego chcesz, szamponu, maski, odżywki, płukanki...
niektórym bardzo jasnym blondynkom wystarcza niecała kropla przeniesiona do porcji odżywki przy pomocy suchej nitki spaghetti
https://www.youtube.com/watch?v=A5KX6vmXk5k
ja dodaję kilka kropli i robię mocno fioletową maskę
lepiej nakładać w rękawiczkach, bo robi szare paznokcie i skórę
ale to się w 1-2 dni zmywa całkowicie. plamy w łazience też się domywają, chociaż po nierozcieńczonej trochę trudniej.
tak jak z henną, jak się opanuje, to nie sprawia kłopotów
Stary 2015-08-20, 21:06   #2090
Redhaired Witch
Nindżopesz

Ad kolii dzięki zbiorczo

Macham znad wyjazdu na agro-wiochę.
Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-20, 21:21   #2091
Parabelka
Panaroja

Macham snad ciasta z kaszy gryczanej

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-20, 21:29   #2092
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
znad orzeszków w skorupkach salsa-lime
O jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa To musi być połączenie idealne!

Cytat:
Mi ten biedowy wybitnie podszedł, zwłaszcza w promo. Żałowałam że więcej nie kupiłam, bo szybko została tylko cena na lodówce

Chuop przeszedł kolejny test - kupił wszystkie odżywki z listy i serum. I wszystko mu na promo weszło - normalnie dumna jestem
1. No jest meeeeeega!!! Smak i konsystencja, też żałuję! Odkrycie roku!

2. Słodziak Mój też jest genialny w drogeriach.

Cytat:

bardzo łatwo
kupujesz w aptece roztwór wodny i dodajesz do czego chcesz, szamponu, maski, odżywki, płukanki...
niektórym bardzo jasnym blondynkom wystarcza niecała kropla przeniesiona do porcji odżywki przy pomocy suchej nitki spaghetti
https://www.youtube.com/watch?v=A5KX6vmXk5k
ja dodaję kilka kropli i robię mocno fioletową maskę
lepiej nakładać w rękawiczkach, bo robi szare paznokcie i skórę
ale to się w 1-2 dni zmywa całkowicie. plamy w łazience też się domywają, chociaż po nierozcieńczonej trochę trudniej.
tak jak z henną, jak się opanuje, to nie sprawia kłopotów
Też używam gencjany. Ale ostatnio coraz mniej. Jest plan. W pon ostatni raz równam odrost - ten rudy, i potem naturals. Jak będzie rósł okropny będę pasemczyć aż odrośnie zdrowy. Mam dosyć zniszczonych włosów, nigdy nie były w tak tragicznym stanie.

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Ad kolii dzięki zbiorczo

Eeeeeeeeeeeeeej nie wyjeżdżaj !

No dobra, jedź ale pisz w Barze

Kurka w mordę potrzebuję odstresowującego seriala na już, na za chwilę.
Tzn tak żeby nie myśleć o niczym.

---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
Macham snad ciasta z kaszy gryczanej
No, to rozumiem!
Stary 2015-08-20, 21:44   #2093
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
O jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa To musi być połączenie idealne!

Też używam gencjany. Ale ostatnio coraz mniej. Jest plan. W pon ostatni raz równam odrost - ten rudy, i potem naturals. Jak będzie rósł okropny będę pasemczyć aż odrośnie zdrowy. Mam dosyć zniszczonych włosów, nigdy nie były w tak tragicznym stanie.
1. genialne są nachosy limonkowe http://img.tesco.com/Groceries/pi/98...ot_540x540.jpg
a orzeszki takie http://www.mogyi.hu/hu/products/21/86/
ostre trochę

2.
będziemy wspierać
Stary 2015-08-20, 21:56   #2094
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
1. genialne są nachosy limonkowe http://img.tesco.com/Groceries/pi/98...ot_540x540.jpg
a orzeszki takie http://www.mogyi.hu/hu/products/21/86/
ostre trochę

2.
będziemy wspierać
Hmmm aż chyba kupię na domówkę - goście mocno imprezowi, spędzili kupę czasu w USA więc naczosy to ich drugie imię i owoce morza

2. O dzięki, dzięki. Chociaż ja jestem jak kot, chodzę swoimi ścieżkami, nic mnie nie zatrzyma.

Chyba odpalę tego Detektywa 2. Jedynka była dla mnie oczywistą oczywistością i banałem goniącym banała i kolejnego schemata. Serio. Ale to dlatego, bom już obcykana w tematyce upodleń i zwyrodnień płd stanów USA. Jednak, nadzieja matką głupich (), że nakręcą coś zaskakującego. Tam zdaje się jakiś fircyk gra? Ojej, i to ten najgorszy, Bachleda-córuś

No nie wiem czy dam radę.

Czas edycji: 2015-08-20 o 21:58
Stary 2015-08-20, 22:13   #2095
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
2. O dzięki, dzięki. Chociaż ja jestem jak kot, chodzę swoimi ścieżkami, nic mnie nie zatrzyma.
2. tja... mój indywidualizm został dziś szeroko omówiony na szkoleniu...
na szczęście w pozytywnym świetle...

trzeci raz nie zapomnę:
w rossie są w promo szczoteczki ultra soft
nie testowałam curaproxów, ale te bez zniżki są 4 razy tańsze i jestem od nich uzależniona
o takie: http://www.rossnet.pl/Produkt/Prokud...329,promocja14
ostatnio musiałam użyć zwykłej miękkiej szczoteczki i to było wstrętne uczucie drapania zębów i dziąseł

Edytowane przez Betty83
Czas edycji: 2015-08-20 o 22:16
Betty83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-20, 22:42   #2096
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
2. tja... mój indywidualizm został dziś szeroko omówiony na szkoleniu...
na szczęście w pozytywnym świetle...

trzeci raz nie zapomnę:
w rossie są w promo szczoteczki ultra soft
nie testowałam curaproxów, ale te bez zniżki są 4 razy tańsze i jestem od nich uzależniona
o takie: http://www.rossnet.pl/Produkt/Prokud...329,promocja14
ostatnio musiałam użyć zwykłej miękkiej szczoteczki i to było wstrętne uczucie drapania zębów i dziąseł
1. To bardzo dobrze, bo zazwyczaj jest niemile widziany

2. Znamy i używamy Lubimy, chyba najbardziej. Cury lubiłam tylko te najtwardsze, czyli Soft No ale cena czyni cuda, więc wróciliśmy na łono niskich półek. Prokudent używamy nici też.

Mój organizm to jednak sam mną steruje. Rzuca się sam na to co mu potrzebne. W każdym cyklu powtarza rzuty na te same potrzeby, woła o to samo dla każdej fazy. Na miensko jak czas po @, na rybkie, na warzywka i lekkie plus soczewicę jak @. On wie lepiej. Na słodkie też woła "trufelka!!!! kakałko!!! "

Właśnie macham znad soczewicy czerwonej z bazylią. Ad bazylii, zjadam 3 krzak w tym miesiącu, aż boję się sprawdzać czy mi zaszkodzi, ale normalnie rwę jak opętana.

Czas edycji: 2015-08-20 o 22:44
Stary 2015-08-21, 00:00   #2097
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
1. To bardzo dobrze, bo zazwyczaj jest niemile widziany

Mój organizm to jednak sam mną steruje. Rzuca się sam na to co mu potrzebne. W każdym cyklu powtarza rzuty na te same potrzeby, woła o to samo dla każdej fazy. Na miensko jak czas po @, na rybkie, na warzywka i lekkie plus soczewicę jak @. On wie lepiej. Na słodkie też woła "trufelka!!!! kakałko!!! "

Właśnie macham znad soczewicy czerwonej z bazylią. Ad bazylii, zjadam 3 krzak w tym miesiącu, aż boję się sprawdzać czy mi zaszkodzi, ale normalnie rwę jak opętana.
1.
poza tym jestem mężczyzną https://www.youtube.com/watch?v=8mM9k91ieFY

2. ja swój muszę zrestarcić jakąś dietą oczyszczającą, bo ostatnio rzuca się na wszystko...
więcej niż potrzebuje... i waga też mi się zacięła
właśnie oglądam sobie fotki ostatniego obiadu w barcelonie

boszsz co temu wisaszu?
linków nie wstawia jak dawniej

Edytowane przez Betty83
Czas edycji: 2015-08-21 o 00:04
Betty83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-21, 00:19   #2098
Katty_p13
Piers do przodu

Rachelciu droga - bazylia nie jest zła, ma sporo dobroci skoro organizm się domaga - jedz na zdrowie

Ja w poniedziałek napadam na Lidla - tydzień hiszpański nęci owocami morza i serami owczymi i kozimi
Stary 2015-08-21, 07:11   #2099
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
to jest najpiękniejsze foto ciążowe jakie widziałam i widać, że ciąża bardzo Ci służy

Cytat:

1. Nigdy żadne mnie nie brało. I to nie chodzi o to, że znam Ewuś, bo widziałam sesje przyjaciółek i nic, nie drgnęłam. To zdjęcie to coś więcej niż zdjęcie kobiety w ciąży, to jakby kumulacja natury.

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Ad kolii dzięki zbiorczo

udanego wyjazdu
Cytat:
Chyba odpalę tego Detektywa 2. Jedynka była dla mnie oczywistą oczywistością i banałem goniącym banała i kolejnego schemata. Serio. Ale to dlatego, bom już obcykana w tematyce upodleń i zwyrodnień płd stanów USA. Jednak, nadzieja matką głupich (), że nakręcą coś zaskakującego. Tam zdaje się jakiś fircyk gra? Ojej, i to ten najgorszy, Bachleda-córuś
daj znać czy bardzo zły ja planuję oglądać w przyszłym tygodniu

Znad soczku

dobrze ze piątunio

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-21, 08:28   #2100
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
daj znać czy bardzo zły ja planuję oglądać w przyszłym tygodniu
Mój tz ogląda Dektektywa2 i wciągło go. Mówi, ze druga część jest lepsza od pierwszej, a w necie widze odwrotne zdania
Ja nie wypowiem się, bo nie ogladałam, jakos mnie nie wciagnał

Live long and prosper
🖖🏻
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości