|
|
#2071 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LVII
One są prądożerne niestety ...
|
#2072 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#2073 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po nich mam wrażenie że nie domywa skóry a z włosów robi pusz... ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Cytat:
Na szczęście, kiedyś biegałam
|
|
#2074 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Nie wiem, tak czy siak zero problemów - skóra idealna Ale jak sie przerwę miało długą to niestety to tez ma wpływ na aktualny stan. Wtedy trzeba stopniowo i od początku budować kondycję
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2015-08-20 o 12:14 |
|
|
|
|
#2075 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
|
|
#2076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2077 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Właśnie o to mi chodziło - jasne, ze jak mnie nie ma i przychodzę wieczorem to dopiero se mogę włączyć - i o to pytałam, czy trzymanie jej włączonej non stop znacząco wpływa na zużycie prądu? Na razie jest włączona i wieczorem zobaczę, ile prądu przez te 3 dni zżarło, ale chciałam wiedzieć jak postępować potem, jak się już wprowadzę na amen. Jeszcze mi przyszło do głowy, czy to się długo nagrzewa? Godzinę, dłużej? Sorry za głupie pytania, nie uzywałam wcześniej to nie wiem.
|
#2078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2079 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Jak dobrze, ze się Was mogę poradzić
|
|
#2080 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tu esencja i kwintesencja
|
|
|
#2081 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę, że to zależy od pojemności i mocy. Sama będziesz musiała monitorować. Ja nie doradzę, bo w domu jednorodzinnym u nas w sezonie grzewczym dogrzewamy wodę ciepłem z pieca. Plus małżyk zainstalował linkowane przez Flo urządzonko. Cytat:
Cytat:
Tyś serumowa zdaje się. Żurawinkę miałam w wersji polskiej, ot na lato przed uv chroniła przed żółknięciem, ale nic mi włosom nie robiła dobrze. Kameliową serię u nas widziałam też, póki co jednak styknie mi.2. Nom, u mnie zmywarka mniej prądu ciagnie niż mycie ręczne z podgrzewaczem
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-08-20 o 13:57 |
|||
|
|
|
#2082 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Serio, to po płaceniu rachunków powyżej 400zł za 2 m-ce i mimo tego utrzymywania w mieszkaniu temperatury + 5 stopni, i grzania wody do mycia w garnku, nic mi juz chyba nie straszne i wszystko przeżyje, ale pytać pytam, bo po co mam przepłacać? Ciekawe, czy mi sąsiad półeczkę powiesił?
|
|
#2083 |
|
Piers do przodu
|
Margota - masz Ty szczęście do tych uczynnych sąsiadów
|
#2084 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Chyba tak. Św.p. p. Roman jak tylko nastałam do mieszkania po ciotce - szafki popowieszał, pralkę podłączył.
Ten wczoraj to mi nawet latarka po schodach świecił, żebym nie spadła, bo schodów jeszcze nie znam drobiazgi to są, ale miłe
|
#2085 |
|
Panaroja
|
snad niczego
![]() ![]() ![]() ale zauważ - tylko dwa małe kawałki czekolady , reszta jak zdrowo , silna wola działa muszę pozbyć jeszcze 4 cm w obwodzie co oznacza 4 kg miałam elektryczną przepływową znaczy grzała w momencie puszczenia wody plus piecyk gazowy klasyczny - nie żarło jakoś tragicznie . Terma w kuchni , piecyk w łazience .
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#2086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Urządzonko-licznik kosztuje ok 40 zł. No i my mamy bojler 120 litrów 2 KW grzałka plus zimą wężownica z centralnego ogrzewania - to nie przepływowy podgrzewacz. Nie wiem czy dobrze Cię zrozumiałam, czy mówisz o bojlerze czy o przepływówce? |
|
|
|
|
#2087 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
1. nie wiem, co mam 2. nie wiem,na czym polega różnica ![]() Urządzonka takie na Alledrogo chadzajom nawet i po 20zł i to takie bardziej zaawansowane ) to może mi kto jutro powie, co dokładnie mam aczkolwiek pojemnościowo to mam wrażenie, ze moje mniejsze niż 120l ![]() Ale fakt, mam odbicie wiciogniazdkowe w pełni przy lodówkach się ślinię jakby mi co najmniej perfumerię pod nos podstawili, w wolnych chwilach oglądam zasłonki i inne takie i niemal dochodzę na myśl o podłączeniu pralki....
|
|
#2088 | |
|
Zakorzenienie
|
W ogóle to macham znad poleconego przez Betty promocyjnego sandacza z biedry -
Ekstaza podczas jedzenia. Jęczałam. mmmmmmmmmmmmmmmDzięki Bett za cynka, ponownie. Sama unikam słodkowodnych, a na sandaczu kiedyś się nacięłyśmy z Mam. Chyba był z Lidla i "świeży" Pachniał krowią kupą Unikałam więc skutecznie. Zakochałam się na jesień - w Ellie Saab Le Perfum. ![]() ---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- Cytat:
Jeśli wisi na ścianie to je to - bojler. A nie musisz mieć 120 litrów, na jedną osobę to zbyt dużo. Możesz mieć ok 50 l. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-08-20 o 15:59 |
|
|
|
|
#2089 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Mi ten biedowy wybitnie podszedł, zwłaszcza w promo. Żałowałam że więcej nie kupiłam, bo szybko została tylko cena na lodówce ![]() Chuop przeszedł kolejny test - kupił wszystkie odżywki z listy i serum. ![]() Jeszcze się wczoraj upewniał, czy na pewno chcę 6 a nie 12 ![]() Cytat:
kupujesz w aptece roztwór wodny i dodajesz do czego chcesz, szamponu, maski, odżywki, płukanki... niektórym bardzo jasnym blondynkom wystarcza niecała kropla przeniesiona do porcji odżywki przy pomocy suchej nitki spaghetti ![]() https://www.youtube.com/watch?v=A5KX6vmXk5k ja dodaję kilka kropli i robię mocno fioletową maskę ![]() lepiej nakładać w rękawiczkach, bo robi szare paznokcie i skórę ale to się w 1-2 dni zmywa całkowicie. plamy w łazience też się domywają, chociaż po nierozcieńczonej trochę trudniej. tak jak z henną, jak się opanuje, to nie sprawia kłopotów
|
|
#2090 |
|
Nindżopesz
|
Ad kolii dzięki zbiorczo
![]() Macham znad wyjazdu na agro-wiochę. |
|
|
|
#2091 |
|
Panaroja
|
Macham snad ciasta z kaszy gryczanej
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#2092 | ||
|
Zakorzenienie
|
O jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
To musi być połączenie idealne!Cytat:
2. Słodziak Cytat:
![]() Eeeeeeeeeeeeeej nie wyjeżdżaj ! No dobra, jedź ale pisz w Barze Kurka w mordę potrzebuję odstresowującego seriala na już, na za chwilę. Tzn tak żeby nie myśleć o niczym. ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- No, to rozumiem! |
||
|
|
|
#2093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a orzeszki takie http://www.mogyi.hu/hu/products/21/86/ ostre trochę ![]() 2. ![]() będziemy wspierać
|
|
#2094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i owoce morza2. O dzięki, dzięki. Chociaż ja jestem jak kot, chodzę swoimi ścieżkami, nic mnie nie zatrzyma. Chyba odpalę tego Detektywa 2. Jedynka była dla mnie oczywistą oczywistością i banałem goniącym banała i kolejnego schemata. Serio. Ale to dlatego, bom już obcykana w tematyce upodleń i zwyrodnień płd stanów USA. Jednak, nadzieja matką głupich ( ), że nakręcą coś zaskakującego. Tam zdaje się jakiś fircyk gra? Ojej, i to ten najgorszy, Bachleda-córuś ![]() No nie wiem czy dam radę. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-08-20 o 21:58 |
|
|
|
|
#2095 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na szczęście w pozytywnym świetle... ![]() trzeci raz nie zapomnę: w rossie są w promo szczoteczki ultra soft nie testowałam curaproxów, ale te bez zniżki są 4 razy tańsze i jestem od nich uzależniona o takie: http://www.rossnet.pl/Produkt/Prokud...329,promocja14 ostatnio musiałam użyć zwykłej miękkiej szczoteczki i to było wstrętne uczucie drapania zębów i dziąseł
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-08-20 o 22:16 |
|
|
|
|
#2096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Znamy i używamy No ale cena czyni cuda, więc wróciliśmy na łono niskich półek. Prokudent używamy nici też. Mój organizm to jednak sam mną steruje. Rzuca się sam na to co mu potrzebne. W każdym cyklu powtarza rzuty na te same potrzeby, woła o to samo dla każdej fazy. Na miensko jak czas po @, na rybkie, na warzywka i lekkie plus soczewicę jak @. On wie lepiej. Na słodkie też woła "trufelka!!!! kakałko!!! " Właśnie macham znad soczewicy czerwonej z bazylią. Ad bazylii, zjadam 3 krzak w tym miesiącu, aż boję się sprawdzać czy mi zaszkodzi, ale normalnie rwę jak opętana. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-08-20 o 22:44 |
|
|
|
|
#2097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym jestem mężczyzną https://www.youtube.com/watch?v=8mM9k91ieFY 2. ja swój muszę zrestarcić jakąś dietą oczyszczającą, bo ostatnio rzuca się na wszystko... więcej niż potrzebuje... i waga też mi się zacięła właśnie oglądam sobie fotki ostatniego obiadu w barcelonie ![]() boszsz co temu wisaszu? linków nie wstawia jak dawniej
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-08-21 o 00:04 |
|
|
|
|
#2098 |
|
Piers do przodu
|
Rachelciu droga - bazylia nie jest zła, ma sporo dobroci skoro organizm się domaga - jedz
![]() Ja w poniedziałek napadam na Lidla - tydzień hiszpański nęci owocami morza i serami owczymi i kozimi
|
#2099 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() udanego wyjazdu Cytat:
ja planuję oglądać w przyszłym tygodniu Znad soczku dobrze ze piątunio
|
||||
|
|
|
#2100 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Ja nie wypowiem się, bo nie ogladałam, jakos mnie nie wciagnał
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:52.

ostatnio tak mi kręgosłup siadł , że niestety trza się brać za siebie
Nie wiem, tak czy siak zero problemów - skóra idealna

Ekstaza podczas jedzenia. Jęczałam. mmmmmmmmmmmmmmm
Pachniał krowią kupą
Unikałam więc skutecznie.