![]() |
#2431 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2017 cz. 5
Cytat:
Co do przemadrzalych wizazanejk jak to ujelas-ja szanuje kazdego zdania. I mnie nikt nie narzuci swojego zdania,mimo ze sie przemadrza. Kazdy ma swoją wizje,a ja rad lubie sluchac,nawet jesli z nimi sie nei zgadzam ![]() Ja uzaleznilam sie od wizazu,bo nei ma non stop nudnego slodzenia tylko ciagle cos sie dzieje ![]() Podczytuje na innej stronie PMki '15. Dziewczyny non stop tylko sobie slodzą mimo,ze czasem to co tam opowiadaja wola o pomste do nieba ![]() Mój hit to dziewczyna,ktora opowiadala jak z pierscionkiem dostala certyfikat ze kamienie w pierscionku to brylanty i, że czegos innego by nie przyjela bo jest tego warta by dostac brylanty. A no i ze facet, ktory chwilowo nie ma pracy nie jest warty kobiety,bo jak on utrzyma rodzine? Takze księzniczka,ktora musi siedziec w domu i byc na utrzymaniu faceta. ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Cytat:
![]() Ewentualnie przy klamkach jakies kwiaty i tyle. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2432 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja nie pisalam o slodzeniu. ![]() ![]() ![]() ktoras z was pisala, ze nie rozumie po co mlodzi tancza walca jak nie potrafia. a ja tam rozumiem po co, chcieli sie nauczyc i zatanczyc na wlasnym weselu, zeby ich pierwszy malzenski taniec byl wyjatkowy ![]() ![]() ja z moim TZ nie nadajemy sie do standardow i na pewno zadnego walca nie zatanczymy. ale myslimy o tancu nowoczesnym, widzialam gdzies piekny uklad, gdzie nie trzeba liczyc sztywno krokow, cudowny byl. Mamy az 2 lata na nauke, wiec chyba damy rade. ;D |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2433 |
♥♥♥♥♥♥♥♥
|
A my z moim chyba zatańczymy zwykły taniec przytulaniec, bo nie wiem czy będzie czas na nauki tańców. Wiec się jeszcze okaże.
#2434 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2435 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2436 | |
♥♥♥♥♥♥♥♥
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2437 | ||
Konto usunięte
|
Nie mielismy dekoratorki. Dekoracje mieliśmy w cenie, ale chcieliśmy kolor czerwony którego nie mieli, więc zamówiliśmy materiał. A potem się okazało że mają więc nam udekorowali. Płaciłam jedynie za bukiet na naszym stole i za nami 2 wiszące bukiety - wyszło 200zł za salę.
A za kościół 600zł, kwiaciarnia stroiła. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() też tańczyliśmy przytulańca ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2438 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2439 |
Zakorzenienie
|
mala_mi, tak zachwalasz i zachwycasz się tym kamerzystą, ale namiarów nie podajesz, tym bardziej wszystkie są ciekawe ;p
A co reszty posta, to chyba normalne, że każdy ma inne zdanie i to forum służy wymianie. Postawa "ja jestem taka otwarta i empatyczna, nikogo nie skrytykuję, tak jak wy" jest Twoim zdaniem fajna? Takie stawianie się ponad innymi PM nie pasuje do Twojej filozofii "wszystko i wszystkich rozumiem". Przecież nikt tu nikogo nie obraża, zwyczajna wymiana zdań, bez złośliwego hejtu. Co do tańca, nie wiem, czy miałaś mnie na myśli, ja napisałam, że lepszym rozwiązaniem byłby przytulaniec, ale nigdzie nie ujęłam tego w agresywny sposób w stylu "oni nie umieją tańczyć, niech się nie pokazują". Więc chill, szczere opinie i kulturalne rozmowy są zawsze na propsie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2440 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A co do Twojego kameruna, możesz płacić i 20tys za godzinę jego pracy ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2441 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zamówiliśmy kebaba ![]()
![]() |
#2442 |
Raczkowanie
|
Wiadomo, ze kazdy ma inne zdanie, swiat bylby nudny, gdyby kazdemu podobalo sie to samo
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2443 |
Zakorzenienie
|
mala_ni, nie było z mojej strony żadnych złośliwości, po prostu tak to zabrzmiało. Jestem tu od niedawna, ale zjawiska, o którym piszesz nie zauważyłam. Nikt tu się w chamski, negatywny sposób nie wypowiada, a przynajmniej nie wiedziałam przez ten krótki okres. Skoro tak odbierasz nasze wypowiedzi (że uważamy, że ktoś jest gorszy lub wiesniacki), to możliwe, że masz negatywne nastawienie, zupełnie niepotrzebnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2444 |
Raczkowanie
|
to podam pierwszy lepszy przyklad, ktory pamietam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() masz racje, ze nie ma tu bezposredniego chamstwa, tez nie widzialam chyba, bardziej taka ukryta zlosliwa ironia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2445 | ||||
Zakorzenienie
|
już na dobre pożegnałam się ze starym kontem
![]() ja uwielbiam półsłodkie <3 albo półwytrawne ze spritem ![]() wiem ze to grzech dla smakoszy win, ale co tam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() powiedziałam coś TŻ o lekcjach tańca ale mu sie to nie uśmiecha więc chyba się skończy na przytulańcu ![]() odebrałam dzisiaj dyplom licencjacki ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2446 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2448 |
Zakorzenienie
|
Gratulacje, ja muszę odebrać swój, bo już pół roku się zbieram i nie mogę wybrać
![]()
#2449 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do walca. Ja po prostu nie rozumiem jak ktoś nie umie tańczyć i za to się bierze i całe 3 minuty pierwszego tanca sie stresuje i liczy kroki. Pierwszy taniec ma byc przyjemnoscia, a nie stresem i pokazowa. Bo jak ktos nie umie tanczyc,a za to sie bierze to juz dla mnie pokazowa. Jak to mowi zambeza: "żeby Grażyna z Januszem widziały,że my nie gorsze jak te z jutuba" ![]() Mnie o wiele przyjemniej patrzy się na pary, które nie umieja tanczyc, bujaja sie,ale sa w tym szczere. A co do "wysmiewania" sie z tańców. Mnie po prostu to bawi nie pod wzgledem takim,że mysle "jaa,ale oni beznadziejni, tancza jak kretyni", tylko bardziej mnie to rozwesela. Poprawia mi humor. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2450 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2451 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2452 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2453 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Po 1. Dla mnie portale spolecznosciowe sluza by utrzymywac kontakty ze znajomymi do ktorych nie mam numeru telefonu i by byc na bieząco z tym co sie dzieje na studiach,bo teraz wszystko zalatwiaja przez fejsa Po 2 pogrubione-w ogole nie wiem o czym Ty mowisz Po 3 co do placenia faceta za wesele, my tylko zapytalysmy any, czy jest za granica i wtedy ona odpowiedziala,ze tak,ale nie pracuje tylko jej TŻ. Zapytalam,bo pamietam że byłam to ja, czy to TŻ placi za cale wesele (bo pamietam ze mowila,że organizują sami bez pomocy rodzicow) i ona potwierdziła. I wcale nie mowilysmy,że jak to tak mozna i w ogole tylko mowilysmy że my byśmy się nudzily w domu nie pracujac,wiec nie przekrecaj. No i wcale sie nie tlumaczyla, bo nie miała z czego, tylko odpowiedziała na pytanie. Ana może potwierdzić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2454 |
Konto usunięte
|
MalaMi to o czym piszesz to jest raczej wyrażanie swojej opinii, swojego zdania. Dla jednych coś jest głupie, a dla innych nie. Chyba można się opiniami wymieniać? Nikt nie mówi np "podziękowanie dla rodziców jako taniec w koleczku ? Ale z Ciebie wiesniara "
|
![]() ![]() |
![]() |
#2455 | |
Zakorzenienie
|
Hahah my też przed chwilą jedliśmy
![]() I ch..j strzelił moją dietę. ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- I to przez całe 9 miesięcy ![]() ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2457 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() wyrazac opinie - jasne! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2458 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2459 |
Zakorzenienie
|
mala_ni Ja się wywyzszam zawsze, tylko dlatego, że jestem prawnikiem
![]() A tak serio, to wyluzujmy. Może skończmy na tym, że nikt tu nie jest po to, żeby się wywyzszac, obrażać, wysmiewac, hejtowac. Wymieniamy się opiniami, linkami do ciekawych rzeczy. Nie dorabiajmy filozofii nienawiści do zwykłej rozmowy. Na wizażu jest sporo wątków pełnych jadu. Tu jest miło i spokojnie. Poza tym mam wrażenie, że stawiasz się ponad nami, być może nieświadomie, ale radzę się zwyczajnie wyluzować. Ps: ja się odezwałam, bo lubię g...wnoburzę i popcorn... Tak trochę wpadłaś tu i postanowiłaś podsumować. Szkoda tylko, że krzywdząco. Edytowane przez anlaya Czas edycji: 2015-08-20 o 21:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#2460 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() zgadzam sie z tym co piszesz. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:05.