Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 2 - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-08-21, 11:52   #361
Domincia_1987
Zadomowienie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 2

Cytat:
Napisane przez masija Pokaż wiadomość

małe pocieszenie ale wiem przez co przechodzisz

Powiem Wam, że ja też już się przyzwyczjam, że mamy takei dziecko. Tzn. ok, że ciężko ją nakarmić, ciężko ją uśpić, płacze itp. itp.
Ale od wczoraj mnie to wkurza. Tak najzwyczajniej w świecie.
Że nie możemy wyjść do koleżanki obok bo zaraz jest ryk.
Na pole nie. Zaprosić gości nie. Wszystko na nie.
Odechciewa mi się brać ją gdziekolwiek bo i tak zaraz będzie płacz a ja źle się czuję przez to jak nie ma nas w domu bo w domu tak bezpieczniej.. Bo u kogoś jestem spięta, na polu to samo nie uśpię jej tak jak chcę, nie uspokoję..

Wczoraj jak wyszłam wieczorem na chwilkę na pole to sąsiadka robiła grilla z rodziną. Dziecko w tym samym wieku co Lena grzecznie spało w wózku a Ci sobie siedzieli do 22.. Wróciłam do domu bo mi same łzy polecały. Ot tak, przykro mi się zrobiło po prostu.

No ale..mówię sobie, że może byle do 6 m. i może będzie inaczej?

Btw. gdzie jest Cos?
Masija wiem co czujesz jakis czas temu u nas robiliśmy grilla i byli u nas znajomi, ktorzy mają 11 dni mlodszego chlopczyka - caly czas spal a moja caly czas na rękach i sporo płaczu, ale ja wychodze z zalożenia, że mam takie dziecko i nie obwiniam sie za to - wbrew wszystkiemu zabieramy ja wszędzie, oswajamy ze swiatem jak komuś nie pasuje, że placze to niech spaceruje 2 strona ulicy
A dzieci naparwde z tego z czasem wyrosną ja u mojej widzę znaczną poprawe
Masija głowa do gory, wor pozytywnego myslenia i do przodu bedzie dobrze a z czasem mega super

Jedna z wielu
Wierzaca mimo wszystko w swoja siłe
Czasem walczy ze wspomnieniami
Chce zyć tym szcześciem, które teraz ma
Domincia_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-21, 11:54   #362
sylwusiach
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to sylwusiach

hej melduje sie po szczepieniu chyba ja bylam bardziej przerazona szczepionka niz mala. poplakal troche przy wkluciach i tyle ladnie zjadla, wrocilysmy do domu i powoli zasypia

wczoraj juz zmieniliscmy pieluszko na 3 nie wiem ile mala wazy bo nie chcialo mi sie czekac na hv dzis z TZ ja zwazymy..ogolnie mala wyglada jak 4 miesieczne dziecko juz.. tak wszyscy mowia i tak jest , dzis mialam porownanie w przychodni wczoraj wieczoraj mialam z mezem glupawke..po 22 wlaczyl Norbit'a z eddie'm murphy .. i bylo jak kiedys dzis ladna pogoda, wiec za chwile z mala znow ide na spacer, robie pozniej obiad pranie i witam weekend
Stary 2015-08-21, 11:54   #363
Aika213
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sylwka321 Pokaż wiadomość

Aika a ja jestem mega zadowolona z tuli wlasnie dziś nie chciało mi się wózka znosić a musiałam iść do szpitala na pobranie krwi, to zamotalam maleństwo i w drogę- rewelacyjna sprawa, kurczaczek po chwili zasypia

We wtorek kontrola u endokrynologa, ciekawe co z tą tarczycą wyjdzie
Amy nie lubi być noszona w pozycji pionowej wiec chyba dlatego jej to nieodpowiada. Mam nadzieje ze za kilka miesięcy sie przeprosi z chusta i będzie ok.

Cytat:
Napisane przez industria Pokaż wiadomość

super jest podobna sprawa do kółkowej

Szczerze mówiąc to mnie właśnie Twoje zdjęcie zainspirowało. Przypomniałam sobie o tej BabaSling. Jutro przyjdzie wiec zobaczę cz Młodej sie spodoba. Fajne jest to, ze zakładasz na siebie i gotowe. Myśle ze pozycja leżąca lub półleżąca będzie lepsza dla niej.

SYLWUSIACH na która na szczepienie idziecie? Umówiłam sie na założenie implanta po powrocie z PL. Jak u Ciebie z waga przy implancie? I jak ze stanem skory bo pisze w ulotce ze może powodować trądzik?
Aika213 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-21, 11:55   #364
kaczuszka1986
Zadomowienie

Cytat:

Powiem Wam, że ja też już się przyzwyczjam, że mamy takei dziecko. Tzn. ok, że ciężko ją nakarmić, ciężko ją uśpić, płacze itp. itp.
Odechciewa mi się brać ją gdziekolwiek bo i tak zaraz będzie płacz a ja źle się czuję przez to jak nie ma nas w domu bo w domu tak bezpieczniej.. Bo u kogoś jestem spięta, na polu to samo nie uśpię jej tak jak chcę, nie uspokoję..

Wczoraj jak wyszłam wieczorem na chwilkę na pole to sąsiadka robiła grilla z rodziną. Dziecko w tym samym wieku co Lena grzecznie spało w wózku a Ci sobie siedzieli do 22.. Wróciłam do domu bo mi same łzy polecały. Ot tak, przykro mi się zrobiło po prostu.

Zobaczysz, że wcześniej będzie już lepiej
kaczuszka1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-21, 11:56   #365
Domincia_1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez szuuu Pokaż wiadomość

Nie zdążyłabym, ryk obudziłby sąsiadów
No... Też czasem chciałabymn na spacer czy zakupy, ale sie boje... czekam na tż zawsze, we wojke razniej znosic spojrzenia ludzi...

Szukam teraz karuzeli bo Konrad zaczyna przejawiac zaintersowanie ale dwie ktore mi sie podobaja maja niepochlebne opinie jedna z canpola za glosna jest i nie idzie wylaczyc muzyki a z fisher price awaryjna
Szuu a o której karuzeli z fp myślisz??

Jedna z wielu
Stary 2015-08-21, 11:58   #366
industria
Zakorzenienie

masija, to przykre, że tak sie czujesz przez malutką , ściskam kciuki żeby szybko mineło

szok! moje dziecko zasneło w łózeczku! perwszy raz w życiu w ciągu dnia! nakarmiłam i była już strasznie śpiąca, oczka sie zamykały i stwierdziłam że zrobie eksperyment i udało sie
tylko jak teraz obetne jej pazury..:confus ed:

waszym dzieciom tez tak paznokcie rosną? ja nie nadązam z obcinaniem, co drugi dzień musze. normalnie szpony jak młody orzeł. i do tego ciągle brudne , bo wszytsko drapie
Stary 2015-08-21, 12:00   #367
masija
Zakorzenienie

Dzięki, macie rację dziewczyny. Ale wiecie jak to jest
noale trzeba przeczekać i tyle

Cytat:
Napisane przez kaczuszka1986 Pokaż wiadomość
ja wczoraj o niej myslałam

a nie kazała Ci altacetem smarowac miejsca wkłucia?? bo ja od razu kupiłam i wlasciwie miala czerwone przez 2-3 dni i zeszło

Princesika chcesz ten materacyk?? jak cos to napisz mi pw z adresem i wysle, nic za niego nei chce jak cos
niee

Cytat:
Napisane przez sylwusiach Pokaż wiadomość
hej melduje sie po szczepieniu chyba ja bylam bardziej przerazona szczepionka niz mala. poplakal troche przy wkluciach i tyle ladnie zjadla, wrocilysmy do domu i powoli zasypia

wczoraj juz zmieniliscmy pieluszko na 3 nie wiem ile mala wazy bo nie chcialo mi sie czekac na hv dzis z TZ ja zwazymy..ogolnie mala wyglada jak 4 miesieczne dziecko juz.. tak wszyscy mowia i tak jest , dzis mialam porownanie w przychodni wczoraj wieczoraj mialam z mezem glupawke..po 22 wlaczyl Norbit'a z eddie'm murphy .. i bylo jak kiedys dzis ladna pogoda, wiec za chwile z mala znow ide na spacer, robie pozniej obiad pranie i witam weekend
super, że tak po szczepieniu
Cytat:
Zobaczysz, że wcześniej będzie już lepiej
oby

Kiedy dziecko mniej więcej zaczyna siadać?
I od kiedy można je podciągać za rączki?

industria może to źle napisałam-nie, że jestem zła na małą czy coś. Po prostu tak trochę przykro jak inne dzieci takie spokojne A do tego jeszcze każdy patrzy TYM wzrokiem i doradza.. wiecie jak to wkurza.
A mówienie, że kurna, takie mam dziecko nic nie daje. Bo wiem kiedy ona płacze 'bo tak' a kiedy ją coś boli.
Ale kocham ją i cieszę się naprawdę, że ją mam. Tylko chciałabym już, żeby była starsza
Nic nie poradzę, że taka ze mnie matka egoistka

Edytowane przez masija
Czas edycji: 2015-08-21 o 12:05
masija jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-08-21, 12:03   #368
kaczuszka1986
Zadomowienie

Cytat:
masija, to przykre, że tak sie czujesz przez malutką , ściskam kciuki żeby szybko mineło

szok! moje dziecko zasneło w łózeczku! perwszy raz w życiu w ciągu dnia! nakarmiłam i była już strasznie śpiąca, oczka sie zamykały i stwierdziłam że zrobie eksperyment i udało sie

waszym dzieciom tez tak paznokcie rosną? ja nie nadązam z obcinaniem, co drugi dzień musze. normalnie szpony jak młody orzeł. i do tego ciągle brudne , bo wszytsko drapie
łooo brawo!!!

masija możesz zainwestować w altacet, na nastepne szczepienia też Ci sie przyda
Stary 2015-08-21, 12:03   #369
kejtiCe
Zakorzenienie

O Boże, właśnie robię sobie kawę, bo Wojtek zasnął. I wyplul już smoczek!

Industria u nas też tak szybko rosną. Już nawet nauczyłam się obcinać jak nie śpi. Do tego ciągle się drapie
22.06.2015
kejtiCe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-21, 12:05   #370
masija
Zakorzenienie

Cytat:
łooo brawo!!!

masija możesz zainwestować w altacet, na nastepne szczepienia też Ci sie przyda
poproszę mamę to kupi, dzięki

Cytat:
Napisane przez kejtiCe Pokaż wiadomość
O Boże, właśnie robię sobie kawę, bo Wojtek zasnął. I wyplul już smoczek!

Industria u nas też tak szybko rosną. Już nawet nauczyłam się obcinać jak nie śpi. Do tego ciągle się drapie
brawa dla Wojtusia

Idę wydać tysionc pińcet złoty.. robię napad na sklep z kosmetykami bo wszystko mi się pokończyło już.

masija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-21, 12:06   #371
201710041131
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Domincia_1987 Pokaż wiadomość
Szuu a o której karuzeli z fp myślisz??
O tej myślałam, bo ma rybki http://www.pasaz.v10.pl/img/zdjecia/...6014c5f45c.jpg
201710041131 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-08-21, 12:06   #372
sylwusiach
Zakorzenienie

Cytat:

ja swojej co trzeci dzien obcinam ale tez rosna i tez brudne na poczatku obcinalam na spiocha a teraz na zywca obcinam i mowie do malej co robie i jakos szybciej idzie i mala nie zabiera raczki
Stary 2015-08-21, 12:07   #373
kejtiCe
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny za opinię w sprawie ubioru. Czekałam na zdanie Szuuu, bo Ty jesteś taka feszyn
22.06.2015
Stary 2015-08-21, 12:08   #374
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
Mehja bo ja już się wykańczam dla mnie to za dużo
My z małym siedzimy wtedy w fotelu bujanym i mały leży na kojcu, tak że nie dźwigam go ciągle. Polecam poszukać takiego rozwiązania. Na rękach, ale nie nosić tylko potrzasac (jak w filmiku od ultra )

---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------

Cytat:
a tak w ogóle, to nie wydaje wam się czasem, że ludzie zmyślają te historie po to zeby sprzedac cos kilkakrotnie drozej niz faktycznie jest warte?? juz kilkanascie takich historyjek widziałam na allegro z czego, jestemw stanie uwierzyć że kilka było prawdziwych...
:yes:
Stary 2015-08-21, 12:08   #375
kejtiCe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marei Pokaż wiadomość
My z małym siedzimy wtedy w fotelu bujanym i mały leży na kojcu, tak że nie dźwigam go ciągle. Polecam poszukać takiego rozwiązania. Na rękach, ale nie nosić tylko potrzasac (jak w filmiku od ultra )
Też często siadam z nim w fotelu bujanym. Tylko ciężko mi wstać z niego i nie obudzić Wojtka.
22.06.2015
Stary 2015-08-21, 12:12   #376
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
o azimi już tu kiedyś wspominałyśmy, typowa pościelówa, ponoć fatalne są

szczerze to tak na szybko lepiej chyba chuste kółkową- tzn ja mówie po sobie.
dziś testowałam normalną tkaną i chyba to nie dla mnie. wkurza mnie to wiązanie, przekładanie, dociąganie, bez sensu. długie te szmaty wiszą po boku jak zakładam, wala sie toto po ziemi....nieeeeeeee...... .
za to kółkowa jest dla mnie idealna, minuta i dziecko siedzi, super jest, taka właśnie nosidłowa.
i szczerze wszystkim ją polecam, jeśli mama ani dziecko nie lubi motania w chuście to kółkowa jest warta wypróbowania

super jest podobna sprawa do kółkowej właśnie

noooo, moja od 3 dni to samo. dzieci nam sie zepsuły kejti...ale pociesze cie, jeśli to skok to chyba bedzie im pomału przechodzić, ja już widze postęp, Gośka od pół godziny drzemie w bujaczku
chociaż pewnie zaraz sie rozedrze syrena bo pora flaszki sie zbliża

jak sie dobrze czujesz to pasuje połącznie kolorystyczne super, a teraz jest moda na łączenie różnych wzorów

no. a tak wogóle to dzień dobry
Kółkowa jest fajna, ale weź pod uwagę, że obciąża tylko jedno ramię - więc na dłuższe spacery czy motanie na większość dni może być męczące i niezbyt zdrowe dla kręgosłupa. Za to na krótkie wyjścia - super.
Stary 2015-08-21, 12:12   #377
sylwusiach
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aika213 Pokaż wiadomość
Amy nie lubi być noszona w pozycji pionowej wiec chyba dlatego jej to nieodpowiada. Mam nadzieje ze za kilka miesięcy sie przeprosi z chusta i będzie ok.

Szczerze mówiąc to mnie właśnie Twoje zdjęcie zainspirowało. Przypomniałam sobie o tej BabaSling. Jutro przyjdzie wiec zobaczę cz Młodej sie spodoba. Fajne jest to, ze zakładasz na siebie i gotowe. Myśle ze pozycja leżąca lub półleżąca będzie lepsza dla niej.

SYLWUSIACH na która na szczepienie idziecie? Umówiłam sie na założenie implanta po powrocie z PL. Jak u Ciebie z waga przy implancie? I jak ze stanem skory bo pisze w ulotce ze może powodować trądzik?
juz bylysmy miedzy 9 a 10:30.. zostalo mi 4 kg do wagi sprzed ciazy, ale mam implant 6 tyg i nie przytylam cere mam jak pupcia niemowlaka teraz a myslalam ze bedzie gorzej po ciazy.. na kazda kobiete implant dziala inaczej ale jak dla mnie to najlepsze metoda antykoncepcji
Stary 2015-08-21, 12:15   #378
Domincia_1987
Zadomowienie

Cytat:
Dzięki, macie rację dziewczyny. Ale wiecie jak to jest
noale trzeba przeczekać i tyle

niee

super, że tak po szczepieniu

oby

Kiedy dziecko mniej więcej zaczyna siadać?
I od kiedy można je podciągać za rączki?

industria może to źle napisałam-nie, że jestem zła na małą czy coś. Po prostu tak trochę przykro jak inne dzieci takie spokojne A do tego jeszcze każdy patrzy TYM wzrokiem i doradza.. wiecie jak to wkurza.
A mówienie, że kurna, takie mam dziecko nic nie daje. Bo wiem kiedy ona płacze 'bo tak' a kiedy ją coś boli.
Ale kocham ją i cieszę się naprawdę, że ją mam. Tylko chciałabym już, żeby była starsza
Nic nie poradzę, że taka ze mnie matka egoistka
Eee tam pewnie kazda z nas chciała by czasem żeby dziecko było już starsze ja przynajmniej miewam takie myśli ale czasem też mi żal jak ona tak szybko rośnie ja zawsze wszystkim w kolo mowie, ze poprzez placz sie dziecko ze mna komunikuje bo niestety nie jest takie zdolne żeby mowic

Taaaa popraw sobie humor zakupami kosmetykowymi

Cytat:
Ladna
My mamy karuzele fp do tego uzywke i nic sie z nią nie dzieje,ale my mamy akurat misie

Cytat:

---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------

:yes:
Mozesz podac link bo chyba przeoczylam

Jedna z wielu
Stary 2015-08-21, 12:23   #379
Marei
Zakorzenienie

Cytat:

Btw. gdzie jest Cos? ala:
Masija wiem co czujesz, ale najważniejsze... olej to nie denerwuj się, że płacze gdzieś, placze no trudno, to dziecko, uspokajaj ją jak w domu. Dzieci wyczuwają stres i jak wychodzisz i myślisz, że będzie płakać, to będzie. A jak powiesz sobie- trudno co będzie to będzie, to może choć trochę spokojniej.
Za każdym razem jak wychodzę wieczorem do ogrodu posiedzieć z sasiadami mały płacze. Tak po 15min max pół godziny. Głodny. Nakarmie, wracam, chwila spokoju i znowu. A jak o tym nie myślę, to trochę dłużej wytrzymuje, w chuście jak nie siedzę tylko chodzę w koło, choć nie ma szans żeby przesiedziec cały wieczór no takie mamy dzieci wyjatkowe.

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ----------

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
Masija przytulam mocno. wiem że ci smutno. ale im będzie starsza tym będzie lepiej, zobaczysz.
Będzie miała z 6 mies to będzie siedzieć, zajmie się zabawkami, dużo rzeczy wtedy będzie ją zainteresować, wszystko będzie takie ciekawe że nie będzie tak wyła.

Coś pisała po chrzcinach a potem znikła
Masija dla mnie brzmi pocieszająco a dla ciebie? Głowa do góry tak bardzo cieszyłyśmy się na te dzieci, że teraz damy radę.

---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

Cytat:

Nie zdążyłabym, ryk obudziłby sąsiadów:
No... Też czasem chciałabymn na spacer czy zakupy, ale sie boje... czekam na tż zawsze, we wojke razniej znosic spojrzenia ludzi...

Szukam teraz karuzeli bo Konrad zaczyna przejawiac zaintersowanie ale dwie ktore mi sie podobaja maja niepochlebne opinie jedna z canpola za glosna jest i nie idzie wylaczyc muzyki a z fisher price awaryjna
Która awaryjna? Nasza fp trzecie dziecko bawi - kupiłam używaną.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-08-21, 12:25   #380
201710041131
Konto usunięte

Cytat:

Dzięki dziewczyny za opinię w sprawie ubioru. Czekałam na zdanie Szuuu, bo Ty jesteś taka feszyn
faszyn from raszyn

TAK W OGÓLE ZNALAZŁAM ZA☠☠☠ISTE SKARPETY

Domincia chyba ją wezmę, ale nie mogę nigdzie znaleźć info czy da się melodię wyłączyć żeby tylko się kręciła, w tej Twojej się da? A na te jasne misie zwraca uwagę? Bo jak nie znajdę w dobrej cenie z rybkami to misie też by w sumie mogły być...

Znalazłam taką mega fajną, le ceny powalające są a nie ma nigdzie używek

https://www.e-mama.pl/galerie/k/karu...yjaci_6391.jpg

---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ----------

Cytat:
Która awaryjna? Nasza fp trzecie dziecko bawi - kupiłam używaną.
http://bobas.biz.pl/media/products/5...?lm=1373103688

Tak teraz patrzę Domincia, że my o innych misiach chyba mówimy
Stary 2015-08-21, 12:36   #381
Marei
Zakorzenienie

Cytat:

Nasz dzidziuś też ciagle długie i brudne pazurki... ciągle obcinam i nic

---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ----------

Cytat:
poproszę mamę to kupi, dzięki

brawa dla Wojtusia

Idę wydać tysionc pińcet złoty.. robię napad na sklep z kosmetykami bo wszystko mi się pokończyło już.
Mi się nic nie chce skończyć. Tylko krem do twarzy się skończył i mnie załamał. Kupiłam jakiś z nivea bo ma filtr 30 i jest trochę przeciwzmarszczkowy. W domu okazało się, że jest ogólnie przeciwzmarszczkowy odbudowujący i takie tam pierd.oły od 40r.ż. . załamał mnie, jak po kilku użyciach zamiast mnie zapchać okazał się świetny...

---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ----------

Cytat:
Ona jest super! Też jej szukałam i nie znalazłam. Kupowałam ją siostrzencowi na chrzest 7 lat temu. I ma projektor.. (który zre baterie tak, że do kupiłam mu później akumulatorki)

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------

Cytat:

Haha ja tak samo się nie wypowiadałam, bo czekałam na opinie szuu

---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ----------

Cytat:
Też często siadam z nim w fotelu bujanym. Tylko ciężko mi wstać z niego i nie obudzić Wojtka.
Ja mam taki mniej bujany, z ikei. a budzę małego wkładając do łóżeczka. Chyba czuje zimne prześcieradło i się budzi.

---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ----------

Cytat:
Napisane przez Domincia_1987 Pokaż wiadomość
Eee tam pewnie kazda z nas chciała by czasem żeby dziecko było już starsze ja przynajmniej miewam takie myśli ale czasem też mi żal jak ona tak szybko rośnie ja zawsze wszystkim w kolo mowie, ze poprzez placz sie dziecko ze mna komunikuje bo niestety nie jest takie zdolne żeby mowic

Taaaa popraw sobie humor zakupami kosmetykowymi

Ladna
My mamy karuzele fp do tego uzywke i nic sie z nią nie dzieje,ale my mamy akurat misie

Mozesz podac link bo chyba przeoczylam
Eee nie mam zapisanego, dawno temu podawała. Było o ciasnym zawijaniu... ogólnie jest to w artykułach o teorii czwartego trymestru.
Stary 2015-08-21, 12:37   #382
201710041131
Konto usunięte

Weźcie mnie nie osłabiajcie, właśnie siedzę w dresie z Lidla Btw polecam spodnie dresowe z wczorajszego lidlowego rzutu, mega wygodne

Marei to biorę W sumie, że awaryjna znalazłam AŻ DWIE opinie Ale się przejęłam, bo też szukam używki

A czemu załamał Cię? Chyba pownnaś się cieszyć
Stary 2015-08-21, 12:38   #383
kejtiCe
Zakorzenienie

Szuuu wcześniej były takie granatowe krótkie spodenki w lidlu i polecam, bo są super
22.06.2015

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-08-21, 12:39   #384
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
faszyn from raszyn

TAK W OGÓLE ZNALAZŁAM ZA☠☠☠ISTE SKARPETY

Domincia chyba ją wezmę, ale nie mogę nigdzie znaleźć info czy da się melodię wyłączyć żeby tylko się kręciła, w tej Twojej się da? A na te jasne misie zwraca uwagę? Bo jak nie znajdę w dobrej cenie z rybkami to misie też by w sumie mogły być...

Znalazłam taką mega fajną, le ceny powalające są a nie ma nigdzie używek

https://www.e-mama.pl/galerie/k/karu...yjaci_6391.jpg

---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ----------

http://bobas.biz.pl/media/products/5...?lm=1373103688

Tak teraz patrzę Domincia, że my o innych misiach chyba mówimy
Znam to, za bardzo niszczy psyche ta stronka
Stary 2015-08-21, 12:40   #385
201710041131
Konto usunięte

Projektora w sumie nie potrzebuję, bo Tż naprawił tego chińskiego żółwia, któremu wcisnął przycisk Ale zamiast kołysanek ma nagranego Kanye Westa (małemu się podoba a ja nie mam kiedy ściągnąć muzyki na kompa i przerzucić n żółwia )

---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ----------

Cytat:
Szuuu wcześniej były takie granatowe krótkie spodenki w lidlu i polecam, bo są super
Ja sama nie chodzę na otwarcia bo się boję, robię listę i wysyłam mamę, ona taka mała, że ludziom między nogami moze się przy tych koszach przecisnąć
Stary 2015-08-21, 12:41   #386
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
Weźcie mnie nie osłabiajcie, właśnie siedzę w dresie z Lidla Btw polecam spodnie dresowe z wczorajszego lidlowego rzutu, mega wygodne

Marei to biorę W sumie, że awaryjna znalazłam AŻ DWIE opinie Ale się przejęłam, bo też szukam używki

A czemu załamał Cię? Chyba pownnaś się cieszyć
Nooo nie. Powinien być zbyt silny i zapchać. A tu idealny... ale on jest dla 40-latek!!!
Stary 2015-08-21, 12:45   #387
201710041131
Konto usunięte

Cytat:
Nooo nie. Powinien być zbyt silny i zapchać. A tu idealny... ale on jest dla 40-latek!!!
A który dokładnie? Bo mi zmary wychodzą, udam, że nie widzę, ze to dla czterdziestek
Stary 2015-08-21, 12:47   #388
kejtiCe
Zakorzenienie

Szuuu ja w życiu nie byłam w dzień dużej dostawy tak rano ale za to raz z Tż trafiliśmy na wyprzedaż 80%, to ja jak prawdziwa Grażyna tam szukałam
22.06.2015
Stary 2015-08-21, 12:48   #389
kaczuszka1986
Zadomowienie

Cytat:
Projektora w sumie nie potrzebuję, bo Tż naprawił tego chińskiego żółwia, któremu wcisnął przycisk Ale zamiast kołysanek ma nagranego Kanye Westa (małemu się podoba a ja nie mam kiedy ściągnąć muzyki na kompa i przerzucić n żółwia )

---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ----------

Ja sama nie chodzę na otwarcia bo się boję, robię listę i wysyłam mamę, ona taka mała, że ludziom między nogami moze się przy tych koszach przecisnąć
Stary 2015-08-21, 12:50   #390
201710041131
Konto usunięte

Cytat:
Szuuu ja w życiu nie byłam w dzień dużej dostawy tak rano ale za to raz z Tż trafiliśmy na wyprzedaż 80%, to ja jak prawdziwa Grażyna tam szukałam
Mój Tż jest mistrzem w szperaniu w namiotach wyprzedażowych Biedronki
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości