|
|
#2101 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LVII
Bry
Od wczoraj chichram się jak durna na widok kota-wampira, no cudny jest, po prostu cudny! http://www.boredpanda.com/loki-cat-vampire-teeth-kaet/
|
#2102 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Maja, będę miała w sobotę czwartą część Wegnera - już się ślinię dawno mi nikt nie uczynił takiej frajdy czytelniczej, jak Ty, ze mi go poleciłaś ![]() O, a to jest to, co wisi u mnie na ścianie:
|
|
#2103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja się za 4 juz zabrałam, ale druga połowa trzeciego mnie nieco rozczarowała. Za duzo Wozaków (co mnie nic a nic nie interesuja prawde mówiąc), a za mało Kennetha i Kailean, o wiele za mało
|
|
#2104 | |
|
Zakorzenienie
|
Joł joł baru snad zgonu
Ale ja nie mam kondycji...Cytat:
Płukana joanny cd , jestem w szoku ona tak wygładza włosy że nawet jak nie suszę ich suszarką to są proste jak po prostownicy... Betty Dzięki za linki odnośnie gencjany
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-08-21 o 09:41 |
|
|
|
|
#2105 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Joł, bojler jak się patrzy! Po prostu zmierz mu prądożerstwo, i zdecyduj potem co się bardziej opłaca - wyłączanie czy też nie. U nas wyłączanie się nie opłacało, ale u Ciebie może być inaczej, to zależy od potrzeb, parametrów, izolacji etc etc. Cytat:
Cytat:
No ale sama pożeram ją. ![]() Cytat:
Początek fajnyCytat:
|
|||||
|
|
|
#2106 |
|
Zakorzenienie
|
Margot Ty polecałas jakiś krem bielendy zielony? Są w promocji w rosie teraz
|
#2107 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
ale jak mają tonik z kwasami w promocji, to se wezmę na zapas, bo świetny.
|
|
#2108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja chciałam krem na noc z tej serii ale nie wiedziałam czy to na 100% ten ... To ten tonik? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...alizujacy.html
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-08-21 o 11:12 |
|
|
|
|
#2109 | |
|
Panaroja
|
snad wody minerarrnej
![]() znaczy że co , że rzeczy inne snad których macham są nietopre ?Cytat:
![]() ni, to taka uroda albo z wiekiem przychodzi jak zempy rosno ![]() poczułam dziś rano jesień
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#2110 | ||
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
A kremy z tej: http://bielenda.pl/serie/biotechnolo...r-complex-40-2 Cytat:
okno tyż Dooopa, panie, z takom pogodom
|
|
#2111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2112 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2113 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Ja z tej serii z kwasami mam tonik i serum, toniku zużywam chyba trzecie opakowanie ( i bardziej mi pasuje niż tonik z kwasem PHA z BU, kiedyś mój ulubiony). Serum podobnie, nadaje sie i pod makijaż i na noc - i ja stosuję przemiennie z kremem, i nawet mimo słońca krzywdy mi nie uczyniło. Nie wiem, czy to skutki tego, ale od dwóch osób niezależnie ostatnio usłyszałam, ze nie wyglądam na swój wiek i daliby mi poniżej 30-tki :o
|
#2114 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Ja pierdziu - wlanełam sie wieszakiem do ubran w otwarte oko!
![]() ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Cytat:
Natomiast lubie ich toniki z tych serii. Miałam zielony, rozowy a teraz jade na niebieskim i jest ok. Ten krem tez mam. Używałam 2 weeki i przestałam bo roznicy nie widziałam, wiec wróciłam z podkulonym ogonem do swojego pewniaka EL ANR ![]() ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- To mu to powiem ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Cytat:
A orientujesz sie moze, gdzie ona NA PEWNO jest abym nei latała jak dzika? W sensie w Rossach raczej, Naturach, czy innych ustrojstwach?
|
|
#2115 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Cytat:
2 Niestety ten specyfik poza moim zasięgiem.. 3 Kupowałam ją w na wsi pod Warszawą w zwykłym spożywczym ...
|
|
#2116 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Własnie siedze z lodem na oku ![]() Ale i tak się boje ze ze wzrokiem coś mi sie popipczy w przyszłosci ![]() No to jest nadzieja, ze wszędzie będzie
|
|
#2117 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
a że teraz boli, to nie dziwne - okolice oka są mocno unerwione i jak dziabnęłaś wieszakiem, to i podrażniłaś. Z lodem dobrze, a wieczorem sobie jeszcze zrób okład - z rumianku albo esencji herbacianej.
|
|
#2118 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
W zyciu nie dałam se niczymw otwarte oko, stad moje obawy ![]() Dziękuje za rady
|
|
#2119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam kiedyś podobny wypadek tyle że wyrwałam sobie kawałek rogówki, bo soczewka się przykleiła.Lekarz kazał mi łykać przeciwbóle bo niby wtedy z gojeniem oka szybciej idzie.Tłumaczył mi co dlaczego ale dokładnie już nie pamiętam. Faktem jest jednak to ,że po prochu o wiele lepiej było Oby śliwa się nie zrobiła
|
|
#2120 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
nie wyobrażam sobie tego. Jak musiało bolec!Chyba śloiwy nie będzie, bo jak po gałce ocznej otwartej, to nie ma co za bardzo spuchnać ![]() Ale kurcze, az przysnełam na 45 minut
|
|
#2121 |
|
To ja :)
|
Dżem dobry, znów przelatam w okolicy -wrzucałam coś do perełek,to przyszłam Wam pomachać
![]() Chwaliłam się już,że gremliny wyjechały?? Cały dzień po nich sprzątałami dezynfekowałam mieszkanie -wolne na to specjalnie wzięłam... Ściskam wszystkich i zmiatam budować potęgę korporacji
|
#2122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- Na początku nie bolało, ogólnie samo wyrwanie nie bolało, dopiero po godzinie jak zaczęło...
|
|
#2123 |
|
|
Nie widzę tego o oczach, nie widzę tego o oczach...
A takie brudasy, w tych samych spodniach do stajni, w tych samych 2 dni w tym upale w Budapeszcie, na lotnisku, potem zwiedzali Warszawę -gorąco było, to bez koszuli, ale w wełnianej przepoconej czapce, która aż kląskała od wilgoci... I tak się w pościel rzucał kolega... Wygotowałam pościel, koców nie mogła,, to tylko wyprałami zdezynfekowałam... No a że boso chodził i syfy na stopach jakieś przynosił -szary chropowaty pazur też mnie nie napawał specjalnym optymizmem, że grzybów tam brak... Wolałam kupić spray szpitalny i wszystko nim popsikać... I sray na owady też kupiłam, bo od ich walizek tak ciągnęło, jakby je w chlewie trzymali... I lampę katalityczną paliłam kilka razy dziennie... Nie pytajcie, jak ukradkiem sprzątałam łazienkę po każdej ich bytności... Świnia jestem, ale nawet naczynia wyparzyłam po tym, jak koledze glut z nosa kapał, a on go sobie rozcierał pod nosem...
|
#2124 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Jesssooo, Mursz, w głowie się nie mieści, ze dorośli ludzie, z wyższym wykształceniem, mogą prezentować takie akcje, jak to, co opisujesz
![]() Znad głodu i dylematu: iść zjeść byle co, czy dotrwać do wieczora i przyrządzić sobie coś przyzwoitego?
|
#2125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie ostatnio kolega wyżerał przy stole majonez prosto ze słoiczka łyżką, którą soczyście oblizywał , oczywiście majo prosto ze stołu powędrował do kajbla ![]() dobry baru
|
|
|
#2126 |
|
|
O, używał łyżeczki? Bo moi znajomi głównie palców. Do wszystkiego.
|
#2127 |
|
Zakorzenienie
|
no ja zawsze pcham łyżki do wszystkich sosów marynat, sałatek itp. aby nikomu nie przyszło do głowy użyć własnego oblizanego żydelca
tudzież paluchów brrrrrr
|
|
#2128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O matko....---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ----------
|
|
#2129 | ||
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jutro jadę z koleżanką na zlot pojazdów militarnych http://www.zlot.bornesulinowo.pl/letni/Tak w ogóle byłam wczoraj na solarium z platformą wibracyjną i wytrzęsło mnie jak w trakcie turbulencji w samolocie
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2015-08-21 o 15:36 |
||
|
|
|
#2130 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:51.

dawno mi nikt nie uczynił takiej frajdy czytelniczej, jak Ty, ze mi go poleciłaś 

Początek fajny

okno tyż 

a że teraz boli, to nie dziwne - okolice oka są mocno unerwione i jak dziabnęłaś wieszakiem, to i podrażniłaś. Z lodem dobrze, a wieczorem sobie jeszcze zrób okład - z rumianku albo esencji herbacianej.
nie wyobrażam sobie tego. Jak musiało bolec!
, oczywiście majo prosto ze stołu powędrował do kajbla
O matko....