![]() |
#421 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dzieciaczki styczeń 06! II
Katesiu nasze dzieci są teraz chyba w takim wieku. Mój berbeć też ciagle mnie ciągnie za bluzkę, za spódnicę itp. I za rękę mnie bierze i prowadzi, żeby coś dać, pokazać...
Wczoraj wieczorem opowiadałam jej, że dziś pójdzie się bawić w żłobku z dziećmi. I jak tylko usłyszała to już wczoraj chciała iść. Dziś rano znowu jej przypomniałam że idziemy, to od razu wstała i do drzwi. Nie dała mi się ubrać. Podjechalismy i w płacz bo chyba myślała, że idzie do lekarza. Jak zobaczyła, że to nie przychodnia to się uspokoiła. Weszliśmy z nią, trochę postała i poszła do dzieci i do cioci. Wyszliśmy bez problemu. Nie wiem, co tam potem się dział, zaraz ją TZ odbierze to pewnie zadzwoni opowiedzieć. Bo pani prosiła, żeby dziś ją odebrać po obiedzie. A wczoraj jak nie chciała usnąć i ryła to myślałam, że jej coś zrobię. Jak bardzo ją kocham tak tyle samo nie mam do niej cierpliwości. W nocy się rozryła tak, że nie mogłam jej uspokoić. Myslałam, że może jej się coś śni, bo miała zamknięte oczy i beczała. Potrząsnęłam nią, żeby się obudziła, a ta dalej krzyczy. Myślałam, że wyjdę z siebie. Normalnie w takich chwilach sobie nie radzę. I tak siebie nienawidzę za to że tak mnie to denerwuje... |
![]() ![]() |
![]() |
#422 |
Zakorzenienie
|
No własnie z Andrzejkiem było zupełnie inaczej- przeciez nawet jak byłam z Agacia w ciązy to ja leząłam wieksza częsc ciązy (jak pamietacie- było zagrozęnie-)a on siedział obok i układał godzinami klocki, samochody, zolnierzyki.....od maleńkiego umiał sie bawic sam..tylko Agacia to jakis taki "wypirdek" maminy...
narazie spadam bo andrzejek ze szkoly przyszedł ,Agacia spi wiec musimy wykorzystac ten czas dla siebie- bo jak Agata wstanie- to bedzie tyko mama mama mama - i nawet lekcji nie bardzo da sie odrobic...
#423 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
hihi ok podaj adres to ją przywiozę ![]() ![]()
Kasia z dziećmi : Julia 11 lat Oliwia 7 lat Lena 5 lat Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2007-09-17 o 14:22 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#424 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#425 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czasami to tez mam ochote wyjść z siebie i stanąć obok,a potem myśle sobie ze głupia jestem i duperele mnie wkurzają i sie wyrzywam na wszystkich.Także sie nie przejmuj ![]() Może któraś by tej cierpliwości nam dała troche,co? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#426 |
Zakorzenienie
|
ale to grożnie zabrzmiało-
![]() ![]() dobra spadam bo Andrzej czeka... oj przypomniały mi sie godziny spedzone z Wami na Wizazu....
#427 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#428 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasiu ja w takich sytuacjach jeśli sie zdarzają zawsze inteligentnie karze tatusiowi sie Wika zająć:chytry: Mówie np. Kochanie weś z nia sie troche pobaw tak rzadko z nią jesteś,a ona sie lubi bawić z Tobą,albo coś w tym stylu ![]() ![]() Oczywiście nie zawsze to działa,ale jak wychodzimy gdzies razem i Wika jest upierdliwa,to równie dobrze on tez moze sie nią zając. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#429 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#430 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasiu persenik moge polecić ![]() ![]() ![]() Katesiu no rzeczywiście mi sie tez przypomniało jak nas po kilka było na wąteczku i pisałyśmy tyle ze z czytaniem ciężko było zdążyć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#431 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#432 |
Zakorzenienie
|
Właśnie dziecko mi sie obudziło,ale poszlam pogłaskałam po glówce i dalej śpi
![]() Na górze sąsiad remont robi i ciągle jakieś pukania,wiertarki oszalec można ![]() Kasiu czyżbyś sie zadomowiła?Witamy w domku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#433 |
Zadomowienie
|
kilka foteczek
![]() ja myślałam o tabletkach , nie pamiętam nazwy to te które reklamuje żona Małysza ![]() ![]() oooo faktycznie nawet nie zauważyłam ![]() ![]()
Kasia z dziećmi : Julia 11 lat Oliwia 7 lat Lena 5 lat Edytowane przez kkasiaaa Czas edycji: 2009-03-17 o 17:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#435 |
Zadomowienie
|
dziękuję bardzo
![]() ![]()
#437 |
Zadomowienie
|
No moje dziecko już odebrane ze żłobka. Podobno płakała trochę, ale nie było najgorzej. Nie chciała jeść zupki na obiad, ale zjadła drugie danie, a jak TŻ po nią poszedł to od niego zjadła i zupkę. Teraz jest w domku i śpi.
Jutro już zostanie do 14, a w czwartek nie ma jej kto odebrać wcześniej więc zerwę się godzinę z pracy i ją odbiorę ok.16. Kkasiu piękne z was dziewczynki. |
![]() ![]() |
![]() |
#438 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Brawa dla Kasieńki ![]() ![]() ![]() O kurcze ile nas tu aktywnych jest ![]() ![]() ![]()
![]() |
#439 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Iwonko to super ze nie było najgorzej ![]() Widac od tatusia zupka Kasi bardziej smakowała ![]() Dziewczyny pytałam Was o wózek wcześniej,uzywacie jeszcze czy juz nie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#440 |
Zadomowienie
|
Jastin ja używam, czasami tak jest że mała idzie koło mnie a ja pcham wóżek, ale jednak często to ona w nim siedzi
![]() ![]()
#441 |
Zakorzenienie
|
Ale się rozpisałyście
![]() ![]() Katesiu moja córa też tylko mama i mama i za nogawkę mnie trzyma, ale na szczęście nie jest taka cały dzień, tylko wtedy jak się nudzi. Jak się bawi z Patrykiem to mam spokój (choć nie zawsze, bo często się kłócą i biją), daję jej jakies garnki, naczynia itpp to wtedy mam spokój. No ale tez się zdarza ze do łazienki nie mogę isc bo stoi pod drzwiami i płacze woła mama mama, nieraz to juz wychodzę z siebie i mam dość ![]() Kasiu super, ze sprawa z mieszkankiem się wyjasniła ![]() Jastin u nas na górze gaz zakładają, wodę itp. więc też było od dwóch tygodni tylko wiercenie, stukanie itp. myslałam ze oszaleję Nikola mi w dzień spała tylko 10 min ![]() Moni@ próbuj usypiać Szymusia wczesniej w południe. Ja Nikolkę usypiam koło 12-13 spi 1,5- 2 godz i za to wieczorem koło 21 juz spi. Kasiu śliczne zdjęcia ![]() Jastin ja używam wózka, wygodniej mi się idzie wiedząc ze Nikola bezpiecznie w nim siedzi, nie ucieka na ulicę, poza tym też zakupy i inne pierdołki pakuję do wózka ![]()
![]() Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2007-09-17 o 14:00 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#442 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze no a moja Wiktoria dostaje ataku histerii jak widzi ze chce wózek zabrać ![]() Całe szczęście ze za rączke lubi chodzić,nawet jak samochód jedzie to sama do mnie podchodzi i mnie za ręke lapie,"krzycząc mama auto" wsumie to spacery bez wozka wygodniejsze sa bo tylko jej pilnuje,a nie Wikuni i wózka,ale jeśli chodzi o wieksze zakupy to masz racje bez wózka koszmar ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#443 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#444 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#445 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja używam wózek codziennie, po żłobku czasami w drodze Michaś zaśnie i wózek jest najlepszym miejscem na spanie na dworze, także jak w ciągu dnia jest marudny - to wózek, krótki spacer i śpi.... Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2007-09-17 o 14:01 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#446 |
Zakorzenienie
|
Wikusia wstała także uciekam dac jej obiadek i moze na spacer wyskoczymy,niech tylko padac przestanie
![]() Co do wózka to wam mówie nie ma takiej siły zebym ja posadziła,krzyczy,kopie, cuda wyrabia takze chyba odstawie go do piwnicy,wsumie to sie juz i tak od niego odzwyczaiłam ![]() uciekam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#447 |
Zakorzenienie
|
można się wkurzyć
![]() nie dośc, że Nikolka zasnęła z wielkim trudem, po 30 min. usypiania jej, to spała 20-30 min. i zaczęli na górze wiercić ![]() ![]() ![]() Już mam dość !!!!!!!!! ![]() Wiem, że gdyby nie wiercili, to byśmy się tam nie wprowadzili nigdy, ale akurat zaczynają zawsze wtedy jak ona mi uśnie, do południa jest cisza, po południu też ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#448 | ||
Zadomowienie
|
Moja Kasia lubi spacerki w wózku. Tylko muszę jej co chwila kwiatki zrywać. Ona się cieszy, wkłada do drugiej ręki i chce następny.
Jak tylko mówię, że idziemy na spacer, od razu klepie wózek, że chce usiąść. No i na szczęście grzecznie siedzi, czasem tylko jak jej coś nie pasuje wstaje i chce wyłazić. Ale to się zdarza sporadycznie. Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez iwonamysza Czas edycji: 2007-09-11 o 14:14 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#449 |
Zakorzenienie
|
Iwonko tylko konwalii Kasi nie zrywaj
![]() Dziś się dowiedziałam na pewnym forum, jakie to konwalie są trujące, mogą spowodować nawet śmierć ![]() ![]() A ja tak konwalie lubię, jedne z moich ulubionych kwiatów.... http://pl.wikipedia.org/wiki/Konwalia_majowa
![]() |
#450 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:52.