|
|
#1981 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.5
Cytat:
![]() Inga mi się podoba, moją koleżanka urodziła 3 tym temu i ma być Iga ![]() Cytat:
bo w ogóle nie chce żeby się,kontakt urwał, tak się do Was przywiazalam, że smutno mi będzie bez Was, a po porodzie to różnie będzie z czasem, więc skoro fb sprawuje się lepiej, to czemu nie? ![]() A no i teraz jasne, ze nie ma co, ale po porodzie można o tym pomyśleć ![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez syylwuska Czas edycji: 2015-08-21 o 17:42 |
||
|
|
|
#1982 |
|
Zakorzenienie
|
Żaneta a jak można odczynic urok?
|
#1983 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe cz.5
4 komplety body + półśpiochy http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5615602447 bardzo tanie ma ten sprzedawca, zobaczymy jak z jakością
|
|
#1984 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a skoro tam byłaś, to widziałaś co robiła dobrze, ze mu się polepszylo ![]() A fb szybko założysz ![]() Cytat:
![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#1985 | |
|
Raczkowanie
|
ewciapo, jak pięknie poukładane ubranka !!skorzystam z pomysłu i chętnie kupię takie przegródki dla starszej i młodszej, na bieliznę mam takie materiałowe przegródki z ikei
jaką masz komodę? patrzyłam na stronę ikei, samych białych jest chyba z kilkanaście... rudaska, super zakupy - bardzo podoba mi się przewijak i termometr andriuszka, a może masz jakieś rady jak uszyć przybornik wiszący dla dziecka, coś takiego z kieszonkami na różne drobiazgi, niby mam dużą sypialnię ale już urządzoną i nie mam pojęcia jak teraz zmieścić kolejne meble - pomyślałam o przyborniku, trochę szyję i z tym powinnam dać radę, ale potrzebuję inspiracji ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1986 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dzisiaj!
![]() Evcia spore masz już zapasy... Nie mogę się doczekać aż swoje łupy wypiorę i poukładam w komodzie. Tylko chyba zrobię to jakoś pionowo, żeby wszystko było widać co jest... Nie wiem jeszcze jak to zrobić, żeby się trzymało, kojarzycie o co mi chodzi? ![]() Sylwuśka pisałaś o dwóch komodach, bardziej mi się ta z Ikei podoba, w tamtej są brzydkie (dla mnie) uchwyty ![]() Rudaska fajne te prześcieradełka... Ja koniecznie muszę nauczyć się szyć!!! Żaneta skonsultuj się z kimś innym koniecznie, nie można ufać jednemu lekarzowi... Jak obaj mówią to samo to fajnie, gorzej jak każdy co innego a trzeci jeszcze coś innego wymyśli, wtedy mętlik ![]() Ja dziś odebrałam wynik tego swojego wycinka z kolana, jeśli pamiętacie, że miałam taki zabieg w ogóle No i niestety okazało się, że to znowu odrósł mi nowotwór (łagodny), a nie blizna po prostu. A co gorsze w miejscu gdzie pobrali wycinek znowu mi takie coś się pojawiło... ;/ Nie było mojego lekarza prowadzącego, a babka, która wydawała mi wynik powiedziała tylko, że wycinać już nie będą (no bo i tak ciągle odrasta, więc nie ma sensu) i będę musiała sobie z nowotworem na kolanie żyć, później mogę mieć z nim problemy, ale jakie i kiedy później nie mówiła... Jutro chyba dorwę tego mojego lekarza mam nadzieję A no i mam ten termoforek z sową, jednak trochę inny niż wczoraj wstawiałam, bo sugerowałam się zdjęciami z google. Mój jest firmy Warmies Hooty, koszt ok. 10 funtów. http://www.intelex.co.uk/hooty-brown.html |
|
|
|
#1987 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1988 |
|
Zakorzenienie
|
Sylwuska właśnie ze względu na szafki, a dla mnie głównym powodem byłby wygląd pewnie, bo po prostu bardziej w oko mi wpadła
Tacierzyński 2 tygodnie w ciągu 24 miesięcy może tata dziecka wykorzystać. Nie wiem czy ta nowelizacja już weszła czy nie, ale kiedyś (czy teraz jeszcze) na wykorzystanie był tylko rok od dnia urodzenia. No z tymi ruchami to dopiero zaczną się schizy, ja już teraz mam małe schizowanie, ale rozum podpowiada, że przecież to wcześnie i nie zawsze dziecia czuć, bo ma dużo miejsca jeszcze U mnie w niektórych pozycjach rusza się bardziej, np. jak siedzę przy biurku na lapku albo jak leżę na plecach to fika jak oszalały Sorry laski za tą bezę A ja właśnie zrobiłam sernik bez sera Dawno nie robiłam, miałam zrobić w poniedziałek, ale coś weny nie było. Przynajmniej będzie na weekend na podjedzenie.Adka też tak czuję, że w końcu fb ruszy Co do przesądów, zabobonów i uroków Ja nie wierzę, ale wierzę w okropną nieżyczliwość ludzką I większość czerwonych gaci Muszę wam powiedzieć, że coraz ciężej znaleźć mi pozycję do spania mimo, że ja mam malutki brzuszek Wysiadanie z samochodu też okraszone jest okrzykami i westchnieniami Aż mi głupio czasem, że tak stękam ![]() A chciałam Was pytać jak musicie się po coś schylić nisko, np. spadnie wam coś na podłogę to jak się schylacie? Bo ja jakoś nie potrafię opracować sobie dobrej metody i rozdzieram spodnie w kroku
|
|
|
|
#1989 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
choć amator ze mnie szyciowy ale coś tam sobie działam na miarę wolnego czasu wogóle to znalazłam na rosyjksiej stronie taką cuuudną szyta miarkę dla dziecka, też zaraz poszukam w notatkach to dam Ci tutka, chce to uszyć genialna ![]() tu macie namiary: http://majalena.blogspot.com/2012/08...i-wzrostu.html http://almuhametova.blogspot.ie/2015/05/blog-post.html tu możecie takie kupić też jak ktoś nie lubi szyć: http://in-dee.ru/Bonitas ![]() Ja sobie doskonale radzę po rosyjsku, więc nie wiem czy Wam ta strona podejdzie, ale wizualnie też zobaczycie o co kaman ![]() ---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- Cytat:
Ja wiem, że lekarze to często gęsto potrafia nastraszyć. Raz poszłam z zaczerwienioną nogą bo mnie coś ugryzło, to mi wmówił boreliozę, zabeczana pojechałam do Pani dermatolog, to go wyśmiała, bo to tylko lekkie uczulenie bylo na błonkoskrzydłe, dala maść i przeszło. A ten już mi wmówił taką chorobę. ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Cytat:
Mąż się śmieje
Edytowane przez andriuszka77 Czas edycji: 2015-08-21 o 18:08 |
|||
|
|
|
#1990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W wampiry energetyczne tez wierze
|
|
#1991 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mąż się śmieje
|
|
|
|
|
#1992 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
te uchwyty tez serca mi nie skradły, można byłoby wymienić, ale kupić nową i wymieniać...?O kurczę, przykra sprawa. Od dawna sie z tym borykasz? Koniecznie szukaj lekarza co Ci doradzi w takiej sytuacji ;* A termoforek slodki ![]() Cytat:
![]() O to jak coś ktoś będzie wiedział, to dajcie znać z tym tacierzynskim i tym l4 po porodzie czy jest na 100% czy na 80%. Uwielbiam serniki, wszelakie, ale jak może być sernik bez sera? ![]() A do czego jest medalik w wozki? Jaki medalik? Wstążka już czaje, ale ona ma być tylko przy wózku, czy przy foteliku i innych sprzetach tez? Ja nic o tym nie słyszałam ;P Rozsmieszylas mnie tym samochodem i gaciami ![]() Ja kucam, tzn zginął kolana, nie zginam sie wpół tylko właśnie plecy mam proste a kolana zgiete, zeby kręgosłupa dodatkowo nie nadwyrezac. Spac też za wygodnie to mi się nie śpi, trochę bolą mnie ostatnio plecy, więc wczoraj pod prawy bok włożyłam sobie małego jaska i bylo mi dużo lepiej ![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#1993 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Miarki są cudowne !!! u mnie muszą być dwie bo starsza córa nie odpuści mi takiej... niestety ja rosyjskiego w ząb nie rozumiem ale może po obrazkach
|
|
|
|
|
#1994 |
|
Zakorzenienie
|
Sylwuska nie wiem czemu medalik, ale u mnie się wiesza, tylko że to dopiero po chrzcie, bo zazwyczaj w naszej rodzinie rodzice chrzestni kupowali medalik do wózka
jakaś rodzinna tradycja chyba, nie wiem
|
|
|
|
#1995 | |
|
Zakorzenienie
|
Acapella oby to nie było nic poważnego, skonsultuj to jeszcze i zdrowiej szybko
Cytat:
Ja już się nie schylam. Ja kucam. Mam mały brzuch ale mi się tak wysoko zaczyna że nawet siedzenie to dla mnie problem już :/
|
|
#1996 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1997 |
|
Zadomowienie
|
Andriuszka, Sylwuska
We wrześniu zeszłego roku przewróciłam się i na kolanie dziwna blizna mi po tym została, taka nieładna sina no i wycięli i w badaniu, że nowotwór. Po wycięciu znowu odrosło, pobrali wycinek i znowu nowotwór i znowu odrosło. Nie będą mi tego wycinać w nieskończoność, sama nie widzę sensu, skóry mi zabraknie Tylko co dalej?... No bez sensu wymieniać od razu uchwyty, może jeszcze znajdziesz coś z szufladami i szafką... My w nowym mieszkaniu, które wynajmujemy właśnie mamy taką komodę, ma chyba 6 szuflad a z boku sporą szafkę.Drewniana. Tylko za wysoka na przewijanie, szkoda, a byłaby idealna ![]() Rudaska, dzięki Nowotwór łagodny, więc chyba przeżyję, ale po co go mieć jak można nie :P
Edytowane przez acapella Czas edycji: 2015-08-21 o 18:12 |
|
|
|
#1998 |
|
Zadomowienie
|
w pracy mam takich ludzi, ciekawscy i chcą żyć Twoim życiem, ich chleb dnia powszedniego to ploteczki, obgadać kogoś...wrrrrr
nie rozumiem tego, co mnie obchodzi czyjeś życie, oni się cieszą jak Tobie się noga potknie, jak coś masz gorzej, dorobią Ci zaraz tysiąc scenariuszy do jakiejś sytuacji, ehhh muszę tolerować niestety, ale nie lubię,do tego przy nich zero gadania o sobie, totalne wampiry energetyczne! no od takich ludzi to chcę faktycznie chronić moje dziecko |
|
|
|
#1999 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A jeszcze takie pytanie odnośnie przegrodek cos takiego jak Evciapo pokazywała w swojej komodzie, to tylko w Ikei cos takiego kupie?? Bardzo fajna sprawa, a jak mówiłam do Ikei mam daleko niestety ;/ Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|||
|
|
|
#2000 |
|
Zakorzenienie
|
Acapella na pewno to nic poważnego
Śliczna sówka Kocham sowyyyyyy |
|
|
|
#2001 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak nie spróbujesz uszyć czegoś bardziej skomplikowanego to się nie dowiesz, czy nie potrafisz szyć ![]() tutorial i jedziesz uwierz mi, też czasami myślałam że nie potrafię czegoś, a potem powoli nauczyłam się
|
|
|
|
|
#2002 |
|
Zakorzenienie
|
Sylwuska do wózka to konieczność
Ja jeszcze na łóżeczku powieszę. Takie malutkie to, żeby widać nie było
|
|
|
|
#2003 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2004 |
|
Zakorzenienie
|
Rudaska a jak kucasz to do końca czy na półzgiętych kolanach?
|
|
|
|
#2005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Komody jeszcze poszukam, może coś na żywo znajde i wiesz też myślałam trochę o komodzie jako o miejscu na przewijanie i chyba właśnie zmieniam zdanie, bo musiałaby byc dosyć niska, a na łóżku też powinno się dobrze przewidując, siostra mówiła że jej było tak najwygodniej, więc wole kupić ładną i funkcjonalna komodę, niż patrzeć tylko,na wysokość i czy dziecko mi się tam zmieści ![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2006 |
|
Zakorzenienie
|
Nie chcą mi się zdjęcia dodać
|
|
|
|
#2007 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cos takiego np https://www.wish.com/m/c/53fd7d4e610b030a83bdceb2 Albo takie https://www.wish.com/m/c/548bdcf8b9b7e756e82327f1 No super to jest, tak mi się podoba i pasowałoby łóżeczko, albo na ścianie mogłabym coś takiego namalować farbami, zeby nie kleić, w każdym badz razie bardzo mi się to spodobało:Love: Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|||
|
|
|
#2008 |
|
Zakorzenienie
|
Zdjęcia
|
|
|
|
#2009 |
|
Zakorzenienie
|
nie wszystkie sie dodały, postaram sie dodac raz jeszcze...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:46.

wtedy i ja sobie przypominam to tym, czego mi brakuje hehee
Przyczepiła mi się ta INGA. Ale jeszcze powertuje kalendarz. 

liz:

.jpg)