|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1531 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później 33 i 1/3 ;)
nie łykam
![]() wiem wiem.. nie bić ![]() u mnie nawet slonko sie przebija przez chmurki.. nie ma tragedii
|
|
|
|
#1532 |
|
Zakorzenienie
|
Czesć Kobiałeczki
Wpadłam się przywitać i proszę, proszę niespodzianka- III odsłona 30-stek, tego to juz nigdy w zyciu nie nadrobię ![]() Uściski i całuski dla wszystkich
|
|
#1533 |
|
Zakorzenienie
|
ooo gadmarko!!!
|
|
|
|
#1534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pisz co tam u Ciebie
|
|
|
#1535 |
|
Zakorzenienie
|
pokazala sie i poszla no
|
|
|
|
#1536 |
|
Zakorzenienie
|
GADM<ARKA
![]() ![]() jak samopoczucie?Kasia ja robię tak jak w przepisie, nic nie zmieniam dla mnie nie jest za słodki i nikt nie narzekał i radzę piec z gazetami i moczyć je co jakis czas wtedy ma lepszą konsystencję taka bardziej kremową zacznij jak w przepisie a potem najwyżej podkręć
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#1537 | |
|
sophisticated
|
Cytat:
po przeprowadzce już?pisz łobuzie, co u ciebie ![]() EDIT ten malinowy też piękny, ale ja chcę najpierw klasycznego (prawie) nowojorczyka, żeby dokładnie smak poznać no i teraz mam kłopot jak to piec czy w 93* czy w wodnej czy w gazecie Ann, Kasiu co wybieracie? |
|
|
|
|
#1538 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie próbuje się przebić to słońce, ale chmury mu nie daja, brzydkie takie. Cytat:
Co u Ciebie??? napisz słów kilka ![]() Ja Was podziwiam i z tymi wypiekami i z jedzeniem słodkości. Mnie to się nie chce ani jednego ani drugiego, jestem wstretna kobitką ![]() Pingwinku - mam pytanie łykam taurynę, pomału widze efekty poradzisz coś do łykania? bo, że ćwiczenia z ciężarkami to wiem i zimne prysznice o balsamy, ale chciałabym też od wewnatrz coś. Aaa a ta tauryna to w tym preparacie inneovo do włosów jest, nie?
|
||
|
|
|
#1539 |
|
Rzabbocop
|
No właśnie Gadmarka pisz co u Ciebie bo nas tu skręca z ciekawości
![]() Jakieś fotki brzuchate by się przydały ![]() Ann to też dotyczy Ann za tydzień jedzie dostawa do Polski Lecę do miasta |
|
|
|
#1540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Iwonko napisz proszę na co te suplemnty są??bo mi też by się jakieś wspomaganie przydało moja mama w końcu zrobiła badanie na poziom cholesterolu ma 274 czyli przekroczony sporo, próbuję ją namówić na zmianę diety i na łykanie omega 3 (dobrze pamiętam z tą omegą 3?) ale ciężko jest, bo ona twierdzi że je mało tłustych rzeczy.... a moim zdaniem moi rodzice nie odżywiają się najlepiej,np. pół kostki margaryny do smażenia kotletów...a jeśli już to można to na łyżce oliwy z oliwek zrobić, no cóż będę walczyć w końcu to o zdrowie chodzi
|
|
|
#1541 |
|
Zakorzenienie
|
Iwona tak tauryna jest w inneove
za jędrność skóry odpowiedzilany jest kolagen ale ja nie wierzę w piguły i kosmetyki moim zdaniem pomoże tylko trening zwiększ obciążenei i zmniejsz ilość powtórzeń Brewka piecz w kapieli wodnej lub w gazetach
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#1542 | ||
|
Zakorzenienie
|
no właśnie! gdyby nie była ciężarówką to bym jej lanie spuściła!
![]() Cytat:
mam JEDNO zdjęcie,ale zza stołu,więc brzucha nie widać jak się podładują to walnę jakąś fotkę padniecie jak zobaczycie mój bebzol Cytat:
to ja muszę tam się wybrać do tej ZG i odebrać,bo ich tam zawalisz pod sufit ![]() czekam w takim razie na cynka Oreganko-jak włosy są wytrawione/spalone to się robi pierze.silikony je przylepią i tego nie widać ![]() trza mocno i często je odżywiać,żeby wygładzić bez silikonów muszę się zapytać mojego frycka jak to jest z tymi rozjaśnionymi,może coś mi podpowie jeszcze a ja Wam ![]() i wydaje mi się,że amoniak i woda utleniona to dwie różne bajki,ale też się dopytam,bo nie wiem __________________ ja też dzisiaj zaczęłam łykać magnez biorę ten-mam nadzieję,że mogę? http://www.olimp-supplements.com/pl/...=63&str=2&sh=1 __________________ co do sernika to napierw zrobię ten z przepisu Oreganki a jak kupię składniki to nowojorczyka pomęczę
|
||
|
|
|
#1543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tauryna na włosy od Pingwinka ![]() Omega3 na zmarszczki, w tym sensie, że jakoś tam nawilża skóre od srodka, konkretów nie pamietam ale w wątku" cudowne tabletki na zmarszczki" to było żeby lepiej przyswajać omege łykam wit.E w tokovicie, no i wit.E to na młodość tez jest ![]() Omega tez dobrze robi siatkówce, bo ja odzywia, raz w roku łykam, piję z ampułek biostymine, to od okulistki. Dobzre robi na włosy, skórę, paznokcie i oczy ![]() Mój tata oprócz omegi3 i wit. E jesienia i zima pije biovitale i tym podobne preparaty, które mu tam kupie i tabletki z czosnku, Aliofil czy jakos tak. Tez sa na cisnienie i sprawy krążeniowe i cholesterol ![]() Teraz potrzebuje dodać cos na jędrność byle nie zbankrutować ![]() EDIT: I magnez łykam, ale to stresy, bo te studia mnie wykańczają psychicznie
|
|
|
|
|
#1544 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie zmyłam waxa, ciekawe co dziś będę miała na głowie ![]() czekam na zdjęcie brzuszka i napisz czy sernik Ci smakował ![]() Cytat:
![]() moim głównym problemem jest brak systematyczności, zawsze zapominam łyknąć witaminkę ale magnez też by mi się przydało uzupełnić bo mnie czasem skurcze łapią
|
|
|
#1545 |
|
sophisticated
|
omega3 koniecznie i skuteczna
Edytowane przez Brewka :) Czas edycji: 2007-09-11 o 15:13 |
|
|
|
#1546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też powinnam łykać witaminki, ale często w natłoku roboty kompletnie o nich zapominam A że stresów ostatnio znowu więcej i żołądek zawiązany na supeł, to powinnam się ratować chociaż jakimiś wynalazkami typu "Centrum". Tylko ciężko o tym pamiętać, jak się ma maraton dwunastogodzinny związany z pracą własną, a dodatkowo wspiera się kumpla przy pisaniu podań i wniosków o przyjęcie na studia doktoranckie...Także oreganko, witam w klubie zapominalskich
|
|
#1547 |
|
Zakorzenienie
|
Iwonko-a w tej omedze w składzie nie masz też wit.E? bo wydaje mi się,że zawsze jest dodawana
Oreganko-mam nadzieję,że nie będzie mi za bardzo smakował ![]() aaa...ważne jest też,żeby podczas mycia ich za bardzo nie szorować.nie potargać,ale delikatnie myć całymi dłońmi.spłukać i nałożyć odżywkę,delikatnie rozplątać palcami/a jak są w dobrym stanie to grzebieniem o SZEROKICH zębach,a jeśli sa bardzo tępe to nie rozczesywać tylko włożyć pod czepek na jak najdłuższy okres czasu. spłukać,nie wycierać zbyt energicznie ręcznikiem tylko zawinąć i poczekać aż woda wsiąknie w ręcznik. suszyć średnim strumieniem a jeśli gorącym to w odległości ok.20cm i z włosem a nie pod włos ewent.wyciągnąć na szczotkę-jak ktoś umie ![]() może to oczywiste rzeczy,ale tak przypominam Rzabbko-dopiero doczytałam na mamuśkowym ![]() no to w takim razie czekam na odbiór przesyłek i póxniej ewent.będę dokupować aj law ju cze Kasiu-miło Cię znowu widzieć ![]() ja obecnie łykam tylko kw.foliowy i omegę no i teraz magnez w pon. robię badanka to się okaze czy to wystarczy staram się nie zapominać-z myślą o małej zresztą małż też tam coś łyka,więc jak jego widzę to sobie przypominam
|
|
|
|
#1548 |
|
sophisticated
|
ratunku!!!
kto mi powie jak odkleić papier do pieczenia od ciastek ![]() zrobiłam c.owsiane w wersji bez tłuszczu i przykleiły się na amen Edytowane przez Brewka :) Czas edycji: 2007-09-11 o 15:11 |
|
|
|
#1549 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzis zwiększam ciężarki w takim razie, ale o ile od razu mozna zwiększyć?? bo ja slłabo silna w rekach jestem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale ja rano łykam wszystko na raz , niektóre wieczorem. Wszystko mam w okolicach szkieł kontaktowych to pamiętam ![]() Cytat:
Bo ja łykam to, co napisali w cudownych tabletkach na zmarszczki ![]() I z Hasco-leku staram się leki brać, bo Basia kiedyś mówiła, że dobre mają i Juvit jest od nich i ten tokovit E też.
|
||||
|
|
|
#1550 |
|
Zakorzenienie
|
o mamo widzę że się wspomagacie witaminkami
a ja nic, chyba pora to nadrobić ![]() Pinguś mam do Ciebie pytanko, bo zajadam się ostatnio cukinią naprzemian z szpinakiem, czy ta cukinia to nie jest zbyt kaloryczna i węglowa żeby tak sobie codziennie na obiadek z 300g zjeść w połączeniu z kurakiem albo omletem usmażonym na łyżce oliwy z oliwek???zaraz też sama poszukam ile ona ma węgli...aż się boję!! edit:sprawdziłam 3,2 W niby nie tak źle ale w 300 g to już praktycznie 10g no i w połączeniu z tą oliwą to już sama nie wiem dopytuję bo się ostatnio zapomniałam trochę ...i troszkę mieszałam W z T edit nr2: utyłam od zeszłej zimy, właśnie mam na sobie spodnie zeszłoroczne, ciasne są, a więc oreganka przechodzi na dietę, na razie bez ćwiczeń, ale powoli myślę już nad basenem
jest dniem straconym!!! Edytowane przez oreganka Czas edycji: 2007-09-11 o 15:18 |
|
|
|
#1551 |
|
Zakorzenienie
|
Oreganka cukinia nalezy do zielonych jedz ile chcesz
warzywa oprócz straczków i skrobiowych to nie są węglowodany i ich nie liczymy tylko jemy ile sie da 250-300g to posilku to minimum ja też zmyłam wax - siedzialam z nim 3h rozczesalam bez problemuczekam aż wyschną strasznie czaso i pracochłonne to wszystko Iwona zacznij robić trening 1 dzień 5x5 2 dzień 3x8-10 3dzień 3x15 obciążenie dobierz tak żebyś dała radę skończuć serię a jeśli chodzi o omegę to należy ją spożywać razem z posilkiem, który zawiera tłuszcz a wit E to niewiele ma tu do rzeczy Brewka musisz papier pzrewrócić na 2 stronę i delikatnie zmoczyć ręką to sie odkleją ![]() Akane na pamiec to bilobil - tylko trzeba pamiętać o nim
|
|
|
#1552 |
|
Zakorzenienie
|
Brewko-może jak ostygną to da się je oderwać?
![]() Oreganko-ja i tak Was wszystkie biję na głowę ![]() zrobiłam ogórkową-na życzenie mego ukochanego ![]() i zabieram się za sernik-będzie wesoło
|
|
|
|
#1553 |
|
Zakorzenienie
|
I tu się właśnie zaczynają schody..
|
#1554 |
|
sophisticated
|
Ann już wystygły i nie puściło
![]() idę moczyć, dzięki Pinguś ![]() chociaż moje dzieciaczki kochane powiedziały, że nawet z papierem zjedzą ciekawe czy z miłości czy z łakomstwa ![]() EDIT odkleiłam idę obiad robić |
|
|
|
#1555 |
|
Zakorzenienie
|
z miłości
daj znać jak poszlo
|
|
|
#1556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli mogę spokojnie cukinię wcinać, aż dziwne że wcześniej nie wiedziałam jaka ona pyszna ![]() mi po tym waxie ciężko rozczesać włosy, teraz wyglądam jak młody lew, tzn sianko mam, ale jeszcze się nie poddam miałam dziś rozmowę w sprawie pracy, ciekawe czy coś z tego wyjdzie, rozmowa była bardzo miła i bezstresowa
|
|
|
#1557 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poczęstujesz? Cytat:
Cytat:
i wydało mi sie zbyt skomplikowane z ta woda.Cytat:
Edit: eee, nie zauwazyłam, ze Pingi juz powiedziła. Spróbuj posypać papier mąką i na ty układać ciasteczka. Powinny łatwo odchodzic. I dawajta przepis na ten owies bez tłuszczu!!! Cytat:
http://www.polpharma.pl/u235/navi/33157
Edytowane przez maglisa Czas edycji: 2007-09-11 o 18:11 Powód: a bo gapa jestem :( |
|||||
|
|
|
#1558 |
|
Zakorzenienie
|
suszone śliwki moją zgubą....
brr pocieszam się tym że to zdrowsze niż słodycze, ale tyle kalorii i węgli
|
|
#1559 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Gadmarka Kasiu, gdybm jutro nie dała rady zajrzeć ![]() 100 lat, 1000 uśmiechów, 10000 radości A co z Agawką, Yoolią, Weronisią? ![]() Agajotka to już chyba całkiem o nas zapomniała ![]() I mam nadzieję, że Rzęsie przejdzie Rzabbciu, dzięki za porady i "ilustracje"
|
|
|
|
#1560 |
|
Zakorzenienie
|
bylam na silowni, padam
![]() robie wlasnie ten sernik co pingus dzis podeslal linka wymieszanie ciastek degistive z roztopiona biala czekolada dalo taki efekt ![]() jak to pachnie, jak smakuje!!!!!!!!!! ![]() oblizalam tylko lyzke
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:28.

proszę, proszę niespodzianka- III odsłona 30-stek, tego to juz nigdy w zyciu nie nadrobię 

czy w 93* czy w wodnej czy w gazecie