|
|
#2101 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015! - część 3
Współczuję
Cytat:
|
|
|
|
|
#2102 |
|
Raczkowanie
|
Baset gratki dla Marianny😀😀😀!!
U nas zmiany!!! Ogłaszam oficjalnie że moja Oliwcia została dziś w południe eksmitowana do swojego pokoju )) tak postanowiliśmy z tz po wielkim sprzątaniu i przeniesieniu łoza połozyliśmy nasza damę w nowym miejscu a ona w śmiech i po paru minutach walneła sobie drzemke ogólnie była bardzo zadowolona😝😝bałam się wieczoru ale jak narazie wszystko idzie jak trzeba byliśmy na dworku potem kąpiel 20:30 zjadła ostatni posiłek jak codzień i śpi trochę dziwnie nam w pokoju że nie ma łóżeczka niewiem czy zasne tej nocy napewno nastawienie sobie budzik żeby zajrzeć do niej więc zobaczymy Generalnie u nas też podejrzewam że ząbek idzie bo ślina się leje litrami piąstki obie w budzi nawet smok wypluwa i troszkę marudzi ale nic jeszcze nie wyczuwam😀😀😀 Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka
3610 kg 55 cm godz. 10:30 |
|
|
|
#2103 |
|
Zakorzenienie
|
Również chętnie się dowiem 😃
|
#2104 |
|
Rozeznanie
|
Kupilam uzywana, strasznie trzeszczy ten mechanizm obrotowy, ale mojej myszce to nie przeszkadza. Ja polecam, bardziej projektora uzywam, bo młoda reaguje na swiatlo, melodyjek wlasciwie nie puszczam.
|
|
|
|
#2105 |
|
Zakorzenienie
|
Licytuje mate edukacyjną mąż mnie zastrzeli
Wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1203546 Edytowane przez SzaraaMyszka Czas edycji: 2015-08-21 o 21:58 |
|
|
|
#2106 |
|
Rozeznanie
|
Oficjalnie przerzuciłam się na spacerowkę, Oliwce sie podoba no i jest jej chlodniej, do tego caly wózek wazy tone mniej i zajmuje hektar mniej
moze jutro sie wybiore na spacer w te diabelne góry, najwyzej szybko wroce jak się zmacham :p---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Ja czekam jak mloda dostanie wyrownanie kindergeld to jej nakupuje, juz zapowiedzialam staremu żeby psychicznie sie przygotowal. Aaa i co do fotelika Peg Perego, to posadzilam Oliwie duzo nizej, zeby pasy byly nad ramionami, teraz dopiero to ma biedna brode na klacie no ale przynajmniej te pasy trzymaja. Jak wasze dzieciaki spia w trakcie jazdy to tez im tak glowa lata na boki? Bo przez to ze ją posadzilam nizej w foteliku to zaglowek jest duzo wyzej i juz tak nie trzyma, wtykam jej pieluche kolo policzka, bo dziwnie to wyglada. |
|
|
|
#2107 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nic Ci nie zrobi ![]() Strzalka dziękuję ![]() Miałam dzisiaj kolejną randkę. Dobrze mi..
|
|
#2108 |
|
Zakorzenienie
|
U nas glowka tez lata w foteliku dlatego podkładem tetre z boku
|
#2109 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() oj tam, oj tam- monsz Cię koffa ![]() Cytat:
|
|
|
#2110 |
|
Zakorzenienie
|
Zjadla moze cztery plaskie lyzeczki znaczy polowe wyplula tak pol godz przed mleczkiem.mimo ze male porcje dostala nir wiedziala jak lyknac i sie zakrztusila ale herbate mialam pod reka jej. Ogolnie mine przy jedzeniu miala straszna moge wstawic na fb
Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2111 |
|
Rozeznanie
|
Agnes wstaw
|
#2112 |
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieje
Juz i tak marudził że lampę zamowilam a nie wie że idzie paczka z lakierami za pobraniem za 220 zł ![]() ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Agnes wstaw 😄
|
#2113 | ||
|
Rozeznanie
|
super, tylko pozazdrościć ![]() Cytat:
a fb można jakoś oglądać z konta na ig? Cytat:
|
||
|
|
|
#2114 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka
3610 kg 55 cm godz. 10:30 |
|
|
|
|
#2115 |
|
Wtajemniczenie
|
Szara - jaka mate licytujesz?
Agnes - wstaw, a może to za wcześnie? Ja mojej dalam dzis troche spczku jabłkowego i stwierdziłam ze mala jednak nie jest gotowa na nowości jeszcze. Najpierw nie wiedziała co z tym zrobić i jak to polknac i wylatywall jej bokiem a potem sama zaczelam pic ta lyzwczka ktora jej dawałam i ona tak patrzy - szklanka, łyżeczka, buzia... K jak jej dalam to zalapa. Krzywila sie strasznie jakby to kwaśne bylo a jak połknęła to sie usmiechala. Ale i tak chyba bardziej jej się podobało chwytanie lyzeczki Takze my nie szalejemy, sprobuje może gdzies za miesiąc
|
#2116 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2117 |
|
Zakorzenienie
|
Monisia tą co ty masz
|
#2118 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2119 |
|
Zakorzenienie
|
Mamuśki muszą sobie jakoś radzić
|
#2120 |
|
Rozeznanie
|
Haha biedny mąż :-D
|
#2121 |
|
Wtajemniczenie
|
Hehe to chyba niedługo wszystkie będziemy ja miały, tak jak hybrydy ![]() ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Aa udali mi się skompletować papiery do becikowego w poniedziałek składam wniosek
|
#2122 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Na zdj cyce w staniku widac bo ja ja trzymalam bez bluzki bo to szybka akcja byla a moja mama jej dala lyzeczke jutro wstawie pod dzisiejszym zdjeciem z marchewka Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka |
|||
|
|
|
#2123 |
|
Zakorzenienie
|
Nareszcie czas dla mnie. Dziewczyny śpią, mąż ma wychodne, ja posprzatalam, teraz kolacja, kąpiel, paznokcie i książka.
Trochę zazdroszczę wam tych nowych umiejętności dzieciaków, rozszerzania diety itp. Paulinka ma już pięć miesięcy, ale jeszcze nie przewróciła się np na brzuszek. Wiadomo, wczesniak to ma inaczej i dużo wolniej. Jest na poziomie mniej więcej trzech miesięcy. Trudny mam z nią teraz czas, bo dużo chciałaby, a nie może. Za wcześnie tez na siedzenie. Wymeczona jestem po całym dniu. Ale kocham tego babla okrutnie
|
|
#2124 | ||
|
Rozeznanie
|
Gratuluje wszystkich nowych umiejetnosci!!
Ja dzis nie wytrzymalam ataku michalka i poerwszy raz pd czasow noworodkowych wyprowadzil mnie z rownowagi az mi glupio bo strasznych slow uzylam ![]() Alee... michalek wreszcie siega po zabawki!! i aie bawi!! Na plazy zaczal ![]() Cytat:
A kiedy dokladnie? Cytat:
Michas niby nie wczesniak a tez troche opozniony
|
|
#2125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2126 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Generalnie jest spoko, ale bez szału Cytat:
Cytat:
A Julek to niby co, żadnych obrotów nie robi, z brzucha na plecy przewrócił mi się 3 razy i to chyba przypadkiem ![]() z pleców na brzuch nawet nie próbuje Ale mnie się tam nie śpieszy, za bardzo jestem przyzwyczajona do tego że gdzie go położę tam leży Trochę wędruje po łóżeczku wokół własnej osi i tyle - ale te nasze dzieci są tak naprawdę jeszcze bardzo malutkie więc mamy czas Dziołchy weźta wy się uspokójcie z tymi zębami
II kreseczki - 11.09.2014r. 26 lipca - kolejny rok razem! Julek - 10.05.2015r. 21:40 pierogowamama.com |
|||
|
|
|
#2127 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jedne umiejetnosci przyjda szybciej inne pozniej, wazne ze swietnie sobie radzi ![]() Cytat:
Dobrze ze kupilam uzywana :P Musialam se walnac herbatke na laktacje i wypic butle wody |
|||
|
|
|
#2128 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja jak mam taki dzień że się zapomnę i mało piję to czuje że pokarmu jest mniej. A dziś mnie cały boży dzień suszy , wypiłam 2 litry wody plus inne płyny i mała jadła o 20 a mi od niepamiętnych czasów biust się robi twardy i mleko płynie. Więc woda ma duże znaczenie. ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- Stwierdzam że mój mąż ma za☠☠☠istą żonę :-P Zrobiłam mu ciuchowe zakupy online i dzięki tym zakupom letnim i tymi z zeszłej jesieni ma super wyposażoną szafę w fajne ciuchy na każdą okazję. Dodatkowo umawiam go ostatnio regularnie do dentysty i dban by poza leczeniem ubytków dbał o estetykę ; usuwanie kamienia wymiana plomby. Itd. To jeszcze na jesień muszę go zaciągnąć do okulisty i po nowe oprawki do okularów :-P Jedynie do ćwiczeń musi się sam zmotywować bo ogólnie wagę ma ok i jest szczupły ale ma problem z brzuchem :-P póki co narzeka ale mówi że musi coś z tym zrobić :-P Jak ostatnio oglądałam nasze zdjęcia z początków związku to stwierdzam że mi chłop wyprzystojnial:-P
|
|
#2129 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde tak mi się za☠☠☠iście kichło że dziecko się wystraszył i zaczęła płakać
|
#2130 |
|
Zakorzenienie
|
Karmie.
Ktoś mi dziecko podmienil. :'(
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:54.

dla Marianki za obrot. Powiedz jak chusta? Widac ze drugi gatunek? Sztywna czy faktycznie miekka?
27.06.2013 r.
)) tak postanowiliśmy z tz po wielkim sprzątaniu i przeniesieniu łoza połozyliśmy nasza damę w nowym miejscu a ona w śmiech i po paru minutach walneła sobie drzemke ogólnie była bardzo zadowolona😝😝bałam się wieczoru ale jak narazie wszystko idzie jak trzeba byliśmy na dworku potem kąpiel 20:30 zjadła ostatni posiłek jak codzień i śpi trochę dziwnie nam w pokoju że nie ma łóżeczka niewiem czy zasne tej nocy napewno nastawienie sobie budzik żeby zajrzeć do niej więc zobaczymy 
moze jutro sie wybiore na spacer w te diabelne góry, najwyzej szybko wroce jak się zmacham :p
no ale przynajmniej te pasy trzymaja. 

Generalnie jest spoko, ale bez szału