Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 6 - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-08-22, 10:40   #1141
blackberry89
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 6

Cytat:
Napisane przez sunny_eyes Pokaż wiadomość
Kurcze mojemu ostatnio byle kiedy leci krew z nosa. Teraz znowu, biore prysznic on skonczyl myc zeby, przetarl twarz i wszystko czerwone. hmm zmusic go aby poszedl do lekarza czy od razu zeby zrobił badanie krwi...
Sunny mój brat tak k rwawi i się okazało że ma zylaka w nosie czy coś takiego. Raz mu przypalali ale powinien na operacje iść a nie chce.
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-22, 10:42   #1142
violka848
Zakorzenienie

Koperco Nieprawda że synek musi mieć B z dwoch B moze wyjsć albo B albo 0 i z odczynnikiem + albo -
Majka analogicznie z dwoch A
Z dwoch 0 na pewno jest 0
Stary 2015-08-22, 10:44   #1143
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamilove Pokaż wiadomość
Violka mi też ta śliwka naj ale rozsądek i mąż 😉 podpowiada czarny

Majka tak on do 150stop i tez tak myślę obcym właśnie hmm

Madzixx 😚 3ci fajnie się składa, bardzo kompaktowy jest. Ciekawe jak one Wszystkie na żywo, jutro podjadę z mężem do 2 sklepów obczaic te baby joggery chociaż bo ten pierwszy to w Wawie tylko w jednym sklepie ponoć i daleko także wyprawa na kiedy indziej 😉 mi się wydaje że zabkowania może iść tak właśnie partiami, mam nadzieję że jutro Ala będzie miała lepszy dzień ✊😉

Hanka fajny ten wózek ale ciężki 😖
daj znać jak wózki

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
Oblicz kiedy to bedzie i zapisz datę
hehe 19 lat i trochę, muszę dokładnie wyliczyc a nóż jakas przepowiednia

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
20% znizki w h&m od 22.08 do 06.09 na kolekcję dziecięca do bólu wystarczy kupon na tel pokazac
dzięki za info

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
A ja dziś na allegro poszalałam i nakupowałam trochę pierd.ołek dla Malutkiej i dla siebie wkładki laktacyjne bo bez nich ni chu chu:P
u mnie wkładki na czas karmienia niezbędne bo jak karmię jedną to z drugiej leci

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
taka kurtke na jesien Mackowi kupilam
świetna kurtka!

Cytat:
Napisane przez kar0ola Pokaż wiadomość
MADZIX wychodzi na to ze Twoja cora jak wyjdzie za maz bedzie miec lat 19

NIEZAWSZE dovrze ze zassal, jak bedziesz chciala to oduczysz teraz bedzie sie uspikojal sam w sobie jak bedzie ssal, bedzie mu lepiej zobaczysz..

Dobra lece z mama gadac mala juz kima po cycusiu dzisiaj pozno bo mialysmy przejazdzke.

Wladlam dzis do tego primarkq i w sumie super rzeczy mieli a dla dzieciaczkow extra, nie mialam juz czasu i kupilam mlodej tylko 2 pary legginsow slodziutkich za cale 2 euro heee ale ludzi bylo.... Masakra! Macie zdjecie przed wejsciem jak to wygladalo.

Do jutra rano skoncze nadrabiac

Załącznik 6038678
no tak wychodzi, ciekawe
fajny Berlin, lubię duże miasta a Ty jak się tam odnajdujesz?
może kiedyś sobie zrobimy wycieczkę do Was odwiedzimy hehe

Cytat:
Napisane przez nancy822 Pokaż wiadomość
Hej!
Mam pytanko! Czy Wasze dzieciaczki mają określoną grupę krwi? Było takie badanie w szpitalu po porodzie?

a jestem taka ciekawa jaką Alicja ma grupe, zagapiłam się, bo jak miała robioną morfologię po antybiotyku to mogłam też grupę krwi oznaczyć za jednym zamachem :/

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
Hej.
Nie nadrobie. Nie ma szans dzis pogoda znow swietna. zero chmur wczoraj zaliczylismy plaze do 14, potem mycie i obiad a nastepnie w miasto na zabawe lody i gofry skonczylo sie zachodem slonca i pifkiem na plazy mala to jak wrocilismy ok 22 to przebralam na spiocha i dalej spala a chlopaki tez moment padly
Mala wstala o 7 wiec i my, robie kawe a maz po bulki poszedl. Chlopaki spia nadal
super, wypoczywajcie

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Domka jak Olaf? U nas za bardzo tej choroby nie widać na szczęscie. Ale dzis nie wychodzę z malutką z domu. Oby jutro było te 26 stopni.
Niewiem czy wozek brać do kościoła- mama mi odradza bo u nas raczej nikt nie bierze i ona pewnie temu żeby się nie wyróżniać hehe z drugiej strony mała tak strasznie nie uwielbia tego wózka, ale z trzeciej to by było trzeba do góry pewnie cały czas trzymać, bo nie posadzę a na leżąco nie bedzie chciała.
Cytat:
Tylko jakoś watpię zeby w tym hałasie kościelnym zasnęła a jak jej się nie uda to bedzie marudna. Ale mama mówiła ze zdarza się ze dziecko całą mszę na zakrystii spędza jak marudne he tylko na chrzest wychodzi oby u nas tak nie było ale to jakaś opcja a może fotelik wezmę to zawsze mniej miejsca, bo niewiem jak tam będziemy siedzieć.
ja bym brała wózek
co do uspania to może przed kościołem z nią pojezdzisz i uśnie a potem na mszy pośpi?
ja bez wózka się nie wybieram na chrzest i potem w restauracji jak by była marudna to łatwo będzie mi ją uśpić, rundka po ulicy i już

dzień dobry
u nas nocka rekordowo extra-Ala zasneła przed 20 i spała 11h do 7 bez żadnych pobudek czy podawania smoka
potem zjadła i się bawiła na puzzlach piankowych-świetna sprawa potem zjadała motyla a my śniadanie i 9:30 zjadła i od razu usnęła, ciekawe jakie dziś drzemki będą
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-22, 10:44   #1144
blackberry89
Zakorzenienie

Nie nadrabiam bo nie mam czasu. Przelecialam po lebkach.
Już ugotowałam rosół na chrzciny i nawet wyszedł smaczny. Młody od 20min śpi.
Jeszcze muszę upiec babkę znikająca, zrobić torta, posprzątać i jutro surówki rano porobić żeby świeże były.
Pawcio 13.04.2015
Stary 2015-08-22, 10:49   #1145
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Koperco Nieprawda że synek musi mieć B z dwoch B moze wyjsć albo B albo 0 i z odczynnikiem + albo -
Aha. No to nie wiem jakie grupy krwi mają moje dzieci

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

Karoola - Madzia zacytowala to fotkę zobaczyłam. Masakra ile ludzi, mnie męczą takie tłumy

---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Nie nadrabiam bo nie mam czasu. Przelecialam po lebkach.
Już ugotowałam rosół na chrzciny i nawet wyszedł smaczny. Młody od 20min śpi.
Jeszcze muszę upiec babkę znikająca, zrobić torta, posprzątać i jutro surówki rano porobić żeby świeże były.
Oj to babkę rób na ostatnią chwilę bo zniknie
Stary 2015-08-22, 10:50   #1146
violka848
Zakorzenienie

Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 6

Madzixx na imprezę to z wózkiem na bank - niema innej opcji
Rosario to bym się wkurzyła ostro na kota. Pn temu zabryzgał rzeczy małego że miał w kuwecie brudno?
Koperco dogadacie się udanej imprezy
Black ja muszę tylko posprzątać i to jeszcze noe ruszyłam dupy

Edytowane przez violka848
Czas edycji: 2015-08-22 o 10:52
violka848 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-22, 10:52   #1147
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem. No pisze ze Ala albo 0 albo B. A synka znam grupę krwi bo robiłam badania.
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-22, 10:56   #1148
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
Wiem. No pisze ze Ala albo 0 albo B. A synka znam grupę krwi bo robiłam badania.

O sory to coś nie doczytałam
Stary 2015-08-22, 11:05   #1149
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Rosario to bym się wkurzyła ostro na kota. Pn temu zabryzgał rzeczy małego że miał w kuwecie brudno?
Kot dużo winny nie jest. Co on miał zrobić jak w kuwecie pełno i śmierdzi. Poszedł poszukać innego miejsca. Taki jest kot,, to ewidentna wina tż...

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-22, 11:05   #1150
mori_lee
Rozeznanie

Cytat:
a co kot winny?wina TZ. brudno miał w kuwecie to załatwił się gdzie indziej. nie analizował czy to dziecka czy kogo innego. chociaż niektóre koty po złości mogą tak specjalnie zrobić chcąc zwrócić na siebie uwagę, że dziecku więcej czasu poświęca się
mori_lee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-22, 11:10   #1151
madzixx88
Zakorzenienie

serio tak z kotami jest? nie wiedziałam, że jak mają brudno w kuwecie to idą robić gdzieś indziej..masakra

Mała dalej śpi a mnie czeka sprzątanie :/ mąż dziś cały dzień na działce, powoli prace ruszają
Stary 2015-08-22, 11:12   #1152
mori_lee
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
serio tak z kotami jest? nie wiedziałam, że jak mają brudno w kuwecie to idą robić gdzieś indziej..masakra

Mała dalej śpi a mnie czeka sprzątanie :/ mąż dziś cały dzień na działce, powoli prace ruszają
No gdzieś przecież muszą
koty są bardzo czyste. i tak jak człowiek nie załatwi się do 'obrobionego' kibelka tak kot nie wejdzie do brudnej kuwety
Stary 2015-08-22, 11:13   #1153
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Kot dużo winny nie jest. Co on miał zrobić jak w kuwecie pełno i śmierdzi. Poszedł poszukać innego miejsca. Taki jest kot,, to ewidentna wina tż...

Cytat:
Napisane przez mori_lee Pokaż wiadomość
a co kot winny?wina TZ. brudno miał w kuwecie to załatwił się gdzie indziej. nie analizował czy to dziecka czy kogo innego. chociaż niektóre koty po złości mogą tak specjalnie zrobić chcąc zwrócić na siebie uwagę, że dziecku więcej czasu poświęca się
No właśnie nie znam się na kotach dlatego spytałam pewnie w pierwszej sekundzie na kota też bym była zła.
Stary 2015-08-22, 11:13   #1154
sunny_eyes
Zakorzenienie

HANKA moj jeszcze jak cos mowie to mi odp ze co go nie zabije to wzmocni... a mi dym uszami wtedy idzie a ten od razu satysfakcje jeszcze ma :p

KOPERCO pisalam ze za 2tyg slub moze pomyslalas ze dzis.
A maz faktycznie ma pomysły. Tez bym się wkurzyla a dziecka nigdzie nie puscila. Lekarz wazniejszy. Poza tym jak dziecko puscic do szkoly z kurzajka? Chyba ze tesciowa chce Ci isc prywatnie z nim.
sunny_eyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-22, 11:16   #1155
violka848
Zakorzenienie

Cytat:

U nas tez malutka śpi ja się za sprzątanie wzięłam, teraz lazienka Twoje ulubione hehe tylko mąż nie na działce ehh bo jeszcze takowej nie mamy
Stary 2015-08-22, 11:21   #1156
mori_lee
Rozeznanie

Cytat:
No właśnie nie znam się na kotach dlatego spytałam pewnie w pierwszej sekundzie na kota też bym była zła.
tak myślałam swoją drogą trochę to smutne, że jak ktoś się na czymś nie zna, np na zwierzakach i coś stanie się nie po myśli człowieka to zwierzak jest bee. nie mowie teraz o Tobie czy coś.. po prostu w tv nagłaśniane sytuacje że pies coś tam.. nikt się nie zastanowi dlaczego? co ten pies przeszedł? jak był chowany.. odrazu jest źle. a to wina właściciela. psa wychowuje się jak dziecko. bierzesz za niego odpowiedzialność. pies sam z siebie nie zna agresji... tylko szkoda że mało ludzi się nad tym zastanowi... tak jak moja teściowa. nigdy zwierząt nie lubiła (z wzajemnością, one też wyczuwają niechęć) i przerażona bo rodzice moi maja owczarka niemieckiego, a my beagle'a. ze nie wiesz napewno czy nie ugryzie. no ku. wa nóż się w kieszeni otwiera. nie ugryzie bo nie wie co to agresja. i możecie się teraz ze mną nie zgodzić ale tak jest... eh ale wywód palnełam zreszta temat rzeka :P
Stary 2015-08-22, 11:24   #1157
gossip_girl21
Zakorzenienie

Zrobiłam wcziraj wafle z krowka z puszki z biedry, one w ogole nie zmiekły... France twarde, ze ciezko zjeść... A słodkie ze na mdlosci zbiera....😂😂😂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-22, 11:25   #1158
sunny_eyes
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam A maz ma AB wiec maly moze miec każda poza 0.

Cytat:
Nie wina kota, ale z tego co kojarze to nie pierwszy raz jak piszesz ze kuweta byla brudna.
My mielismy akwaria, ktore uwielbialismy i zostaly zlikwidowane bo jesteśmy swiadomi ze przy dziecku nie ma czasu aby je czyscic co chwile itd.
sunny_eyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-22, 11:37   #1159
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:

Nie wina kota, ale z tego co kojarze to nie pierwszy raz jak piszesz ze kuweta byla brudna.
My mielismy akwaria, ktore uwielbialismy i zostaly zlikwidowane bo jesteśmy swiadomi ze przy dziecku nie ma czasu aby je czyscic co chwile itd.
No właśnie nie pierwsza, walcze z nim non stop o to. eh...

Stary 2015-08-22, 11:56   #1160
boleczka93
Zakorzenienie

Cytat:
Cullompton do siostry i prawdopodobnie pod koniec października Oooo to daleko będzie

Tż kuzyn mieszka w Londynie i odradza tam przyjazdy Tyle muzułmanów się tam kręci, że sami się boją i opuszczają miasto. Jego żona jest przedszkolanka i w przedszkolach wprowadzili podobno lekcji z religii muzułmanów czy coś w ten deseń... Uciekają stamtąd gdzie pieprz rośnie. Na szczęście tam gdzie mieszka tż siostra muzułmanów nie ma. Pewnie za małe miasteczko
aha to nawet nie wiem gdzie to jest. I na dlugo jedzie? Zostajecie sami z Olkiem czy planujesz tez dolaczyc?

Cytat:
Ja dzis nic nie mam. :p
.

To przezemnie, namieszalam :P

Cytat:
On sam w zyciu nie pójdzie do lekarza. Przez 6lat tylko raz byl jak mu wysiadł kregoslup ze ledwo chodził.
Nie wiem czy wszystkie facety sa takie uparte z tym lekarzem?

Niestety chyba wszystkie :P

Cytat:
Domka jak Olaf? U nas za bardzo tej choroby nie widać na szczęscie. Ale dzis nie wychodzę z malutką z domu. Oby jutro było te 26 stopni.
Niewiem czy wozek brać do kościoła- mama mi odradza bo u nas raczej nikt nie bierze i ona pewnie temu żeby się nie wyróżniać hehe z drugiej strony mała tak strasznie nie uwielbia tego wózka, ale z trzeciej to by było trzeba do góry pewnie cały czas trzymać, bo nie posadzę a na leżąco nie bedzie chciała.
My mielismy wozek, ale u nas M trzymal mala cala msze, dumny tata

U nas dzisiaj piekna pogoda, zbieramy sie na spacer, zwiedzic okolice

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
boleczka93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-22, 11:56   #1161
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
U nas tez malutka śpi ja się za sprzątanie wzięłam, teraz lazienka Twoje ulubione hehe tylko mąż nie na działce ehh bo jeszcze takowej nie mamy

Piona tez łazienkę ogarniam i nasze ciemne rzeczy wstawiłam do pralki
Stary 2015-08-22, 11:59   #1162
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj wywolalam kilka w rossku. Za format 10×15cm placilismy 0,99 za szt. Ale jakością nie powalają te zdjęcia wiec następnym razem idę do fotografa.
za 25 groszy w empiku wywolywalismy (ale powyzej 100 szttuk). Moj TZ juz 2 razy tak wywylywal i to bardzo podobne zdjecia, aż mnie wkurzyl

Cytat:
A to nie jest bujda?
internety pisza,że nie bujda
http://pogromcymitowmedycznych.pl/my...ulega-zmianie/

moja nie miała oznaczonej grupy w szpitalu

Edytowane przez 71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Czas edycji: 2015-08-22 o 12:01
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-22, 12:02   #1163
kar0ola
Rozeznanie

Przeczytalm po lebkach bo dzisiaj dlugo spalysmy gdyz ja i moj szalony TZ mielismy wczoraj akcje o 1 w nocy 'uwolnic ptaka' (na pietrze wyzej KOS sie zadomowil od dwoch dni nie mogl wyleciec biedny)

W ogole to juz druga taka akcjw, raz tz u nas na pietrze pisklaka znalazl tez od paru dni nie jadl ( on go juz wczesniej slyszal ale myslal ze to mysz ) no i zadna organizacja nie chciala go wziac, a me matczyne serce plakalo bo biedny glodny no i taki maluch. A tu 2 w nocy.. Zadzwonilisny po straz pozarna to przyjechali po niego NAJWIEKSZYM wozem jaki mieli i w trojke po niego przyszli do nas ah Ci niemcy

MADZIX zapraszam serdecznie Berlin tez dosyc znam juz to sie pozwoedza fajne miejsca hehe

Jak sie odnajduje? Juz lepiej. Generalnie cale zycie mieszkalam w miescie, ale Berlin jest przeogromny, strasznie multikulturowy i jednak trzeba sie do tego przyzwyczaic. w glebi pragne domku gdzies na odludziu, spokoj, cisza, ogrodek... Z drugiej strony tu mam wszystko pod nosem, lacznie z galeria, a z moim zakupoholizmem to kupa szczescia no i jezdzenie metrem i sbahnem nie jest takie zle

MAJKA noo ja tez nie przepadam za taka kupa ludzi kurcze nie dalo sie w tym sklepie przejsc w ogole :/ ale tam jesy tak ZAWSZE i o KAZDEJ godzinie :/ primark jest przy wiezy telewizyjnej a to jedna z glownych atrakcji w Berlinie

Lece z mama na zakupy. Do pozniej laski milego dnia
kar0ola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-22, 12:13   #1164
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
Piona tez łazienkę ogarniam i nasze ciemne rzeczy wstawiłam do pralki

A ja dywaniki z łazienki wc i kuchni i malutka już wcina
Stary 2015-08-22, 12:14   #1165
gossip_girl21
Zakorzenienie

Hahaha dziewczyny leje ze smiechu, dawajcie swoim dzieciom do powąchania rzeczy ktore jecie a które ciekawie pachną... No ja mam polew z jej min w trakcie wąchania tego 😂😂😂😂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-22, 12:15   #1166
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez boleczka93 Pokaż wiadomość
aha to nawet nie wiem gdzie to jest. I na dlugo jedzie? Zostajecie sami z Olkiem czy planujesz tez dolaczyc?
Na jakies 3-4 lata planuje... zobaczy się w praniu Ja na początku tutaj bo on będzie mieszkał u siostry i jak się dorobi i własne mieszkanie to ma mnie tam ściągnąć.
Cytat:
Napisane przez kar0ola Pokaż wiadomość
Przeczytalm po lebkach bo dzisiaj dlugo spalysmy gdyz ja i moj szalony TZ mielismy wczoraj akcje o 1 w nocy 'uwolnic ptaka' (na pietrze wyzej KOS sie zadomowil od dwoch dni nie mogl wyleciec biedny)
Chyba mam braki Bo pomyślałam o czymś niecenzuralnym haha

Stary 2015-08-22, 12:17   #1167
Hanka20
Zakorzenienie

KOPERCO, ROSARIO - ach Ci faceci, czasem ciężko się dogadać :/

My juz po zakupach osiedlowych, wystalam się w kolejkach, synusiowi się nie podobało w sklepach wiec musiał o tym głośno informować całe towarzystwo później zasnął i teraz sobie siedzę z nim w parku. Z każdym dniem przybywa tu więcej liści masakra...

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-22, 12:23   #1168
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Nienawidzę skoków. Dziec mi wyje od godziny i gardzi cyckiem. Zaraz pora spania on jest tak zdenerwowany że nie ma szans na sen.. witamy pierwszy dzień skoku. Dajcie mi order jak wytrwam te 4 tyg.

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-22, 12:24   #1169
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Aha. No to nie wiem jakie grupy krwi mają moje dzieci

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

Karoola - Madzia zacytowala to fotkę zobaczyłam. Masakra ile ludzi, mnie męczą takie tłumy

---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

Oj to babkę rób na ostatnią chwilę bo zniknie
Hehe no właśnie chyba niedługo będę robić ☺

Cytat:

to ruchy kluchy samo się nie sprzatnie.

Cytat:

Ja mam akwarium i nic po za dolaniem wody co miesiąc i karmieniem rybek nie robię. Glonojad czyści i jest pięknie. Ale mam tylko sztuczna roslinke.
Pawcio 13.04.2015
Stary 2015-08-22, 12:25   #1170
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Cytat:
Ale mnie tż wnerwił !!!! Miał wczoraj wymienić piasek kotom bo już się nadawał do wymiany i co ? Nie wymienił a kot załatwił nam własnie matę małego i leżaczek ! Ja tego prać nie będę zostawiłam w wodzie i niech on to wypierze ! Mam dość
uj, to niefajnie, Wy macie dwa koty czy jednego? moj to nawet jak ma brudno (teraz 2 doby był sam no i niesprzatana kuweta) to siusia do wanny ostatecznie. No ale chyba sie boi gdzie indziej. jakby obsikał cos malej to by dopiero sie TZ wściekł
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości