|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#871 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: "kwintesencja wizażu" wątek rozrywkowy.
Wątek wysokiej dziewczyny i wypowiedzi w nim
-jesteś olbrzymia -jesteś gigantyczna -nikt CI nie powie że jesteś "mała, slodka" -mam 150 cm i czuję się świetnie -źle wyglądasz na obcasach, ale JA mam 160 i wyglądam świetnie |
|
|
|
|
#872 | |
|
Zadomowienie
|
jeszcze: faceci wolą niższe
|
|
|
|
#873 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#874 |
|
BAN stały
|
I jeszcze hasło: " małe są do kochania a wysokie do wieszania firanek" :-/ :-/
|
|
|
|
|
#875 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#876 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#877 |
|
Konto usunięte
|
Jakbyś z nim mieszkała, to byś wiedziała jaki jest! ( a czasem nawet i to nie pomaga)
|
|
|
|
|
#878 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ten wątek to jakaś lecznica kompleksów dla niskich kobiet...
|
|
|
|
|
|
#879 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#880 |
|
Konto usunięte
|
- Zastanawiam się między tymi dwoma sofami (załączniki). Obie mi się podobają. Pierwsza jest z firmy X, druga z Y. Czy macie jakieś doświadczenia z sofami tych firm? Szybko się niszczą? Jak z reklamacjami?
- Te sofy to w ogóle nie, optycznie powinno być lekko. Kup szarą z Ikei. - Szary nie pasuje mi do mebli. - To najwyższy czas wymienić meble. Kup białe mebelki z Ikei. - Ale u mnie nie ma Ikei. - To zrób sobie wycieczkę do miasta z Ikeą. - Ale ja chciałam wymienić tylko sofę... - No mówię ci, że te dwie są be. Nie chcesz szarej z Ikei to będziesz mieć brzydko. |
|
|
|
|
#881 |
|
Konto usunięte
|
Cześć prowadzę bloga z aktualnymi nowinkami i zapraszam do wizyty /po wejściu tadam jeden wpis sprzed dawna/
|
|
|
|
|
#882 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#883 | |
|
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
|
|
|
|
#884 |
|
Konto usunięte
|
Pytanie sie o kazda ☠☠☠☠☠☠☠e ktora spokojnie mozna znalez w googlach znacznie szybciej niz pisanie posta
Albo choc pomyslec. Cos w stylu; - ile kosztuje ten kosmetyk? Pliss, wystarczy wpisac nazwe kosmetyku i cena i juz wiemy I nie chodzi o jakis mega trudno dostepny kosmetyk, ale o taki co jest w kazdej drogerii prawie. -gdzie sie znajduje np ul Mila w Warszawie? Kurcze wpisujesz ul Mila Warszawa i juz ci wyskakuje na mapie ![]() -gdzie kupie np torbe sportowa? Nie nie chodzi tu o jakies wymogi dotyczace koloru, firmy czy czego tam chce. Chodzi o byle jaka torbe, ktora jest w kazdym sklepie sportowym. Za chwile to chyba beda pytania gdzie kupie chleb? -Jaka bedzie pogoda w niedziele np w Gdansku? No tak prognoza pogody to tajemnica panstwowa ![]() O ile rozumiem pytania o jakas konkretna rzecz (np gdzie kupie czarne rurki z wysokim stanem z dziurami i dluga nogawka), prosby o polecenie jakiegos miejsca, o to czy jakas rzecz jest dostepna w jakims konkretnym sklepie czy o tym jak gdzies dojade (obce miasto wiadomo, nie wiadomo jak sie do konca posuszac, jakies drogi jednokierunkowe, remonty itp) tak pytania o takie ☠☠☠☠☠☠☠y juz nie
|
|
|
|
|
#885 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#886 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#887 |
|
Konto usunięte
|
Lusia Plotkara o tak.. Albo "został mi sos od obiadu, co do niego? Ziemniaki, makaron czy ryż?"... Rly? Niedługo żadnych decyzji nie będzie można podjąć bez konsultacji w internecie...
|
|
|
|
|
#888 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#889 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale jak fajnie ze się dobrze skończył <3 balam sie, ze na koncu będzie link do fryzjerki xD |
|
|
|
|
|
#890 |
|
Konto usunięte
|
Rada z OIOMem piękna
|
|
|
|
|
#891 | |
|
ciepłe kluchy
|
Chyba któraś już o tym wspominała, ale odpowiedź na jakiekolwiek pytanie w stylu: "Użyj wyszukiwarki"... Tak jakby w tych 2 słowach nie udało się zmieścić odpowiedzi na 99% pytań. Nie, trzeba nieść kaganek "oświaty" (już nie wspominając, że wyszukiwarka wizażu była, jest i będzie beznadziejna, i totalnie nieprzydatna). Najgorsze jest to, że co druga forumowiczka używa takiej odpowiedzi w stosunku do prawie każdego pytania i ten wirus się roznosi po innych - niedługo forum będzie monotematyczne:
- Wyszukiwarka mi mówi, że XYZ - Użyj wyszukiwarki jeszcze raz - Wyszukiwarka wyświetliła mi tylko to - Bosze, nie umiesz używać wyszukiwarki - Jak myślisz, po co jest wyszukiwarka? - Ja jej użyłam i wyszło mi jeszcze to - Ale ten post jest sprzed pół wieku - Nie ważne, użyłaś wyszukiwarki?
|
|
|
|
#892 |
|
zuy mod
|
Z drugiej strony tez jak ktoś zakłada wątek, gdzie na danym podforum wisi zbiorczy na ten temat to sorry, ale nic poza wyszukiwarką mu nie doradze
|
|
|
#893 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#894 | ||
|
ciepłe kluchy
|
Cytat:
|
|
|
|
#895 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale jak ktoś zakłada nowy temat, gdy zaraz pod jest już taki, no to sorry
|
|
|
|
|
|
#896 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko, ze zbiorcze czesto maja pincet czesci i zastepy stalych uzytkowniczek, ktore juz od trzech czesci dyskutuja o tym jak spedzily dzien i czemu Rafal nie odpisal
![]() Nie zachecam do powtarzania watkow, jednak argument o wyszukiwarce jest takim samym smieceniem, jak zakladanie klona. Trzeba po prostu znalezc odpowiedni watek, ii... przebic sie jakos przez to wszystko
|
|
|
|
|
#897 | |
|
zuy mod
|
Cytat:
|
|
|
|
#898 |
|
Konto usunięte
|
Oj, wątpię
Stare wyjadaczki mają swoje wątki "plotkowe" (piszę o Fryzjerce), więc na takie NIGDY nie odsyłam. Sama też nie chciałabym przebijac się przez pierdylion postów nie na temat. Nawet jako modka.Widocznie rozkminy moda nie zostaną niezrozumiane
|
|
|
|
|
#899 |
|
Zakorzenienie
|
Ale czasami te tematyczne, na których nikt nie pisze o Rafale i pogodzie, też są zaśmiecane przez takie właśnie pytania.
- powiększałam usta w Warszawie u X i jestem bardzo zadowolona - o pieknie Ci wyszly! - no cudne! - ja dla odmiany robilam u Y w Warszawie i tez jestem bardzo zadowowlona - no faktycznie sliczne - super efekt! - dziewczyny czy ktoś robił usta w Warszawie? Możecie kogoś polecić?
|
|
#900 | ||
|
ciepłe kluchy
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:08.

Ten wątek to jakaś lecznica kompleksów dla niskich kobiet...

Albo choc pomyslec. Cos w stylu;

Stare wyjadaczki mają swoje wątki "plotkowe" (piszę o Fryzjerce), więc na takie NIGDY nie odsyłam. Sama też nie chciałabym przebijac się przez pierdylion postów nie na temat. Nawet jako modka.