Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XL - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-08-22, 14:07   #841
kustraczek
-ist

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XL

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
Poważnie? W zestawieniu niemieckie - żydowskie jedno z nich brzmi 'dumnie'?
Chodzi właśnie o to, że (a choć nie śledzę Olflakonii jakoś szczególnie, tyle co na wątku się o niej pojawia, no i ciągle mam przed oczami jej klip do piosenki Górniak) sama Olflakonia kilka razy podkreślała, że ZAZNACZA, IŻ JEJ NAZWISKO NIE, NIE JEST ŻYDOWSKIE, TYLKO NIEMIECKIE, A ONA POSIADA NIEMIECKI PASZPORT I NAWET POKAZAŁA GO NA INSTAGRAMIE. A NAZWISKO NIE, NIE JEST ŻYDOWSKIE, ONO JEST NIEMIECKIE, TO NIEMIECKIE NAZWISKO, NIE ŻYDOWSKIE.
kustraczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-22, 14:17   #842
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez cantmakeit Pokaż wiadomość
A ogląda ktoś kanał ThePinkRook?? Jak dla mnie świetna jest
ogląda Ma dziewczyna piękne oczy i ten luuuuz, który uwielbiam

Cytat:
Napisane przez miszonal Pokaż wiadomość
Hej

Podczytuje Was od dłuższego czasu i "rzuciło" mi się coś w oczy.

Otóż nazwisko tej Oflakoni czy jak Wy ją tam nazywacie wcale nie jest niemieckie, nazwiska typu Goldmann są pochodzenia bardzo mocno żydowskiego.
Szkoda, że sama zainteresowana nie wie co mówi może faktycznie lepiej udawać Niemca niż Żyda, Niemiec brzmi dumnie

Wiem, ze to miał być żart i moze nei mialaś nic złego na myśli, no ale... O.o

---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ----------

Karo wygląda pięknie w tym filmie
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-22, 14:18   #843
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kustraczek Pokaż wiadomość
Chodzi właśnie o to, że (a choć nie śledzę Olflakonii jakoś szczególnie, tyle co na wątku się o niej pojawia, no i ciągle mam przed oczami jej klip do piosenki Górniak) sama Olflakonia kilka razy podkreślała, że ZAZNACZA, IŻ JEJ NAZWISKO NIE, NIE JEST ŻYDOWSKIE, TYLKO NIEMIECKIE, A ONA POSIADA NIEMIECKI PASZPORT I NAWET POKAZAŁA GO NA INSTAGRAMIE. A NAZWISKO NIE, NIE JEST ŻYDOWSKIE, ONO JEST NIEMIECKIE, TO NIEMIECKIE NAZWISKO, NIE ŻYDOWSKIE.
Z tego co mnie uczono, jest to nazwisko niemieckich Żydów. A nawet jeśli miałaby to być linia Germanów niszczących Rzymian w Lesie Teutoburskim, nie zmienia to faktu, że dziewczyna ma pstro w głowie i ąę nazwisko tego faktu nie zmieni.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-22, 14:23   #844
Ciemna163
Kociara

Wow, a Radzka to chyba trochę schudła - kojarzę, ze w spodnaich wyglądała nieco mniej korzystnie:
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-22, 14:38   #845
kustraczek
-ist

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Z tego co mnie uczono, jest to nazwisko niemieckich Żydów. A nawet jeśli miałaby to być linia Germanów niszczących Rzymian w Lesie Teutoburskim, nie zmienia to faktu, że dziewczyna ma pstro w głowie i ąę nazwisko tego faktu nie zmieni.
Też całe życie byłam (i do teraz jestem) przekonana, że to żydowskie nazwisko, to jej przewrażliwienie na tym punkcie jest po prostu rozbrajające.

---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość
Wow, a Radzka to chyba trochę schudła - kojarzę, ze w spodnaich wyglądała nieco mniej korzystnie:
Wygląda absolutnie przepięknie!
kustraczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-22, 14:47   #846
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Pokaż wiadomość
Mnie tam dziwi jaranie sie nazwiskiem ze jest ono niemieckie, angielskie czy szlacheckie na ski Ze to niby swiadczy o naszym cudownym pochodzeniu Moze jeszcze wiek temu tak bylo, ale teraz to juz nie bardzo Ludzie sie teraz juz teraz tam wymieszali ze mozna miec nazwisko niemieckie ta tak naprawdę z Niemcami nie miec nic wspolnego. Tak samo szlacheckie a ze szlachta nie miec prawie nic wspolnego Tylko jakis daleki przodek mial takie nazwisko.
Mam kolezanke ktora ma nazwisko na ski (niespotykane prawda) i to nie bylo jakies nazwisko typu Czartoryski, Sobieski czyli takie rodu znanego, ale raczej w typie Malinowski A jarala sie nim jakby miala na nazwisko Windsor czy Czartoryska

---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ----------

To swiadczy o twoim cudownym pochodzeniu Kij ze teraz nazwisko nie swiadczy o nim, bo ludzie sie "wymieszali" ale mozna sie nim jarac Moze ktos uwierzy

Tak teraz zrobiłam szybki rekonesans po znajomych i dopiero się zorientowałam że to -ski nie jest takie oczywiste i częste a z drugiej strony też nie takie wyjątkowe, żeby się tym obnosić. Może jakbym się urodziła księżniczką to mogłabym podkreślać swoje pochodzenie, ale w obecnej sytuacji nigdy mi nie przyszło do głowy wywyższać się, bo jestem "-ska". Jak już mam się wywyższać to z powodu rzeczy które sama osiągnęłam

Cytat:
Ups

Ja mam nazwisko nie jakies trudne, polskie, bez jakis udziwnien, ale notorycznie jest przekrecane Do tego stopnia ze jak slysze to nazwisko na ktore jest najczesciej przekrecane moje to reaguje jak na swoje prawdziwe. Dla mnie jest juz normalne to ze musze sprawdzac wszytkie dokumenty czy nazwisko nie jest przekrecone

Ja swoje muszę za każdym razem literować. Czasami w oficjalnych sprawach od razu podsuwam dowód, żeby nie było nieporozumień.
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-22, 15:03   #847
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Cattivo Pokaż wiadomość

Tak teraz zrobiłam szybki rekonesans po znajomych i dopiero się zorientowałam że to -ski nie jest takie oczywiste i częste a z drugiej strony też nie takie wyjątkowe, żeby się tym obnosić. Może jakbym się urodziła księżniczką to mogłabym podkreślać swoje pochodzenie, ale w obecnej sytuacji nigdy mi nie przyszło do głowy wywyższać się, bo jestem "-ska". Jak już mam się wywyższać to z powodu rzeczy które sama osiągnęłam

Serio? Ja patrze teraz na stronie msw to na 8 nazwisk najpopularniejszych 5 ma ski na koncu. A jak patrze na 100 najpopularniejszych to tak na oko polowa ma ski na koncu.
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-22, 15:10   #848
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Cytat:
Niekoniecznie. Polscy Zydzi tez nadawali sobie takie nazwiska (tzn. przekupywali owczesnych urzednikow), chodzilo o to, zeby brzmialo "dostojnie" i kojarzylo sie z bogactwem.
Z kolei to, ze nazwiska na -ski sa szlacheckie to popularny mit.

Info z polonistyki UW.
melkmeisje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-22, 15:20   #849
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez melkmeisje Pokaż wiadomość
Niekoniecznie. Polscy Zydzi tez nadawali sobie takie nazwiska (tzn. przekupywali owczesnych urzednikow), chodzilo o to, zeby brzmialo "dostojnie" i kojarzylo sie z bogactwem.
Z kolei to, ze nazwiska na -ski sa szlacheckie to popularny mit.

Info z polonistyki UW.
Ale tak czy siak - żydowskie. Oj biedna Oflakonia

(a nazwiska kończące się -icz to szlachta wschodnia, czy to też mit?)
Stary 2015-08-22, 15:31   #850
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ale tak czy siak - żydowskie. Oj biedna Oflakonia

(a nazwiska kończące się -icz to szlachta wschodnia, czy to też mit?)
Wschodnia tak, ale niekoniecznie szlachta

---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

Cytat:
Chodzi właśnie o to, że (a choć nie śledzę Olflakonii jakoś szczególnie, tyle co na wątku się o niej pojawia, no i ciągle mam przed oczami jej [URL=" do piosenki Górniak[/URL]) sama Olflakonia kilka razy podkreślała, że ZAZNACZA, IŻ JEJ NAZWISKO NIE, NIE JEST ŻYDOWSKIE, TYLKO NIEMIECKIE, A ONA POSIADA NIEMIECKI PASZPORT I NAWET POKAZAŁA GO NA INSTAGRAMIE. A NAZWISKO NIE, NIE JEST ŻYDOWSKIE, ONO JEST NIEMIECKIE, TO NIEMIECKIE NAZWISKO, NIE ŻYDOWSKIE.
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-22, 15:50   #851
TheDocha
Dossisława I

Cytat:
Napisane przez Alessandra89 Pokaż wiadomość
Wiedziałam, że gdzieś już czytałam o odgryzanych pomadkach i jedzeniu kawiorowego/luksusowego kremu do twarzy szpatułką... I to niedawno. Słowa kluczowe wskazały mi więcej stron

http://natemat.pl/127731,siedem-grze...rza-zbyt-mocno

http://www.sfora.pl/polska/Cebulaki-...meriach-s79311

http://kobieta.wp.pl/gid,17767005,im...?ticaid=11572b

http://www.nezdeluxe.pl/2014/08/zach...erfumeria.html
Czy to oznacza, że Olfaktoria "przeczytała nam" w filmiku to co pisze w artykułach wyżej? To chyba trochę nieładnie z jej strony. Nawet nazwy kosmetyków podała te same mówiąc przy tym, że sama miała kontakt z takimi zachowaniami.
Stary 2015-08-22, 16:02   #852
MaRtUhA
Zadomowienie

GG do MaRtUhA

https://www.youtube.com/watch?v=T7OyCBkXKbE
Batiste-super czyste włosy w 5 minut. Ómarłam
Edit: siostry fitdevangel
Stary 2015-08-22, 16:23   #853
ktsw
Zakorzenienie

Nie dam rady tego obejrzeć serio
ktsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-22, 16:24   #854
Arissable
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Beata28Mys Pokaż wiadomość
Dziewczyny a kojarzycie taka blondynke z yt martynkaso? Tez pousuwala wszystkie filmiki, nie nie ma na kanale.Wie ktos moze czy ma insta?
Taak! bardzo lubiłam ją oglądać. Szkoda,że przestała nagrywać. Miałyśmy podobną stylówkę i często sprawdzały mi się rzeczy które polecała.
Stary 2015-08-22, 16:38   #855
sjnybumn
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość
w ostatnim filmiku olfaktoria odsyła nas do swoich artykułów na blogu
Hej dziewczyny!
W ostatnim filmiku Olflakonia zostawia w opisie linki do wspomnianych aktywów.
A tak swoja drogą, to zdecydowanie nie jestem jej fanką, trochę bawi mnie ta luksusowość (od nazwiska przed dodatki i kosmetyki) i nienaturalna elokwencja. Mam jednak pytanie odnośnie schematu filmów. Zarzucacie schemat a la rozprawka szkolna (wiem też, że chodzi o ogólny ton i co do tego się zgadzam), ale akurat wg mnie teza/hipoteza, wstęp, argumenty i zakończenie to właśnie klucz do prawidłowego zaprezentowania treści.
sjnybumn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-22, 17:24   #856
withi_as
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość
+ śliczna bluzka, szkoda że już niedostępna
withi_as jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-22, 18:02   #857
201607131106
Konto usunięte

Użytkowniczko Salix, a co to za staro babo w rybaczkach i rękawiczkach na blogu?
Lubię takie tapety w sypialniach... Bo to sypialnia, prawda?
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-22, 18:03   #858
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sjnybumn Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!
W ostatnim filmiku Olflakonia zostawia w opisie linki do wspomnianych aktywów.
A tak swoja drogą, to zdecydowanie nie jestem jej fanką, trochę bawi mnie ta luksusowość (od nazwiska przed dodatki i kosmetyki) i nienaturalna elokwencja. Mam jednak pytanie odnośnie schematu filmów. Zarzucacie schemat a la rozprawka szkolna (wiem też, że chodzi o ogólny ton i co do tego się zgadzam), ale akurat wg mnie teza/hipoteza, wstęp, argumenty i zakończenie to właśnie klucz do prawidłowego zaprezentowania treści.
Dobrze, ale niech to nie będzie tak sztywno, mnie bawi to jej "punktowanie po dwukropku". Dużo youtuberek robi filmy na podobnej zasadzie, co jest jak najbardziej prawidłowe i pożądane, ale wychodzi im to naturalnie. Youtube to nie jest miejsce do odpowiadania jak przy tablicy.

Cytat:
Serio? Ja patrze teraz na stronie msw to na 8 nazwisk najpopularniejszych 5 ma ski na koncu. A jak patrze na 100 najpopularniejszych to tak na oko polowa ma ski na koncu.
No, np. na facebookowej liście czata (tak najłatwiej) z 14 osób 5 ma nazwisko kończące się na -ski i mniej więcej takie same proporcje utrzymują się na całej liście. Dla mnie to mniej niż się spodziewałam, bo myślałam że -ski to jednak większość.
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-22, 18:07   #859
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
Użytkowniczko Salix, a co to za staro babo w rybaczkach i rękawiczkach na blogu?
Lubię takie tapety w sypialniach... Bo to sypialnia, prawda?
Staro babo do ołtarza
Tak, to jest sypialnia, dążę do babciowo-rustykalnego klimatu, jakoś mnie tak na sielskie, sentymentalne klimaty wzięło
Stary 2015-08-22, 18:21   #860
akna1102
Zadomowienie

akna1102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-22, 18:42   #861
Patalus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SweetHusky Pokaż wiadomość
Zdziwiło mnie, że ona bez makijażu jest nawet całkiem ładna. Brzydko podkreśla te śliczne oczy.
w niektórych ujęciach wygląda jak młodziutka Natalie Portman z Leona Zawodowca taka śliczniutka, a tak się szpeci tym makijażem, bu
Stary 2015-08-22, 18:48   #862
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
Nie rozumiem. Ale to chyba prawidłowa reakcja.
201607111004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-22, 18:50   #863
akna1102
Zadomowienie

Dziewczyny czy któraś ma możliwość zakupu wody do iniekcji? Potrzebuję do przygotowania domowego serum, obleciałam kilka pobliskich aptek i dowiedziałam się, że woda jest na receptę.
Chyba, że ktoś wie gdzie kupić wodę destylowaną do celów kosmetycznych?Nie chcę takiej do akumulatorów i żelazek, bo podobno jest słabo oczyszczona
Stary 2015-08-22, 19:03   #864
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
a ja nie ogarniam jaki cel ma publiczne jaranie się własnym nazwiskiem. każdy jakieś ma - serio jedne jest lepsze, drugie gorsze? a już tym bardziej nie rozumiem powodu do dumy mając nazwisko niemieckie
olfaktoria jest dla mnie ewenementem na skalę kraju obejrzałam wczoraj jej filmik odnośnie żenujących zachowań klientek perfumerii - ma focha, bo firma kosmetyczna nie wysłała jej kremu za 1000 zł, ale już sępienie próbki w perfumerii to fuj, żenuła
Chyba nie zrozumiałaś o czym mówiła. Co jak co, ale tutaj będę bronić jej racji.

Jeżeli już chwalimy się nazwiskami
Mnie zawsze pytają czy ja jestem Z TYCH. Nie, nie jestem. Chyba. Ale nie dementuję tego zbytnio, niech fejm rodu spłynie na mnie.

Cytat:
(a choć nie śledzę Olflakonii jakoś szczególnie, tyle co na wątku się o niej pojawia, no i ciągle mam przed oczami jej klip do piosenki Górniak)
Tutaj idealnie pasuje mój ulubiony gif:

Dlaczego? Po co?

Edytowane przez 201607111004
Czas edycji: 2015-08-22 o 19:04
Stary 2015-08-22, 19:03   #865
Arrianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez akna1102 Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy któraś ma możliwość zakupu wody do iniekcji? Potrzebuję do przygotowania domowego serum, obleciałam kilka pobliskich aptek i dowiedziałam się, że woda jest na receptę.
Chyba, że ktoś wie gdzie kupić wodę destylowaną do celów kosmetycznych?Nie chcę takiej do akumulatorów i żelazek, bo podobno jest słabo oczyszczona
*_* Pani ci naściemniała bo jakieś 2 tygodnie temu kupiłam wodę do iniekcji sztuk 3 w pierwszej lepszej aptece bez żadnego problemu
Arrianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-22, 19:06   #866
akna1102
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Arrianna Pokaż wiadomość
*_* Pani ci naściemniała bo jakieś 2 tygodnie temu kupiłam wodę do iniekcji sztuk 3 w pierwszej lepszej aptece bez żadnego problemu
Chyba wyglądam podejrzenie, skoro nie chciano mi sprzedać, udam się w inny rejon miasta.
Stary 2015-08-22, 19:06   #867
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SweetHusky Pokaż wiadomość
Chyba nie zrozumiałaś o czym mówiła. Co jak co, ale tutaj będę bronić jej racji.
mi się skojarzyło jednoznacznie. olfaktoria chciała zrobic zdjęcia do jakiegoś magazynu i jednocześnie zrobić reklamę firmie produkującej krem - ok, ale próbki rozdawane w sklepach też służą za jako taką reklame (jeśli próbka mi się sprawdzi, kupię pełnowymiarowy produkt). Pani z firmy produkującej krem wysłała olfie puste opakowanie i w sumie to głupie posunięcie, ale czy bardziej niż chowanie testerów przed klientami?

maxi i test kosmetyków h&m. chyba się skuszę na cień, który nałożyła na całą powiekę

Edytowane przez peach_passion
Czas edycji: 2015-08-22 o 19:12
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-22, 19:08   #868
Arrianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez akna1102 Pokaż wiadomość
Chyba wyglądam podejrzenie, skoro nie chciano mi sprzedać, udam się w inny rejon miasta.
Ja kupiłam w aptece magicznej takie o pojemności 10ml. Pisze na tym Aqua pro inj. Polpharma
Arrianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-22, 19:09   #869
akna1102
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Arrianna Pokaż wiadomość
Ja kupiłam w aptece magicznej takie o pojemności 10ml. Pisze na tym Aqua pro inj. Polpharma
No właśnie o takie identyczne coś mi chodzi.
Stary 2015-08-22, 19:23   #870
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Cattivo Pokaż wiadomość
Dobrze, ale niech to nie będzie tak sztywno, mnie bawi to jej "punktowanie po dwukropku". Dużo youtuberek robi filmy na podobnej zasadzie, co jest jak najbardziej prawidłowe i pożądane, ale wychodzi im to naturalnie. Youtube to nie jest miejsce do odpowiadania jak przy tablicy.
O, to to. Z obroną habilitacji mi się kojarzyło. Ewentualnie marnym podręcznikiem studenckim z jakiejś socjologii czy czegoś takiego.

I te ciągłe powtórzenia:
"kolejną grupą klientów są..."

I coś tam jeszcze, ale dzięki bogu zapomniałam co ona tam gadała jak natchniona nauczycielka.

Cytat:
Staro babo do ołtarza
Tak, to jest sypialnia, dążę do babciowo-rustykalnego klimatu, jakoś mnie tak na sielskie, sentymentalne klimaty wzięło
Jakby to powiedziała zatroskana wizażanka: a co biedny mąż na takie babskie klimaty w sypialni?
Zawsze mnie to zastanawia czy panom przeszkadzałaby taki styl małżeńskiego ołtarzu miłości? Bo ja o takim właśnie marzę, a internety huczą, że panowie nie lubią takich dziewiczych, różowo kwiatowych buduarów.

Cytat:
Napisane przez Patalus Pokaż wiadomość
w niektórych ujęciach wygląda jak młodziutka Natalie Portman z Leona Zawodowca taka śliczniutka, a tak się szpeci tym makijażem, bu
Gdy stwierdziła, że to "kocie oko" ja miałam w wyobraźni wszystko tylko nie sexy kocie oko Tragedia ten makijaż. Z pięknych oczu zrobić dwie zezowate jaskółki ;C

Cytat:
mi się skojarzyło jednoznacznie. olfaktoria chciała zrobic zdjęcia do jakiegoś magazynu i jednocześnie zrobić reklamę firmie produkującej krem - ok, ale próbki rozdawane w sklepach też służą za jako taką reklame (jeśli próbka mi się sprawdzi, kupię pełnowymiarowy produkt). Pani z firmy produkującej krem wysłała olfie puste opakowanie i w sumie to głupie posunięcie, ale czy bardziej niż chowanie testerów przed klientami?
Sądzę, że co innego raz użyć kremu do promocji w artykule a co innego być klientką znaną z tego, że przychodzi notorycznie tylko po gratisy i nigdy nie kupi >>pełnego wymiaru<<. Bo ona nie mówiła o pierwszej lepszej klientce, która chce próbkę, tylko o takiej co na nie wiecznie poluje, masowo, wszędzie i nic poza tym.

Chociaż przyznam też, że mając takie opakowanie, po prostu przerzuciłabym do sesji zdjęciowej jakiś tani zamiennik. Ale wtedy taka osoba mogła zaproponować tę opcję w mailu a nie przesyła bez słowa wyjaśnień pusty pojemnik. Ale kto tam wie Flakonię, Może napisała tak wyniosłego maila, że na nic innego nie zasłużyła?

W każdym razie, tak jak napisałam w pierwszym akapicie, co innego sytuacja Flakoni, co innego pazerna klientka.

Edytowane przez 201607111004
Czas edycji: 2015-08-22 o 19:24
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości