Panny Młode 2016 cz. 34 - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-08-22, 17:31   #2491
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2016 cz. 34

Cytat:
Napisane przez Sophie24 Pokaż wiadomość
Czekam na fotki próbek

Brawo Dobrze, gadaj jej, niech wie, że nie będzie Wam tu pieprzyć głupot.
A kasę TŻ oddał? Jaka była reakcja? Pytam oczywiście z ciekawości jak to się rozwinęło bo wiem, że potem już gadali, że nie ma oddawać.

Tylko ja robię prostszą wersję - po prostu dwukolorowe ciasto. Chciałam z owocami ale nic nie mogłam dostać w osiedlowym a M. na truskawki się nie zgadzał (mamy mrożone).

My coś tam mamy wymyślone ale to jeszcze tyle czasu, że może się wszystko zmienić:P
Mnie przeprosili ale trzymam ich na dystans.. kasę oddał Ale jeszcze się teściowi przypomniało że 800zł za ostatni miesiąc jak tam mieszkał. M. powiedział że gown! Dostanie i to ostatnia szansa bo jak jeszcze raz usłyszy słowo o kasę to już nigdy więcej się tu nie pokaże tak jak mówił wcześniej.
xXBlankaXx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-22, 17:31   #2492
Dorotti666
❤ bee happy ❤

My chcemy mega kiczowatą piosenkę Janusza Laskowskiego
Stary 2015-08-22, 17:36   #2493
Sophie24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xXBlankaXx Pokaż wiadomość
Mnie przeprosili ale trzymam ich na dystans.. kasę oddał Ale jeszcze się teściowi przypomniało że 800zł za ostatni miesiąc jak tam mieszkał. M. powiedział że gown! Dostanie i to ostatnia szansa bo jak jeszcze raz usłyszy słowo o kasę to już nigdy więcej się tu nie pokaże tak jak mówił wcześniej.
Okropni są. Naprawdę współczuję TŻtowi bo to jednak rodzice.

Cytat:
Napisane przez dorotti66 Pokaż wiadomość
My chcemy mega kiczowatą piosenkę Janusza Laskowskiego
Jaką?

Ktoś mi powie gdzie mogłabym znaleźć jakieś fajne motywy/grafikę aby wstawić do worda jako ozdobnik? Nie umiem nic tworzyć:P Czcionki umiem sobie ściągnąć ale z takimi rzeczami mam problem:P
Sophie24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-22, 17:38   #2494
Petit_Papillon
luckygirl

Cytat:
Dziękuję za kciuki

Zaklepałam salę
Super gratulacje fajna sala

Cytat:
Napisane przez white_bear Pokaż wiadomość
Co do zapraszania ludzi to słyszałam, że się zaprasza tak ok. 3 miesiące wcześniej. Sama mam zamiar tak robić i zacząć zapraszać w Kwietniu.
My bedziemy zapraszac juz w marcu, z racji tego, ze tocokres wakacyjny.

We wrzesniu, jak juz wroce z urlopu musze zaczac zamawiac zaproszenia - juz sie na jakies zdecydowac. U zaczac przymierzac suknie. Wczoraj ogladalam te na stroniw salonu Carmen i na wyprzedazach sa od 1650 zl do 2700. Podobala mi sie taka za 2200. Pojade, zobacze. A noz widelec w jakiejs sie zakocham

Machnelam dzisiaj na obiad nalesniki z maki ryzowej. Ulubione mojego W. Napchalismy sie jak zli

14.07.2014
16.07.2016

Petit_Papillon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-22, 17:40   #2495
Dorotti666
❤ bee happy ❤

Cytat:

Jaką?
Janusz Laskowski- och jak bardzo Cię Kocham
Stary 2015-08-22, 17:54   #2496
Sophie24
Zakorzenienie

Cytat:
Janusz Laskowski- och jak bardzo Cię Kocham
Tak myślałam Słowa super

Loluś - do Ciebie chyba to pytanie Jakby zrobić coś takiego:
https://www.etsy.com/listing/7579712...f=sr_gallery_6
Można kleić te kawałki? Wiem, że jest jakiś klej do tkanin ale nie wiem czy to w ogóle w taki sposób jest wykonalne:P

Albo coś takiego:

https://www.etsy.com/listing/1923005...=sr_gallery_15
Są jakieś flamastry do tkanin? Bo normalne to się chyba rozlewają.
Myślę o ozdobie na tort i podoba mi się sporo ale nie dam 80 czy 100zł.

Edytowane przez Sophie24
Czas edycji: 2015-08-22 o 17:55
Stary 2015-08-22, 17:57   #2497
aiza19
Raczkowanie

Cytat:
Tak myślałam Słowa super

Można kleić te kawałki? Wiem, że jest jakiś klej do tkanin ale nie wiem czy to w ogóle w taki sposób jest wykonalne:P

Albo coś takiego:

My na ozdobę na tort myśleliśmy, żeby położyć na nim żywe kwiaty. Ale wątpie by to był dobry pomysł.
aiza19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-22, 17:59   #2498
Sophie24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aiza19 Pokaż wiadomość
My na ozdobę na tort myśleliśmy, żeby położyć na nim żywe kwiaty. Ale wątpie by to był dobry pomysł.
Moja mama miała żywe kwiaty. Poza tym to dość popularne, da się i robią to ludzie

Ja mam aktualnie fazę wymyślania takich pierdół, kupię wszystko i będę siedzieć i dłubać. Tylko potrzebuję fachowej opinii czy w ogóle takie rzeczy da się zrobić bo choć nie mam dwóch lewych rąk to jednak też wielkich zdolności nie posiadam i nie znam się co z czym i jak.
Stary 2015-08-22, 18:01   #2499
tetrikk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klakla91 Pokaż wiadomość
Mamy Syreny Rojka. Ja chciałam Walc Barbary/Miłość rośnie wokół nas/Złote obrączki. Wszystko jakoś wykorzystamy podczas wesela Walc chyba dla dziadków i rodziców, obrączki z dedykacją ode mnie dla męża a Diney na podziękowaniach na prezentacji chcemy
Uwielbiam "Miłość rośnie wokół nas" i Króla Lwa też
My temat tańca poruszymy w przyszłym roku.

Chciałabym szybko sprzedać to mieszkanie, wprowadzić się do tego wynajmowanego i wrócić do ślubnych tematów. Są przyjemniejsze
Stary 2015-08-22, 18:05   #2500
lolusl
Japońska rzepa

Cytat:
Tak myślałam Słowa super

Albo coś takiego:

no jaszka, zwykłym klejem magik to zrobisz
A to drugie zwykłym cienkopisem nawet, na takim materiale nie rozchodzi się tusz,nie rozmaże się koszt ok. 5 zł za całosć
Cytat:
Dobry, tez chcę.
Gets the same train every time.
’Cause his world is built ’round punctuality,
It never fails.
lolusl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-22, 18:07   #2501
aiza19
Raczkowanie

Cytat:
Moja mama miała żywe kwiaty. Poza tym to dość popularne, da się i robią to ludzie

Ja mam aktualnie fazę wymyślania takich pierdół, kupię wszystko i będę siedzieć i dłubać. Tylko potrzebuję fachowej opinii czy w ogóle takie rzeczy da się zrobić bo choć nie mam dwóch lewych rąk to jednak też wielkich zdolności nie posiadam i nie znam się co z czym i jak.
My myśleliśmy ze względu na cenę. Dekoracja jaką chcieliśmy to dodatkowy koszt ok 300 zł na torcie, więc stwierdziliśmy, że weźmiemy biały tort i położy się na nim żywe kwiaty takie jak będę miała w bukiecie i na sali
A co do takich pierdół gdybym tylko umiała takie rzeczy robić na pewno robiłabym sama
Ja niestety mam dwie lewe ręce do takich rzeczy
aiza19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-22, 18:13   #2502
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Cytat:
Okropni są. Naprawdę współczuję TŻtowi bo to jednak rodzice.

Jaką?

Ktoś mi powie gdzie mogłabym znaleźć jakieś fajne motywy/grafikę aby wstawić do worda jako ozdobnik? Nie umiem nic tworzyć:P Czcionki umiem sobie ściągnąć ale z takimi rzeczami mam problem:P
On już sobie dał spokój ile można próbować naprawiać relacje najśmieszniejsze że jakoś tego nie przeżywa..
Stary 2015-08-22, 18:22   #2503
Sophie24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lolusl Pokaż wiadomość
no jaszka, zwykłym klejem magik to zrobisz
A to drugie zwykłym cienkopisem nawet, na takim materiale nie rozchodzi się tusz,nie rozmaże się koszt ok. 5 zł za całosć

Dobry, tez chcę.
Dziękuje
To we wrześniu będę ćwiczyć, próbować i najwyżej na tort urodzinowy sobie walnę taki baner M. spojrzał na to, powiedziałam cenę i powiedział, że sam by takie coś zrobił:P
To zobaczę jakie materiały kupię i będę próbować jak cienkopis się zachowa.
Dam chyba nasze imiona

Cytat:
My myśleliśmy ze względu na cenę. Dekoracja jaką chcieliśmy to dodatkowy koszt ok 300 zł na torcie, więc stwierdziliśmy, że weźmiemy biały tort i położy się na nim żywe kwiaty takie jak będę miała w bukiecie i na sali
A co do takich pierdół gdybym tylko umiała takie rzeczy robić na pewno robiłabym sama
Ja niestety mam dwie lewe ręce do takich rzeczy
My tort będziemy mieli mały, chyba babeczkowy (jak coś znajdę) a jak nie to biały z lawendą gdzieś przyprószoną i taki baner i hejo:P
A może masz kogoś bystrzejszego co mógłby Ci zrobić?:P 300zł to właśnie też widziałam takie ozdoby - no nie wiem, to koszt naszego tortu:P

Z 20 wybrałam 4:P Wiem, że w WhiteEver (choć coś się dzieję z ich stroną a siostra mnie nastraszyła, że w Gda już nie działają bo salon ciągle zamknięty) powinnam coś podobnego dostać do mierzenia:
http://www.bhldn.com/shop-the-bride-...an-skirt-ivory
http://www.bhldn.com/sale-wedding-dr...3-32da085940dd

A taka biała na pewno by mi się nie podobała a w takim kolorze to od razu:
http://www.bhldn.com/shop-the-bride-...2-05c2dce5b309
M. obstaje przy pierwszej:P

W ogóle ta strona jest taka Aczkolwiek widzę, że suknie mają często firankowe koronki a biżuteria no to cóż - jak za kolczyki mogą wołać 250-300zł czy więcej jak to nie jest tyle warte. No ale ślubne w nazwie:P Tak samo buty - no cudne ale za taką kasę to niech się pukną.
Na niektóre suknie byłoby mnie nawet stać

---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ----------

Cytat:
On już sobie dał spokój ile można próbować naprawiać relacje najśmieszniejsze że jakoś tego nie przeżywa..
Nie chodzi o naprawianie tylko to, że jednak zawsze to rodzice i może być mu czasem przykro jak pomyśli, że ma z nimi kiepskie relacje. Naprawiać to on nie ma co, znaczy co zaczynać - oni zepsuli to powinni otworzyć oczy i się wziąć trochę za siebie.
Stary 2015-08-22, 18:27   #2504
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuje
To we wrześniu będę ćwiczyć, próbować i najwyżej na tort urodzinowy sobie walnę taki baner M. spojrzał na to, powiedziałam cenę i powiedział, że sam by takie coś zrobił:P
To zobaczę jakie materiały kupię i będę próbować jak cienkopis się zachowa.
Dam chyba nasze imiona

My tort będziemy mieli mały, chyba babeczkowy (jak coś znajdę) a jak nie to biały z lawendą gdzieś przyprószoną i taki baner i hejo:P
A może masz kogoś bystrzejszego co mógłby Ci zrobić?:P 300zł to właśnie też widziałam takie ozdoby - no nie wiem, to koszt naszego tortu:P

Z 20 wybrałam 4:P Wiem, że w WhiteEver (choć coś się dzieję z ich stroną a siostra mnie nastraszyła, że w Gda już nie działają bo salon ciągle zamknięty) powinnam coś podobnego dostać do mierzenia:
http://www.bhldn.com/shop-the-bride-...an-skirt-ivory

A taka biała na pewno by mi się nie podobała a w takim kolorze to od razu:
http://www.bhldn.com/shop-the-bride-...2-05c2dce5b309
M. obstaje przy pierwszej:P

W ogóle ta strona jest taka Aczkolwiek widzę, że suknie mają często firankowe koronki a biżuteria no to cóż - jak za kolczyki mogą wołać 250-300zł czy więcej jak to nie jest tyle warte. No ale ślubne w nazwie:P Tak samo buty - no cudne ale za taką kasę to niech się pukną.
Na niektóre suknie byłoby mnie nawet stać

---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ----------

Nie chodzi o naprawianie tylko to, że jednak zawsze to rodzice i może być mu czasem przykro jak pomyśli, że ma z nimi kiepskie relacje. Naprawiać to on nie ma co, znaczy co zaczynać - oni zepsuli to powinni otworzyć oczy i się wziąć trochę za siebie.
Na nich nie ma co liczyć:P cieszę się tylko że on widzi że oni nie są w porządku i ich nie broni. bo tego bym nie przeżyła.
Stary 2015-08-22, 18:32   #2505
ann2016
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny przepraszam, że tak mało się udzielam ale nie nadążam bo nie często siedzę na wizażu. Więc żeby nie zaśmiecać wam wątku to szybkie pytanie o sukienkę bo wy zawsze dobrze i obiektywnie doradzicie
Co myślicie o tej sukni?
mi się za bardzo nie podoba

Cytat:
Hej dziewczyny wczoraj byliśmy w parafii mojego M. Żeby dopytać jak zdobyć to zaświadczenie... Pani w kancelari nie w temacie w ogóle kazała przejechać we wrześniu jak będzie proboszcz Ale ona wątpi że to się da załatwić bo w takiej sytuacji nigdy nie byli?? Śmiech na sali... I oczywiście pojechaliśmy do teściowej oddać jej książki i ona się pyta co załatwilismy mówię jej że jak nic nie wyjdzie z tego to będzie cywilny a ona znów swoje gadanie że jak cywilny to ona kasy nie da że cywilny to nie slub i nawet sukni białej bym nie założyła i on nie jest wart wesela.. To jej powiedziałam że no trudno mi wesele rodzice zrobią bez względu na wszystko a ja rezygnować nie będę i na weselu będzie moja rodzina i zaprosimy tylko ich i świadka mojego M. Bo na więcej gości nas stać nie będzie...

Dziewczyny jej mina i szok na twarzy po prostu mnie zabiły ha ha nie wiedziała co na to powiedzieć A myśmy pojechali bo nam się śpieszyło.. Nie żałuję ani słowa
i dobrze jej powiedziałaś

Cytat:
Zaklepałam salę
gratuluję ładna sala

Cytat:
Napisane przez Madzialena7 Pokaż wiadomość
A i powiedzcie mi dziewczyny kiedy się przeważnie zaczyna zapraszać gości na wesele bo kłócę się o to z TŻ-tem juz któryś raz . On twierdzi że miesiąc przed weselem żeby zapraszać a ja ze 3 miesiące
miesiąc to za późno

Nadrobiłam tak trochę
Witam nową

Męczący dziś mieliśmy dzień byliśmy około 100 km od nas na półmaratonie bo tata Tżta biegł słońce grzało jak nie wiem no ale trochę pozwiedzaliśmy

Jutro jedziemy na wycieczkę będziemy płynąć jakich wieelkim promem
ann2016 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-22, 18:32   #2506
lolusl
Japońska rzepa

Sophie,ja jestem absolutną fanką tej strony,przepusciłabym tam majątek,ale wysyłka do pl chyba 100 $
It never fails.
Stary 2015-08-22, 18:36   #2507
Cherry_Muffin
nibyżona

wysylka wysylka ale jest jeszcze cło i wtedy tez nie wiadomo ile naloza
16.10.2017r. T ♥

Cherry_Muffin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-22, 18:39   #2508
Sophie24
Zakorzenienie

Cytat:
Na nich nie ma co liczyć:P cieszę się tylko że on widzi że oni nie są w porządku i ich nie broni. bo tego bym nie przeżyła.
To najważniejsze

W ogóle wczoraj poznałam opinię na swój temat w pracy Nie wiem kto to powiedział ale podobno sobie chodzę, tak niby miło ale jak zwróciłam uwagę pracownikowi to się zdziwili bo miło nie było I zastanawiam się o co chodzi. Wiadomo po co tam jestem ale żeby robić ze mnie taką ostrą?:P Dobrze, lepsze to niż by było, że można się ze mną dogadać i im pobłażam. Ale nie wiem z kim mieli wcześniej do czynienia skoro tak mówią o mnie. A ja nie drę się na nich czy coś - stanowczo, nie pozwalam sobie też by mnie olali no ale wszystko z kulturą.
Ale fakt - pouczyłam mojego kierownika i jeszcze trochę mu wygarnęłam bo mnie wkurzał Ale od razu jak w zegarku - co chciałam, to mam W sumie powinni go z budowy wyrzucić Niby tak się zna i wytyka co jest nie tak a sam popełnia takie błędy. Gdyby nie bariera językowa to by więcej usłyszał

---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ----------

Cytat:
Napisane przez ann2016 Pokaż wiadomość
mi się za bardzo nie podoba

i dobrze jej powiedziałaś

gratuluję ładna sala

miesiąc to za późno

Nadrobiłam tak trochę
Witam nową

Męczący dziś mieliśmy dzień byliśmy około 100 km od nas na półmaratonie bo tata Tżta biegł słońce grzało jak nie wiem no ale trochę pozwiedzaliśmy

Jutro jedziemy na wycieczkę będziemy płynąć jakich wieelkim promem
Dziś był Festiwal Kolorów, miałam iść, miałam biec i bo praca:/ Ale za rok na pewno pójdę. Dziś była idealna pogoda na biegi, zresztą od kilku dni taka jest. No może ciut za ciepło ale jest wiatr

Cytat:
Sophie,ja jestem absolutną fanką tej strony,przepusciłabym tam majątek,ale wysyłka do pl chyba 100 $
Masakra... Popatrzę sobie bo ładne rzeczy ale budżetu nie nadszarpnę

Cytat:
Napisane przez Cherry_Muffin Pokaż wiadomość
wysylka wysylka ale jest jeszcze cło i wtedy tez nie wiadomo ile naloza
Właśnie, jeszcze cło. Łeee, nie pyli się:P
Stary 2015-08-22, 18:43   #2509
aguleekk
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję za kciuki

Zaklepałam salę
Gratulacje :rza:

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
U nas się zwyczajowo zaprasza trzy miesiące przed, ale w sumie mogę zaprosić i później, bo na sali zgłaszam ilość osób kilka dni przed weselem. Tak więc żaden problem.
U mnie też tak jest, ale będę zapraszać 3 miesiące przed

Cytat:
Napisane przez smerfetk_a Pokaż wiadomość
What Ludzie to maja pomysły Mój brat do dzisiaj ma wódkę ze swojego wesela, 2006 rok
Masakra Chociaż koledze Tżta, którego wesele było tydzień temu zostało 40 butelek wódki. My byśmy to pili przez następne kilka lat

Cytat:
Mam nadzieję, że za zimno nie będzie wtedy.
No ale w sumie z pogodą to i w lecie nie trafisz
Chyba w razie co lepiej zimno niż upał.

Cytat:
Napisane przez Sorbik Pokaż wiadomość
akurat 20 sierpnia był ładny w tym roku, a w zeszłym roku padało.
A no, mogłaby być taka pogoda za rok

Cytat:
Aaa, no i wrzucam Wam coś na osłodę.
O jaa, ale super te czarne kulki po lewej stronie mnie bardzo zachęcają, co to?

Wpadli do nas moi rodzice, spędziliśmy bardzo turystyczny dzień Łaziliśmy po Gdańsku, byliśmy na burgerach, potem na lodach. Zmęczona jestem jakbym nie wiem co robiła

20.08.2016
aguleekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-22, 18:44   #2510
lolusl
Japońska rzepa

agulek, cake popsy
It never fails.
Stary 2015-08-22, 18:49   #2511
aguleekk
Zakorzenienie

Cytat:
agulek, cake popsy
nie jadłam nigdy, fajnie Ci to wyszło wszystko

20.08.2016
Stary 2015-08-22, 18:54   #2512
lolusl
Japońska rzepa

Cytat:
Napisane przez aguleekk Pokaż wiadomość
nie jadłam nigdy, fajnie Ci to wyszło wszystko
It never fails.
Stary 2015-08-22, 19:32   #2513
agnieszka_2612
Zakorzenienie

Hej, hej
Nie zapomniałam o Was, ale odezwę się zapewne dopiero we wrześniu... jestem strasznie zalatana :O

agnieszka_2612 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-08-22, 19:40   #2514
Sophie24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieszka_2612 Pokaż wiadomość
Hej, hej
Nie zapomniałam o Was, ale odezwę się zapewne dopiero we wrześniu... jestem strasznie zalatana :O
Hej to już niedługo wrócisz

Chyba zamówię sobie planer ślubny Mam wszystko porozrzucane w dwóch zeszytach i kalendarzu z pracy:P Czas by to poskładać do kupy
Stary 2015-08-22, 20:12   #2515
zambeza
polaczek cebulaczek

Cytat:
Napisane przez szafrana Pokaż wiadomość
Witam też się i witam Was. Dołączam się do wątku
16 kwiecień 2016 - moja od dawna wyczekiwana data, a jeszcze 8 miesięcy, ale wierzę, że zleci szybko.
nasza wymarzona data, piąta rocznica
Cytat:
Ja też mam taką nadzieję.. Zależy mi na kościelnym ale bardziej zależy mi na samym ślubie jaki on by nie był.. Chcemy w końcu być rodzina..
alez ty jestes ostra babeczka, zazdroszcze ci tego cietego jezyka, ja to jestem milutka dla mojej tesciowej bo ciagle chce zeby mnie polubila(ale ilez mozna...) i nie chce wywolywac klotni... chcialabym choc raz pokazac pazura
zambeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-22, 20:13   #2516
Petit_Papillon
luckygirl

16 kwietnia rocznica ślubu moich rodziców

14.07.2014
16.07.2016

Petit_Papillon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-22, 20:42   #2517
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zambeza Pokaż wiadomość
nasza wymarzona data, piąta rocznica

alez ty jestes ostra babeczka, zazdroszcze ci tego cietego jezyka, ja to jestem milutka dla mojej tesciowej bo ciagle chce zeby mnie polubila(ale ilez mozna...) i nie chce wywolywac klotni... chcialabym choc raz pokazac pazura
Ja byłam miła o 5 lat za dużo.. taka prawda niestety. Siedziałabym cicho to by sobie za dużo pozwalała najpierw wesele potem co? Kolor ścian w naszym mieszkaniu, imię do dziecka? O nie nie u mnie takie numery
Stary 2015-08-22, 21:05   #2518
aguleekk
Zakorzenienie

Współczuję Wam tych przejść z teściowymi... cieszę się, że moja jest bardzo w porządku.

20.08.2016
Stary 2015-08-22, 21:11   #2519
zambeza
polaczek cebulaczek

Cytat:
Ja byłam miła o 5 lat za dużo.. taka prawda niestety. Siedziałabym cicho to by sobie za dużo pozwalała najpierw wesele potem co? Kolor ścian w naszym mieszkaniu, imię do dziecka? O nie nie u mnie takie numery
no wlasnie ja tez ale 4 lata za duzo. Tylko ze jestem taka, ze nie lubie mowic nic przykrego/niemilego bo nie chce wywolywac klotni i chyba jestem za dobra :-/ wole troche ugryzc sie w jezyk zeby nie psuc ogolnej atmosfery. z kolei tesciowka odwrotnie, potrafi wbic szpile.

spokojnie, pojazesz ze nie mozna toba pomiatac i sie uspokoi dobrze ze TZ stoi za toba murem i masz taki charakter, naprawde bym tak chciala

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------

Cytat:
Napisane przez aguleekk Pokaż wiadomość
Współczuję Wam tych przejść z teściowymi... cieszę się, że moja jest bardzo w porządku.
moja tez sie taka wydawala poki spotykalysmy sie raz na jakis czas. a jak przyjechala do nas na 1.5 tygodnia to wyszlo szydlo z worka.

a po tylko pare dni bylo
zambeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-22, 21:23   #2520
52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a
Konto usunięte

Hej
Nadrobiłam ale nie ogarniam, tak pięknie dzis było ze cały dzien siedzielismy na dworze
52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości