|
|
#601 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 2
Cytat:
![]() Cytat:
![]() szuu no rozm. S to rzeczywiście straszne masz dup..ko. Ja ze swoim to nawet za baobabem się nie ukryje haniula ja nie znam się na mm ale wydaje mi się właśnie ze lepsze takie kupy niż meczarnia żeby coś poszło. |
||
|
|
|
#602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na lepszą rodzinę= Centralnie założyła gacie i poszła...
|
|
#603 |
|
Konto usunięte
|
Alkamor przecież to Kaja napisała ze wielka s-ka
![]() Rybka ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mogę tego pojąć ![]() Ale jak leżałam z blanka w ciąży na patologi przywieźli babe która urodziła w domu, pijana i też nie chciała tego dziecka i tak leżało w nogach jej.. Nie zapomnę tego widoku.. A jeszcze nie chciała się pozbyć praw i nie chcieli jej wypuścić ze szpitala póki nie podpisze papierów.. A znów jak leżałam w szpitalu na dziecięcym z blanka już kilkumiesięczną to obok w sali leżała dziewczynka z domu dziecka.. Leżała tak sama, ani zabawki ani nic.. Leżała i patrzyła się w sufit.. Sent from my WT19i using Wizaz Forum mobile app ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Normalnie aż się poplakalam jak pomyślałam o tej dziewczynce.. |
|
|
|
|
#605 | ||||
|
celebriti
|
Cytat:
Cytat:
[https://www.facebook.com/prinsloonee...52505977]Kejti nie wiem co mu odbiło :/ Powodzenia jutro! Przez was polecenie jutro rano do Lidla dresy obczaic! O ile coś zostało[/QUOTE] Nie widzę w gazetce tych spodni.. Nie wiem czy jest sens bymnjutro jechała. Kiedy to rzucili ? Cytat:
Aż nie mogę tego komentować
|
|
|
#606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#607 | |
|
celebriti
|
Mojej nie można przegrzać. Jak ja tylko położę do łóżka to mokra poduszka od potu. Czasem ja w nocy przykrywam bo śpi obok otwartego okna balkonowego ale sie wykopuje. Nadal tylko body i pieluszka to jest cały nocny strój. Czapkę miała po kąpieli ze dwa razy . W wodzie tez krzyczy jak ma więcej niż 37.2
|
|
|
#608 | |
|
Zakorzenienie
|
Kawa legalna ale bita śmietana juz nie do końca
.Patrząc na Olka to grzeczne dziecko przecież tylko bardzo ciekawe świata. Jak coś to wsiadaj w tramwaj i przyjeżdżaj do nas, oferujemy fajny park obok rossman i lody też się znajdą Marei ala: dla tżta to też jego dziecko i to,że pracuje a Ty siedzisz w domu niczego nie zmienia. Tobie też należy się chwila dla siebie[/QUOTE]To właśnie próbuje mu uświadomić. .. ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#609 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#611 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Idę ćwiczyć ten swój sflaczały brzuch chociaż i tak gówno to da
II kreseczki - 11.09.2014r. 26 lipca - kolejny rok razem! Julek - 10.05.2015r. 21:40 pierogowamama.com |
|||
|
|
|
#612 |
|
Zakorzenienie
|
Co do tz moj ostatnio tez ma chyba skok :/
|
|
|
|
#613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kiedyś moja mama pracowała na noworodkach i była podobna historia jak u Rybki, baba urodziła i od razu wyszła.. Ale jedna pielęgniarka tak się opiekowała tą dziewczynka przez cały pobyt jak matka i zaadoptowala ją.. Zwolniła się aż z pracy żeby się nią zajmować.. Teraz ta dziewczynka ma z 15 lat.. Sent from my WT19i using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
|
#614 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#615 |
|
Zakorzenienie
|
Kaja straszne z ta dziewczynka. Tyle biednych niekochanych dzieci jest, ehh
Groszko w czwartek rzucili dresy Wzielam gorący, długi prysznic, zawsze mi humor poprawiał ale teraz nie podzialalo Ide spać w takim razie. Ps. Pamiętam jak w ciąży tesknilam za takim goracym i dlugim prysznicem |
|
|
|
#616 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Oooo boże.... ale może lepiej, że oddała. (I ch no juz sie wzruszylam) |
||||
|
|
|
#617 |
|
Zakorzenienie
|
Smutne, że przez głupotę dorosłych muszą cierpieć takie niewinne dzieciątka
Nie pojmuje, jak mozna urodzić, wstać i wyjść... Wstałam zobaczyć co u mojego Łobuza, to pomamrotal coś przez sen po swojemu i oczywiście się rozkopal.
|
#618 |
|
Zakorzenienie
|
ooo a Franka ani pomidory ani papryka nie rusza. Cytrusów nie jadłam. Truskawek też nie. Silnie uczulające jest też kakao. Wczoraj testowałam i też nic się złego nie działo.
|
#619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja przedwczoraj jak byłam na skateparku z dzieciakami,moja siostra że swoimi dziewczynami i koleżanka z synem. Mój Kuba poklocil się z moją chrzesnica (ona ma 11 lat) i się obraził...za jakiś czas rozglądam się a jego nigdzie nie ma...(na rowerze jeździł) mówię do tej mojej chrzesnicy żeby się przyjechała gdzie on jest (ona na rolkach Jeździła) a ona wraca i mówi że go nigdzie nie ma. Wzięłam wózek i lecę po tym skateparku... Nagle się znalazł...schował się za ostatnim murkiem bo chciał być sam,bo był zły na Kasię... Matko ja myślałam że umrę przez te parę minut jak go nie mogłam znaleźć... . |
|
|
|
|
#620 |
|
Wtajemniczenie
|
Wlasnie tez tak stwierdziłam ze nie będę naciskać. Widzę, ze im starsza to tym bardziej nią jest zainteresowany a jeszcze teraz jak sie do niego uśmiecha za kazdym razem jak do niej podejdzie. Myśle, ze potrzebuje czasu. Wczoraj mi mówił ze bedzie tęsknił za Mała jak pojedziemy do Polski.
|
|
|
|
#621 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ostatnio ma fazę ze chce chodzić sama.. I jak idziemy do mojej mamy to ona idzie zawsze drugim chodnikiem za blokiem.. Ale ona zawsze biegnie i nie czeka na mnie tylko sama wlazi do mamy.. Ale za pierwszym razem nie wiedziałam i się poplakalam.. Marei ja też tak płacze ![]() Blanka dziś zrobiła mi pierwszy raz kolację, płacze, przynosi mi kwiatki, płacze.. Byłam z nią pierwszy raz u dentysty i się poplakalam.. nie mówiąc już o dniu matki jak mówiła wierszyk tz patrzy jak na wariatke ale facet chyba tego nigdy nie zrozumie ![]() Sent from my WT19i using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
|
#622 |
|
Rozeznanie
|
A jak u was jest z piciem alkoholu? Czy zawsze jedno nie pije ? Mój na weekend lubi się napić piwa a ja nigdy z nim się nie napije bo wydaje mi się ze przy dziecku jedno musi nie pić
Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy : - cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajęty i domagać się ze wszystkich sił, tego czego pragnie Edytowane przez kika1989wroc Czas edycji: 2015-08-22 o 22:16 |
|
|
|
#623 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#624 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka |
|||
|
|
|
#625 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Aż nie mogę tego komentować [/QUOTE]Powiem Ci ze ja nie kupiłam tych co teraz weszły tylko mietuskowe że starej były ![]() http://tipsforwomen.pl/lidl-oferta-sportowa-28-07-2014/ |
|
|
|
|
#626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tz mnie pilnowal teraz kp więc ja trzeźwa Sent from my WT19i using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
|
#627 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Cytat:
ciekawe co zrobi jak wrócicie. Jak to okaże.---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Co mogę stosować przeciwko komarom w sypialni? |
|||
|
|
|
#628 |
|
Zakorzenienie
|
Jeżeli jakoś więcej to jedno nie pije...ale wieczorem w domu jak on pije piwo to ja jakiegoś radlera też walne. No ale radler ma 2%
|
|
|
|
#629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja z miesiąc temu walnelam somersby i koniec.. Tydzień temu dwa karmi. A całą ciążę tak jeczalam o piwo, tak mi brakowało.. Sent from my WT19i using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
|
#630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do picia, moj co weekend pije ale juz coraz mniej.. dzis tylko piwo pil przy sprzataniu garazu, i teraz wykapalismy mala, i jak zwykle on karmi i usypia a myslal ze sie wymiga ja teraz pije sobie whisky z lodem i cola, wiec wiecej wody niz procentow.. przed ciaza potrafilifmy duuzo wypic.. a jak zaszlam w ciaze to mnie odrzucilo od alkoholu
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:17.

TZ sprzata z kolega garaz, jestem w szoku

06.09.2014 

ala: dla tżta to też jego dziecko i to,że pracuje a Ty siedzisz w domu niczego nie zmienia. Tobie też należy się chwila dla siebie[/QUOTE]
z moim ostatnio w miarę ok ale jak coś ma zrobić to mówię wprost...nie proszę tylko komunikuje że ma coś zrobić. A jeżeli Chodzi o zajmowanie się dziećmi to Majeczka jest corunia tatunia

wkurza mnie ten telefon