|
|
#361 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. III
Ostrzegam trochę tego jest
Za wszystko zapłaciłam 23 euro, najdroższa rzecz to ten śliczny kombinezon z czapeczkami za 5 euro.
|
|
|
|
#362 |
|
Zakorzenienie
|
Skarpetki Pani nad dała w prezencie.
|
|
|
|
#363 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale swietne ciuszki. Super Ci sie udalo. Chyba ja tez rusze w koncu na lowy
|
#364 |
|
Zakorzenienie
|
tygrysek gratulacje!
kinga świetne zakupy |
|
|
|
#365 |
|
Zakorzenienie
|
Jak mi któraś zacytuje KINGĘ to też popodziwiam
|
|
#366 |
|
Zakorzenienie
|
Ty na telefonie i nie widzisz tak? Kurcze ja nie wiem jak wstawić, żeby każdy widział chyba trzeba by wrzucić na serwer i linki podać tak? Następnym razem tak spróbuję.
---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Dziękuje, dwa body są trochę bardziej zniszczone ale jak to się mówi po domu będą Nie mogę chodzić na flohmarki bo jak tak dalej pójdzie to będę mieć za dużo rzeczy Ale nie zawsze jest co kupić, albo milion ludzi przy stoisku, że się podejść nie da, a ja nie ciepię takich tłumów i się nie wpycham .
|
|
|
|
#367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hariett-ja mam tak samo. Mamy dwa pokoje w tym wynajmowanym mieszkaniu i za każdym razem jak wchodze do tego drugiego to glowa zaczyna mnie bolec-wielkie pudlo z ubraniami,dwa foteliki do auta,lezaczek bujaczek,mój rower,nieuzywana kanapa,dwie torby z zabawkami,lozeczko...już musze sie przeprowadzic zeby na to nie patrzeć :-D
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
|
#368 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jakby coś to mogę później podać linki. Ceny właśnie nieporównywalne, a jakoś będzie pewnie identyczna co chińskich kupowanych u nas.My jak odwiedzaliśmy dziadków tż w tamtym roku to pojechaliśmy na jeden ale było tylko mięso i kwiaty... Zazdroszczę Ci, tym bardziej że tyle ślicznych ubranek upolowałaś ![]() Cytat:
Nie mogę się doczekać rozpoczęcia remontu! Wreszcie coś się zacznie posuwać do przodu ![]() Wiecie co mnie jeszcze irytuje? Smród karmy dla kota. Miała inną, nieśmierdzącą ale taką typową marketową. Teraz ma najlepszą, jaką możemy jej dać, mięsna i bezzbożowa ale za to jak capi...
|
|
#369 |
|
Zakorzenienie
|
Hariett,macie domek? Zazdroszcze
my mamy mieszkanie i to malutkie,aktualnie jedna mala sypialnia i salón polaczony z kuchnia,bedziemy dzielic na kuchnie i pokoj dziecka i salón wyladuje na tarasie na dachu,dlatego musimy zabudowac taras. Jakby materialy nie były takie drogie to moglibysmy nawet druga sypialnie zrobic i lazienke ale watpie zeby nam kasy starczylo :-P
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
#370 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Obok było osobne pomieszczenie na które wchodzi się z klatki-gabinet, który my przysposabiamy i podzielimy na pokój dziecka i ciemny pokój gościnno-biurowo-wypoczynkowy.
|
|
#371 |
|
Zakorzenienie
|
tygrysek super, że po USG wszystko dobrze i gratuluje córy
![]() Ewusia_marchew podoba mi się ten wózek! Kinga genialne zakupy dla córeczki Mam przyjaciółkę w Wiedniu i musze ją na ten targ wysłać bo można się super obkupić ![]() I ja też dziś grillowałam
|
#372 |
|
Zakorzenienie
|
Tygrysek gratulacje dziewczynki
najwazniejsze, ze Mala zdrowa jest Ale wam dziewczynki dobrze z tymi grillami. Ja juz tak tesknie za tym :-( z TZ zawsze ognisko sobie robilismy. Ech
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#373 |
|
Zakorzenienie
|
Mojakaren ja w Niemczech. Dla dzieci to można czasami naprawdę coś fajnego kupić: ubranka a ile zabawek gier mnóstwo. U nas są co tydzień takie czasami większe czasami mniejsze. Na takich tych targach to powiem wam że trzeba umieć szukać i mieć cierpliwość do ludzi przede wszystki. Ja jakoś staram się chodzić grzecznie jak dużo ludzi to się nie wpycham idę dalej bo nie lubię. , ale nie którzy ( może nie będę mówić narodowosciami) wpycham się.w rozpychaja, czasami to Ci z rąk prawie wyrwia. Dlatego ja za bardzo nie lubię chodzić u nas.
|
|
|
|
#375 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#376 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny właśnie poczułam po raz pierwszy dzidziusia
![]() Tak ciut powyżej linii majtek ale nie pukanie, tylko takie dość wyraźne przesuwanie (?). Nie ma szans żeby w tym miejscu były jelita. |
|
|
|
#377 |
|
Zakorzenienie
|
No to teraz bedzie czesciej i wyrazniej
fajne uczucie?
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#378 |
|
Zakorzenienie
|
Niepozorna, pierwsze ruchy gratulacje.
|
|
|
|
#379 |
|
Zakorzenienie
|
niepozorna
A moje dziecie się na noc 'szaleju' najadlo a od rana ciąg dalszy chyba nadrabia za wczoraj, bo większość dnia ja byłam aktywna więc była 'kołysana'
|
|
|
|
#380 |
|
Zadomowienie
|
A mój cały dzien skacze w brzuchu tylko jak sie położe na płasko albo coś zjem, a tak po 22 sie położe a on nic. Czy to możliwe że on o wieczorem idzie spać?
|
|
|
|
#381 | |
|
Zakorzenienie
|
Hejo
Ciuszki mega śliczne I zastanawiam się czy nie kupić Wzięłabym 68 to byłoby akurat jak podrośnie nie?W Krakowie było fajnie Połaziliśmy i chyba za dużo Krew mi z nosa może nie leci ale tak sobie cieknie powolutku.. Już byłam bardziej przytomna i bardziej to drzemałam niż spałam i czułam jak puk puk robi ![]() ---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- Cytat:
![]() W ogóle Tż poczuł przedwczoraj dzidzię Tata zabierał miejsce w brzuchu
|
|
|
|
|
#382 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie się też wydaje że moja wieczorami robi się spokojniejsza. Tzn tak mniej więcej 22 właśnie. Często jeszcze idę poczytać książkę i czasem sobie puknie czy gdzieś się wypchnie, a potem ja idę spać i albo ona śpi ze mną ('aż' do 4
ale wczoraj to cały brzuch mi latał, a ja spać planowałam już ![]() magda podobało się Tżtowi?
|
|
|
|
#383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale był tak zmęczony że nie czekał na ciąg dalszy tylko poszedł spać Hmmm.. może jednak kupię 62 tą kurteczkę, bo 68 to na pół roku w sumie nie?
|
|
|
|
|
#384 |
|
Zakorzenienie
|
Wrocilismy wczoraj, oba auta TZ wypral
dzis ma mega zakwasy ![]() Gratuluje corki! ![]() Co do ruszania malenstwa po 22, to ja jak podgladalm mojego na usg to wlasnie po 22 to tez nie bardzo mial ochote fikac, nawet jak sie coli napilam. Ewidentnie mial nas gdzies i wolal pospac ![]() Milego dnia dziewczyny ![]() Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#386 |
|
Zakorzenienie
|
Malwi uczucie niesamowite
![]() Mam nadzieję, że faktycznie teraz coraz wyraźniej będę czuła i że nie był to jednorazowy wyskok
|
|
|
|
#388 |
|
Zakorzenienie
|
Niepozorna teraz bedzie czesciej i mocniej
|
|
|
#389 |
|
Zakorzenienie
|
A ja juz połowa 18.tyg i dalej nie czuje,mimo ze cora na każdym usg jest wiercipietka :-P ale mi jej strasznie zal przez moj tryb Zycia,godziny aktywnosci itd. Tzn.wiem ze teraz jej wszystko jedno ale urodzi sie z przestawionym zegarem biologicznym :-(
I dzisiaj nareszcie wolne. Co z tego jak sasiedzi od 6 rano jakies przemeblowanie robia i mnie obudzili,nie usnelam juz na nowo bo zmartwiona jestem tym ze maz sie za chwile przeprowadza a ja zostane tu sama i nie wiem kiedy i jak uda mi sie uwolnic od pracy.
|
|
|
#390 |
|
Zakorzenienie
|
Niepozorna, gratki pierwszych ruchów!
![]() Ja dziecia czuję już codziennie ![]() Wczorajszy grill mega udany, teraz TŻ zrobił pyszne śniadanko Ogarniemy się i chyba pojedziemy na jakiś spacer
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:59.

Za wszystko zapłaciłam 23 euro, najdroższa rzecz to ten śliczny kombinezon z czapeczkami za 5 euro.

Jakby coś to mogę później podać linki. Ceny właśnie nieporównywalne, a jakoś będzie pewnie identyczna co chińskich kupowanych u nas.
Nie mogę się doczekać rozpoczęcia remontu! Wreszcie coś się zacznie posuwać do przodu
Obok było osobne pomieszczenie na które wchodzi się z klatki-gabinet, który my przysposabiamy i podzielimy na pokój dziecka i ciemny pokój gościnno-biurowo-wypoczynkowy.

Wzięłabym 68 to byłoby akurat jak podrośnie nie?
Ogarniemy się i chyba pojedziemy na jakiś spacer