Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 6 - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-08-23, 09:42   #1291
Hanka20
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 6

Cytat:
Napisane przez nancy822 Pokaż wiadomość
Zrobilam sobie i malemu morfologie. Pobierali mu z paluszkow krew i nawet nie pisnął, złote dziecko Nie okresla się takiemu malemu dziecku grupy krwi bo nie ma takiej potrzeby- tak powiedziała pani w diagnostyce.

Napiszę tylko co pamietam:
Zdjecia polecam wywoływać w empiku, dobra cena i jakość.

My mamy prawie 100 litrowe akwarium i nie ma z nim dużo roboty. Od czasu do czasu zmiana wody jak tżtowi cos sie nie spodoba. Nie wyobrazam sobie, ze je likwidujemy, chłop by mi się zaplakal, to jego miłość :p

My nie wiemy co to skoki, naprawde. Mały jakoś tak bezproblemowo to przechodzi bez krzyków i jęków.

Wlasnie siostra u mnie byla, wracaj juz do Hiszpanii Zobaczymy się znów dopiero po jej porodzie, pewnie koło roczku Artura

Jade do roska i jakąś spożywke kupić.
Musze ten empik wypróbować w takim razie. Zamawiasz zdjęcia przez neta?
Rozumiem Twój smutek z powodu wyjazdu siostry, ja mam to samo zawsze. Jutro siostra przyjeżdża na niecały tydzień, pewnie zleci jak jeden dzień i znów powrót ech...

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
na sile wziela,m go naboczek i do cyca, odpychal sie az przestal walczyc i zlapal, odlecial w 4 min, spal 1,2h
Kurcze co my zrobimy jak cycem przestaniemy karmić?

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Adka zawsze głodna ona co 2 godz woła jeść i rzuca się wręcz na cycka
Nie poskromiona żądza mleka

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Helol. Ubrałam Zuzce nowa kiecę z Zary to musiała kupsona ogromnego strzelić... Moje dziecko to wiesniak ;p na Mazurach spała pieknie, na wsi spała od 20.30 do 07.10 a w domu dzis jęczy mi i płacze cały dzien ;/ chyba musze sie przeprowadzić
Miałam takie same myśli, jak z gór wróciliśmy. Jednak na wyjazdach dzieci pięknie śpią. Może potrzebuje czasu żeby się przestawić.

Nasz Filipek jest z nami od 19.04

Edytowane przez Hanka20
Czas edycji: 2015-08-23 o 10:39
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-23, 09:55   #1292
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Ja fotelika używam tylko w mieście.
A z tą spacerowka to chyba chodzi o sadzenie? Nie widzę nic złego jak leży na płasko.
Ja tak samo Jedynie co to mam problem z siadaniem małego, bo leżec nie, połsiedząco nie, tylko na kolanach siedziec ;/

Tak w ogóle, z tż od jakiegoś czasu się nie dogaduję, tylko się kłócimy, nawet osobno śpimy. Nie wiem co się dzieje. oczywiście wina na mnie, bo to ja sie wkurzam, to ja wyzywam wszystko ja Mam już powoli dość. Ten jego wyjazd to chyba będzie jakas próba związku, czy zatęsknimy za sobą... Coraz gorzej czuje się w związku, a czasami czuję się jakbym nie była w żadnym zwiazku i miała tylko małego. Nie wiem czy to jakiś kryzys matczyny, że teraz tylko dziecko a facet wen, wkurza mnie wszystko co robi, nawet to, że talerz źle odłoży. A jak go nie ma w domu to jest super, bo nie kręci mi się nic pod nogami i mnie nie wkurza i nie muszę patrzeć na jego obijanie się... Eh... któraś też tak ma ? To jakiś kryzys Bo coś sobie przypominam, że chyba tż siostra tez tak miała i jej mąż strasznie sie żalił, że o wszystko się czepia i żyć sie z nią nie da

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-23, 10:01   #1293
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość

Kurcze co my zrobimy jak chce przestaniemy karmić?
nie wiem, boje sie myslec :P

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość

Tak w ogóle, z tż od jakiegoś czasu się nie dogaduję, tylko się kłócimy, nawet osobno śpimy. Nie wiem co się dzieje. oczywiście wina na mnie, bo to ja sie wkurzam, to ja wyzywam wszystko ja Mam już powoli dość. Ten jego wyjazd to chyba będzie jakas próba związku, czy zatęsknimy za sobą... Coraz gorzej czuje się w związku, a czasami czuję się jakbym nie była w żadnym zwiazku i miała tylko małego. Nie wiem czy to jakiś kryzys matczyny, że teraz tylko dziecko a facet wen, wkurza mnie wszystko co robi, nawet to, że talerz źle odłoży. A jak go nie ma w domu to jest super, bo nie kręci mi się nic pod nogami i mnie nie wkurza i nie muszę patrzeć na jego obijanie się... Eh... któraś też tak ma ? To jakiś kryzys Bo coś sobie przypominam, że chyba tż siostra tez tak miała i jej mąż strasznie sie żalił, że o wszystko się czepia i żyć sie z nią nie da
ja tak mialam jakis czas temu troche minelo, troche zostalo, alejest lepiej

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-23, 10:13   #1294
Majka232
Zakorzenienie

Dospalismy do 9.30 a raczej synek dospal bo matka na necie siedziała a potem niewyspana :banghead:
Potem walnął wielkiego kupsona, ktory na szczęście został w pieluszce
Jem śniadanko - owsianke z jabłkiem. A zaraz inka i sekacz a co!
Stary 2015-08-23, 10:23   #1295
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
ja tak mialam jakis czas temu troche minelo, troche zostalo, alejest lepiej
Oooo pocieszenie małe

Patrzę na ten empik Ściągnę jeszcze zdjecia z tż tel i chyba wyśle aby mi wydrukowali. Pytanko: Czy jak chce kilka kopii tego samego zdjęcia to mogę jakoś to zaznaczyć, czy po prostu muszę mieć kilka tych samych zdjeć ? Dodatkowo dostałam 60% rabatu na pierwsze odbitki więc chyba strzelę jeszcze jakies duże foto

Stary 2015-08-23, 10:32   #1296
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Mój zasnął ale się budzi co chwila przez brzuszek.
Wszystko i wszyscy w Koło mnie wkurzaja. Co raz częściej myślę o paleniu. A 5lat nie palę. Jezu nie chxe palić ale coś muszę zrobić z tym stresem bo się wykończe.
U nas też wczoraj brzuszek męczył małego :/ budził się co pół godziny kręcił niespokojnie i pokrzykiwal. Brałam na ręce to był spokój i zasypial, po 20 minutach to samo. W końcu poszła kupa, przewinelam i zasnął.
Nie daj się stresowi, palenie nie rozwiąże problemów, a dojdą dwa dodatkowe - kasa (papierosy nie są za darmo) i zdrowie. na pewno przyjdzie do Was lepszy czas

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Dzien dobry
U nas ładna nocka, teraz jemy Ala chyba z godzinę śpiewała sobie do karuzelki i opierała stopy na przewijaku podnosząc go do gory-trening brzucha z rana
Ja za swój tez musze sie zabrać, bo na chrzciny miałam zrobic formę a nic nie ćwiczę :/
Dzis jedziemy do rodzinki, po następnym karmieniu wyruszymy
Mój robi to samo z przewijakiem, czasem mu się za chce o 4 nad ranem...

Cytat:
Ja tak samo Jedynie co to mam problem z siadaniem małego, bo leżec nie, połsiedząco nie, tylko na kolanach siedziec ;/

Tez miałam taki czas ale jakoś jest lepiej już.

---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

VIOLKA, BLACK - udanych chrzcin!!

My też dziś dospalismy do 9, co prawda z przerwami ale i tak super. Ja juz po owsiance z gruszka i bananem. Zaraz idę robić drugie śniadanie i wyciągam tzta z łóżka bo dalej śpi haha

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-23, 10:42   #1297
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
U nas też wczoraj brzuszek męczył małego :/ budził się co pół godziny kręcił niespokojnie i pokrzykiwal. Brałam na ręce to był spokój i zasypial, po 20 minutach to samo. W końcu poszła kupa, przewinelam i zasnął.
Nie daj się stresowi, palenie nie rozwiąże problemów, a dojdą dwa dodatkowe - kasa (papierosy nie są za darmo) i zdrowie. na pewno przyjdzie do Was lepszy czas

Tez miałam taki czas ale jakoś jest lepiej już.
Oj... biedny z tym brzuszkiem
To mnie pocieszyłaś też, że nie jestem jedyna

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

W DDwakacje temat " Dlaczego tak często narzekamy" Coś dla nas

Stary 2015-08-23, 10:49   #1298
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Oooo pocieszenie małe

Patrzę na ten empik Ściągnę jeszcze zdjecia z tż tel i chyba wyśle aby mi wydrukowali. Pytanko: Czy jak chce kilka kopii tego samego zdjęcia to mogę jakoś to zaznaczyć, czy po prostu muszę mieć kilka tych samych zdjeć ? Dodatkowo dostałam 60% rabatu na pierwsze odbitki więc chyba strzelę jeszcze jakies duże foto
A skad ten rabat? Bo tez sie przymierzam wywolac troche fotek, moze bym skorzystala
Mnie TZ tez wkurza bardziej, spinamy sie o pier.doly ciagle :/

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-23, 10:58   #1299
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
A skad ten rabat? Bo tez sie przymierzam wywolac troche fotek, moze bym skorzystala
Mnie TZ tez wkurza bardziej, spinamy sie o pier.doly ciagle :/
Zarejestrowałam się na stronie empik foto i dostałam na początek rabat ważny miesiąc Tylko ceny będą się liczyć normalne a nie te z przeeceny, no ale i tak powinno wyjść o wiele taniej

Stary 2015-08-23, 11:05   #1300
sunny_eyes
Zakorzenienie

Cytat:
Oooo pocieszenie małe

Skad dostalas rabat?

Hmm chcialam dzis malego oszukac i do butelki zamiast mleka dalam troche jablka z brzoskwinia... reakcja byla taka jak z lyzeczki. Chyba musze sie nastawic na to ze moje dziecko będzie wybredne :p
maz z Michasiem juz na spacerze to ja sie teraz troche ogarne, wlosy umyc, girki ogolic a średnio mi sie chce.
sunny_eyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-23, 11:17   #1301
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sunny_eyes Pokaż wiadomość
Skad dostalas rabat?

Hmm chcialam dzis malego oszukac i do butelki zamiast mleka dalam troche jablka z brzoskwinia... reakcja byla taka jak z lyzeczki. Chyba musze sie nastawic na to ze moje dziecko będzie wybredne :p
maz z Michasiem juz na spacerze to ja sie teraz troche ogarne, wlosy umyc, girki ogolic a średnio mi sie chce.
Sunny moze on po prostu jeszcze nie jest gotowy na rozszerzanie diety?

Ja wczoraj zamowilam malemu miseczke z przyssawka. Przygotowujemy sie do nowych pokarmow

jestem mamą
Stary 2015-08-23, 11:24   #1302
sunny_eyes
Zakorzenienie

Cytat:
Sunny moze on po prostu jeszcze nie jest gotowy na rozszerzanie diety?

Ja wczoraj zamowilam malemu miseczke z przyssawka. Przygotowujemy sie do nowych pokarmow
Jak dzis przy śniadaniu maz mu podstawil bulke z szynka to dziuba otworzyl, ale jak marchewka albo jablko to nie :p
W poniedziałek szczepienie to pogadam z pediatra

---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

Jakie macie oballe, te z grzechotka czy bez?
Stary 2015-08-23, 11:41   #1303
Majka232
Zakorzenienie

Gorzej jak dziecko skończy 6 m-cy i nadal nie jest gotowe. Trzeba próbować. To jest nowe dla dzieciaczków i musza sie do nowego przekonać.
Ja mam zwykła piłkę oball bez grzechotki

Młody zrobił kupę i drugą - sam śluz

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

Sunny - też właśnie siebie ogarniam. Jestem zdolowana moim wyglądem :/
Stary 2015-08-23, 11:59   #1304
niezawsze
Zakorzenienie

Matko 3h wycia z przerwą na kąpiel...masakra

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-23, 12:10   #1305
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Jak dzis przy śniadaniu maz mu podstawil bulke z szynka to dziuba otworzyl, ale jak marchewka albo jablko to nie :p

---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

Rzada miesa

Ja oballa mam z grzechotka, ale zupelnie innego niz wszyscy tu

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Gorzej jak dziecko skończy 6 m-cy i nadal nie jest gotowe. Trzeba próbować. To jest nowe dla dzieciaczków i musza sie do nowego przekonać.

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

To u mojego tez ostatnio byly dwie kupy samego sluzu
Ciekawe co jest powodem.

jestem mamą
Stary 2015-08-23, 12:30   #1306
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:

Dlatego ja już daje małemu kleik łyżeczka I widzię, ze z dnia na dzien idzie mu lepiej troszeczkę i się oswaja. Na pierwszą marchewkę już będzie umiał jeść łyżeczką
Ja pomimo fryzjera też jestem niezadowolona ;/ Farba mi spływa z włosów i mam straszne prześwity blondu i w ogóle włosy nie chcą mi się układać ;/

Synek sie chyba obraził nie dość, ze na cycka to i na mleko... z cycka possie 3 min i się rzuca, butli nawet w buzi nie chce. Albo tak mu się spodobało jedzenie łyżeczką albo nie wiem o co mu chodzi ;/

---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ----------

Cytat:
Ciekawe co jest powodem.
A ja nawet nie wiem jak taka kupka wygląda.... Nawet nie wiem czy naszego są normalne

Stary 2015-08-23, 12:54   #1307
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Cytat:
A u mnie dzis maz przed 3 wzial malego na przewijak, bo myslal ze zrobil kupe. Nie sprawdzil tylku od razu wyjal z lozeczka, a kupy nie bylo Oczywiscie juz nie usnal, musialam dac cycyke, a tak by jeszcze moj dzidzus spal. Grrrrr :P
I od 3ej nie spicie bidoki? Jak to dobrze ze moja w nocy tak rzadko kupe robi.
Moja dzis laskawie do 7:15 pospala i tylko 2 pobudki.jutro 19tydzien kończy,wiec daje jej na humory tylko jeszcze dzis
Od jutra pasa wyciagnę! ��
Dzis znow do siedzenia sie rwie maly diabel,na lezaco marudzi,lapy wyciaga zeby ja wziąć i potem na rekach brzuch do brzucha marudzi i sie wykreca .az TZ ja usadzil w krzeselku do karmienia na chwile. ale mu przeczytałam post Madzix i zlożył je spowrotem.

Niezawsze, wspolczuje! Moja ostatnio godzine,1,5 ryczy wieczorami i m dosc,3 godz placzu nie pamietam.., wczoraj mojej po czopku przeszly placze. Temperature miala normalna.i zęby to tez chyba nie są,ale głowy nie dam

Cytat:
Dospalismy do 9.30 a raczej synek dospal bo matka na necie siedziała a potem niewyspana :banghead:
Potem walnął wielkiego kupsona, ktory na szczęście został w pieluszce
Jem śniadanko - owsianke z jabłkiem. A zaraz inka i sekacz a co!
Sekacza zazdraszczam! Skad masz?

---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------

Cytat:
A ja nawet nie wiem jak taka kupka wygląda.... Nawet nie wiem czy naszego są normalne
tez nie bardzo wiem, własnie w google ogladalam kupy a TZ jadł II sniadanie :P moja od poczatku życia taką samą kupe robi- rzadką jak musztardę. i coraz rzadziej sie jej przygladam, a to niedobrze.

Rosario, moj TZ tez mnie tak wkurzał tak ok 1-2 m-ca życia Hanii, jak on urlopie był i w domu siedzieliśmy, on sie raczej mnie czepiał wtedy, z nudów, ze zmęczenia płaczami Hanki. teraz tydzien jego urlopu przezylismy spoko, no ale polowe byliśmy na wsi, troche nad jeziora pojeździlismy. Mimo ze koncerty wieczorne Hanka urzadzla ostanio prawie codziennie. On sam dzis filozoficznie stwierdzil,ze jeszcze troche i ... sie przyzwyczai do placzów
cos mnie nadgarstek prawy pobolewa, Hanka, Tobie przeszło?

zrobiłam przegląd ciuszków Hanki takich wiekszych na 80-92, ktore podostawalismy i sporo ich,ale połowa chłopięcych. niektore bluzki takie unisex, ale niektorych to nawet ja, genderowa mamuska jej raczej nie ubiorę. Więc lecę do smyka jakies ślitaśne łaszki pokupować

---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ----------

kurka, wiem że sie powtarzam, ale smuka ma zaniżona rozmiarowke?

Edytowane przez 71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Czas edycji: 2015-08-23 o 12:40
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-23, 13:13   #1308
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:

Z grzechotka,

---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ----------

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Żeby? Skok?
Maciuś anioł pokazuje rożki?

---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------

Violka, Black - powodzenia!

---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

Majka- ale bym sekacza opierdzielila. A ja id wczoraj na owocach. Słodycze muszę odstawić bo jak nałóg ostatnio :/

---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ----------

Goczek- udanych zakupów

JAŚ

Stary 2015-08-23, 13:23   #1309
sunny_eyes
Zakorzenienie

Cytat:
Rzada miesa

Takiego ogladalam http://allegro.pl/oball-miekka-pilec...482258559.html
I teraz sie zastanawiam z grzechotka czy bez...

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;52509753]
Dzis znow do siedzenia sie rwie maly diabel,na lezaco marudzi,lapy wyciaga zeby ja wziąć i potem na rekach brzuch do brzucha marudzi i sie wykreca .az TZ ja usadzil w krzeselku do karmienia na chwile. ale mu przeczytałam post Madzix i zlożył je spowrotem.
[/QUOTE]
Gdzies ma byc w gazecie kupon do smyka -20%

Co do siadania to Michas też sie strasznie rwie. A jak mu nie wychodzi tak jak on chce to po chwili zaczyna się złościć Leżenie to zło
Stary 2015-08-23, 13:30   #1310
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Takiego ogladalam http://allegro.pl/oball-miekka-pilec...482258559.html
I teraz sie zastanawiam z grzechotka czy bez...
Tego oballa mam

JAŚ

Stary 2015-08-23, 13:34   #1311
nancy822
Zadomowienie

Cytat:
Musze ten empik wypróbować w takim razie. Zamawiasz zdjęcia przez neta?
Zamawiam przez neta, odbieram w empiku.

Cytat:
Oooo pocieszenie małe

Jakoś tam się zaznaczalo ile kopii danego zdjęcia się chce. Ja chyba rabatu nie miałam ale wtedy ogólnie byla jakąś wakacyjna promocja i nizsze ceny. Mój telefon nie robi super zdjęć ale wyszly bardzo ladne jakosciowo. I szybko. Zamowilam w niedziele wieczorem a we wtorek rano były do odbioru.

Ja juz się przyzwyczailam, że z tż spędzamy większość dnia razem. On pracuje głównie w domu wiec wyjscia nie mialam :p a jak juz mnie wkurzy strasznie to po prostu sobie gdzies wychodze a jego zostawiam z malym. Jak na razie ten układ jest ok

A i jeszcze się pochwale! Wygrałam w kumulacji totka, 4 mialam! Prawie 200 zł moje mam plan, że wydam je tylko na siebie ale będzie ciężko żeby malemu czegoś nie kupić
nancy822 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-23, 13:54   #1312
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Rzada miesa

Ciekawe co jest powodem.

Ja u siebie nabiał podejrzewam i winogrona. Mlody zawsze ma kupy ze sluzem ale dziś był sam śluz
Jakiego masz oballa?

Cytat:
Dlatego ja już daje małemu kleik łyżeczka I widzię, ze z dnia na dzien idzie mu lepiej troszeczkę i się oswaja. Na pierwszą marchewkę już będzie umiał jeść łyżeczką
Ja pomimo fryzjera też jestem niezadowolona ;/ Farba mi spływa z włosów i mam straszne prześwity blondu i w ogóle włosy nie chcą mi się układać ;/

Synek sie chyba obraził nie dość, ze na cycka to i na mleko... z cycka possie 3 min i się rzuca, butli nawet w buzi nie chce. Albo tak mu się spodobało jedzenie łyżeczką albo nie wiem o co mu chodzi ;/

---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ----------

Taka kupka to ciągnące gluty jak białko jaja :/
Rosi to że zaczęłas od kleiku nie oznacza ze diety nie rozszerzylas. Wszystko co poza kp to rozszerzenie diety. Równie dobrze dziecko może się uczyc jeść łyżeczka od marchewki

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Co się dzieje? Brzuszek, ząbki?

My już po pierwszej marchewce
Na początku zdziwiona mina, lekkie skrzywienie, wypluwanie ze ślina, język wypychany ale troszke zjadł. Myślę że 3 łyżeczki.

Edytowane przez Majka232
Czas edycji: 2015-08-23 o 13:58
Majka232 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-23, 14:03   #1313
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nancy822 Pokaż wiadomość

A i jeszcze się pochwale! Wygrałam w kumulacji totka, 4 mialam! Prawie 200 zł moje mam plan, że wydam je tylko na siebie ale będzie ciężko żeby malemu czegoś nie kupić
no ze tez nie zagralam

JAŚ

Stary 2015-08-23, 14:05   #1314
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Cytat:
Taka kupka to ciągnące gluty jak białko jaja :/

My już po pierwszej marchewce
Na początku zdziwiona mina, lekkie skrzywienie, wypluwanie ze ślina, język wypychany ale troszke zjadł. Myślę że 3 łyżeczki.
a ten sluz to w kolorze kupy czy w przezroczysty?
Fajowo,że szama marchewke a łyżecki 3 zjadł takie plastikowe male jak z paczek Hippa?
Ja młodej wode podawałam lyzeczką metalową

siedze na str smyka, TZ podchodzico chwile, aptrzy na ciuszki, ceny i ile % przecenione i co chwile mowi - bierz bierz!
z torbami nas puści
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-23, 15:25   #1315
Majka232
Zakorzenienie

Goczek - sekacz ze sklepu

---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ----------

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;52510549]a ten sluz to w kolorze kupy czy w przezroczysty?
Fajowo,że szama marchewke a łyżecki 3 zjadł takie plastikowe male jak z paczek Hippa?
Ja młodej wode podawałam lyzeczką metalową

siedze na str smyka, TZ podchodzico chwile, aptrzy na ciuszki, ceny i ile % przecenione i co chwile mowi - bierz bierz!
z torbami nas puści [/QUOTE]

Takie małe łyżeczki, mam silikonowa canpol. Może i 2 byly
Śluz taki żółtawy :/

---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------

Jaka tu cisza
Stary 2015-08-23, 15:33   #1316
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:

Jaka tu cisza
jaki tu spokoj.. nananana.. nic sie nie dzieje.. nananana..
weekend

JAŚ

Stary 2015-08-23, 15:38   #1317
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
jaki tu spokoj.. nananana.. nic sie nie dzieje.. nananana..
weekend
W weekend zawsze spokojniej ale ostatnio tak często. Może skoki, zęby, brzuszki

Jak dziś Jaś?

My pięknie dospaliśmy do 9.30 a potem byla drzemka 30 min. Niedawno usnal przy piersi uwaga! na 10 min Teraz w wózku położyłam, karuzelka gra, leżał spokojnie aż usnal
Stary 2015-08-23, 15:57   #1318
kamilove
Zakorzenienie

Hej 😚 My na spacerku, juz 2godz dreptam 😉

Nancy wow gratki 😁

Domima jak synek? 😚

Madzixx mądre rzeczy wkleilas 😃 niestety życie pisze scenariusze i czasem się nie da tak jakby się chciało bo tak jest dobrze 😉 dlatego muszę szybko ten wózek ogarnąć 🙏

Wpadł mi w oko jeszcze jeden wózek tylko już trochę droższy ale ma przekładane siedzisko https://www.mamasandpapas-polska.pl/...kol_black_jack znalazłam tańszy o 200zl, musze go obczaic jak będzie wart ceny i w miarę lekki to chyba to byłoby to...
Stary 2015-08-23, 16:12   #1319
sunny_eyes
Zakorzenienie

Nancy gratki chybil trafil czy swoje liczby?
A mowilam ze zagram ale jakoś nie po drodze mi bylo.

Majka super ze cos wcina. Moj sie smieje ze Michas bd robil jak on, szyneczke zje a kanapke przyklei maslem do sciany :p

Chcielismy isc na spacer to sie rozpadalo i tak teraz kropi co chwile... :/
Maly spi, tz przegląda auta to ja po raz setny chyba obejrze harryego
Stary 2015-08-23, 16:19   #1320
nancy822
Zadomowienie

Cytat:
Nancy gratki chybil trafil czy swoje liczby?
A mowilam ze zagram ale jakoś nie po drodze mi bylo.
Dzięki ja zawsze na chybił trafił gram. Ale śmieszne jest to, że na tych samych liczbach co wczoraj to 4 dni temu trafilam 3 i 24 zł moje Teraz byla 4, hmmm co będzie dalej?
nancy822 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości