|
|
#61 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Gust vs uroda
Nie jest moim celem umówienie się z modelką.
Przeciętne dziewczyny nie są dla mnie gorsze. Nie płaczę z powodu klęski przy uwodzeniu jakiejś ładnej panny. Podchodzę w realu do przeciętnych. Ale i one mnie nie chcą. Rozumiesz? |
|
|
|
|
#62 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Użalasz się nad sobą, nie dziwne, że żadna cię nie chce. Pewnie ze swoim przeciętnym wyglądem celujesz w super laski, bo ci się należy nie? Widać, że jesteś tzw. wampirem energetycznym. Zazdrościsz, psioczysz i uważasz się za wielkiego wrażliwca i oczywiście najlepszą partię w mieście. Szkoda, że nie najpiękniejszą. |
|
|
|
|
|
#63 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
No nie spodobałam się - trudno. Po części to wynikało z moich problemów ze sobą, ale też zwyczajnie nie muszę się podobać każdemu, ani nawet większości. |
|
|
|
|
|
#64 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jest wiele innych powodów, nie tylko wygląd. |
|
|
|
|
|
#65 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Dziewczyny mają tak za☠☠☠istą intuicję i czują rzeczy, których Ty nie widzisz, że się w głowie nie mieści. One po prostu wyczuwają to, że dygasz, że to nie jest prawdziwe, to podchodzenie, a raczej, żeby sobie coś udowodnić ("No, potrafię podejść do panny"). Nie oferujesz im interesujących, pozytywnych fluidów, Twój przekaz jako całej osoby jest słaby i aseksualny. Bo nie wierzę że w czasie podchodzenia frustracja i złe przekonanie idzie do kieszeni. A jak idzie, to na chwilę. Jedno pytanie od dziewczyny i leży ten, kto udaje, że jest szczęśliwy. Wiem z doświadczenia niestety. |
|
|
|
|
|
#66 |
|
Przyczajenie
|
Przeciętne dziewczyny na portalach randkowych uderzają do przystojniaków.
Pokazuje to, że chodzi im głównie o wygląd. A żeby wyrwać takiego przystojniaka godzą się nawet otrzymać spermę na twarz i wysyłają zdjęcia. Poświęcałyby się tak dla przeciętniaka? Nie, a jakoś przystojnym próbują. |
|
|
|
|
#67 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
No i powtarzam - serio takie kobiety Cię interesują? Sorry, ale z Waszą "wiedzą o kobiecej naturze" nie dziwię się, że Wam podryw kiepsko idzie... |
|
|
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
Wizażankowie, serio uważacie, że portale randkowe serio są jakimkolwiek wyznacznikiem WSZYSTKICH kobiet w rzeczywistości? Może poruszajcie troszkę główkami to dotrze do was, że opisujecie zachowania tylko i wyłącznie konkretnych GRUP.
|
|
|
|
|
#69 |
|
live your passion
|
Uciekają, bo widzą desperata, który robi łaskę, że umówi się z przeciętną. Kobiety szukają faceta, dla którego będą atrakcyjne, a nie tylko przeciętne.
|
|
#70 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Apeluje więc drogie panie- od teraz podrywamy najbardziej aseksualnych i zaniedbanych facetów, którzy kompletnie nie są w naszym guście. Wiecie, żeby udowodnić, że nie lecimy tylko na wygląd. ![]()
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
Pani kierowniczko, mam pytanie. Mój chłop przez większość jest uważany za nieatrakcyjnego, ble, fuj i takietam inne, niestety mi na jego widok same majty spadają:< Czy mogę z nim zostać, czy muszę szukać takiego który ani innym, ani mnie się nie podoba?
|
|
|
|
|
#72 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#73 | |
|
lokalna gwiazda
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#74 |
|
Naczelna Nastolatka
|
Nie wiem, nie wiem. W zasadzie świat mi się zawalił po tym wątku
. Mój osobisty ani piękny ani bogaty ani penisa nie ma dużego. A życie towarzysko-erotyczne prowadzi mniej więcej od 15 roku życia.
|
|
#75 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ku czci penisa kasy i przystojności
|
|
|
#76 | |
|
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Cytat:
Edytowane przez Nuova Czas edycji: 2015-08-23 o 17:34 |
|
|
|
|
|
#77 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
? Na swoje usprawiedliwienie mam tylko to, że znam go nie od dziś, ale jakoś wcześniej o nim w ten sposób nie myślałam, no ale cóż, stało się.Obawiam się jednak, że będę musiała zmienić obiekt westchnień ...
|
|
|
|
|
|
#78 | |
|
lokalna gwiazda
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
Nie uważam się za piękna, mam jakieś 15 kg do zrzucenia, jestem niska, małe cycki, a faceta mam bardzo przystojnego
|
|
#80 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Na portalach typu badoo, twoo i czatach w miażdżącej większości spotykam się z propozycjami seksu, czesto chamskimi. I nie miauczę, że "o matko wszyscy faceci to świnie, myślą o jednym, nie patrzą na moje wewnętrzne piękne i wrażliwość. Po prostu wolę rozejrzeć się wokół siebie i poszukać wartościowego faceta. i radzę Tobie to samo. Tylko radzę zmienić podejście. Wyczuwa się postawę pod tytułem: wszystkie kobiety to dziwki, które lecą na przystojniaków z kasą, furą i dużym sprzętem. Nigdy nie uwierzę, że wartościowy facet nie umie znaleźć sobie kobiety. Coś z Tobą musi być nie tak. Zdaje mi się, że jesteś taką marudną, rozczeniową ciapą własnie. Choćby nie wiem jak taki był przystojny to nie. Facet którego szukam musiałby byc pewny siebie, wiedzieć czego chce... Ma być mężczyzna a nie miekką kluchą. Bo tak jest, że kobiety szukają ojca i męża, głowę rodziny. Tutaj nie ma żadnego równouprawnienia. Musimy być pewne, ze facet będzie wsparciem podczas ciąży i choroby.
|
|
|
|
#81 |
|
Konto usunięte
|
Jeszcze szansa w tym rozmiarze jedynie... niestety, moje uczucia raczej nie są odwzajemnione, więc nie będzie mi dane się upewnić, no ale panowie mają kolejny powód, żeby się grupowo użalać nad sobą, jak to przeciętne dziewczyny lecą na tych ładnych...
No patrz... kolejna... |
|
|
|
|
#82 |
|
Wtajemniczenie
|
Podobno jestem ładna, figury modelki może nie mam, ale jestem kobieca i mam świetne cycki. Do tego nie jestem najgłupsza, studiuję dwa kierunki i jestem ambitna.
Jestem sama i pewnie długo będę. I sądze, że to przez swój melancholijno-cierpiący charakter. Lecę na faceta, który jest niski i nie jakoś super przystojny. Szlag. Ale mam skomplikowane życie.
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#84 |
|
Czarna owca
|
Mój też choruje, ma kłopoty z trawieniem! W dodatku jest aspołeczny, ma niedowagę i większość ludzi odpycha sposobem bycia. Handlujcie z tym!
|
|
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz robią się dwa obozy: jestem brzydka i mam faceta cud miód i orzeszki. A drugi: mój facet jest tak nieatrakcyjny, że w ogóle żal
![]() A ja po środku. Nie jestem ładna ani ja ani moi eks partnerzy :P
|
|
|
#86 |
|
Czarna owca
|
|
|
|
|
|
#87 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak poznałam swojego eksa to pomyślałam, że to najbrzydszy facet świata i nie chcialam się z nim umówić. Ale od słowa do słowa zgodziłam się raz, drugi , piąty.. A potem oszalałam na jego punkcie tak, że az zachorowałam z miłości i dopadła mnie chorobliwa zazdrość.
|
|
#88 |
|
Naczelna Nastolatka
|
Meh... mój jest cukrzykiem. Jest niższy ode mnie. Przypominam też, że urodę ma bardzo kontrowersyjną, mało kasy i penisa niezbyt dużego.
|
|
#89 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Dlaczego prowokować? Prawdę napiszesz. Wszystkie posty Wizażanków mogę skwitować tak samo: noł szit Szerlok. Rozkminiliście świat. I co z tym teraz zrobicie? |
|
|
|
|
|
#90 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jedni wygrywają w totolotka, inni w "najbeznadziejniejsze go faceta wszech czasów"
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:42.

. Mój osobisty ani piękny ani bogaty ani penisa nie ma dużego. A życie towarzysko-erotyczne prowadzi mniej więcej od 15 roku życia.
...

Dlaczego prowokować? Prawdę napiszesz.