|
|
#1351 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 6
Cytat:
No tak że niby diabełek wypędzony, ale te dwa dni to chodzi że emocji za dużo dla takiego małego dziecka. Chociaż Adka dosyć spora już przeważnie młodsze sie chrzci No ale dobrze że już po wszystkim. Mamy spokój, bo maraton weekendowy mielismy ostatnio 😜 Kasy spooro nazbieraliśmy i dwa łańcuszki kolczyki sukienkę, kilka kocyków, książeczkę i taki kuferek skórzany na biżuterie od babci Babcia mówiła ze każda dama powinna mieć biżu i będzie jej zapełniać już kiedyś bransoletkę jej kupiła.
|
|
#1352 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz będę nadrabiać, to Was pocytuje 😃
U nas wróciła Zosia-Zgrzedolek. Ostatnio wstaje z drzemki lewą nogą i strasznie jęczy i żali się nad sobą. Wtedy nie ma innego sposobu na uspokojenie jak uspic, pospi 30min i budzi się w dużo lepszym nastroju. Tz śmieje się, że musi jej się happy end snu dosnic 😃 Dodatkowo strasznie chce mi się śmiać, bo wczoraj w ramach spaceru wybraliśmy się na Rynek Główny, mieliśmy przy okazji wstąpić do sklepu Bukowskiego po misia-szmatke do spania. Generalnie spacer super, Mała zainteresowana wszystkim w koło, ale pod koniec zaczęła robić się zmęczona i marudna, a w programie wycieczki został nam tylko zakup misia. Jak weszliśmy do sklepu (miski od podłogi po sufit) to Zosia zapomniała o wszystkich zalach, oczy jak 5 zł i zaciesz na buzi! Nawet ekspedientka się śmiała z jej reakcji 😀 Zosia wybrała sobie misia i szczęśliwa, wtulona w nowy zakup poszła w końcu spać 😀 |
|
|
|
#1353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I ja 😜 ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Kamilove kolejny ekstra wózek i ma długi daszek ale drogaśny ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- Hania cmok ![]() Black super że się u Was wszystko udało
|
|
#1354 |
|
Zakorzenienie
|
VIOLKA fajnie ze to za Wami
Nie przejmuj sie na zapas, moze odespi i bedzie ok ROSI zazdroszcze Oby tylko sie okazalo ze ma talent Tez bym sobie hybryde strzelila. Chcilam zrobic babke, a sie okazalo ze maki ziemniaczanej w domu brak :/ No nic, jutro pieke. Rano jedziemy na bioderka, po cichu prosze o kciuki.
|
#1355 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Cytat:
Mojej córeczce teściowa bardzo nie pasuje. Nie lubi jak ją bierze na ręce. Zawsze musi zrobić wtedy aferę. A dziwne, bo to bardzo pogodne dziecko i praktycznie do każdego się śmieje. Nawet jak ją obcy na ulicy zaczepi. A do babci nie ma szans na uśmiech tylko czujnie ją obserwuje czy czasem się nie zbliża 😜 Za to moją mamę uwielbia, ale to nic dziwnego, bo mieszkamy razem. |
|||
|
|
|
#1356 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
To sporo prezentów ![]() Cytat:
zabawki zawsze cieszą. Czasem niestety krótko ![]() Pediatra już dawno mówiła żeby rozszerzyć dietę właśnie ze względu na te kupy, że może się unormuja Cytat:
|
|
#1357 |
|
Zakorzenienie
|
My dzis na działce lezelismy na kocyku razem z mezem i młodą, grila zjedlismy, osy nas chcialy zjeść, dopuero jak pozbierslam ze stolu to mniej lataly kolo nas.
Teraz moje serduszka spia a ja sie zastsnawiam bo Amelcia ma jesc o 22... Ale chyba tez ide bo mozliwe ze przespi ta porę 😉 No nic dobranoc 😉😊
|
|
#1358 |
|
Zakorzenienie
|
A i wszyscy chwalili moją kieckę tą białą
no i że ja niby taka piękna 😜Dobrze się w niej czułam, na kościół tylko ciut dekolt spięłam Siostry już w kolejce do pożyczania![]() Strasznie głodna po tych chrzcinach jestem he Jutro nam przywiozą trochę żarcia z sali a póki co mąż jajka smaży- bo puchy w lodowie 😜 oby Adce nie zaszkodziły..
|
#1359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1360 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() CASH kciuki za bioderka! Kładę się do łóżka, poczytam trochę książkę i spać.
"Są rzeczy na tym świecie zbyt piękne, aby podziwiać je samemu. Zbyt cudowne, aby się nimi nie dzielić z innymi" Nasz Filipek jest z nami od 19.04 Edytowane przez Hanka20 Czas edycji: 2015-08-23 o 21:51 |
||
|
|
|
#1361 |
|
Zakorzenienie
|
A my dzisiaj mielismy okropny dzien. Mala miala goraczke, najpierw zrobilismy jej oklady a pozniej jak nie schodzila to dalismy ibufen i przeszlo. Prawie caly dzien przespala i tak sie zastanawiam czy to nie od zabkow bo zadnych innych objawow nie ma. Mam nadzieje ze to jednorazowy wybryk bo sie martwie
![]() ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- a mezu jutro idzie do nowej pracy a my zostajemy na caly dzien same
|
|
#1362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1363 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nie kupujcie bo ładnie wygląda a w środku gowno kocyk cienki ręcznik jak scierka. A tak to chrzestny dal zestaw skiphop pieska- miseczke talerz sliniak i sztucce. Moja siorka stowke a raczej moja mama bo siorka ma 15lat(chrzestna). A tak to kasę i ubranka. Odcisk bobasa z Lidla. A brat tz ten co te opony przebił to w szoku byłam. Latał koło nas, był w kościele, bawił się się pawelkiem, zrobił mizerie rano i nawet dal 50zł a on raczej z takich co ma wszystko gdzieś. Miło się zaskoczyłam. Może przy waszych kwotach nasze 550zł to Pikuś ale ja się bardzo ciesze. Nie spodziewałam się ☺ Cytat:
Tak już dawno myslimy a teraz bardziej. ☺ Cytat:
udał udał. Może nie powalal wizualnie ale wszyscy się zajadali! Wrzucę foto na fejsa Cytat:
My też mieliśmy fotelik ale nie przydał się. Fajnie 😃
|
|
#1364 |
|
Zakorzenienie
|
KOPERCO fajnie ze wesele udane, a ten Twoj uparty jak osiol widze.
Czyli jesli do jednej babci powie glupia jestes to będzie nalegal aby do drugiej tez? :p BLACK z takim ksiedzem to człowiek zmienia podejście i chrzest pewnie milszy od razu
|
|
|
|
#1365 |
|
Zakorzenienie
|
Niemam ani jednej na tel Jak dostanę od Tż brata to wstawię
|
#1366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lecę spać młody właśnie zjadl. Papa
|
|
#1367 |
|
Zakorzenienie
|
HANKA jak cos to zapraszam na wesele, z mojego strony duzo odmowilo wiec mamy mniej osob niz planowaliśmy :p
ROSI moj w ogole nie lubi ze mna spac, tylko w lozeczku. W sumie inaczej niz w lozeczku go nie uczylismy i jeden dzien jak tak sie wiercil wzielam go do siebie to sie odpychal ode mnie :/ |
|
|
|
#1368 |
|
Zakorzenienie
|
BLACK super ze sie udala impreza
nam byl jeszcze akt cywilnego potrzebny ![]() VIOLA fajnie ze juz za wami my 13 chrzcimy ![]() CASH kciuki
|
#1369 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
To super że wszystko sie udało. Tort. Goście. Prezenty ![]() My mamy tort z pieluch ake go nie rozpakowywalam. W nim chyba pampki 3. Ten miłośnik suwalskiego Lidla? ![]() Mam nadz.ze nie tylko on chwalił Twoj wygląd hehe :P
|
|
#1370 |
|
Zakorzenienie
|
VIOLKA a to bylo pierwsze takie wyjście malej do duzej ilosci osob? Bo nasz po pierwszym razie jak go wzięliśmy na festyn gdy mial miesiac byl bardzo niespokojny po powrocie. A festyn prawie caly przespal.
Najważniejsze ze juz za wami ![]() A Michasiowi nie wiem co sie dzis snilo, jak sie wydarl przez sen to oboje biegiem zerwalismy sie do lozeczka. ale co to byl za przerazliwy wrzask. :/ I spal dalej potem... |
|
|
|
#1371 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Kciuki ✊ Cytat:
Haha mądra dziewczynka 😁 Cytat:
Ja jestem taka ciekawa jak Ty wyglądasz 😃 wstaw kiedyś foto do klubu 🙏 Cytat:
Ojej biedna 😖 oby to była jednorazowa sytuacja.. Spotkalam się ostatnio z opinią że niby przy zabkowaniu nie ma czegos takiego jak temperatura.. Ale co człowiek to opinia. Cytat:
---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Będą dni lifestyle w SP 🙌 http://klublifestyle.pl/promocje
|
|
#1372 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hehe on akurat nie chwalił ale to ten sam miłośnik. On uwielbia też Supraśl co tydzien tam jeździli swojego czasu i aż my z Tż pojechaliśmy raz skoro tak suuuuuper Tż był przewodnikiem dobry ubaw mieliśmy![]() ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Cytat:
Hmm chyba pierwsze takie wyjście tak to tylko z mamom i z tatom Nie no w domu mamy czasem gości, ale nie taką ilośc.---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Kamilove wyglądam inaczej niż wszystkie dziewczyny sobie mnie wyobrażały no to sobie wyobraź 😜
|
|
#1373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1374 |
|
Zakorzenienie
|
Kamilove - to szalenstwo będzie w SP
![]() ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- Violka - Suprasl ładny ale co tydzień?
|
#1375 |
|
Konto usunięte
|
BLACK, to ekstra,ze taki chrzest udany i dobre wspomnienia macie,a synek moze zostanie teraz takim aniolkiem
![]() VIOLKA, Tobie tez zycze coruni grzecznej jakaniolek.i tak szybko zasnela,moja po chcrzcinach dlugo akala,no ale upal byl wtedy straszny. Moja cora tez chyba ma kolki...,wczoraj nie dalismy espumisanu to ryczala duzo i mocno wieczorem,dzis dwie dawki zaladowalismy to tylko troche pomarudzila przed snem,udo mi sie js uspuc ze smoczkiem.i.pielucha mimo ze rejdala sie sporo. A caly dzien dzis marudzila, cos jej nie pasowalo. Dentinox ani masowanie dziasel nie pomogl,wiec to nie zeby tylko chybs sie nudzilo.i jadla co 2h,a od 17 co godzine. |
|
|
|
#1376 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, a dzisiejszy ranek to nie mam pojecia co, bo spac mu sie nie chcialo, bo jak wyszlismy dzis kolo 12 z domu to cisza i spokoj, w aucie nie spal, a na dzialce ze 2h na kocu sie sam bawil, pozniej jedna drzemka, poziej znow zabawa tym razem na calego, bo juz z duzego koca uciekl na trawke i mamy juz diete rozszerzona...zaczelismy od koniczynki z garsci mu wyrywalam trawe tak go zaintrygowala, z buzi tez wyjmowalam...pozniej poszedl juz spac po 18 i spi do tej pory tylko jak wrocilismy go przelozylam do lozka, przebralam i nakarmilam prawie na spiochaCytat:
![]() Kurcze mam problem, bo chce byc chrzestna corki(jeszcze w brzuszku) mojej przyjaciolki, ale nie mam ani biezmowania ani slubu, a moze mozna to jakos zalatwic? ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- wiem, a moze wezme sam slub koscielny? on jest bez skutkow cywilny i jest jedynie ceremonia |
||
|
|
|
#1377 |
|
Zakorzenienie
|
Mojego nie da sie ogarnac na śpiocha. Bardzo czujnie śpi :/
---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Niezawsze - ślub kościelny = cywilny. Parafia wysyła dokumenty do usc ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- Idę spać. Dobranoc
|
#1378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1379 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1380 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nancy gratuluje wygranej!
Black, Violka switnie, ze chrzciny udane! Zazdroszcze, ze juz po ![]() Ja dopiero po porodzie mojej przyjaciolki, bo ona ma byc chrzestna Macka, a ja jej Tosi Kamilove no tak wyobraz sobie Wiolke, a pozniej wyobraz sobie, ze zupelnie inaczej wyglada ![]() ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Cytat:
Cytat:
ja nie chce wesela ani niczego w ogole i co ja mam zrobic?! Czemu mam sie zmuszac do takich rzeczy |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:14.

przeważnie młodsze sie chrzci

, a dzisiejszy ranek to nie mam pojecia co, bo spac mu sie nie chcialo, bo jak wyszlismy dzis kolo 12 z domu to cisza i spokoj, w aucie nie spal, a na dzialce ze 2h na kocu sie sam bawil, pozniej jedna drzemka, poziej znow zabawa tym razem na calego, bo juz z duzego koca uciekl na trawke i mamy juz diete rozszerzona...zaczelismy od koniczynki