|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dlaczego nie podobam się mężczyznom?
anna87, będzie mieć jakieś tam powodzenie, ale zawsze mniejsze od szczupłej
a im więcej kolesi do ciebie podbija tym większe prawdopodobieństwo, ze trafisz na fajnego no i fajny atrakcyjny typek raczej grubą się nie zainteresuje (tak wiem że każda wasza gruba koleżanka jest w związku z klonek Brada Pitta) Hibiku więcej w pewnym sensie znaczy lepiej, bo matematycznie jest większe prawdopodobieństwo na fajnego faceta no kurde tłumaczyć że normalna panna ma większe powodzenie od grubej... Edytowane przez krewet Czas edycji: 2015-08-23 o 22:51 |
|
|
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
Nic poza świadomością niektórych zmienić się nie musi - dla wielu osób nadwaga jest atrakcyjna i tyle
|
|
|
|
|
#123 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
no i czemu nikt się nie odniósł do panienki którą wrzuciłem kilka postów temu tutaj, ona właśnie gruba nie jest, ale ma te krągłości
dlatego jeśli coś kręci facetów to właśnie duże cycki i dupa co NIE IDZIE w parze z byciem grubym anna87 super przykłady, jeszcze napisz, że każdy 20latek ma szansę bzykać 30latkę bo Maciej Musiał to robił Edytowane przez krewet Czas edycji: 2015-08-23 o 22:55 |
|
|
|
|
#125 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardziej życiowy przykład. Wchodzę na badoo i dostaję kilkadziesiąt wiadomości, niestety większość z nich okazuje się niewarta mojej uwagi, zmarnowałam masę czasu na próby rozmowy, czytanie tych wypocin, spławianie jegomościów. Wchodzę na forum/ spotykam się z grupą bliższą mi tematycznie i spośród kilkunastu/kilku rozmówców po niedługim czasie wyłuskuję te ciekawe osoby, na które nie trafiłabym wcale (albo znalezienie ich zajęłoby mi maaaasę czasu) na badoo. Serio tylko cyferka ma sens? Cytat:
tak się składa, że nie u wszystkich. Serio trzeba to tłumaczyć?
|
||
|
|
|
|
#126 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Po co więcej kolesi skoro jakość trefna? Nie, nie każda ma Brada Pitta ale za to jest szczęśliwa i spełniona. i tego należy zazdrościć a nie urody partnera u boku. Jak patrzysz tylko na to... jesteś biedny koleś.
|
|
|
#127 |
|
Konto usunięte
|
Matematycznie więcej pewnie jest ofert dla specjalistów sprzedaży bezpośredniej i przedstawicieli handlowych. Co nie znaczy, że jak ktoś jest programistą, to powinien się przekwalifikować.
|
|
|
|
|
#128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#129 | |
|
Zakorzenienie
|
ok, ale ty porównujesz forum wizaż do badoo? relacje na wizażu nie są raczej hmm erotyczne
lepiej porównać tak - atrakcyjna szczupła panna zakłada konto na tym badoo, i gruba zakłada - wiadomo, że lepsi faceci napiszą do atrakcyjnej Cytat:
może ty sama jestes gruba i dlatego tak bronisz? |
|
|
|
|
|
#130 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#131 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie. Takie typy są dla tłumoków bez ambicji i mają laski tylko jeśli mają inne zalety typu kasa. Tak samo jest z przystojnymi, atrakcyjnymi mężczyznami z IQ powyżej 120. Znajdzie taki piękną, szczupłą i inteligentną to będzie z nią. Inny znajdzie piękną, tłustszą i inteligentną i będzie z nią. Jeszcze inny znajdzie tłustego paszteta, który rozumie go jak nikt i będzie z nią. Bo może. Bo nie musi sobie własnych kompleksów rekompensować ciałem kobiety, która prędzej czy później i tak orientuje się, że marnowała chude nogi na płytkiego buca. Ludzie z samooceną na swoim miejscu i pewni własnej atrakcyjności nie szukają sobie partnerów, którzy będą dobrze na zdjęciach wyglądać, bo to jest sprawą drugorzędną. Istotną, ale drugorzędną. Ile byś o tym nie gadał i tak nie zmienisz faktu, że faceci z takim nastawieniem nie są na dłuższą metę atrakcyjni dla kobiet świadomych swojej atrakcyjności. Mogą co najwyżej dorwać jakąś zagubioną i zakompleksioną bez powodu, którą będą terroryzować groźbami typu "jak przytyjesz 5 kg to cię rzucę - i nieważne, że sam wyglądam jak wieprz" lub "jak przytyjesz 5 kg to cię rzucę - bo sam jestem taki zaje***** i trzeba się jakoś kolegom pokazać". |
|
|
|
|
|
#132 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Widzisz, znam też przystojnych facetów, którzy mają dość napalonych desperatek i wcale nie jest im łatwo poznać kogoś. Cytat:
![]() No i co z tego, że mniej. Otyłych też jest, póki co, mniejszość. Wielu kobietom wzwód przeciętnego Kowalskiego nie jest do szczęścia potrzebny. |
||
|
|
|
|
#133 |
|
Konto usunięte
|
Wiecie co, ja sie zgadzam, ze kazda potwora znajdzie swego amatora, ale to akurat prawda, ze szczuple (czyt. normalnej budowy) osoby sa uznawane za aktrakcyjniejsze.
Szczupla kobieta moze miec rozmiar 36, a moze miec tez 42, przeciez to wszystko zalezy od wzrostu, typu figury, budowy kosci, ilosci miesni, etc. Nie wiem czemu z tym walczycie rozbudowanymi odpowiedziami o feedersach, bbw, chorobach, milosci bez wzgledu na wyglad, dojrzalosci mezczyzny, etc. To jest krotki fakt: im dalej od normy w ktorakolwiek strone tym mniejsza atrakcyjnosc. Co nie znaczy, ze taka osoba nir ma szans na milosc. Ma jak kazdy inny czlowiek, ale moze* sie okazac, ze bedzie musiala dluzej szukac. *slowo klucz: moze, ale nie musi. |
|
|
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.agencjaface.com/wp-conten...a_wellman1.jpg
a ona jest gruba czy ma krągłości? xd dobrze anna to zostawmy badoo, i wstawmy jakikolwiek portal albo imprezę trollami to są dla mnie ludzie, którzy próbują mi wmówić, że grube jest atrakcyjne i karcą mnie jak piszę oczywiste fakty Edytowane przez krewet Czas edycji: 2015-08-23 o 23:08 |
|
|
|
|
#135 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
"Chcesz się ru**ać?" A ona poczuje, że tak jej schlebiają tymi komplementami! Taka się poczuje atrakcyjna! A "gruba" dostanie to samo. Prawdopodobnie tyle samo. O tej samej treści. I w 70% pewnie nawet od tych samych facetów. Bo tam to te chłopy wyrozumiałe. Byle poru****! |
|
|
|
|
|
#136 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jesteś ograniczony i płytki. Tyle w temacie. Przyjdą lata kiedy zmądrzejesz (mam nadzieję). Nie ogarniasz że ludzie są różni? Nie rozchodzi się o to już, że jedni lubią chude a drudzy grube.... Jest taka różnorodność na świecie i twój ograniczony umysł nie pojmuje tak na serio, że istnieje ktoś inny poza tobą i twoim myśleniem?
|
|
|
#137 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#138 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#139 | |
|
Zakorzenienie
|
adeedra, bo badoo i te inne to patola trochę, ale w życiu rzeczywistym też tak jest
autorka by nam ułatwiła zadanie, jakby wstawiła zdjęcie panienki która ma podobną figurę do niej Cytat:
Edytowane przez krewet Czas edycji: 2015-08-23 o 23:12 |
|
|
|
|
|
#140 |
|
Raczkowanie
|
http://santmagazine.com/wp-content/u...1-Princess.jpg
Dla mnie to są krągłości i myślę, że akceptowane przez większość mężczyzn.
|
|
#141 |
|
Hrodebert
|
Całkiem sporo by się takich znalazło, tani bajer jest w cenie.
|
|
|
|
|
#142 |
|
BAN stały
|
Ale żeście przykłady podały. Kamel jest kryptogejem, a Pierce ożenił się z Keely, kiedy była szczupła, z tego, co widzę.
|
|
|
|
|
#143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#144 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nikt zdrowy na umyśle nie wiąże się z kimś, kto jest dla niego nieatrakcyjny. Różne rzeczy są dla różnych ludzi atrakcyjne i różne priorytetowe - to miałam na myśli. Nie, że jak kto atrakcyjny i inteligentny to od razu szuka sobie paszteta, żeby pokazać światu, że nie jest płytki i pusty. |
|
|
|
|
|
#145 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja też jak ubiorę mini i szpilki, wciąż jeszcze robię furorę wśród panów na budowach. Można powiedzieć, ze licznik rośnie. Ale, niczego nie umniejszając budowlańcom, wątpię, że w ten sposób zwiększam szansę na poznanie miłości życia. Nic mi nie wiadomo o orientacji Tomasz Kammela, Pudelka i innych nie czytuje . Co do Brosnana - wg mnie Keely nadal bije wiele szczuplejszych lasek, ale gdyby jej mąż ożenił się z nią ze względu na rozmiar jej tyłka, już by nie byli razem. |
|
|
|
|
|
#146 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#147 | |
|
Zakorzenienie
|
co do tamtych lasek to też nie wiadomo czy fotograf ich nie poprawiał
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#148 |
|
Konto usunięte
|
O Twój chamski komentarz i generalnie próby udowadniania w każdym wątku, że jak ktoś ma problem w kontaktach międzyludzkich, to na pewno kwestia wagi. To już się robi nudne.
Mam wrażenie, że niektórzy ludzie z BMI w normie mają ogromny problem z akceptacją faktu, że ludzie size+ TEŻ mogą się podobać. Nie wiem, opieracie całą samoocenę na wyższości nad nimi czy co? |
|
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
czemu chamski?
określenie size+ jest tak pretensjonalne, że wolę pisać po polsku więc - ludzie grubi mogą mieć powodzenie, ale u znacznie węższej grupy ludzi niż ci normalni toteż, samotność autorki może być częściowo podyktowana wagą bo to że laska jest typem kumpeli to akurat nie problem, w kwestiach charakteru kobietom wolno więcej - o ile typ który jest przyjaciółką z fiutem prawie zawsze będzie miał kiepsko, to taka "kumpela" znajdzie wielu zwolenników, zresztą mnie też by taka nie przeszkadzała Edytowane przez krewet Czas edycji: 2015-08-23 o 23:39 |
|
|
|
|
#150 |
|
.
|
inteligencja emocjonalna na poziomie ameby, pogratulować.
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:05.

.
tak się składa, że nie u wszystkich. Serio trzeba to tłumaczyć?