Dlaczego nie podobam się mężczyznom? - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-08-23, 22:49   #121
krewet
Zakorzenienie

Dot.: Dlaczego nie podobam się mężczyznom?

anna87, będzie mieć jakieś tam powodzenie, ale zawsze mniejsze od szczupłej

a im więcej kolesi do ciebie podbija tym większe prawdopodobieństwo, ze trafisz na fajnego
no i fajny atrakcyjny typek raczej grubą się nie zainteresuje (tak wiem że każda wasza gruba koleżanka jest w związku z klonek Brada Pitta)

Hibiku więcej w pewnym sensie znaczy lepiej, bo matematycznie jest większe prawdopodobieństwo na fajnego faceta

no kurde tłumaczyć że normalna panna ma większe powodzenie od grubej...

Edytowane przez krewet
Czas edycji: 2015-08-23 o 22:51
krewet jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-23, 22:51   #122
Hibiku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez using namespace std Pokaż wiadomość
Kapitalizm po francusku: masz dwie krowy - strajkujesz, bo chcesz mieć trzecią. Naprawdę myślicie, że jeśli tutaj będziecie głośno krzyczeć, że nadwaga jest atrakcyjna, to to cokolwiek zmieni?
Nic poza świadomością niektórych zmienić się nie musi - dla wielu osób nadwaga jest atrakcyjna i tyle
Hibiku jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-23, 22:53   #123
201705042038
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez krewet Pokaż wiadomość
no i fajny atrakcyjny typek raczej grubą się nie zainteresuje (tak wiem że każda wasza gruba koleżanka jest w związku z klonek Brada Pitta)
Mhm...
A wyżej wspomniany Mika? Ja bym się uśmiechneła, no ale jestem raczej bez szans .
A Tomasz Kammel? A Pierce Brosnan?
201705042038 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-23, 22:54   #124
krewet
Zakorzenienie

no i czemu nikt się nie odniósł do panienki którą wrzuciłem kilka postów temu tutaj, ona właśnie gruba nie jest, ale ma te krągłości

dlatego jeśli coś kręci facetów to właśnie duże cycki i dupa co NIE IDZIE w parze z byciem grubym

anna87 super przykłady, jeszcze napisz, że każdy 20latek ma szansę bzykać 30latkę bo Maciej Musiał to robił

Edytowane przez krewet
Czas edycji: 2015-08-23 o 22:55
Stary 2015-08-23, 22:57   #125
Hibiku
Zakorzenienie

Cytat:

a im więcej kolesi do ciebie podbija tym większe prawdopodobieństwo, ze trafisz na fajnego
no i fajny atrakcyjny typek raczej grubą się nie zainteresuje (tak wiem że każda wasza gruba koleżanka jest w związku z klonek Brada Pitta)]Hibiku więcej w pewnym sensie znaczy lepiej, bo matematycznie jest większe prawdopodobieństwo na fajnego faceta
Życie to nie matematyka (acz jak dla mnie - to i ona się tu nie zgadza bo nie liczy się tylko jeden czynnik)
Bardziej życiowy przykład. Wchodzę na badoo i dostaję kilkadziesiąt wiadomości, niestety większość z nich okazuje się niewarta mojej uwagi, zmarnowałam masę czasu na próby rozmowy, czytanie tych wypocin, spławianie jegomościów. Wchodzę na forum/ spotykam się z grupą bliższą mi tematycznie i spośród kilkunastu/kilku rozmówców po niedługim czasie wyłuskuję te ciekawe osoby, na które nie trafiłabym wcale (albo znalezienie ich zajęłoby mi maaaasę czasu) na badoo. Serio tylko cyferka ma sens?

Cytat:
U ciebie może ma tak się składa, że nie u wszystkich. Serio trzeba to tłumaczyć?
Stary 2015-08-23, 22:58   #126
JoannaIrminaTitina
Raczkowanie

Cytat:

Hibiku więcej w pewnym sensie znaczy lepiej, bo matematycznie jest większe prawdopodobieństwo na fajnego faceta

Po co więcej kolesi skoro jakość trefna?
Nie, nie każda ma Brada Pitta ale za to jest szczęśliwa i spełniona.
i tego należy zazdrościć a nie urody partnera u boku. Jak patrzysz tylko na to... jesteś biedny koleś.
JoannaIrminaTitina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-23, 22:59   #127
201705042038
Konto usunięte

Cytat:

Matematycznie więcej pewnie jest ofert dla specjalistów sprzedaży bezpośredniej i przedstawicieli handlowych. Co nie znaczy, że jak ktoś jest programistą, to powinien się przekwalifikować.
Stary 2015-08-23, 23:00   #128
Hibiku
Zakorzenienie

Cytat:
no i czemu nikt się nie odniósł do panienki którą wrzuciłem kilka postów temu tutaj, ona właśnie gruba nie jest, ale ma te krągłości

dlatego jeśli coś kręci facetów to właśnie duże cycki i dupa co NIE IDZIE w parze z byciem grubym

anna87 super przykłady, jeszcze napisz, że każdy 20latek ma szansę bzykać 30latkę bo Maciej Musiał to robił
Facetów, których miałam okazję poznać kręcą RÓŻNE rzeczy, zadziwiająco często trafiałam na panów mających fetysz krągłego brzuszka. Kiedy zauważysz, że faceci nie mają wspólnej jaźni i upodobań?
Stary 2015-08-23, 23:01   #129
krewet
Zakorzenienie

ok, ale ty porównujesz forum wizaż do badoo? relacje na wizażu nie są raczej hmm erotyczne
lepiej porównać tak - atrakcyjna szczupła panna zakłada konto na tym badoo, i gruba zakłada - wiadomo, że lepsi faceci napiszą do atrakcyjnej

Cytat:
U ciebie może ma tak się składa, że nie u wszystkich. Serio trzeba to tłumaczyć?
serio trzeba tłumaczyć, że mężczyźni którzy lubią grube to mniejszość, i owszem, oni istnieją, ale jest ich mniej niż tych co lubią szczupłe?

może ty sama jestes gruba i dlatego tak bronisz?
Stary 2015-08-23, 23:01   #130
MistrzyniDrugiegoPlanu
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Hibiku Pokaż wiadomość
Facetów, których miałam okazję poznać kręcą RÓŻNE rzeczy, zadziwiająco często trafiałam na panów mających fetysz krągłego brzuszka. Kiedy zauważysz, że faceci nie mają wspólnej jaźni i upodobań?
Ja myślę, że on to rozumie. On tylko pisze o ogólnej tendencji.
MistrzyniDrugiegoPlanu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-23, 23:01   #131
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez using namespace std Pokaż wiadomość
Kapitalizm po francusku: masz dwie krowy - strajkujesz, bo chcesz mieć trzecią. Naprawdę myślicie, że jeśli tutaj będziecie głośno krzyczeć, że nadwaga jest atrakcyjna, to to cokolwiek zmieni?
Myślisz, że jakakolwiek co najmniej ładna kobieta z figurą mieszczącą się w granicach od Kate Moss po Monicę Belucci związała się serio z facetem, który skupiał się na wychwalaniu jej pięknego ciała i oszałamiających nóg, a nie miał do zaoferowania nic ponad to?
Nie. Takie typy są dla tłumoków bez ambicji i mają laski tylko jeśli mają inne zalety typu kasa.

Tak samo jest z przystojnymi, atrakcyjnymi mężczyznami z IQ powyżej 120. Znajdzie taki piękną, szczupłą i inteligentną to będzie z nią. Inny znajdzie piękną, tłustszą i inteligentną i będzie z nią. Jeszcze inny znajdzie tłustego paszteta, który rozumie go jak nikt i będzie z nią. Bo może. Bo nie musi sobie własnych kompleksów rekompensować ciałem kobiety, która prędzej czy później i tak orientuje się, że marnowała chude nogi na płytkiego buca.

Ludzie z samooceną na swoim miejscu i pewni własnej atrakcyjności nie szukają sobie partnerów, którzy będą dobrze na zdjęciach wyglądać, bo to jest sprawą drugorzędną. Istotną, ale drugorzędną.

Ile byś o tym nie gadał i tak nie zmienisz faktu, że faceci z takim nastawieniem nie są na dłuższą metę atrakcyjni dla kobiet świadomych swojej atrakcyjności. Mogą co najwyżej dorwać jakąś zagubioną i zakompleksioną bez powodu, którą będą terroryzować groźbami typu "jak przytyjesz 5 kg to cię rzucę - i nieważne, że sam wyglądam jak wieprz" lub "jak przytyjesz 5 kg to cię rzucę - bo sam jestem taki zaje***** i trzeba się jakoś kolegom pokazać".
201607040950 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-23, 23:04   #132
201705042038
Konto usunięte

Cytat:
ok, ale ty porównujesz forum wizaż do badoo? relacje na wizażu nie są raczej hmm erotyczne
lepiej porównać tak - atrakcyjna szczupła panna zakłada konto na tym badoo, i gruba zakłada - wiadomo, że lepsi faceci napiszą do atrakcyjnej
Taaaak.... tak jak i do atrakcyjnego faceta. Z czego 90% jest gotowa posłać swoje nagie fotki. Super.
Widzisz, znam też przystojnych facetów, którzy mają dość napalonych desperatek i wcale nie jest im łatwo poznać kogoś.

Cytat:
serio trzeba tłumaczyć, że mężczyźni którzy lubią grube to mniejszość, i owszem, oni istnieją, ale jest ich mniej niż tych co lubią szczupłe?

Ale troll
No i co z tego, że mniej. Otyłych też jest, póki co, mniejszość.

Wielu kobietom wzwód przeciętnego Kowalskiego nie jest do szczęścia potrzebny.
Stary 2015-08-23, 23:04   #133
201803080934
Konto usunięte

Wiecie co, ja sie zgadzam, ze kazda potwora znajdzie swego amatora, ale to akurat prawda, ze szczuple (czyt. normalnej budowy) osoby sa uznawane za aktrakcyjniejsze.

Szczupla kobieta moze miec rozmiar 36, a moze miec tez 42, przeciez to wszystko zalezy od wzrostu, typu figury, budowy kosci, ilosci miesni, etc.

Nie wiem czemu z tym walczycie rozbudowanymi odpowiedziami o feedersach, bbw, chorobach, milosci bez wzgledu na wyglad, dojrzalosci mezczyzny, etc. To jest krotki fakt: im dalej od normy w ktorakolwiek strone tym mniejsza atrakcyjnosc.

Co nie znaczy, ze taka osoba nir ma szans na milosc. Ma jak kazdy inny czlowiek, ale moze* sie okazac, ze bedzie musiala dluzej szukac.

*slowo klucz: moze, ale nie musi.
201803080934 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-23, 23:05   #134
krewet
Zakorzenienie

http://www.agencjaface.com/wp-conten...a_wellman1.jpg

a ona jest gruba czy ma krągłości? xd

dobrze anna to zostawmy badoo, i wstawmy jakikolwiek portal albo imprezę

trollami to są dla mnie ludzie, którzy próbują mi wmówić, że grube jest atrakcyjne i karcą mnie jak piszę oczywiste fakty

Edytowane przez krewet
Czas edycji: 2015-08-23 o 23:08
Stary 2015-08-23, 23:07   #135
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Lepsi. Hehe. Całymi stadami do niej napiszą.
"Chcesz się ru**ać?"
A ona poczuje, że tak jej schlebiają tymi komplementami! Taka się poczuje atrakcyjna!

A "gruba" dostanie to samo.
Prawdopodobnie tyle samo.
O tej samej treści.
I w 70% pewnie nawet od tych samych facetów.

Bo tam to te chłopy wyrozumiałe. Byle poru****!
Stary 2015-08-23, 23:08   #136
JoannaIrminaTitina
Raczkowanie

Cytat:

"Lepsi faceci" jaaaaa ale gościu jedziesz.... Coś to porównanie z Hitlerem mi mówi, że masz jego mądrości na pulpicie

Jesteś ograniczony i płytki. Tyle w temacie. Przyjdą lata kiedy zmądrzejesz (mam nadzieję). Nie ogarniasz że ludzie są różni? Nie rozchodzi się o to już, że jedni lubią chude a drudzy grube.... Jest taka różnorodność na świecie i twój ograniczony umysł nie pojmuje tak na serio, że istnieje ktoś inny poza tobą i twoim myśleniem?
Stary 2015-08-23, 23:10   #137
201705042038
Konto usunięte

Cytat:
http://www.agencjaface.com/wp-conten...a_wellman1.jpg

a ona jest gruba czy ma krągłości? xd
Jest gruba. I ma męża od 25 lat.
Stary 2015-08-23, 23:10   #138
MistrzyniDrugiegoPlanu
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez adeedra Pokaż wiadomość
Myślisz, że jakakolwiek co najmniej ładna kobieta z figurą mieszczącą się w granicach od Kate Moss po Monicę Belucci związała się serio z facetem, który skupiał się na wychwalaniu jej pięknego ciała i oszałamiających nóg, a nie miał do zaoferowania nic ponad to?
Nie. Takie typy są dla tłumoków bez ambicji i mają laski tylko jeśli mają inne zalety typu kasa.

Tak samo jest z przystojnymi, atrakcyjnymi mężczyznami z IQ powyżej 120. Znajdzie taki piękną, szczupłą i inteligentną to będzie z nią. Inny znajdzie piękną, tłustszą i inteligentną i będzie z nią. Jeszcze inny znajdzie tłustego paszteta, który rozumie go jak nikt i będzie z nią. Bo może. Bo nie musi sobie własnych kompleksów rekompensować ciałem kobiety, która prędzej czy później i tak orientuje się, że marnowała chude nogi na płytkiego buca.

Ludzie z samooceną na swoim miejscu i pewni własnej atrakcyjności nie szukają sobie partnerów, którzy będą dobrze na zdjęciach wyglądać, bo to jest sprawą drugorzędną. Istotną, ale drugorzędną.

Ile byś o tym nie gadał i tak nie zmienisz faktu, że faceci z takim nastawieniem nie są na dłuższą metę atrakcyjni dla kobiet świadomych swojej atrakcyjności. Mogą co najwyżej dorwać jakąś zagubioną i zakompleksioną bez powodu, którą będą terroryzować groźbami typu "jak przytyjesz 5 kg to cię rzucę - i nieważne, że sam wyglądam jak wieprz" lub "jak przytyjesz 5 kg to cię rzucę - bo sam jestem taki zaje***** i trzeba się jakoś kolegom pokazać".
Zgadzam się generalnie z tym, co piszesz. Ale nie z tym, że to sprawa drugorzędna. Myślę, że ktoś może chceć się związać z osobą, przed którą będą mu drżały kolana. I nie musi to wynikać z niskiej samooceny. Ludzie mają różne priorytety. Jedna osoba będzie potrzebować kogoś wybitnie inteligentnego. Inna zabawnego. A inna ładnego. I to, że będzie chcieć się związać z kimś ładnym nie znaczy, że rzuci go, kiedy przytyje 5 kilo. Ani, że jest pusta.
MistrzyniDrugiegoPlanu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-23, 23:10   #139
krewet
Zakorzenienie

adeedra, bo badoo i te inne to patola trochę, ale w życiu rzeczywistym też tak jest

autorka by nam ułatwiła zadanie, jakby wstawiła zdjęcie panienki która ma podobną figurę do niej

Cytat:
Jesteś ograniczony i płytki. Tyle w temacie. Przyjdą lata kiedy zmądrzejesz (mam nadzieję). Nie ogarniasz że ludzie są różni? Nie rozchodzi się o to już, że jedni lubią chude a drudzy grube.... Jest taka różnorodność na świecie i twój ograniczony umysł nie pojmuje tak na serio, że istnieje ktoś inny poza tobą i twoim myśleniem?
przecież piszę, że są tacy co lubią grube, ale oni zawsze będą w mniejszości

Edytowane przez krewet
Czas edycji: 2015-08-23 o 23:12
Stary 2015-08-23, 23:17   #140
JoannaIrminaTitina
Raczkowanie

http://santmagazine.com/wp-content/u...1-Princess.jpg

Dla mnie to są krągłości i myślę, że akceptowane przez większość mężczyzn.
Stary 2015-08-23, 23:19   #141
ARAKSJEL
Hrodebert

Cytat:
Napisane przez adeedra Pokaż wiadomość

Całkiem sporo by się takich znalazło, tani bajer jest w cenie.
ARAKSJEL jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-23, 23:19   #142
stewardesa
BAN stały

Ale żeście przykłady podały. Kamel jest kryptogejem, a Pierce ożenił się z Keely, kiedy była szczupła, z tego, co widzę.
stewardesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-23, 23:19   #143
krewet
Zakorzenienie

Cytat:
http://santmagazine.com/wp-content/u...1-Princess.jpg

Dla mnie to są krągłości i myślę, że akceptowane przez większość mężczyzn.
no to są dobre laski
Stary 2015-08-23, 23:25   #144
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez MistrzyniDrugiegoPlanu Pokaż wiadomość
Zgadzam się generalnie z tym, co piszesz. Ale nie z tym, że to sprawa drugorzędna. Myślę, że ktoś może chceć się związać z osobą, przed którą będą mu drżały kolana. I nie musi to wynikać z niskiej samooceny. Ludzie mają różne priorytety. Jedna osoba będzie potrzebować kogoś wybitnie inteligentnego. Inna zabawnego. A inna ładnego. I to, że będzie chcieć się związać z kimś ładnym nie znaczy, że rzuci go, kiedy przytyje 5 kilo. Ani, że jest pusta.
Kolana mogą drżeć z różnych powodów.
Nikt zdrowy na umyśle nie wiąże się z kimś, kto jest dla niego nieatrakcyjny. Różne rzeczy są dla różnych ludzi atrakcyjne i różne priorytetowe - to miałam na myśli. Nie, że jak kto atrakcyjny i inteligentny to od razu szuka sobie paszteta, żeby pokazać światu, że nie jest płytki i pusty.
Stary 2015-08-23, 23:25   #145
201705042038
Konto usunięte

Cytat:
przecież piszę, że są tacy co lubią grube, ale oni zawsze będą w mniejszości
No ale z tym się nikt nie kłóci.

Ja też jak ubiorę mini i szpilki, wciąż jeszcze robię furorę wśród panów na budowach. Można powiedzieć, ze licznik rośnie. Ale, niczego nie umniejszając budowlańcom, wątpię, że w ten sposób zwiększam szansę na poznanie miłości życia.

Cytat:
Napisane przez stewardesa Pokaż wiadomość
Ale żeście przykłady podały. Kamel jest kryptogejem, a Pierce ożenił się z Keely, kiedy była szczupła, z tego, co widzę.
Nic mi nie wiadomo o orientacji Tomasz Kammela, Pudelka i innych nie czytuje . Co do Brosnana - wg mnie Keely nadal bije wiele szczuplejszych lasek, ale gdyby jej mąż ożenił się z nią ze względu na rozmiar jej tyłka, już by nie byli razem.
Stary 2015-08-23, 23:27   #146
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ARAKSJEL Pokaż wiadomość
Całkiem sporo by się takich znalazło, tani bajer jest w cenie.
serio*
na tani bajer to można sobie dwa tygodnie pobzykać a nie wiązać z czcicielem formy
Stary 2015-08-23, 23:28   #147
krewet
Zakorzenienie

co do tamtych lasek to też nie wiadomo czy fotograf ich nie poprawiał

Cytat:
No ale z tym się nikt nie kłóci.
to o co jest ból dupy?
Stary 2015-08-23, 23:34   #148
201705042038
Konto usunięte

Cytat:
to o co jest ból dupy?
O Twój chamski komentarz i generalnie próby udowadniania w każdym wątku, że jak ktoś ma problem w kontaktach międzyludzkich, to na pewno kwestia wagi. To już się robi nudne.
Mam wrażenie, że niektórzy ludzie z BMI w normie mają ogromny problem z akceptacją faktu, że ludzie size+ TEŻ mogą się podobać. Nie wiem, opieracie całą samoocenę na wyższości nad nimi czy co?
Stary 2015-08-23, 23:37   #149
krewet
Zakorzenienie

czemu chamski?
określenie size+ jest tak pretensjonalne, że wolę pisać po polsku
więc - ludzie grubi mogą mieć powodzenie, ale u znacznie węższej grupy ludzi niż ci normalni
toteż, samotność autorki może być częściowo podyktowana wagą

bo to że laska jest typem kumpeli to akurat nie problem, w kwestiach charakteru kobietom wolno więcej - o ile typ który jest przyjaciółką z fiutem prawie zawsze będzie miał kiepsko, to taka "kumpela" znajdzie wielu zwolenników, zresztą mnie też by taka nie przeszkadzała

Edytowane przez krewet
Czas edycji: 2015-08-23 o 23:39
Stary 2015-08-23, 23:46   #150
skazana_na_bluesa
.

inteligencja emocjonalna na poziomie ameby, pogratulować.

skazana_na_bluesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości